Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki cz. XII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-26, 11:54   #2551
Wesola_Ania
Zadomowienie

Dot.: Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki c

A ja widzę że Kuba wkracza w nowy etap,wczoraj złapał zabawke,dziś rano zaczął się jakby lekko uśmiechać nie na spiaco! Ale też ciągle by chciał być ze mną,na rękach zasypia w sek,a jak go kładę to od razu płacze i szybko się budzi.dobrze ze jeszcze na spacerze śpi jak kamień

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Że mnie leciało sporo ze dwa tyg po SN.potem to takie lekkie plamienie,ze wkladka wystarczyla.

Kiedy idziecie do gina od razu po 6 tygodniu?

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Zwariuje dziś
Młody zasypia przy cycku, wkurza się podczas jedzenia... godzinę już karmię z jednego cycka a nic nie wypił
Eh,strasznie długo je Twój mały.może spróbuj w połowie czasu karmienia zrobić przerwę,wziąć godz np do odbicia i znów lekko rozbudzonego przystawic.a co ile godz karmisz,może on zasypia bo nie jest glodny?

Wesola_Ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-26, 11:59   #2552
Elfka86
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki c

Czołem

Ze mnie mocno leciało tydzień, potem plamienie, no i dalej plamię lekko a to już prawie 4 tygodnie po porodzie do gina się umówię po 6 tygodniach

Ja się @ spodziewam najwcześniej za jakieś pół roku

A becikowe u mnie już na koncie, i pierwsze 500+ też u nas nie ma dużo papierów do składania - wniosek plus jakieś drobiazgi

Dziewczyny śpią, także biorę się za jakiś obiad
Stary 2016-07-26, 12:12   #2553
mezzaluna
Raczkowanie

Olutka, super to wytłumaczyłaś z polisa, dziękuję <3 jest to opcja do rozważenia. Na razie zrobiłam jej konto.

Ktos pytal gdzie becikowe. Tez myślałam ze urząd miasta ale u nas w miescie to akurat centrum świadczeń.
mezzaluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-26, 12:16   #2554
Wesola_Ania
Zadomowienie

A w temacie becikowego to by dostać musi być mniej niż 1900 na os tak?czy coś się zmieniło?

Stary 2016-07-26, 12:17   #2555
Elfka86
Zakorzenienie

Tak 1900 na osobę
Stary 2016-07-26, 12:21   #2556
Yousthyna
Zadomowienie

Hej, hej!
Czy ktos mnie tu jeszcze pamięta?

Widzę, że forum trochę ucichło - dziewczyny przeniosły sie na fejsa? Tam tez nie ogarniam, za duzo postów, za mało czasu.

U mnie dzis mija 3 tygodnie od porodu i jestem totalnie wykończona. Moje dziecko zdecydowanie odbiega od normy 20h snu noworodków. On spi moze z 6-8h na dobę, raczej tylko w dzien. Pierwszy tydzien gdy maz był z nami jakos dawałam radę, bo odsypiałam w dzień, gdy mąż zajmował się małym. Teraz jest ciężej, wiec czekam tylko na weekend, zeby maz przejął opiekę nad małym, a ja mogła odespać. Na szczescie mały w czasie, gdy nie spi przynajmniej nie płacze za bardzo - tylko trzeba go trzymać na rękach, głaskać i przytulać. Taki przytulaśny egzemplarz mi sie trafił

Poza tym od 4 doby małego dopadł mnie totalny baby blues. Potrafiłam ryczec po kilka godzin non stop, oczywiscie bez powodu. Albo raczej powodem było wszystko - trzymanie małego na rękach, zmienianie mu pieluchy, karmienie, przebieranie, kąpanie. Czułam sie jak najgorsza matka swiata - ciagle zła i wkurzona na własne dziecko. Gdyby nie wsparcie mojego meza chyba bym sie wykończyła psychicznie. Na szczescie juz jest lepiej, chociaż przy wieczornym karmieniu zawsze siedze i ryczę jak głupia. Hormony to zuo!
W miarę możliwością staram sie podczytywać Was zazwyczaj podczas karmienia, ale odpisywać mi cieżko. Może teraz gdy hormony się uspokoiły, a ja stałam się prawie "cyborgiem" śpiącym po 2-3h na dobę (+ weekendowym śpiochem) uda sie częściej zaglądać do Was

