|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, idę dzisiaj na wesele kuzyna. Na pewno nie będę skakać ani jeść rzeczy niewskazanych w ciąży, oczywiście kategorycznie zero alkoholu! Jakie mi dacie oprócz tego rady? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
PaniMigdalek - ja nie pil alko, i jadlam w sumie wszystko bo nic co nie moge nie widzialam ;-)
baw sie dobrze ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha mój maluch chyba będzie wysportowany od samego początku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja z powodu mojej anemii muszę spróbować wcisnąć w siebie dzisiaj kiszkę i jakieś mięso, choć powiem szczerze, że na samą myśl mnie po żołądku wierci ![]() Marcelinio oczywiście obudził mnie dziś o 7 kopniakami ![]() ![]()
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
Witam sie w 21t
![]() Wrocilam do moich starych dzinow, ciazowe poszly w las bo mi spadaja z tylka przez ten pas materialowy sie nie trzymaja na pupie. A w normalnych przeszylam guzik i jest ok.
#2225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bylam ostatnio na 2 weselach. Jedyne co zrobilam inaczej... mialam nizsze szpileczki niz zwykle. Takie max 3cm... bawilam sie i tanczylam oczywoscie w miarę bezpiecznie i bez skakania. Czesto wychodzilam na swieze powietrze mimo klimatyzacji w srodku. No i okolo 22 zlapal mnie bol glowy z braku snu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane ! Podczytuje Was co jakis czas ale chce jak najwiecej z tego wyjazdu wyciagnac
![]() Zaraz sie wybieramy na obiadek a pozniej mąż obiecal mi rowerek wodny ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#2227 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A w ogóle to wczoraj i mnie dopadły chyba hormony. Siostra zadzwoniła, że przyjadą na grila i wezmą jeszcze babcie i tatę i jak powiedziałam jej, ze musiałaby mi w czymś pomóc przy tej spontanicznej imprezie to wyskoczyła na mnie z pretensjami, ze przecież ja mam dziś wolne, a ona będzie po pracy zmęczona.... no cholera... ja czasami z samego nic nierobienia jestem zmęczona, tylko dlatego że jestem w ciąży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zadomowienie
|
Też by mi było przykro.
Mało przytyłaś, ja się dziś zwaze u teściowej, bo w domu nie mam wagi. Aż się boję. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzis uparcie chcialam wysprzatac caly dom... bo sobota. Wysprzatalam kuchni i sypialnie i padam... a gdzis tu reszta;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez jestem większą domatorką w ciąży ale bardzo mi z tym dobrze
![]() Ja piexziuu ile jest ludzi w Ustroniu morskim. MASAKRA!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2232 |
Zakorzenienie
|
Ja was nadrobie jutro, dzisiaj odpoczywam z TZ po calym tygodniu pracy
![]() Melduje ze wozek dotarl i jest idealny! Jest piekny i stabilny, ciesze sie nim ogromnie. Fura dla Julka juz stoi i czeka ![]() Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się nie ruszał to nie ruszał A teraz to drze że da mi w kość 🙃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
Zatkaj nosa i po prostu polknij 😙 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Nabylam dwie pary i na zmianę noszę Jak bezdomna co innych rzeczy nie ma ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
Jeszcze się napiszesz na forum 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
Których potem żałuję Wierzę że siostra tak naprawdę nie myśli Więc nie bierz tego do siebie 😚 A na pewno nie warto przez to płakać Ja przez ciążę jestem taka emotional girl Że aż siebie nie poznaje Szybko się denerwuje A potem jeszcze szybciej mi przykro i rycze bo mi przykro Po takich paru akcjach postanowiłam wrzucić mocno na luz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Rozeznanie
|
Przyłączam się do klubu domatorek
![]() ![]() ![]() Ale moja dzidzia się rozbrykała w brzuchu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2235 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Zadomowienie
|
Chyba weszlam w etap życia ciężarnej
Pt wicie gniazda😎 Zaczynam sprzątać swoja hacjende pod kątem Karola 🐸 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
To będzie mój kolejny krok Z tz ustaliłem już Ze kupuje jakąś używana gondole za grosze I porządna spacerowke tzn lekka i zwrotną Zobaczymy jak te plany wyjdą w praniu 🙄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mimo że przed ciążą byłam bardzo aktywna Biegalam po 10 km, robiłam 40 długości basenu A teraz wchodzę do mamy na 3 piętro i muszę usiąść odpocząć Muffinkowe nie myśl już o tym 😚 No od butelek też może sie zaczac 😉 U mnie od szuflad w sypialni ... Ale szafki w kuchni też pójdą pod nóż 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry !
