|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
Ja jakiś czas temu ratowałam się w nocy mlekiem. Pyszne było i mi ulżyło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zadomowienie
|
Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Dziękujemy
![]() Cytat:
Dzieki ![]() A młody ma chyba zegarek , północ wybiła i zaczął znów imprezę ![]() Edytowane przez mademoiselle_m Czas edycji: 2016-07-25 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Moja też puka właśnie ![]() Jak się położę to widzę, że z lewej strony mam bardziej wystający brzuch. Jakby dziecię się tam bardziej ulokowało. Heh śmiesznie ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedz jedz, lepiej sie upewnić, ze wszystko ok. Moze to te skurcze co sie pojawiają juz wczesniej ? Przepowiadające czy jakos tak ?? https://polki.pl/rodzina/ciaza,skurc...9,artykul.html Edytowane przez mademoiselle_m Czas edycji: 2016-07-25 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Mąż mi właśnie opowiedział kawał:
Przychodzi Mąż do domu i pyta Żonę: M: co na obiad? Ż: nic M: wczoraj też nic nie było Ż: ugotowałam na dwa dni ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Czytałam tez ze niestety w ciazy często dokucza kolka jelitowa. I potrafi byc bolesna Edytowane przez mademoiselle_m Czas edycji: 2016-07-25 o 23:39 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc, coraz później chodzę spać
![]() Lucky trzymaj się Kochana, te bóle to są zapewne przez rozciąganie macicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Haha dobre :P Cytat:
![]() A mi się chyba zaczyna bezsenność, tż i pies już dawno chrapią a ja chyba pójdę coś pooglądać może wtedy mnie zmorzy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zadomowienie
|
Lucky dalej czekasz ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zadomowienie
|
Narazie zbadali mi tętno, dopplerem sprawdzili czy serduszko bije ok. Wszystko ok. Mocz poszedl dp laboratorium i dopiero beda znac wynik za 48 godzin. Beda dzwonic. Leze na lozku i czekam na lekarza. Bedzie miala badanie gonekologiczne i chca zrobić wymaz co do tego mojego sluzu.
Szczerze mówiąc slyszac tyle zlego o angielskiej służbie zdrowia jestem pod wrazeniem jak sie mna zajmuja. Od razu mnie na ginekologie wyslali. Z tym, ze obok jest delivery ward( porodowka i jest zupelnie zapelniona i lezy za parawanem pani z bolami porodowymi). Moj maz chyba jest w szoku... smieje sie, ze jeszcze sie może wycofac towarzyszenia mi w przyszłości przy porodzie. Aaa... i dostalam opr... czemu nie biore na silne skurcze i bole paracetamolu- angielskie myslenie. Zobaczymy co po badaniu powie doktor... a mowia, ze tu nie ma ginekologa przez cala ciazy, a kolo babeczki przy porodzie... biega ich tu 2. Oczy mi sie zamykaja i chce mi sie spac. Dalej mam bole w kazdym razie. Edytowane przez LuckySparkle Czas edycji: 2016-07-26 o 00:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zadomowienie
|
Najważniejsze ze juz sie Toba zajęli , bedzie ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mały ważył 600 g Było bardzo dużo strachu i łez Ale teraz ma 2 latka i uwielbia grać w piłkę nożna Jest zdrowy uprzedzajac wasze leki 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- Cytat:
Daj znać jak będziesz mogła jak się czujecie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- Cytat:
w lodówce na ts chwilę ser żółty ogórki kiszone i mleko Idę zaraz na zakupy bo wyladujemy na pasku w TVN w końcu jako tragedia w łódzkim 🙄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ---------- Cytat:
Kolorowych snów 😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Lucy i jak? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Jak się czujesz? Dalej cie boli? Skąd te bóle wg lekarza? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a czy Kociulek się odzywa? Czy ja coś przeoczyłam. Myślę o niej często.
Lucy, daj znać co u Ciebie. Mademoiselle, cieszę sie, że synek zdrowy. Mam nadzieję, że będą same takie pozytywne wieści na wątku ![]() Ja miałam wczoraj zwykłą wizytę i też wszystko ok. Pani doktor dalej widzi chłopca i mówiła że to graniczy z cudem jakby się okazało, że jednak dziewczynka. Co do laktatora ja mam i przydał mi się kilka razy mimo, że karmiłam piersią. Darunia jak dla mnie przestawienie dziecka do piersi jest dużo bardziej wygodniejsze niż odciaganie i podawanie z butelki. No ale ja jestem leniwa, mi by się nie chciało. Ja nie kupiłam jeszcze ani jednej rzeczy dla Janka, nawet skarpetki ![]() Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zadomowienie
|
Aj mademoiselle_m przepraszam
Przeoczyłam w tym szale twojego posta Gratulacje 450 g szczęścia 😍 Duży chłopak! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Mmgi ja tez z tych leniwych 😣 Laktator jeśli kupię to elektryczny Już się widzę Zmęczona na polsnie ręcznie się odciągajaca 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zadomowienie
|
Lucky i jak tam? Daj znać co i jak.
