![]() |
#1351 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
No i stwierdziła, że ze szpitala wyjde juz z dzieckiem. Orange współczuje dnia, ale masz opr za niedbanie o siebie! Mam forum na tel, ale nie lubie z niego korzystac. Trzymajcie kciuki za mnie, tymczasem spadam poudawać, że śpie.
Zuzia - 29.07.2016 19:01 ![]() Edytowane przez LunaLov Czas edycji: 2016-07-26 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przykro patrzeć jak ktoś bliski nie dba o siebie wystarczająco. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może Zuzia zaczeka i wszystko się ładnie zgra ![]() Fajnie, że Ikea załatwiona i wyprawka ogarnięta. ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Wczoraj przeczytałam Was ale nie dałam rady pisać. A dzis zapomniałam co i komu miałam napisać.
![]() Mam wrażenie ze nastąpił jakiś zastój. Trochę tak jak na chwile przed podaniem obiadu do stołu. Niby wszystko przygotowane a jeszcze czegoś brak. Czekamy na coś, co ma przyjść ale w większości nie wiemy kiedy. A nawet jak wiemy to atmosfera czekania i niecierpliwości zostaje i udziela sie otoczeniu. Filozoficzny nastrój mi sie udzielił. Pójdę może pokrzątać sie po mieszkaniu moze w końcu zrobię cos więcej niż tylko spanie. ![]() Miłego i spokojnego dnia. Tinkerr Tobie spokojnego nie życzę ![]() Wysłane za pomocą magii |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętaj,że kiepskie historie zdarzają się w każdej placówce.. ja też się nie mieszczę w ciążowe ciuchy, jeżeli to Cię pocieszy.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Zakorzenienie
|
Mama jedzie dzisiaj do babci zrywac ogorki. Tz zalatwil sobie urlop i fajnie by bylo jakby do poniedzialku udalo sie mlodego wygnac - mialam nie szalec wlasnie dlatego, ze Tz mial miec nocki do konca tygodnia. Jechac na ogorki??
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Zakorzenienie
|
Moje ogórki i fasolka nusza poczekać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Zakorzenienie
|
Ze zrywaniem to pewnie tez nie ogarne, ale pojade z mama, zeby chociaz polazic za nimi :P
Sasiad rodzicow wlasnie zaczal trzepac dywan ![]() ![]() ![]() Ogolnie to ja sie juz pogubilam troszke, jestes w szpitalu czy w domu? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1358 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie zrywala. Wywaliliby mnie z tego pola szybciej niz bym tam doszła. Miałam tylko włożyć ogorki w słoiki i zamrozic fasolkę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | ||
Zadomowienie
|
Hej.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
Uff nadrobilam w końcu; )
Wczoraj przeleżałam połowę dnia przez ten upał nie miałam siły na nic. Burze przeszły u nas w tym czasie okropne, ale powietrze zrobiło się bardziej do życia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
Porodowka
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To czekamy na pozytywne wieści ![]() Trzymam kciuki za szybka akcje porodowa ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki..daj znać jak idzie.. dziewczyny to co? obstawiamy czy bobo będzie chłopcem czy dziewczynką? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziś weszłam do pracy, robie dziś przelewy z wypłatami i te osoby ktore nie są na urlopie tylko teoretycznie mają więcej pracy miały dostać dodatkowe 700zł jako premie ... jednak po wczorajszej akcji wypłaciłam po 350 bo uważam, że nie dały z siebie tyle ile by mogły. A ja nie będę goniła jak głupia podczas gdy im się nie chce. Wredna szefowa ze mnie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ho ho dziś dzień porodów chyba !!