My juz dzisiaj wracamy i dobrze bo przypomniali sie nam ze wylaczylismy wszystkie bezpieczniki w domu... Lacznie z pradem wiec nasza lodowka... Moje pomrożone warzywka... Lody.. Dobrze ze nie mialam tam zadnego miesa ale i tak bedzie wesolo ![]()
#2242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zadomowienie
|
Witam sie
![]() Ja juz znowu nie spoe od 5... blakam sie po domu i mam ochote wyskoczuc na jakis maly shopping bo przestalam sie miescic w piersiach i brzuchu we wszystkie koszule sportowe. Ale wskoczylam dzis w moje jeansy z zeszlego roku... z czasu zanim sie odchudzalam. Justynia współczuję... mama nadzieje, ze jakos nie bedzie mega morka podloga i ze nie bedzie wiecej szkod. Ja mam duza lodowke w takim pomieszczeniu obok kuchni i tam sa panele takze zawsze pilnuje przy odmrazaniu, chociaz te dzisiejsze zamrazalki juz tak nie wytwarzaja lodu i nie cieknie przy odmrazaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Idealna riposta z tą siostra 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
I dzięki Bogu Noszę ciągle staniki które kiedyś kupiłam źle dobierając sobie rozmiar Teraz są idealne My dziś w planach ... spacer do KFC na skrzydełka 🙊 Teraz tz poszedł coś porobić A ja śmigam w peelingu na buzię Po nim pójdzie maska algowa Ktora teraz w ciąży śmierdzi mi jeszcze 1000% mocniej portem niż przed I chce sobie paznokcie zrobic u rąk a u nóg to nie wiem czy się uda 🤔 Taki dzień dla mnie 😊 Po wczorajszym dniu dla domu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- W ogóle to teraz moja dieta jest fatalna! Jadę ciągle tylko na owocach i mleku Wpadła zapiekanka w tym tygodniu na bulce No i te skrzydełka ale ja ich zjem 3 i mi starcza Ciekawe jakie będę mieć wyniki za miesiąc 🤔 A mówiłam że nie podoba mi się zdjęcie karola w 3d Zmieniło się Teraz tylko je mam przed oczami 😍 Kobieta zmienna jest a w ciąży to już w ogóle 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My kiedys wyjechaliśmy na wakacje i jakieś 1,5 godz po wyjezdzie dotarło do mnie ze skoro wyłączyliśmy prąd to lodówkę tez!!! A że mamy wszędzie drewniana podłogę to wracaliśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Wtajemniczenie
|
Melduje ze czuje tętno dziecka przez brzuch i czuje pierwsze kopniaki od zewnątrz kiedy przykladam reke. Juz nie się rusza tylko mnie kopie !!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- My zawsze zostawiamy klucze od domu komuś z rodziny bądź przyjaciol zeby zagladali jak jedziemy na wakacje. Podlewać mi pomidorki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2247 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 |
Wtajemniczenie
|
Mufinko bardzo fajnie! Mój to już zrezygnował z dotykania bo ja wciąż czuje a on nic. I tak kilka razy już dokładal te ręce po kilka minut i się chyba wkurzył ze go w balona robie.
To życzę żeby się więcej synuś ocierał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2249 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- My dzisiaj idziemy do kina na Star Trek ![]() Przed chwilą się wymalowałam i wyszłam do ogrodu na leżak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() Teraz w głowie mi też ta zapiekanka o której wspomniałaś. Widzę taką na bagietce, z szynka, serem i pieczarkami plus ketchup omniom mniom ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
My też zawsze zostawiamy klucze w razie czego. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poszecie o jedzeniu... wczoraj o 22 zamawialismy pizze... tak mnie wzielo, ze musialam ja miec. U mnie tz tylko czeka zby poczuc jak Lili sie rusza lub kopie ale narazie nic z tego. Mama mi wczoraj pokazala jakie ciuszki kupila dla swojej poerwszej wnuczki... moj maz sie smieje, ze za chwile mala bedzie miala miejsce w hego szafie bo komoda nie starczy. Postanowilam przerobic szafe duza i zrobić 2 drazki na dziecięce ciuszki... (czyt. Sukienki). Czasem mysle, ze jestem pracoholikiem... mam jeszcze caly tydzien wolny a juz zaczyna mi brakowac pracy. Uciekam w koncu na te zakupy bo sie troche zasiedzialam przed kompem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.