|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
fuksjaa- nie ma co gadać
![]() Dziękuję za troskę ![]() A dzisiaj nie chcę iść na tą 100dniówkę.. Po prostu nie chcę.. Wiem, że będę się źle bawiła, bo ten gość jest dziwny.. Ech, przecierpię.. ;/ Miłej zabawy jutro ![]()
![]() |
#4202 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
blaque, a może właśnie będziesz się bawiła świetnie? przecież nie tylk oten gość tam będzie! będzie też reszta Twoich znajomych : ) mam nadzieję, że wrócisz ze świetnymi wspomnieniami!
dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 | |
Zadomowienie
|
Mathilda, Nija_, Blaque, Kasia dziekuje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() krówka ja zamawiałam towar na all 27.12.07 i doszedł na 31.12.07 ![]() ![]() blaque nie smutaj sie ![]() Ale sie wczoraj wybawiłam ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam o 3 i wstałam o 6:20 bo na 8 miałam fakultety. Pierwsze chemie, przy czym myślałam ze umre, później biole, wiec sie troche rozbudziłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4204 |
|
Ywonula, to super, że tak się bawiłaś
![]() heee, ja do tej pory mam taką motywację do wszystkiego jak Ty dziś do nauki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zakorzenienie
|
Jestem już po fryzjerze. W porządku chyba
![]() Ywonula- ![]() ![]() ![]() fuksjaa-również dziękuję ![]() em- ![]() ![]()
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeść dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz wszystko ponadrabiam ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
Jak mi Cię brakowało!!!!!!!
![]() ![]() Jak się czujesz kochana? Zdrowa? Lepiej już? ![]()
![]() |
#4209 |
|
znam to..
ja to nazwałam syndromem bezsennej nocy. zawsze kiedy nie mogę spać, wkręcam sobie różne dziwne rzeczy, wszystko wydaje mi się bez sensu i raz dwa łapię doła.. cieszę się, że już jesteś ![]() blaque, trzymam kciuki za dobry nastrój i zabawę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zadomowienie
|
uhahana noooo nareszcie!!
![]()
#4211 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, usterka...
![]() |
#4212 | |
Zakorzenienie
|
Uhahana witaj!
![]() ![]() Ogromne gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Powiem Wam, jak niesamowita jest siła umysłu! Dzisiaj z całych sił pragnęłam dostać okres (żeby nie mieć na studniówce, żeby cera wyładniała itd.) i.. dostałam ![]() ![]() I muszę dodać, że nie pierwszy raz tak mam. Blaque ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
No dobra, więc nadrabiam
Kurczę, ale miłe przywitanie, uwielbiam Was Co do mojego szeroko pojętego zdrowia, to czuję się całkiem spoko, ale nie da się ukryć, że źle się nie czułam, jak tak szłam. Mimo wszystko górskie powietrze zawsze mi służyło, heh ![]() Nija dzięki za 4 zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ywonula jak tam ręka? Bo ja jak kiedyś wyglebiłam na lodowisku, to skończyło się 2 tygodniami w szynie na palcu ![]() Zespołu, o którym mówisz, nie znam, ale zaraz obczaję ocb ![]() ![]() ![]() ![]() Wy już prace na ustny polski piszecie ![]() ![]() No i wlaśnie. Zastanawiam się, czy te 3 to nie za mało. Niby każda to powieść, dość obszerna, ale kurde, jednak... 