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ooo!!! Trzymam kciuki. ![]() Cytat:
Głos na chłopca. ![]() Cytat:
Teoretycznie więcej pracy to nie to samo co praktycznie, trzeba się starać na premię. ![]() To się cieszę, że dzisiaj już lepiej pod względem myśli o szpitalu, jeśli położna by Cię uspokoiła, to dobry pomysł. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rzeczywiscie dzisiaj dzien porodów ![]() Mi dzisiaj Maks mocno cisnie na szyjkę jakby zaraz miał wypaść. Jak sikam to tez czuje obciazenie. Cos mi sie wydaje, ze na dniach tez moze sie zacząc u mnie akcja. ![]() ![]() biedne dziecko by musiało dzielic urodziny z rok starszą kuzynką. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Zadomowienie
|
Wczoraj wieczorem myślałam ze sie poród zaczął. W krzyżu i w dolnej części pochwy czułam cos dziwnego- jakby skurcze i ciągniecie. Troche bolało i było regularnie. A w okolicy krzyża tez cos podobnego bolesnego odczuwalam. Zaczęłam przykładać w te okolice gorąca poduszeczke z ziarnami czeresni i troche bol złagodniał. Tak z 2 godz. To trwało i w koncu sie położyłam i usnęłam. Nie wiem czy to próba generalna przed tym wielkim momentem, czy mały zsunął sie troche juz w kanał rodny. W każdym razie troche sie wystraszyłam, ze to juz ... Niby sie czeka , ale nagle gdy sie zaczyna to panika. W każdym razie dobrze spałam i dziś nic nie czuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
Zonamojegomeza, powodzenia!
![]() Jade popatrzec na zrywanie ogorkow ![]() ![]() ![]() Orange, niech sie ciesza, ze w ogole premie dostali... |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Rzeczywiście trochę dziwna ta wizyta...hm...ale waga jaka ładna ![]() Cytat:
U mnie też nastrój do bani ale to raczej psychiczny, do złego fizycznego już się przyzwyczaiłam ![]() Cytat:
przede wszystkim szacun dla Ciebie bo chyba jako jedna z nielicznych (jedyna?) jeszcze pracujesz. Choć te 6 pudeł to już przegięcie ![]() po drugie: takie huśtawki nastrojów i wgl takie 'akcje' w ciąży to niestety normalna sprawa. Chciałam Was też dziewczyny uprzedzić, że po porodzie też są niezłe jazdy... Ja pamiętam, że mogłam ryczeń non stop, do tego zmęczenie itp robi swoje. Dobrze, że masz wsparcie w TŻecie, to naprawdę ważne mieć kogoś bliskiego kto będzie znosił nasze humorki ![]() A jak dziś samopoczucie? lepiej? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ty masz siłę w taki skwar po Ikei łazić? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na 13 mam wizytę, jestem ciekawa co u Kasi i wgl, proszę o kciuki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Fakt ![]() Cytat:
Cokolwiek byś teraz nie zrobiła i tak powiedzą ze to przez ciąże i hormony... Bo pracownik przecież zawsze sie stara ![]() A juz całkiem na serio to zgadzam sie z tym co napisała Florence... Wysłane za pomocą magii |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzien dobry dzis mam jakis kiepski dzien ehh tak mnie denerwowala podgloga i te okruszki ze trochę odkurzylam i umylam podlogi zupke synkowi ugotowqlam pranie wywiesilam i padaaaam :-( ![]() ![]() eh zeby on dzis byl grzeczny ![]() Mam jakis humor do bani chyba hormony... ![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1376 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Za mna juz 5km spacer i 2 klotnie z Tz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Orange doczytalam ze dzis juz lepiej, ale nie przegibaj tak wiecej ![]() Co do wyplat to dobra decyzja ![]() Co u Was dzis w planach? ![]()
![]() |
#1377 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Rozeznanie
|
Kciuki za poród!!
Za wizyty!! Za badania!! U mnie powrót boli okresowych 😀 dziś chyba nie będę się oszczędzać 😀 |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Zadomowienie
|
Czytam sobie raport nik dotyczący kontroli szpitala i oddziału gdzie bede rodzic- możecie wyjaśnić mi stwierdzenie "poród z pomocą ręczną"
Wysłane za pomocą magii |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Rozeznanie
|
Ja obstawiam chłopca
![]() ![]() Na mojego syna wysiłek fizyczny nie działa, tyle co ja sie nalazę codziennie to juz powinno sie cos dziać, a mnie sie nawet szyjka nie szykuje....a jutro jestem donoszona. Ja chyab tez powinnam była pracowac do końca, bo tak to tylko czekam na poród i czekam, a nie zawsze juz mam jakies zajęcia, bo mi wielu rzeczy tż robic nie pozwala twierdząc ze juz nie mozna w 9 miesiącu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.