|
|
#3961 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zaczęły się u mnie mdłości... strasznie się dzisiaj czuję, słaba, głowa boli, mdłości, u Was to już końcówka pewnie i te piersi ogromne, twarde i bolące. Dobrze, że to mija
|
|||||||
|
|
|
#3962 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wyszlam dzisiaj rano z domu i wrocilam godzinę temu... Padam na twarz, a jeszcze musiałam 3 strony nadrobić
![]() Mariea, Anolta wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja nie wiedziałam czemu Cytat:
Cytat:
![]() Co do wesel, idę na jedno 13 sierpnia, a potem 1 października. W przyszłym roku raczej bedzie posucha ale nawet się cieszę, bo szkoda mi kasy teraz
|
|||||
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie może pisać i ktoś kto rodzi w maju, po prostu głośno i wyraźnie sprzeciwiłam się obgadywaniu i oskarżaniu dziewczyn z drugiego forum, uważam, że to nie przystoi i takie rzeczy są poniżej pewnego poziomu. nawet jak ktoś tak uważa, należy zachować niektóre sprawy dla siebie. Anolta, super że masz dziś urodziny, a raczej miałaś wczoraj, bo już 2 dochodzi jestem pewna, że Twoje skończyły się lepiej niż moje, bo moje zostały uhonorowane pobytem na IP. TŻ został pogryziony przez psa sąsiadów. został zaszczepiony na tężec i opatrzony, ale musimy jutro sprawdzić czy wszystkie psy są na wściekliznę szczepione i jeszcze tour po lekarzach zrobic, także lekka masakra. ale co tam, myślę sobie, że różnym rzeczom w życiu trzeba podołać. raz w życiu nie ja chodzę po szpitalach i lekarzach![]() Escorpio, ja też uwielbiam octanisept i często go stosuję. lubie też oczar w psikaczu na drobne rany. ładnie się po tym wszystko goi ![]() Dziekuję za wszystkie życzenia jeszcze raz! oby reszta roku była lepsza niż dzisiejszy wieczór i noc
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-07-25 o 01:49 |
|
|
|
|
#3964 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lutówki ujawniajcie się ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no moze troche ekscytacji jak tam sie rozwija ale ja wogole na codzien zapomniam i ciazy ![]() Cytat:
![]() Z druga w ciazy mowilam ze nic nie kupie a i tak szalam ![]() jak bedzie chlopczyk to bede nadal mogla szalec juz widze takiego modnisia malego ![]() Ja tez lwica mam 28 lipca .Tyle lwic dlatego wątek takj fajny ![]() Ja biore witaminki ale kazda oddzielnie ale bralam je za nim zaszlam w ciaze teraz dorzucilam tylko zelazo a dokladnie biofer folik w kazdej ciazy szybko mi zelazo spadalo i czulam sie zmeczona a teraz juz mi lepiej Biore wit firmy swanson , magnes wit e, d, k+d , jakos inna wit e (tocotrenole) selem i chyba cos jeszcze. Mam podzielone na dawki wieczorne i poranne tak Tz o mnie dba teraz pojechalam na wakacje z dziecmi woec nie bralam zapasu bo by mnie z nimi z lotniska wygonili Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea proszę przestań drążyć temat, bo robi sie to nudne. Odpuscilam ten temat, ale widze, ze Twoja fascynacja nie przeszla i nakrecasz sprężyne. Nie chce sie denerwować, bo jakbys chciała zauważyc tez jestem w ciazy i stresem nie chce zaszkodzić dziecku. Bez przerwy wcinasz swoje trzy grosze. I bawisz się w stróża moralności. Nikogo nie obgadywałam za plecami (tak jak ty mnie na priv) moje posty są dostępne dla wszystkich zainteresowanych. Oceniłam atmosferę na innym watku, do nikogo nic personalnego nie mam a Ty ewidentnie cos do mnie. Jesli Ci sie nie podoba, ze jestem na tym wątku daj mi ignore i daj sobie na luz. Nie będę siedzieć cicho i biernie się przyglądać jak jedziesz po mnie i przez to atmosfera na wątku nie będzie przyjemna. Jeśli sytuacja się powtórzy zgłoszę twój post administracji. Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać a nie denerwować.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jak wy to robicie, że tyle piszecie, co? ![]() Wczoraj mieliśmy grilla, rodzina męża przyjechała, cały dzień miałam mdłości, ale wieczorem jakoś ustały. Dziś już od 6 na nogach, byłam w laboratorium, bo dziś wieczorem mam wizytę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz też będę zamawiać, już powoli robię sobie listę rzeczy, które muszę dokupić, wczoraj z kuzynką męża rozmawiałam i pod koniec sierpnia razem złożymy zamówienie w gemini, bardziej się będzie opłacało Cytat:
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Marcowki, styczniowki - wszystkie jesteśmy w ciąży i ulegamy emocjom, nie dajmy się jednak im ponieść. Ja wierzę, że rozmowa i spokojne przedstawienie swojego punktu widzenia rozwiązuje spory i nieporozumienia
![]() Nie chcę być jednak w to tu wplatywana, dlatego proszę kontynuujcie te dyskusje na priv. Anolta spóźnione 100 lat!!! Wiecie, że ja też jestem spod znaku lwa ![]() Dzisiaj mam genetyczne - trzymajcie kciuki o 11:00 Przydadzą się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3969 |
|
Rozeznanie
|
Ja obudzilam sie z lekkim plamieniem. Mam nadzieje, ze to dlatego, że wczoraj miałam intensywny dzień. Dalej biorę duphaston. Cieszyłam się, że już ok, ale widzę że to nie jest tak prosto. Zadzwoniłam do mojej lekarz i póki nie jest czerwono to mam odpoczywać, a jak tylko zacznie być to na izbę przyjęć. Ehhh.