Ach, no i oczywiscie serdeczne gratulacje wszystkim mamusiom i trzymam kciuki za pozostałe w dwupaku
Yousthyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-26, 12:22   #2557
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eskav8 Pokaż wiadomość
Ja też mam kilka paczek lidlowych, w listopadzie wam mogę powiedzieć czy sa dobre
Czekamy niecierpliwie na opinie :F

Cytat:
Napisane przez Arida_ Pokaż wiadomość
Kattoo mi ku.rwaaaaaaaa mac kazali przynieść pity z 2014, ale rowniez obowiazujaca umowe tz i za 2gi mc mojej nowej umowy w pracy i mamy pozamiatane wszedzie, a ja myslalam ze jak za 2014 to się jeszcze zalapie przez pol rokuna rodzinnne i 500, tu dupa blada.

Pampki z lidla fajnie, musze dokupic dopoki promka, bo kiedys wzielam mala paczke na sprobowanie.

My szczepienia mamy 9... oby bylo dobrze.

Czy to mozliwe zeby 5tyg dziecku szly juz zeby???
Pcha lape do buzi, ale nie chce jesc, a suta mietoli na wszystkie strony, zaraz mi odpadnie

Na zlozenie becikowego jest rok i bodajze od grudnia juz sa liczone dochody za 2015.
Wiec my bedziemy raczej wtedy skladac... bo w 2014 tez mielismy skaplikowana sytuacje... tz 5pracodawcow, ja na zasilku z dg, potem etat i robi sie tych papierzysk :/
Cytat:
No i znowu: cycek 5 minut i śpi...
A moze ma potrzebe ssania bardzo mocna a nie jest glodny?

Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-07-26, 12:25   #2558
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Czekamy niecierpliwie na opinie :F

Na zlozenie becikowego jest rok i bodajze od grudnia juz sa liczone dochody za 2015.
Wiec my bedziemy raczej wtedy skladac... bo w 2014 tez mielismy skaplikowana sytuacje... tz 5pracodawcow, ja na zasilku z dg, potem etat i robi sie tych papierzysk :/

A moze ma potrzebe ssania bardzo mocna a nie jest glodny?

Od wrzesnia bedzie bralo sie dochod za 2015. Jak bedzie kolejny okres czasu do skladania wnioskow na rodzinne na kolejny rok a do 500plus dopiero za rok bedzie wymagany bazowy dochod za 2015 r.

Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-26, 12:30   #2559
Miqesi
Wtajemniczenie

OLUTKA, po urodzeniu synka dostałam okres kilka tygodni po porodzie. Więc teraz pewnie też tak będzie... nie żebym jakoś specjalnie tęskniła, ale już bym chciała wiedzieć, kiedy dostanę...

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-26, 12:40   #2560
Wesola_Ania
Zadomowienie

Yousthyna, faktycznie hormony to zło! nasz Kuba to ładnie śpi w nocy, ale nad ranem od 6 przez kolejne parę godz podobnie jak u Was, marudzenie i potrzeba tulenia i noszenia na rękach, czasem to pół dnia nie mam jak się umyć
Co do FB, to zapewne tam się dziewczyny udzielają więcej, ja nie mam tam profilu i póki co wygodnie mi na wizażu pisać, zainstalowałam sobie apkę i kom podczytuję podczas karmień. czekam na odchowalnie, choć już teraz wymieniamy się cennymi informacjami

