![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Z "powiedzą "tak"
29 marzec monik1984 5 kwiecień Cykada, Madlen__18 Czyli jeszcze tylko monik1984 i moja kolej!! Do spółki z Cykadą.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Wtajemniczenie
|
Kodeina wszystkiego naj naj naj naj na nowej drodze życia i z okazji urodzin
![]() Witam nowe przyszłe panny młode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Wtajemniczenie
|
A w lutym nie ma nikogo??
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2008-01-20 o 17:50 Powód: pomylilam odpowiedzi:) |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Raczkowanie
|
pewnie nie ma bo to post wiec raczej rzadko kto imprezy typu wesele urzadza w poscie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Raczkowanie
|
WItam!
Ja z takim pytaniem, czy cena 120-170zl za uczesanie fryzury slubnej, oraz 150zl za makijaz slubny to duzo?? Jakie sa srednie ceny? Dziekuje za wszelkie informacje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Raczkowanie
|
Ja również życze kodeinie wszystkiego naj nj najlepszego na nowej drodze życia
![]() ![]() U mnie przygotowania stoją w miejscu, chciałabym już przymieżac suknie, ale mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze troszeczkę schudnąt to wtedy zacznę biegac po salonach slubnych. Dawno mnie u nie było ale to kwestia licencjatu, miałam dużo pisania ![]() ![]() ![]() ![]() Co do fryzury ślubnej to nie wiem jaki są ceny u fryzjerów bo moja siostra jest fryzjerką i mnie uczesze, ma również ukończony kurs makijażu i ten wydatek mi też odpada, ( w sobotę ide na zabawę i wkleję zdjęcie fryzury, bo zbliżoną chce miec na ślubie ![]() Kwiestia winetek też mnie nie interesuje, częsciowo za sprawą moich konserwatywnych rodziców ![]() ![]() ![]() ![]() a mi do wielkiego dnia zostało 6 miesięcy i 27 dni ![]() przy okazji kolendy wypytałam sie księdza kiedy mamy znów sie zgłosić do kancelarii(date i godzinę już mamy) powiedział ze jeszcze mamy załatwic poradnię(nauki już mamy) i w kwietniu/ maju zgłosić sie spisac protokół ![]() Pozdrawiam bardzo serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też by mi się przydała jakaś rodzinna fryzjerka. Mój fryzjer "zaśpiewał" 110 zł za fryzurę ślubną plus drugie tyle za próbną = 220zl :0 Kodeina składam najlepsze życzenia dla Was! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny buziaki dla was
![]() W noc przed ślubem spałam bardzo spokojnie, o mało nie zaspałam do fryzjera na godz.8 ![]() 1 niespodzianka - którą dokładnie nie pamiętam ( tego się nie widzi wchodząć do kościoła) to przybrany kościół. oboje z mężem nie planowaliśmy tego, rodzicie się postarali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny wesele to jest niesamowite przeżycie! jesteś w centrum uwagi...wszyscy chcą abyś byłą szczęśliwa...warto je zoorganizować i przeżyć ! Na tym kończę .. jak będe mieć zdjęcia to oczywiście pokażę.. Dobranoc ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-01-21 o 03:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Raczkowanie
|
kodeina gratuluje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak ja mam to kochane zrobić jak moją głowę zaprząta..ŚLUB ![]() ![]() Trzeba się zmobilizować.. ![]() A propo fryzjera aż 220 zl za próbną fryzurę!!!!!!!!!! ![]() Ale zdzierają! Chyba muszę sama się dowiedzieć u siebie ile by kosztował makijaż i fryzura.. może gdzieś będą tańsze... Bo jeszcze paznokcie(żele) mam zamiar zrobić a to też zabierze trochę kasy..Mam za słabe paznokcie aby zrobić sobie manicure na swoich naturalnych-zawsze się lamią. ![]()
![]() |
#3311 |
Wtajemniczenie
|
Sweet Jelly- 220 zl za obie fryzury:próbną i ślubną.Juz wiem czemu na maturze wprowadzono test z czytania ze zrozumieniem
![]() Kodeina- bosko ze sie fajnie bawiłas ![]() ![]() Ale chyba nas jeszcze nie zostwisz??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Raczkowanie
|
jeszcze raz gratulacje świeżo upieczonej mężatce
![]() ja dostałam już namiary na pysznego torta, fryzjerkę i wizażystkę ![]() ![]() kupiłam sobei wczoraj bieliznę ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Raczkowanie
|
calva czy mozesz dac namiary na PW na ta fryzjerke i wizazystke??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Raczkowanie
|
110 zl za fryzure? jak dla mnie to przesada ja za probna i slubna place 100zl. jak rozmawialam z pania od makijazu powiedziala mi ze probny 40 a slubny 50-60 w zaleznosci jakie kosmetyki wybiore. a ja myslalam ze mam drogo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Zadomowienie