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Omg rzeczywiście same lwice i żadna nie chce dać sobie w kaszę dmuchać. 😂 Jak wasze noce? Bo ja jakoś spać nie mogę i śnią mi się jakieś robaki. No i na siusiu muszę około 3 wstać.
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę, że to już i będziesz miała z głowy 😃Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
MartaMagda kciuki za genetyczne. Zobaczysz swoje maleństwo.
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
No i spóźnione spełnienia marzeń lwice 😊 😘!
|
|
|
#3975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W nocy jedna pobudka i śpię jak zabita ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3977 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, może zrobimy tu na jakiejś stronie, albo na początku dopiszemy taką listę niezbędnych zakupów?
Doświadczone mamy byłyby nieocenione w tym dla tych, które pierwszy raz... Ja się przyznam szczerze, że mam taki mętlik, że zupełnie nie wiem, co i jak
|
#3978 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze nie moje tematy gatki ciazowe... serio ja mam taie majstaski ze no.. daleko im do cisniecia...na takich luzynych koronkach... hm.. ![]() poniedzialek ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
ja dzis siusiałam 6razy w nocy... oczywiscie lece pedze bo zaraz nie dobiegne a tam 3kropelki -_-' w dzien tak czesto nie siusiam jak w nocy -_-'
|
|
#3979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3980 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
daj znac jak poszło ![]() Cytat:
i moze byc tez lista najpotrzebniejszych rzeczy do szpitala
|
|||
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wam powiem, że wyprawkę lepiej juz kompletować, żeby rozłożyć koszta i siły w czasie. 7, 8, 9 miesiąc jest bardzo ciężki bo brzuch duży bóle kręgosłupa i inne takie. Teraz o tym nie myslimy, ale nim się obejrzymy nie będziemy mogły nawet Franciszki ogarnąć i butów zawiązać.
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z tymi listami poczekajmy do 2 wątku. Cześć z nas jeszcze nie myśli o zakupach. Mysle, że jak zaczniemy 2 trymestr to taka lista będzie nieoceniona
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla synka wyprawkę zaczęłam szykować jak byłam w 4 miesiacu i już w 8 prawie wszystko było gotowe. Później tylko prałam i układałam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja większe zakupy (robię i tak głównie online) zostawiam pewnie na świąteczne wyprzedaże ale jak coś się fajnego trafi to kupię wcześniej. Od drugiego trymestru lista na pewno się przyda.
Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2016-07-25 o 09:27 |
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chce sie jak najdluzej wstrzymac z wozkiem... i innymi rzeczami na ktore daja gwarancje ![]() pierwsze ciuszki juz w sobote zgodnie z zaleceniem lekarza
|
|
#3986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiele z nas nie będzie teraz kupować rzeczy, na które można stracić gwarancję. A ciuszki, chemię i inne apteczne rzeczy można kupić on-line - więc nie ma co panikować i straszyć bólami kręgosłupa w 3 trymestrze Mój plan wygląda tak, że po badaniu połówkowym zaczynam kompletować wyprawkę + odkładać kasę na rzeczy, które kupię na ostatnią chwilę, aby nie stracić gwarancji ![]() Poza tym nowy wątek już za 1000 postów - lecimy jak burza - kto go zakłada? Bo to by musiała być osoba, która podejmie się też zrobienia listy
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pooglądać wózki i foteliki będę chciała już niedługo, żeby później nie jeździć tylko zamówić wszystko przez neta
|
|
|
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.

Dużo można się dowiedzieć, pogadać normalnie i w ogóle
urodziny
:part y: sto lat!!!

daj znac jak poszło