|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Cytat:
Ja też w to nie wierzę. U mnie za formę zniżkową odpowiada jedna osoba, której za 1,5 godziny powiem po raz kolejny parę niemiłych słów...
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Na jutro mam oddać wyniki surowe z mojego ( "naszego") badania. A koleś dopiero dziś odbierze ode mnie kwestionariusze... ja dzisiaj skończę swoją część a on zacznie.... i już zapowiedział, ze na jutro nie zdąży... jak przez niego jutro nie dostanę zaliczenia to nie ręczę za siebie... p.s. od 4 dni mam już kłopoty ze snem. Nie mogę zasnąć do 5 a jak już zasnę to śni mi się uczelnia i że nie zaliczam
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie sie zgadza, ale nie jest to wynikiem tego co tam w artykule naskrobali tylko zawsze przy takiej pogodzie czuję się fatalnie
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twin-maid nie możesz ponosić konsekwencji nieróbstwa jakiegoś lenia! EDIT: Ja tak miałam jakies 2 tygodnie temu - jak juz spałam, to śniło mi się, że ze wszystkiego mnie oblewali i ostatecznie budziłam się w jeszcze gorszym stanie niz szłam spać. Szok. |
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Nie powinnam ponosić konsekwencji za niego, ale jesteśmy zespołem ( z musu, bo tego nie chciałam!)... na niego ta "asertywność" niestety nie działa... po nim wszystko spływa...
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W nim czuc te 40 parę lat..jest wyjatkowy. Ja marzyłam o takimi pierscionku zaręczynowy, czesto o tym mówilam......ale myslałam ze to marzenie się nie spelni. TZ mi mówił "kochanie a skąd ja Ci wezme pierscionek po babci???!!" a jednak czekał taki na mnie ![]()
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opieprzyć, pogonić i samemu zrobic pracy, mówiać wykładowcy, że obiekt olał sprawę? Oczywiście to postępowanie podłe i perfidne, ale skoro nie rozumie po ludzku, to trzeba troszkę dosadniej... |
|
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chy ba nie chciała pierścionka ani po babci ani po mamie. Nie dlatego, że nie chciałabym nosić po kimś... jednak nie podoba mi się stara biżuteria a taki 40letni pierścionek raczej by miał taki styl ![]() Fajnie Haniu, że TŻ spełnił Twoje marzenie ![]() hmm... Hihi próbowałam... byłam już 4 razy bez niego u wykładowcy. Nic nie działa... facet już wie, że jestem z tym sama, ale powiedział, ze zgodnie z obietnicą on nie będzie mediatorem... szkoda gadać...
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-21 o 14:49 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
ale to po Twojej Babci pierścionek?
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego wszystkiego jakoś źle wymierzyłam czas i wychodzę dopiero za godzinę
. Nawet nie wiem już czy boli mnie serce bo czuję ból w całej klatce piersiowej
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Każdy kamień ma w sobie coś...
Cytat:
Ja szczerze mówiąc jeszcze go nie widziałam... I nawet go nie wybierałam ani nic...Byłam od dłuższego czasu nastawiona na :żołte złoto z rubinem.. bo tak się mnie zapytał ukochany..Jaki bym chciała-z jakim kamieniem i jaki kolor złota:biały czy zólty? Tak się pytał przy zaręczynach (tych 2-oficjalnych) A tydzień temu oświadczył że dostane po mamie... więc była mała zmiana. Ale to od Mojego TŻ -będzie miał on szczególną wartość.U nas to tak dziwnie w sumie bo mój TŻ oświadczał mi sie z 2 razy. Po tym 2gim razie:następnego dnia powiedzieliśmy o ślubie moim i jego rodzicom.Choć sami to o ślubie mówiliśmy już wcześniej.Niestety żaden z tych 2 razów nie był romantyczny przy świecach itp. A ja to urodzona Romantyczka ...A le i tak zapamiętam ten PIERWSZY RAZ NAJDOKŁADNIEJ Było to zaskoczenie dla mnie oj było... ![]() W końcu oświadczyliśmy się "oficjalnie" i powiadomiliśmy rodziny o tym i przygotowania do ślubu poszły w ruch. Ale pierścionek dopiero za tydzień dostane? Więc pochwale się wam dopiero za tydzień
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poemi a byłaś z tymi bólami u lekarza?