Laski, kiedy wraca płodność?;p
Stary 2016-07-26, 12:52   #2561
eskav8
Wtajemniczenie

Olutka te ostatnie dni to katorga nie wiem jak dałaś radę tyle po terminie, ja mam jeszcze kilka dni i już nie wyrabiam.... Chce mi się płakać dzisiaj.... Masakra. Nie chce jęczeć tztowi bo on też czeka jak na zbawienie. Nawet mi się nie chce obiadu robić. Czuję się jak waleń. Nie ja pierwsza i nie ostatnia ale naprawdę już mi się nie chce czekać.... Ale co ja mogę... Pomarudzic sobie. Kamila- przejmuję paleczke!

Edytowane przez eskav8
Czas edycji: 2016-07-26 o 12:54
eskav8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-26, 12:56   #2562
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Zwariuje dziś
Młody zasypia przy cycku, wkurza się podczas jedzenia... godzinę już karmię z jednego cycka a nic nie wypił

A skąd wiesz że nie wypił?

Cytat:
Napisane przez Wesola_Ania Pokaż wiadomość
A ja widzę że Kuba wkracza w nowy etap,wczoraj złapał zabawke,dziś rano zaczął się jakby lekko uśmiechać nie na spiaco! Ale też ciągle by chciał być ze mną,na rękach zasypia w sek,a jak go kładę to od razu płacze i szybko się budzi.dobrze ze jeszcze na spacerze śpi jak kamień

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Że mnie leciało sporo ze dwa tyg po SN.potem to takie lekkie plamienie,ze wkladka wystarczyla.

Kiedy idziecie do gina od razu po 6 tygodniu?

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Eh,strasznie długo je Twój mały.może spróbuj w połowie czasu karmienia zrobić przerwę,wziąć godz np do odbicia i znów lekko rozbudzonego przystawic.a co ile godz karmisz,może on zasypia bo nie jest glodny?

Wizytę mam 5 tyg po porodzie.

Cytat:
Napisane przez mezzaluna Pokaż wiadomość
Olutka, super to wytłumaczyłaś z polisa, dziękuję <3 jest to opcja do rozważenia. Na razie zrobiłam jej konto.

Ktos pytal gdzie becikowe. Tez myślałam ze urząd miasta ale u nas w miescie to akurat centrum świadczeń.

To ja pytałam, dziękuję

Cytat:
Napisane przez Yousthyna Pokaż wiadomość
Hej, hej!

Czy ktos mnie tu jeszcze pamięta?

Widzę, że forum trochę ucichło - dziewczyny przeniosły sie na fejsa? Tam tez nie ogarniam, za duzo postów, za mało czasu.

U mnie dzis mija 3 tygodnie od porodu i jestem totalnie wykończona. Moje dziecko zdecydowanie odbiega od normy 20h snu noworodków. On spi moze z 6-8h na dobę, raczej tylko w dzien. Pierwszy tydzien gdy maz był z nami jakos dawałam radę, bo odsypiałam w dzień, gdy mąż zajmował się małym. Teraz jest ciężej, wiec czekam tylko na weekend, zeby maz przejął opiekę nad małym, a ja mogła odespać. Na szczescie mały w czasie, gdy nie spi przynajmniej nie płacze za bardzo - tylko trzeba go trzymać na rękach, głaskać i przytulać. Taki przytulaśny egzemplarz mi sie trafił

Poza tym od 4 doby małego dopadł mnie totalny baby blues. Potrafiłam ryczec po kilka godzin non stop, oczywiscie bez powodu. Albo raczej powodem było wszystko - trzymanie małego na rękach, zmienianie mu pieluchy, karmienie, przebieranie, kąpanie. Czułam sie jak najgorsza matka swiata - ciagle zła i wkurzona na własne dziecko. Gdyby nie wsparcie mojego meza chyba bym sie wykończyła psychicznie. Na szczescie juz jest lepiej, chociaż przy wieczornym karmieniu zawsze siedze i ryczę jak głupia. Hormony to zuo!

