|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jakie paznokcie na studniówkę?
Witam
![]() Zawsze miałam ładne i zadbane paznokcie, ale niestety pech tak chciał że zaczeły mi się strasznie rozdwajać i o ładnych naturalnych paznokciach mogę zapomnieć.. Za dwa tygodnie idę na studniówkę. ![]() Myślę, że powinnam udać się do kosmetyczki tylko nie wiem, która metoda sztucznych paznokci będzie najlepsza, bo nie chciałabym zniszczyć płytki . Proszę o dobre rady ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie paznokcie na studniówkę?
zadna metoda przedluzania pazurkow nie zniszczyci plytki, pod warunkiem, ze paznokcie zostana nalozone prawidlowo, z zachowaniem pewnych zasad. A Tobie nie zrobi roznicy czyto beda pazurki zelowe czy akrylowe bo nosi sie je tak samo, chyba ze mowimy o zdobieniach 3D wtedy napewno akryl
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z dziewczynami.. ale nie idz do pierwszego lepszego salonu,,bo niestety wiele osob robi to na "odwał " co za tym idzie - sciagasz akryl a Twoje paznokcie sa jak papier. Popytaj najlepiej znajoych i kolezancek gdzie dobrze robia paznokcie.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tak, na pewno nim pójdziesz do salonu "powęsz" w oklicy, który jest dobry. Moze ktoś z rodziny, bądź koleżanki noszą przedłuzone paznokcie, które Ci sie podobają- zapytaj, na pewno poleca swoja stylistke
![]() No i pamietaj- krótkie paznokietki, starannie pomalowane tez sa sliczne! ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mam ten sam problem prosze powiedzcie jak poznac dobra stylistke? co myslicie o paznokciaach tej dziewczyny? www.ruda-nails.blog.onet.pl ????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dziewczyny prosze o pomoc mam zamiar jutro wybrac sie i nie jestem pewna czy dobrze robie
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kształt mają jakiś... "wrzecionowaty" (rozszerzające się w połowie paznokcia i zwężone na obu końcach) i są w niektórych miejscach pofalowane tzn. nie są gładkie... trochę to niefachowy opis, ale ogólnie jako wymagająca klientka nie poszłabym do niej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
te paznokcie na tym blogu są okropne...może pomysły dobre ale wykonanie??? ble
i jeszcze nie podoba mi sie jak ktoś robi frencha który jest dalej niż powinien byc a ten różowy kolor na 1 zdjeciu wogóle nie jest naturalny jakiś taki dziwny i nie pasuje do reszty tak wiec ja nie polecam takiego czegos
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.