Mnie z rana jak wstaje też boli brzuch..ale to chyba właśnie przez moje jelita..nie mogę się do końca załatwić i ciągle czuje się taka pełna i potem bolą mnie jelita.. Wczoraj znowu keestia imion ![]() ![]() Co do ruchów to dzis konczymy 20.tydzień a nasz synuś jest bardzo spokojny..czasem czuje tylko jak przyłoże rece na brzuch takie bulgi...a na kopniaki dalej czekam. W przyszlym tyg musze zrobić badania na przeciwciala znowu i nie mogę doczekać się wizyty.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zadomowienie
|
Maciuś 😍
Ale ja jestem nieobiektywna bo mam brata Maćka 🤗 Poszczescilo nam sie bo mamy świetne relacje 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |||
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
wróciłąm z wakacji od siostry, było super, teraz musiałam się zregenerować i troche odsapnąć, ale całe forum nadrobiłam. Gratuluję wszystkich wizyt i poznanych płci ja też byłam na usg 4d, ogólnie wszystko ok, na 100 % córcia. od 3 dni strasznie boli mnie kolano, normalnie szok, i nic nie można zrobić, na szczęście mama doradziła mi okłądy z kapusty i dzisiaj już dużo lepiej Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
W weekend kupilam sobie z hm portasy bo moje samorobki nie zdaly egzaminu po obiedzie
![]() Wczoraj patrze w skrzynke mailowa i wygralam licytacje spodni hm ciazowe, ja juz nawet o tej licytacji zapomnialam ![]()
#2330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zadomowienie
|
Hejo,
dziewczyny jakby któraś miała wolną chwilę to moja kumpela potrzebuje jeszcze kilku odpowiedzi na jej ankietę do pracy magisterskiej. Każdy głos się liczy, więc z góry wielkie dzięki ![]() ![]() https://docs.google.com/forms/d/e/1F...v_Qyw/viewform |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
To jest niesamowite, że urodzone już od 5 m-ca dziecko można uratować i dać mu dalszy rozwój w inkubatorze. Coś cudownego!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zadomowienie
|
http://mataja.pl/2015/02/wprowadzani...z-tego-wynika/
Wstawiam link do artykułu na temat dokarmiania..może któraś z was zainteresuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja mam tu coś o karmieniu dzieci okiem logopedy, warto przeczytać ![]() http://figeneration.pl/przy-jedzeniu-sie-nie-gada/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Wtajemniczenie
|
Pestka mija siostra po odciąganiu nadal ma piękne i jędrne piersi które do małych nigdy nie należały
Wydaje mi się ze to jest kwestia tego czy ktoś ściąga /karmi dziecko regularnie ![]() Wszystkim życzę miłego dnia ![]() Ja własne siedzę w zus żeby zalogować się do tego epuapu na stale Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Daj znać jaką postawili diagnozę. Czy ktoś wie co się dzieje z kociulkiem???? I justyną183???
Edytowane przez PaniMigdalek Czas edycji: 2016-07-26 o 10:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zadomowienie
|
Hej.
Dopiero wstalam bo wrocilismy se pisztala po 3. Do konca nie ma przyczyny tych skurczy. Po wstepnym badaniu moczu wyszla bardzo niska ilosc bialka w moczu i mocz poszedl do badania do laboratorium, mam dzwonic w czwartek po wyniki. Koniec koncow trafilam na przemila pania doktor, ktora mnie zbadala i powiedziała, ze moja szyjka jest ladna i dluga i nic zlego sie nie dzieje. Powiedzialam jej o moich bardzo obfitych uplawach. Twierdzila, ze to jest mozliwe w ciazy i nie musi o nizym zlyn świadczyć ale pobrala w razie czego wymaz. Doslatalam silne tabletki przciwbolowe, ktore nie maja wplywalac na zdrowko Lili ale bede brala tylko jak naprawde zle sie poczuje. Dzis obudzilam sie bez zadbych boli. Oby to sie nie powtorzylo. Mialam juz rozne bole miesiaczkowe i po laparoskopii ale te wczorajsze byly nie do zniesienia. Pewnie sobie Pani doktor pomyślała, ze mloda... pierwszy raz w ciazy to sie wystraszyla... ale jak zobaczyłam jak tan sie inne koniety zachowuja... to masakra... krzycza, wyklucaja sie, ze ktos na im kawe przyniesc... ja nie jestem zwyczajna takich akcji! tz był przy mnie orawie caly czas. Wczoraj zrozumiałam, ze bie ucieknie raczej w czasie porodu. Byla rumunka, ktora rodzila i tak krzyczała, ze jej maz bie wytrzymal i uciekl. Polozne i lekarz i lekarka szukali go po calym szpitalu żeby poinformowac, ze musza kobiecie zrobic cc... kobieta nawet po angielsku slowa nie mowila... Teraz tylko czekac do czwartku i dzwonic po wyniki badan moczu i wymazu. Musze nadrobic to co pisalyscie kd wczoraj i pozagladac we wszystkie linki wrzycone. Aa... nastawilam sobie bidzik co 2h w nocy zebyym siusiu chodzić. Mam chodzić jak najczęściej. Milego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny w Tesco przecena dziecięcych rzeczy
Śliczne są! Ja wzięłam tylko pieluchy tetrowe bo... Stanęłam jak wryta i totalny paraliż Natłok myśli No ok...Ale co brac🤔 Wertuje teraz net celem poszukiwania info co kupować Co i ile brać. Macie może taka sprawdzona listę do pobrania? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.