![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- haha o tym samym ostatnio myślałam..też byłam dwa dni temu u fryzjera i na turbo suszarkę w brzuchu był taniec..podobnie wczoraj u dentysty na te wyciągi,wiertła itp.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pod względem celibatu to czasowo jestem prawie z Tobą na równi... Mamy zakaz od końca grudnia ![]() I nawet donoszenie nie pomoże w rozwiązaniu kłopotu bo wtedy raczej bede w szpitalu ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pfff, a pozniej czekac na koniec połogu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A za alkoholem (póki co) nie tęsknię, a ostatnie wino wypiłam w połowie października, czyli jak zaczęliśmy się starać o potomka. TŻ mnie zresztą wspiera i nie pije przy mnie win ![]()
![]() |
#786 |
Zadomowienie
|
Wiecie co tam u BeatyA... I jej Oliwiera?
Pisała cos i przegapiłam posta??? Wysłane za pomocą magii |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Rozeznanie
|
A gadżety to cos złego? Ja tam je lubię i kupialm sporo, choć wiem ze wiekszosc sie moze nie przydać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
A ktoś napisał, że coś złego? Bo nie zauważyłam. Stwierdziłam tylko fakt, że ich nie mam i nikogo na podstawie posiadanych gadżetów nie oceniam.
![]()
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa to już kojarzę sytuację ![]() No to faktycznie siła wyższa. W sumie to chyba tylko pozostaje życzyć powodzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Rozeznanie
|
![]()
Hej dziewczyny, KTG się unormowało, ruchy czuje więc wypuścili mnie ze szpitala. Myślę że niedługo tam wrócę w końcu termin na za tydzień
![]() ![]() Na obiad rybka, ziemniaczki i mizeria. Potem jedziemy poleżeć nad jeziorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomimo, że sama mam możliwie mało rzeczy do młodego, to nie widzę nic złego w kupowaniu tego, co się uznaje za potrzebne ![]() U mnie nie mogło pół rodziny pojąć, że czemu nie zostawiliśmy tego używanego materacyka, z którym łóżeczko kupiliśmy, tylko kupiliśmy nowy (i to o zgrozo, nie piankę za 20 zł, a po tyle są te najtańsze ![]() Dla każdego gadżetem jest coś innego ![]() Na pewno chusta, którą planuje, będzie gadżetem (i ta totalnie zbędnym) dla całej mojej familii i ogólnie otoczenia ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-07-22 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- mąż mi odebrał wynik siuśków-białka nie ma uff...ale ulga.. bakterie pojedyczne to chyba standard? reszta ujemna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Możliwe, że ostatecznie również i mój synek otrzyma tego typu przedmioty - ma dziadków bardzo nastawionych na rozpieszczanie. ![]() Cytat:
![]() Ciekawe, czy to się sprawdza z tym rodzeniem jak matki i chłopcami, jeśli tak, to chyba jestem ustawiona. ![]() ![]() Cytat:
![]() Nieliczne bakterie często mi wychodzą, podobno norma. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrze.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Bakterie w moczu to niekoniecznie coś złego, w pęcherzu stacjonują sobie nasze saprofity, więc mogą wyjść w badaniu. Tak mi gin mówi.
TinkerrBell, uwielbiam tę grafikę o urządzaniu się dla drugiego dziecka! 300% prawdy (chociaż u nas nawet ten materac jeszcze u rodziców za szafą wsadzony, żeby nie zawalać miejsca). Przy ciąży z synem zaczęłabym tu z wami niezłą aferkę, że gadżety są ekstra, ale teraz wiem, że sporo z nich się nie sprawdziło. Chociaż jak wymieniacie tu nianię, monitor, czy steryliztor, to dla mnie żaden gadżet, a podstawowe wyposażenie wyprawkowe ![]() ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Ja baldachimow też nie planuje....zbierają tylko kurz. Dla mnie to zbędne.
Z gadżetów planuje Szumisia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym smoczkiem to mnie rozwaliłas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój synek tak robił, jak nie chciał spać, to było wkurzające, serio. W ogole strasznie odetchnęłam, kiedy odrzucił smoczka, zaczął lepiej spać, no i byl jeszcze dość mały, żeby szybko zapomnieć. Ja jutro robię badanie moczu. Też się trochę martwię. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Miałam baldachim. Zdjęłam po tygodniu i poszedl do śmieci razem z tą falbanką z dołu łóżeczka. Nie wiem, co sobie myślałam montując to. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki,daj jutro znac jak wyszło,ale jestem dobrej myśli.. ja jestem przeciwnikiem takich ozdób,ale rozumiem,że sa mamy, którym może się podobać taki wystrój |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Raczkowanie
|
![]() Dziś mój synek rozpoczął wakacje od żłobka, pójdzie dopiero 1.09. Dlatego dziś zrobiłam sobie wychodne i pojechałam na zakupy ![]() Tak w ogóle dzwonili do mnie z pracy że mam źle wystawione L4, no kurcze co za niefart z tymi zwolnieniami i że ja nie zauważyłam, ale w sumie popatrzyłam tylko na datę a nie na nazwisko... Także w niedzielę mam podjechać do szpitala na dyżur i ma mi zmienić dane na dobre, a w poniedziałek zawiozę je już do pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam łóżeczko z całym wyposażeniem, czyli od razu organizer, worek na pieluchy, śpiworek, baldachim, poszewki na pościel i pościel, falbanki, no cuda na kiju, wszystko z tego samego materiału, żeby do siebie pasowało i się nie gryzło. I z większości naprawdę korzystałam i teraz też się przydadzą (organizer, worek na pieluszki, śpiworek), ale ten baldachim to głupota była. Jak twoje pomiary po 4 dopegycie? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też ok, tak 125/80, czasem trochę wyzsze, ale dzis dopiero 5 dzień na lekach. Jestem dobrej myśli. U ciebie super, moja mama zwsze mówi, że to rozkurczowe jest ważniejsze niż skurczowe. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ten sam zestaw obiadowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.