|
Osobiście też uważam, że 220 zl za fryzurę próbną i ślubną to za dużo, ale to "moja" fryzjerka, u niej gdy siadam do obcięcia itp. jestem spokojna i wiem, że będę wyglądać świetnie. Nie wiem jeszcze czy zafundować sobie spokój co do fryzury za 220zl czy szukać kogoś innego za mniejsze pieniądze :/
Kodeina, podziwiam, że miałaś siły po poprawinach zjawić się na forum i opisać wrażenia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
ja fryzurę ślubną robiłam razem z balejażem...zapłaciłam 150zł ( mam włosy do łopatek więc balejaż kosztował 120zł ) paznokce - frenchze zdobieniem 45zł, makijaż ślubny 70zł, fryzura ślubna - 60zł
![]() myślę że to przystępne ceny ![]() a tak wyglądałam w czasie przygotowań... Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-01-21 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zakorzenienie
|
kodeina super, że wszystko się udało
![]() jeśli chodzi o cent to są one zróżnicowane - wszystko też zależy od miasta, w którym się mieszka ![]() w Kielcach średnio fryzura próbna do ślubu kosztuje min. 60 zł, sama ślubna około 90-100 zł, choć są salony, że biorą za ślubną powyżej 100 zł. Makijaż ślubny jest w cenie 60-100 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Wtajemniczenie
|
kodeina piekna sesja przedślubna-poprostu rewelacja.Bardzo ładny masz uśmiech
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
niestety podoga nie dopisała...na szczęście nie padało po mszy więc życzenia były przed kościołem
![]() za zdjęcia będe płacić 2tys ( fotoreportaż + plener - w innym dniu) dziś do mnie dzwonił i pytał czy możemy przesunąć plener ( miał być jutro) bo zapowiadają deszcz a on nie chce zorbić kilku zdjęć pod daszkiem... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Kodeina wpadłam na wizaż tylko odebrać PW, ale jak zobaczyłam Twoje zdjęcia musiałam coś napisać, więc piszę...
![]() Te zdjęcia są rewelacyjne, ujęcie po suszarką mnie powaliło i ogólnie bardzo pomysłowe fotki. Aż się boję zobaczyć Twoją relację z całego ślubu. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#3321 |
Raczkowanie
|
Witam.
Moje wesele w czerwcu 2008. Ja już zaczynałam od września zeszłego roku. Najpierw sala i kapela, bo u nich z terminami czasem może być krucho- najlepiej rok wczesniej. Suknia już kupiona, teraz tylko czekam na ewentualne poprawki, gdybym troche schudla ![]() Warto tez pół roku wczesniej zarezerwować sobie cukiernię, bo co lepsze również mają oblegane terminy. Mnie to właśnie spotkało, a dzwoniłam na początku grudnia 2007 i powiedziano mi, że na rok 2008 nie ma szans. Po mału rozglądam się za bielizną i butam- tak dla świętego spokoju. No i oczywiści termin i godzina w kościele, bo ja o wszystkim myślałam, a to najważniejsze jakoś wypadło mi z głowy. Pól roku wcześnij dobrze jest się zorientować co do nauk przedmałżeńskich. To życzę powodzenia w przygotowaniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Wtajemniczenie
|
No to w porządku facet.
Warto zainwestować w interesujące zdjecia. My mamy fotografa wsród przyjaciół zaten on bedzie nadwornym pstrykaczem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
Raczkowanie
|
Kodeina piękne zdjęcia ciesze się,że wszystko sie udało!
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! A jeśli chodzi o fryzurę to u mnie 60 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
kodeina sliczne zdjecia
![]() dziekuje !! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Raczkowanie
|
Kodeina fantastyczne zdjecia a i piekan fryzura!!!!
Czy mozesz podac namiary na zryzjera i makijazystke?? Dziekuje, dziekuje, dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
bardzo się cieszę że zdjęcia się podobają
![]() Opiumalfa proszę wpisz w google "Adam Trzcionka" stronka powinna się wyświetlić. Ja jestem z Żywca. Fotografa znalazłam przez internet , Adam jest z Krakowa. Żywiec to mała mieścina i ciężko znaleźć fotografa który zrobi reportaż ( tylko jest ślub, plener i studio). Najbardziej żałuję że nie będe mieć filmiku z pierwszego tańca ![]() ![]() ![]() ![]() Fryzjerka i makijażystka mają siedzibę w Żywcu , salon "Twój styl" bardzo fajne dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Kodeina, jednak z Zywca zrezygnuje, chociaz miasteczko zupelnie fajne
![]() Mozesz dac zdjecie twojej fryzury, z checia obaze jak mialas upiete kwiatki we wlosach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.