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Poemi wiesz , że ja ci tamto tak z przymróżeniem oka pisałam
taka była moja pierwsza my sl. mam nadzieje, ze nie masz mi tego za złe ![]() A ja juz wróciłam z zajęc i zaraz siadam do nauku ![]() Dzwoniłam do babci i dziadka i dziadek zlozyl mi tez życzenia z okazji "najukochańszej wnuczki" i powiedzial, ze jak kiedys bedzie takie święto, to żebym pamietała, ze on był pierwszy z zyczeniami tak mi sie miło po tym zrobiło ![]() A mam do was pytanko: bo dzis na zajęciach przyszedl do nas 4 osobowy chór i śpiewali piosenki gotycki, gospel (te z koscila amerykanskiego) i starsznie mi sie to podobało a co sądzicie by naslub do koscila zaprosic taki chórek by cos zaspiewał na wejsciu czy przy wyjsciu??
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny pomysł, bo na pewno będzie fajniej niz z tradycyjnym kościelnym grajkiem
|
|
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ twierdzi, że to nerwobóle i mówi, że mam głęboko oddychać i się nie martwić
. Kiedyś byłam u lekarza, okazało się, że moje serce jest trochę za małe i nie wyrabia, dostałam jakieś tabletki na receptę, ale ich nie wykupiłam. Nigdy wcześniej nie bolało aż tak jak teraz. Nie boli jedynie wtedy gdy się budzę (ale mam obolałą klatkę piersiową). Myślę, że po zaliczeniach przejdzie ![]() Ps. Wiecie, że mój TŻ wierzy w to, że w pewnych sytuacjach mógłby mi uratować życie robiąc dziurę w płucach i przyklejając kawałek folii , albo wbijając mi rurkę w krtań . Chyba nigdy z nim nie zamieszkam bo będę się bać
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety po kilki atakach też wiem, że ma rację... |
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale zobaczymy
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
a może domagać się "swojego" pierścionka a ten "w spadku" przyjąć na znak przyjęcia do rodziny, ale nie koniecznie nosić go jako zaręczynowy,
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co? Nie rozumiem takiego podejścia - może ja jestem zbyt organiczona w moim myśleniu, ale naprawdę nie rozumiem tej wagi pierśionka - facet kupuje pierścionek, oświadcza się, mówi, że chce spędzić całe życie z kobiueta, a ona do niego "No ok, ale pierścionek wymieniamy, bo mi się ten nie podoba" - tak to wygląda no mi coś nie oasuje tutaj
|
|
|
|
|
#2395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
" na końcu
|
||
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
hmm ja też mam częste bóle w klatce piersiowej, podejrzewam że na tle nerwowym, czasem aż się nie mogę ruszyć z bólu
![]() ale serce podobno nie boli, to tylko takie wrażenie.... Cytat:
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..Tak jak nie rozumiem kupowania Drugiego pierścionka zaręczynowego.. Cytat:
NO i to w końcu MÓJ pierścionek zaręczynowy od mężczyzny którego KOCHAMAle mój Ukochany chce abym go ciągle nosiła... Powiedział że pierścionek zaręczynowy jest jak obrączka i się nie zdejmuje i nosi całe życie..z czym się w sumie zgadzam..Tak byłoby cudownie..Ale zastanawiam się czy wy zdejmujecie swoje pierścionki np. gdy wam do stroju nie pasuje(tak robi moja mama ) albo przy pracach domowych.. Czy trzymacie je w pudelku od czasu do czasu .Czy nosicie bez względu na wszystko ..na znak miłości!! Nawet podczas prania do rozciągniętych dresów albo zmywania naczyń ?? ![]() On rzeczywiście ma wartość rodzinną.. A swoją drogą ..mądra z ciebie kobieta a nie ograniczona... może ja pisze skrótami myślowymi-jak zwykle
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe co mój TZ na temat tego chórku powie
ja tam dalej jestem pod ich wrazeniem spiewali a'capella (czy jak to sie pisze ) 4 osóbki - 2 kobietki i 2 facetów w wieku cos koło mojego i ta ostatnia pisenka z kosciłka jak w ameryce padlam z wrażenia i do razu wyobraziłam to sobie u nas (tylko u nas nie można chyba angielskich pisenke co ) ale co tam.. nawet po polsku jakby mi ktos tak zaspiewał to chyba bym z kosciła nie wyszła tylko sobie sluchała ![]() Edit: ja swój zareczynowu nosze non stop - i nie mam zamiaru zdejmowac on jest taki, ze do wszytskiego mi pasuje a po slubie przeloże go tylko na drugą reke tez na serdeczny palec a tam wloze obrączke
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to już na serio idę... Prawie jak na ścięcie...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

a to za mało aby nosić cokolwiek po niej
A tydzień temu oświadczył że dostane po mamie... więc była mała zmiana. Ale to od Mojego TŻ -będzie miał on szczególną wartość.
Było to zaskoczenie dla mnie oj było...
, albo wbijając mi rurkę w krtań