W miarę możliwością staram sie podczytywać Was zazwyczaj podczas karmienia, ale odpisywać mi cieżko. Może teraz gdy hormony się uspokoiły, a ja stałam się prawie "cyborgiem" śpiącym po 2-3h na dobę (+ weekendowym śpiochem) uda sie częściej zaglądać do Was

Ach, no i oczywiscie serdeczne gratulacje wszystkim mamusiom i trzymam kciuki za pozostałe w dwupaku

Oj kochana, współczuję nastroju ;(
Ja w szpitalu beczałam prawie ciągle.
Położne i lekarze muszą mnie za nieźle trzepniętą uważać w domu przemiana o 180 stopni!!

Zaciskam kciuki, żeby szybko wróciła Ci pełnia formy psychicznej!!
Pamiętaj, że dla Twojego dziecka jesteś najlepszą mamą!

Cytat:
Napisane przez Wesola_Ania Pokaż wiadomość
Yousthyna, faktycznie hormony to zło! nasz Kuba to ładnie śpi w nocy, ale nad ranem od 6 przez kolejne parę godz podobnie jak u Was, marudzenie i potrzeba tulenia i noszenia na rękach, czasem to pół dnia nie mam jak się umyć
Co do FB, to zapewne tam się dziewczyny udzielają więcej, ja nie mam tam profilu i póki co wygodnie mi na wizażu pisać, zainstalowałam sobie apkę i kom podczytuję podczas karmień. czekam na odchowalnie, choć już teraz wymieniamy się cennymi informacjami

Laski, kiedy wraca płodność?;p

U każdego inaczej
Może być kilka tygodni, a może być ponad rok.
Mówi się, że kobiety karmiące piersią poprzez wytwarzane hormony dłużej są niepłodne, ale znam i takie, którym mimo intensywnego karmienia szybko wsYstko wróciło.
olutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-26, 13:13   #2563
mezzaluna
Raczkowanie

No właśnie ciekawe jak z tym okresem. W pt moze zdążę pójść do gina, połóg się skończył trzeba pomyśleć o antykoncepcji jakiejs chociaż przy kp chyba wyboru zbytnio nie ma :/

Panicznie boję się zajść szybko w druga ciążę
Stary 2016-07-26, 13:43   #2564
MuniaMusia
Zadomowienie

GG do MuniaMusia

Wlasnie wrocilismy z wizyty patronazowej. Wytłumaczcie mi prosze jak krowie przy rowie: gdzie mam isc ze skierowaniem na usg bioderek? :/

Mój blog szyciowy

Szczęśliwa żonka [od 10.09.2011]
Kierowczyni [od 26.09.2011]
Tymoteusz [12 lipiec 2016]

MuniaMusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-26, 13:54   #2565
Wesola_Ania
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MuniaMusia Pokaż wiadomość
Wlasnie wrocilismy z wizyty patronazowej. Wytłumaczcie mi prosze jak krowie przy rowie: gdzie mam isc ze skierowaniem na usg bioderek? :/
Munia do ortopedy dziecięcego, mnie pediatra od razu powiedziała, gdzie w moim mieście mogę to zrobić na NFZ. Z terminami słabo, ale udało mi się zarejestrować Kubę na koniec sierpnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-07-26, 13:54   #2566
mezzaluna
Raczkowanie

Munia, do najbliższej przychodni realizującej usg stawu biodrowego w ramach nfz. U mnie to bylo na drugim końcu miasta....
Stary 2016-07-26, 13:58   #2567
kamila_509
Zakorzenienie

Jestem cholernie zła
W całym mieście jest tylko jeden lekarz dziecięcy, który ma bardzo dobre opinie: nie przyjmuje nowych pacjentów.
T pojechał do poleconego przez niego miejsca: to samo.
No więc zostają nam konowaly
Stary 2016-07-26, 14:01   #2568
Elfka86
Zakorzenienie

