![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
Szien, moj nauczyciel oid angielskiego jest taki sam, z tego co piszesz
![]() Gratuluje planow slubnych ![]() Melduje takze, ze nadaje juz od Tz ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
szien nie sprawdzam kazdego snu ale takie co mi mocno w pamieci utknal lub niepokoja..
#2433 |
Konto usunięte
|
A mi sie dzis snilo, ze jestem w ciazy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Wtajemniczenie
|
to wygrzebane z neta:
Ciąża kobieta śniąca, że jest ciężarna, oczekuje od życia czegoś nowego; mężczyzna widzący we śnie osobę w ciąży przenosi swoje własne plany na nowy obiekt być w ciąży: spełnią się twoje życzenia widzieć innych w tym stanie: szczęście materialne. lea jakieś zmiany Ci się marzą? ![]() ![]()
#2435 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Wtajemniczenie
|
ja to mam bana na dzieci do końca studiów
![]() ale niedługo to chyba przestanę go pytać o zdanie i sobie wezmę to co chcę ![]()
#2437 |
Zakorzenienie
|
ja juz chyba nie;(((
#2438 |
Zakorzenienie
|
Lea mi tez sie kilka razy snilo albo ze bylam w ciazy albo ze rodzilam dziecko.. a potem lezalam w szpitalu Avon
![]()
#2439 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio mi sie snilo ,ze mi wypadly dwa zeby ,bylam u dentysty. Ogolnie to caly sen byl taki lekko dentystyczny. Wiem ,ze sen o wypadajacych zebach to utrata ukochanego , czy rozpad zwiazku i lekko jestem przerazona. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Wtajemniczenie
|
A to przypadkiem nie oznaka choroby?
#2441 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Wtajemniczenie
|
pf no to niezle, mam nadzieje jednak, ze to tylko sen, ktory nie przelozy sie na rzeczywistosc
![]()
#2443 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
traci bardzo ladny avatar
![]() ale mamy w domu jazde ![]() Adrian sie smieje z naszego psa a my smiejemy sie z niego.. pies sie nie smieje tylko wlazi mi pod nogi ![]() ![]()
#2445 |
Wtajemniczenie
|
Możecie mi pogratulowac.
Zostałam frajerką nadchodzącego tygodnia ![]() Ja nie wiem na jakiej planecie żyję. Zaszłam do szkoły, powiesiłam kurtkę w szatni i nagle koleżanka mi się zmyła. Więc doszłam do wniosku, że jest w toalecie. W szkole lunch break, multum ludzi do okoła... Wchodzę do łazienki... i co? PISUARY !!! se myślę, no to kaszana... trzeba zachować twarz bo pewnie coś około 50 osób zauważyło, że weszłam do męskiej łazienki. Więc wychodzę stamtąd raźno, tak jakbym planowała tam wizytę ![]() odwracam się i *** głową w butkę telefoniczną ![]() Myślałam, ze tam ludzie polegną ze śmiechu. Ja jutro do szkoły nie idę, albo sobie włosy przefarbuję... tak dla nie poznaki.
#2446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2447 |
Magda
|
Two Stars juz pedze z pomoca do Ciebie, bo niemal czuje sie ekspertem w tej sprawie po tych wszystkich zalatwianiach jakie mamy za soba he he.
A wiec u nas to wygladalo tak: z ambasady musielismy wziac dokument (certificate of no impediment) stwierdzajacy, ze nie ma przeszkod, by G. mogl wziac slub. Za dokument zaplacilismy 700 zl i musielismy po niego jechac razem osobiscie do Warszawy, nie ma mowy o zalatwieniu tego bez narzeczonego. Ponadto oczywiscie odpis aktu urodzenia + zaswiadczenie o: chrzcie + bierzmowaniu + lekcjach religii w szkole - wszystko to przetlumaczone przez tlumacza przysieglego (za 1 dokument placilismy ok 36 zl). Przed slubem oczywiscie nauki przedmnalezenskie, poradnia, zapowiedzi w obu parafiach (+ tradycyjnie tlumaczenie przysiegle ze zapowiedzi w parafii narzeczonego faktycznie sie odbyly) i spowiedzi podpisane przez ksiedza. Co do samej mszy, to ksiadz mi powiedzial ze przysiega musi byc w jezyku, ktory obie strony znaja, czyli u nas bedzie musiala byc po angielsku. Tak to wyglada jezeli slub bralibyscie w Polsce ![]() My bylismy w ten weekend spisywac protokol przedmalzenski z ksiedzem. Do tego tez trzeba byc razem, no i razem zjawic sie w USC przed slubem zeby zalatwic formalnosci zwiazane z nazwiskiem itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Konto usunięte
|
Imagine:
![]() ![]() szien hehehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Wtajemniczenie
|
ta, ciesz się kropka
![]() w dodatku brzuch mnie ostro boli, chyba zaraziłam się tam czymś... radioaktywne opary z męskiej toalety ![]() lea: teraz też zaczyna mnie to bawić, ale podczas całej akcji myślałam że się zapadnę pod ziemię. I tak to nie przebije mojej akcji z siłowni, gdzie wyrżnęłam w... szklane drzwi ![]()
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
szien ja juz mowilam w watku mamusiowym ze by mi sie przydal wirus grypy zoladkowej to bym troche schudla