3 ksiązki, dziwnie jakoś tak. ...obczaiłam te Monrose ![]() ![]() ![]() ![]() Krasulka nic się nie martw ![]() Co do tych wszystkich kosmetyków pielęgnacyjnych do twarzy, to właśnie waham się pomiędzy tym Garnierem, a Vichy Skinset. Ma któraś porównanie? Co do Garniera, to boję się podrażnień. Teraz mam maseczkę i krem z jakiejśtam serii Sephory. Z nawilżaniem daje radę, ale żadnych cudów. Dermatolog jakiś czas temu kazała mi zamiast toniku i żelu używać wody termalnej albo zwykłej mineralnej, żeby nie podrażniać skóry, no i zauważylam, że im mniej ją katuję tymi wszystkimi specyfikami, tym jest lepiej. Chociaż ostatnio masakra. Ale generalnie w przypadku mojej skóry mniej = lepiej. Mathilda dzięki za zaproszenie na naszej klasie ![]() ![]() Pamelija ja do peep toe na swojej 100dn miałam takie mega cieniutkie pończochy bez wzmocnień na palcach i wcale się to w oczy nie rzucało, wyglądało jak na moje oko - całkiem w porządku. I na pewno jest to lepsze, niż zakładanie na bosą stopę, bo mogą poobcierać, przecie to bardzo intensywna noc ![]() ![]() Też mam przewagę chłopaków w klasie, wiadomo: mat-inf-ang ![]() ![]() Blaque łooohoho ![]() Nija teraz sobie uświadomiłam, że doszła do mnie tylko 1 seria zdjęć ![]() ![]() Co do pokazujących się staników... mnie nie pobijecie ![]() ![]() ![]() Em ![]() Wolę się nie rozwlekac na temat studiów, bo niby mam obrany kierunek juz dawno i wiem, czego chcę, ale coraz bardziej się boję, że się nie dostanę. Mathilda też strrrrrrrrasznie mi sie podobał Green Street Hooligans. A ten aktor ![]() Nija co do sprzedawania ciuchów na Allegro, to ja mam nieco odmienne zdanie od większości. Uważam, że ciuchy opłaca się wystawiać w calości, takie duże komplety. Sama kiedyś tak wystawiłam i dostałam za to ponad 300 zł Fakt, jest tego kupa roboty, bo najpierw zdjęcia, później poopisywać, rzmiar firma itp, później jeszcze powrzucać gdzieś na serwer zdjęcia, później zrobić aukcję... ale jak juz Ci się nie przydadzą, to chyba warto Pojedyncze aukcje dobre są, kiedy mamy coś przede wszystkim FIRMOWEGO. Bo jak coś jest niefirmowe, a do tego nie nowe, to marne szanse sprzedania za satysfakcjonującą cenę, a DUUUUUŻO WIĘCEJ latania na pocztę, bo biegnij sobie z każdą paczuszką. A tak za jedym razem wysylasz wszystko i git Fuksja podziwiam Cię za to tłumaczenie. Ja nawet z angielskiego nie wiem, czy bym dała radę tak bez niczyjej pomocy, a co dopiero z innego języka. Odsubskrybowałam wątki studniowkowe na Wizażu. Już po, więc po co mi to, hehe ![]() ![]() Ywonula GRATULUJĘ zdania egz na kierownicę oczywiście ![]() ![]() Okej, to sie naprodukowałam. Idę z psem, a później spadam do 'naszego' lokalu. I nie ma bata, żeby było źle! Tak mi brakuje ludzi, a szczególnie TYCH, że... musi byc fajnie ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
uhahana fajnie, że już jesteś
![]() ![]() blaque ![]() krówka ja się bałam, że na studniówkę będę miała końcówkę, a nie chciałam w ogóle i się udało ![]() Jejjj nie mam siły ![]() ![]() Pokażę Wam też moją torbę z Reserved, ale na zdjęciach brzydko wyszła ![]() ![]()
#4215 |
Zakorzenienie
|
uhahana na razie idę do mojego jedzenia, ale zaraz oblookam w poczcie, czemu nie dostałaś więcej zdjęć, tej drugiej partii z moimi znajomymi
![]() ![]() ---
#4216 | ||
po prostu Em :)
|
blaque, dziękuję.. to strasznie miłe..