Po poprzedniej ciąży dostałam okres jak Maja miała 7 miesięcy oczywiście przy kp oby teraz też tak było

Baby blues mi się tym razem nie włączył, ale jestem chwilami trochę zmęczona dwójka dzieci to jednak nie jedno ale nie narzekam
Stary 2016-07-26, 14:26   #2569
MuniaMusia
Zadomowienie

GG do MuniaMusia

Dzieki

Mój blog szyciowy

Szczęśliwa żonka [od 10.09.2011]
Kierowczyni [od 26.09.2011]
Tymoteusz [12 lipiec 2016]

MuniaMusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-26, 16:05   #2570
Arida_
Zadomowienie

Wesola Aniu, mysle ze u was skok rozwojowy
Patryk zaczyna swiadomie patrzec na mówiącego i coraz czesciej skupia wzrok na poruszajacym sie przedmiocie
Ja wizyte u gina mam za 2 tyg, jezeli bedzie wszystko dobrze to we wrzesniu zakładam spirale.
Ktoras pytalaa o.metody anty. Sa 2 rodzaje tabsow, ktore mozna przy kp, spirala no i gumki
Mezz, tez strasznie boje się zajsc znowu w ciaze. Teraz jak sie seximy z tz to w gumkach jak malolaci

Stary 2016-07-26, 16:13   #2571
kattoo
Zakorzenienie

Yousthyna przytulam. Przykro mi ze tak znosic poczatki macierzynstwa. Ale kto da rade jak nie my?

Co do antykoncepcji to u nas beda gumki a jak sie przeprowadzimy to chce tabletki anty.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Gabi ma biegunke i caly tylek odparzony, w nocy byla podwyzszona temp. Zęby jak nic. DOM WARIATÓW!!
kattoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-26, 16:35   #2572
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem cholernie zła
W całym mieście jest tylko jeden lekarz dziecięcy, który ma bardzo dobre opinie: nie przyjmuje nowych pacjentów.
T pojechał do poleconego przez niego miejsca: to samo.
No więc zostają nam konowaly

U nas sytuacja podobna. Bierzemy przez to pediatrę dobre 15 km od domu.

Cytat:
Napisane przez kattoo Pokaż wiadomość
Yousthyna przytulam. Przykro mi ze tak znosic poczatki macierzynstwa. Ale kto da rade jak nie my?

Co do antykoncepcji to u nas beda gumki a jak sie przeprowadzimy to chce tabletki anty.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Gabi ma biegunke i caly tylek odparzony, w nocy byla podwyzszona temp. Zęby jak nic. DOM WARIATÓW!!
Biedna Ty ;(
Stary 2016-07-26, 16:57   #2573
kamila_509
Zakorzenienie

My już i tak szukamy 15 km od domu :/ nie mam pomysłu już gdzie szukać dobrego pediatry :/
Stary 2016-07-26, 19:18   #2574
dzojsticzek
Zadomowienie

To podczas kp nie można tabletek anty?
dzojsticzek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-26, 19:33   #2575
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eskav8 Pokaż wiadomość
Olutka te ostatnie dni to katorga nie wiem jak dałaś radę tyle po terminie, ja mam jeszcze kilka dni i już nie wyrabiam.... Chce mi się płakać dzisiaj.... Masakra. Nie chce jęczeć tztowi bo on też czeka jak na zbawienie. Nawet mi się nie chce obiadu robić. Czuję się jak waleń. Nie ja pierwsza i nie ostatnia ale naprawdę już mi się nie chce czekać.... Ale co ja mogę... Pomarudzic sobie. Kamila- przejmuję paleczke!
Masz jeszcze ciężej nić my, bo prawe wszystkie mają już swoje dzieciaczki a Ty jeszcze czekasz, co pewnie potęguje dużo bardziej to oczekiwanie
Cytat:
Napisane przez mezzaluna Pokaż wiadomość
No właśnie ciekawe jak z tym okresem. W pt moze zdążę pójść do gina, połóg się skończył trzeba pomyśleć o antykoncepcji jakiejs chociaż przy kp chyba wyboru zbytnio nie ma :/