![]() Imagine no ze w kosciele biurokracja az taka.. ech... dobrze ze juz niedlugo i bedziecie miec wszystko z glowy ![]() mam jeszcze niedyskretne pytanie na pw
#2451 |
Raczkowanie
|
Dzięki Imagine
![]() U nas jest prościej bo ślub będzie tylko i wyłącznie w USC, Mój jest katolikiem,który chyba kościoła na oczy nie widział,ja jestem jakby to określić bez wyznania (ateista po prostu). Wiec dużo rzeczy nam odpada na szczęście. Już się dowiedziałam mniej więcej jak to ma wyglądać,momentami nieźle pomieszane. Mój potrzebuje dokumentu od sadu w USA,że nie ma przeszkód do zawarcia małżeństwa tylko,że USA już takiego dokumentu nie wydaje więc u nas w PL musi dostać od sądu zwolnienie od przedstawienia tego dokumentu. Koszmar. Do tego nie może tego zrobić osobiście bo go nie ma w kraju wiec poprzez MSZ lub ambasadę musi wynająć prawnika który go będzie reprezentował. Jak już uda się to przez adwokata załatwić to mamy z górki,potrzeba tylko iść już razem do USC,przedstawić wszystkie papiery po angielsku. Z armii dostanie papierek (wystarczy nawet bilet lotniczy z data powrotu do USA),że musi wracać w krótkim terminie i na tej podstawie przyspieszą nam okres oczekiwania z 31 dni do 5. Także jak się uda to się szybko wyrobimy. Śmieszne,ze nawet nie będę znała daty swojego ślubu ![]() ![]() Aha,wczoraj się zaręczyłam,tak pół oficjalnie bo oczywiście przez internet. Będę też chyba najszybszą narzeczoną w historii bo od takich bardziej formalnych zaręczyn do ślubu upłynie tylko kilka dni ![]() Jejku ale jazda,czy ja zwariowałam?! ![]() ![]()
If I could have just one wish, I would wish to wake up everyday to the sound of your breath on my neck, the warmth of your lips on my cheek, the touch of your fingers on my skin, and the feel of your heart beating with mine... |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Wtajemniczenie
|
Dzieki!!
Cytat:
Ile musisz jeszcze schudnac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gratuluje ![]() ja to chyba nie doczytałam, ale mam kilka pytań ![]() 1) czy wy się poznaliście przez neta? 2) czy się widzieliście na żywo? 3) jesteś w usa czy w pl? --------------------------------------------------------------------- opowiedziałam Tż'towi historię z męską toaletą, sprawdzam teraz skrzynkę a tam mail od niego, w którym załączył zdjęcie montowane na damskiej ubikacji, żeby mi się więcej nie myliło ![]() aż se wydrukuję ![]()
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
traci ja bym chciala tak z 8kg..
![]() szien ty wariatko ![]() ![]() ![]()
#2455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do wagi, to chciałabym przytyć jakieś 5-8 kg, przynajmniej kości nie przecierałyby mi skóry ![]()
![]() |
#2456 |
Zakorzenienie
|
szien bierz moje
![]()
#2457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kropciu, czy nie przesadzasz ze schudnieciem? ![]() ![]() Ja za to dzis sie nazarlam! W kawiarni wchlonelam krem i goraca czekolade, w Greggsie kanapke, w domu obiad, wine gums i jeszcze deser z bita smietana ![]() ![]() Ale nie moge przytyc, bo kupilam rurki, ktore sa akurat! ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Wtajemniczenie
|
z chęcią... ponad dwa lata temu udało mi się dobić do wagi 55 kg i sama się sobą zachwycałam
![]() ![]()
#2459 |
Zakorzenienie
|
wenedko dziekuje.. jednak chetnie bym zrzucila kilka kg choc nie jest latwo przy tak nieregularnym odzywianiu.. Little Mister jest najwazniejszy wiec choc dzis konczy pol roku to i tak najwazniejsze jest ile zjadl i o ktorej godzinie a my schodzimy na dalszy plan i jemy dopiero jak mlody spi
![]() jak bedzie cieplej to wiecej czasu bedzie sie spedzalo na spacerkach na dworze to licze ze tak jakos niedrastycznie mi sie odchudzi ![]()
#2460 |
Raczkowanie
|
Dzięki szien
![]() Już Ci odpowiadam: 1.Tak,poznaliśmy się przez net w sumie dosyć przypadkowo a miałam wtedy zły dzień i się wkurzyłam,ze mi ktoś gitarę zawraca więc byłam trochę niemiła i wredna ale Mojemu tak się to spodobało,że nie mógł przestać ze mną rozmawiać ![]() ![]() 2.Jasne,że tak,inaczej sobie nie wyobrażam ![]() 3.Jestem w Pl jak najbardziej. Nie mam nic do roboty w USA skoro jego tam nie ma. Pojadę dopiero jakiś czas po ślubie bo muszę tu dokończyć swoje sprawy a on tam musi wszystko przygotować (przeprowadzkę z Waszyngtonu na Hawaje). Ja przyjadę "na gotowe" jak już jakoś pozałatwia sprawy mieszkaniowe itd. ![]() ![]() ![]() ![]() Aha,szien mówili w Tv,że maja budki telefoniczne polikwidować to niedługo będziesz miała problem z głowy ![]() ![]() ![]()
If I could have just one wish, I would wish to wake up everyday to the sound of your breath on my neck, the warmth of your lips on my cheek, the touch of your fingers on my skin, and the feel of your heart beating with mine... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.