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sypkie cienie Vollare są różne. Zielony jest obłędny, uwielbiam go, daje śliczny kolor (wszystkie sypkie nakładam na mokro), trwałość bez zarzutu. Brązowy opalizuje na inne kolory, też jest w porządku. Fioletowy za to ciężko się nakłada i roluje na powiece, a różowego jeszcze jakoś nie miałam okazji użyć.. ![]() Tusz to Maybelline Define-A-Lash. Kupiłam przez to opakowanie, nie mogłam się powstrzymać. ![]() ![]() ![]() Dla zainteresowanych moja pielęgnacja: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3994 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3995 No i wreszcie założyłam wątek na targowisku. ![]() EDIT: Nija_, no jasne że chcemy zdjęcia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz już zdrowego mam partnera heh. Teraz tylko pozostaje dobra zabawa ale jeszcze mszę 24 h poczekać ![]() Co do wody termalnej to jakie ma działanie?Się zastanawiałam czy nie sprobować bo te wszystkie kosmetyki są strasznie drażniące i jeszcze więcej tego paskudztwa mi wychodzi... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() krasulka7399 to co zacytowałaś jako moje pisała em, chyba cytujesz tak samo jak ja ![]() ![]() Mam wyrzuty sumienia, że w ogóle się nie uczę ![]()
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4220 |
Zakorzenienie
|
Nija, my zawsze chętne na foty
![]() Uhahana, pozwolę sie wtrącić, ale w 100% podzielam zdaniem Em, co do zielonego tuszu Maybelline ![]()
![]() |
#4221 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja mama zawsze mówi zeby sobie nie wmawiać np. ze czegoś sie nie uda zrobić, bo właśnie tak to działa ![]() ![]() Cytat:
![]() No właśnie strasznie mi przypomina Ciebie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak samo teraz juz nie zaglądam na te studniówkowe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
Wklejam moją torbę z Reserved
![]() ![]()
#4223 |
Zakorzenienie
|
nija dzieki za zdjecia
![]() ![]() najbardziej mi sie podoba to w arafatce i ostatnie ![]() torba fajna.
#4224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedzcie mi, że jestem tłusta jak prosiak i mam się za siebie zabrać ![]() ![]() Chciałam sobie zrobić fotkę w mojej sukience z wakacji i dupa, nie dopina się, tak samo moje kochane letnie jasnoniebieskie spodnie ![]() Brakuje mi jakichś 7 cm ![]() ![]() Nie no, nie mogę tak ![]() ![]()
![]() |
#4225 |
Zadomowienie
|
Nie daję rady... Fuksja daj mi trochę Twojego szczęścia
![]() Poszłam na dyskotekę. Przyszedł tam mój były (byłam z nim 3 lata a nie jestem od 1,5 miesiąca) i gruchał jak gołąbeczek ze swoją kumpelą. Wyszłam w momencie gdy myślałam, że zaczną się całować :/ ![]() Jutro jest próba poloneza. Z nim. K U R W A ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
|
tak po prostu, a może on to robił celowo? bo widział Ciebie i doskonale zdawał sobie sprawę z tego, że Cię to zaboli?
![]() Nija, nie jesteś tłusta ![]() ![]() ![]() ![]() aa, ładna torba ![]() Em, mam nadzieję, że minona noc była lepsza od poprzedniej? ![]() Uhahana, tu nie ma co podziwiać ![]() ![]() ![]() ![]() jakie macie plany na dziś ![]() ja kończę sprzątać, potem jadę na zakupy, po południu do mojego P. i razem z nim i naszymi znajomymi koło 22 do klubu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plan?? hmmm dobrze się bawić na 100dn ![]() Laylaaa gratuluje zdania egzaminu ![]() Nija nie warto się ochudzać, to takie nie zdrowe ale można zacząć zdrowo się odżywiać a przynajmniej ograniczyć słodyczea jeść więcej owoców i warzyw...Wiem wiem - nie ma to jak słodycze, też z tym walczę ale trzeba się zaprzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Zadomowienie
|
ograniczenie slodyczy nie jest takie trudne.. ja zamiast czekolady zaczelam jesc owoce czy jakis jogurt- nie dosc ze zdrowiej to jeszcze mniej kalorii
![]()
#4229 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zadomowienie
|
tak po prostu tez wiem ze jest ciężko... Ale trzeba zacisnąć zęby i iść dalej.
![]() fuksja ale Ci fajnie. Czemu on mieszka tak daleko!!? ![]() Dzis dostałam truskawki ![]() ![]() Nija_ dostałam zdjęcia i najbardziej podobasz mi sie na ostatnim ![]() ![]() ![]() I torba cudna!! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.