Panicznie boję się zajść szybko w druga ciążę
Ech ja dziś na placu zabaw widziałam panią w ciaży i serce ukuło z zazdrości
Mogłabym już mieć trzecie

Tylko męża muszę zmienić bo on już drugiego nie chciał
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Po poprzedniej ciąży dostałam okres jak Maja miała 7 miesięcy oczywiście przy kp oby teraz też tak było

Baby blues mi się tym razem nie włączył, ale jestem chwilami trochę zmęczona dwójka dzieci to jednak nie jedno ale nie narzekam
Ja przewiduje dziś ciężką noc
Obydwoje zasnęli przed 20 Co oznacza, że Duży będzie się budził w nocy z wielką potrzebą przytulania a Mały no to wiadomo
Cytat:
Napisane przez kattoo Pokaż wiadomość

Masakra

Jednak chwalę sobie, że Starszak ma wszystkie zęby
Cytat:
Napisane przez dzojsticzek Pokaż wiadomość
To podczas kp nie można tabletek anty?
Można tylko te jednoskładnikowe...
U mnie to była masakra jak zaczęłam je brać to miałam "okres" 30 dni

Mały
Stary 2016-07-26, 20:07   #2576
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Masz jeszcze ciężej nić my, bo prawe wszystkie mają już swoje dzieciaczki a Ty jeszcze czekasz, co pewnie potęguje dużo bardziej to oczekiwanie
Oj żebyś wiedziała... Chodzę po tym domu, snuje się jak cień i kur.wi.cy dostaje. Niefajne jest rodzic na końcu
Lubie poczytać was, ale wkurza mnie ze jeszcze nie mam małej po tej stronie :/
Stary 2016-07-26, 21:21   #2577
kamila_509
Zakorzenienie

Ja dziś siedzę i wyje. Jestem beznadziejna
Stary 2016-07-26, 22:24   #2578
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dziś siedzę i wyje. Jestem beznadziejna
Witaj w klubie... Ja też dziś mam depresje.

Ale ty kochana, musisz być dzielna dla synka i błahe rzeczy mogą cie wyprowadzac z rownowagi. Staraj się cieszyć tym wszystkim. Nie musi być idealnie**
Stary 2016-07-26, 22:30   #2579
olutka
Zakorzenienie

Eska, kochana, końcówka najgorsza ale trzeba sobie powtarzać, że tak blisko poznania Maleństwa nie byłaś jeszcze nigdy! Każda chwila Was zbliża!
A o porodzie wyczytalam kiedyś fajne zdanie -że to jedyna randka w ciemno co do ktorej możesz mieć pewność, że poznasz największą miłość swojego życia!!

Jak Cię drażnią pytania 'i jak?', odpowiadaj 'srak'!
Jak nie masz chęci gotować, zjedz na mieście! Jeszcze przy okazji z tż-tem ostatnią randkę we 2 odbędziesz

Nie zastanawiaj się nad tym co powinnaś robić, a rób tylko to, na co masz ochotę!

I dużo wypoczywaj, spaceruj dla przyjemności a nie z myślą bo trzeba. Nic nie trzeba poza doczekaniem Wielkiej Chwili w jak najlepszym nastroju!!

Tulę i trzymam kciuki, żeby nastąpiło to jak najszybciej

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Kamila, co się dzieje?? Dalej kp??
Stary 2016-07-26, 22:55   #2580
Margosia__
Zakorzenienie

Po pierwszym karmieniu
Najgorsze, ze prawa piers nie moze doczekac sie kolejnego... a tu jeszcze tyle czasu...:p

Mały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości