|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() Miłego dnia Marcelinko? A Ty dzisiaj pracujesz? |
|
|
|
|
#1832 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kobietki
![]() Asiu - trzymam kciukaski z całej siły ![]() Pomidorko - uummm ferie, pełny relaks, masz jakieś plany ? Ray - ja siary wogóle nie miałam i strasznie się bałam czy bedę miała pokarm. Na szczęście mam tyle że mała się najada i na przemoczenie wkładek laktacyjnych też starcza ![]() Dzisiaj odwiedziła nas położna. Nie spodziewałam jej się. Myślałam że dwie wizyty wystarczą a tu niespodzianka ![]() nawet się cieszę, bo martwiłam się że małej jeszcze kikucik przy pepusiu nie odpadł. Połozna powiedziała że to przez to że tak krótko przycinają je w szpitalu i gorzej się go odchyla przy czyszczeniu. Bardzo była w szoku że maleńka tak slicznie rośnie a jest tylko na cycusiu mamusi ![]() Pani doktor w szpitalu poleciła mi żebym wogóle nie dawała maleńkiej żadnych herbatek na kolki tylko samo mleczko i że to pomaga. więc Amelia pije tylko mleczko a jak brzuszek troszkę boli to dostaje cycusia i mamusia masuje brzuszek, po chwili idą bączki w pampersa i maleństwo zasypia spokojne
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
Karolinko to super ze Amelka tak slicznie rosnie i jest zdrowiutka a kikucik z pepuszka odpadnie w swoim czasie i bedzie wszystko dobrze Kiniu milego przymierzania i tez oczywiscie czekam na foteczki Misiu to chyba bedziemy obie na szarym koncu co do malzenstwa i zareczyn,ja chyba tez wezme mojego Tz na powazna rozmowe i niech chociaz siwe okresli jaKIE JEST jego zdanie na ten temat A telefonik to Nokia,nie wiem ale jakos nie moge przekonac sie do inego modelu telefonu,od zawsze mialam nokie i jestem z niej zadowolona Juastyna a Ty moze wybierz sie tak zapobiegawczo do lekarza ,zrobia Ci ktg i zobacza czy to tylko macica cwiczy czy to moze cos powazniejszego i Alcia juz chce opuscic mamusiny brzuszek ale zeby to tylko te cwiczenia byly i Ala zaczekala na tatusia,ale lepiej idz niech lekarz cie zbada i obejrzy Kasiusiar to ta kolezanka jakas niepowazna jest,poczatkowo mowi ze wraca do pracy teraz sie okazuje ze niby wraca ale nie do konca wiec badz madry i nie wiadomo co sobie teraz Ty masz myslec,a moze jutro powie ze jednak nie wraca,jakas nie zdecydowana dziewczyna a i to dla Ciebie utrudnienie bo zawsze musisz byc pod telefonem i nie mozna sobie nic wiekszego zaplanowac
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko dzieki
mysle, ze powazna rozmowa z TZtem nie zaszkodzi, nieraz takie podpowiadanie im dyskretnie niestety nie przynisi skutku i wtedy mysle, ze warto porozmawiac i postawic sprawe jasno
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki widze, ze niezle Was wzielo
hihihi![]() kazda by chciala wiedziec co ja tam nabazgrolilam na dole ![]() ale to raczej nic wielkiego obserwuje swoje cialo juz ok pol roku a teraz mi dziwna niespodzianke zrobilo i to tylko tylenie bede pisac o co chodzi, bo to moze tylko organizm mi psikusy robi, poobserwuje to jeszcze troche i zobaczymy.... nie ma sie na co nastawiac ![]() a sama nie wiem kiedy sie dowiemy co z tego wszystkiego wyszlo mam niezle zamieszanie w tym cyklu i nie wiem co sie bedzie dzialo dalej![]() pozdrowionka, juz przeczytalam wszystko, a odpisze pozniej aha- Ray jedz do lekarza, chyba ze wolisz to przyjade i sama Cie zbadam
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Kinus,tak zrobie,za tydzien jak przyjedzie to juz mu nie odpuszcze i bedzie ze mna rozmowe mial hehe,tak jak mowisz niech sie okresli a nie ze ja biedna czekam i czakam i chyba sie nie doczekam wiec sama zaczne rozmowe
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu ale Ty dzis tajemnicza jestes , zycze aby wszystko poszlo tak jak chcesz |
|
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko cieszę się, że Amelka tak pieknie, zdrowo rośnie
Kachulko ja myślę, że poważna rozmowa nie zaszkodzi. Ale z tego co wiem, to w przypadku mężczyzn spędzających dużo czasu poza domem, to nie jest niechęć do zawarcia związku małżeńskiego lecz to moze być strach. Pracownicy mojego TZ po 6-8 tyg spedzaja poza domem nawet nie zdawałam sobie sprawy jak mężczyźni wtedy wariują, że ich kobiety znajdą sobie kogoś innego itp.A z tego strachu to to nie chcą sie wiazać tak na wszelki wypadek ,zeby nie zostać zdradzonym Może to smieszne, głupie, ale niestety prawdziwe
|
|
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
hejooooooo
|
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Zadomowienie
|
MOja corcia slodko sobie spiocha
Ray skurcz porodowy to bol ktory strasznie sciska Ci macice i czujesz jakby ktos Ci wiercil w kosciach..ja kilka tygodni przed porodem tez mialam takie bole jak mowisz az wkoncu jak mnie wzielo to wyladowalam na porodowce.. Karolinko ciesze sie ze z Amelcia wszystko wporzadku..oby tak dalej |
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na 95% jestem przekonana, ze sie nie udalo w tym cyklu. A to dziwne cos co mi sie przytrafilo- moze sie organizm pomylil i wyslal cos takiego naprawde nie ma co sie nastawiac, ale tez jakos bardzo nad tym nie ubolewam, ze nic nie wyszlo, choc tyle tych staranek bylo![]() zauwazylam, ze najbardziej przykro mi bylo w 1 cyklu staran i kazdy objaw byl dobry, by uznac go za fasolkowy a teraz do wszystkiego podchodze z dystansem, @ nie sprawia, ze placze czy cos... nie jest zle i jestem przekonana, ze @ przyjdzie, tylko moze mi sie ten cykl troszke wydluzyc teraz to nawet jak mecza mnie okropne mdlosci wieczorami to mysle, ze to przez cukierki, choc wczoraj bylo to samo a cukierkow nie jadlam, ale zawsze mozna znalezc na to wytlumaczenie, byle by sobie nie wmawiac, ze to moze ciaza
|
|
#1845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze juz lepeij miedzy Wami
|
|
#1847 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje dla Ciebie i Twojego nowego telefoniku ![]() to ja Cie Kasiu przytulam to tak dopoki TZ nie wroci bede Cie tulic hihiCytat:
Tobie tez milego dzionka Cytat:
![]() i zdrowiej nam rybo Cytat:
niedobry noooMisiu dowiecie sie w ciagu tygodnia Cytat:
![]() Kombinuje ktora by tu teraz zafasolkowac hihi..... liste mam, checi sa tylko jeszcze cudu brakuje ![]() Cytat:
jak ktos chce to niech daje pic, ale to nie znaczy, ze ja tez musze fajnie, ze sobie radzicie z kolkami i ze malutka nie cierpi dlugodziekuje Gizelciu i innym dziewczynkom tez ![]() a Ty to dobra zonka jestes dla tego Twojego niefrasobliwego mezusia
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym czekam na ten list ze szpitala, ciekawa jestem na kiedy wyznacza wizyte na oddziale i co powiedza
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
maz dzwonil dzisiaj do spoldzielni w Polsce i powiedzieli, ze zaprzestaja jakichkolwiek krokow przeciwko nam, nie beda tez nic robic za posrednictwem komornika, w ciagu tygodnia odlicza tez niewykorzystana wode i wtedy zostanie nam ok 1000zl dlugu do splacenia
ufff jakie szczescie a z mezem tak sie zastanawiamy.... bo ostatnio myslelismy, zeby za 1,5 roku wrocic i pojsc na studia na ekonomie zaocznie, ale teraz nie wiemy czy nie zaczac studiowac przez internet...... sa specjalne studia, materialy wysylaja przez neta, placi sie tyle co u nas w miescie na zaocznych i trzeba raz na pol roku zjawic sie na egzaminach... wtedy moglibysmy zaczac w tym roku juz ![]() tylko na egzaminy do Czestochowy- gdzie my sie tam zatrzymamy ![]() nie wiem jak to zrobic...... moze mi cos doradzicie??
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
Widzę, że dziś ślubnie na wątku ![]() Kiniu, mi się tak jak Kasiasiarkowi podoba ta pierwsza kieca z drugiej serii, ale też prawie wszystkie kiece z pierwszej serii. Mam nadzieję, że będą śliczne ![]() Kasiasiarku, ale ta dziewczyna jakaś nienormalna, a właściwie ona wyrachowana a pracodawcy jacyś niepoważni Jak można pozwolić, żeby wróciła jak tam pracy nie skończyła![]() Misiu, nie martw się ![]() Karolinko, cieszę się, że mała taka zdrowa i ślicznie rośnie ![]() Asiu ja tam trzymam kciuki za to, żeby objawy były znaczące ![]() Justynko, mam nadzieję, że mimo skurczów wszystko w porządku Idę się zakopać na godzinkę w wyrze
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko ladnie sie ferie zapowiadaja
hehe bedziecie razem z mezusiem to jakos nie wierze, zebyscie nic nie robili mam nadzieje, ze ten czas bedzie jednak "Stosunkowo" pracowitya Ty widze dalej w niedzwiedzia sie bawisz ![]() udanego koncertu
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
hej nie bylam u lekarza.. nie bede biegala z byle powodu... dzis narazie nic sie nie dzieje a te skurcze nie byly bolesne po prostu twardnial mi brzuch i czulam parcie na pecherz ale nic poza tym wiec zapewne to te "na niby" oszczedzam sie w zsadzie wiekszosc leze wlasnie musze poczytac materialy do pracy wiec leze i leze
jak sie pojawia znow i cos bedzie nie tak niz dotychczas na pewno tego nie zbagatelizuje dzidzia musi poczekac jeszcze min 2-3 tyg poza tym taty nie ma to nie wolno jej wyjsc hehepotem was poczytam ale sie rozpisujecie hehe nie nadazam jeszcze jakis starter meza przylazl a ja nie wiem ajk to aktywowac strona jeszcze do kitu lazi bozenka chyba pojde do salonu...
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie narazie zegnam, chce zrobic pyszny obiadek i sprzatnac caaaly dom
i moze ze soba cos jeszcze zrobie hehe chocby podmalowac sie troszke nalezalo by
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Asienko Ty jestes niesamowita hihih dobre dobre z tym przytulaniem odrazu mi lepiej
Asienko trzymam kciukaski wiesz za co,nikt nic glosno nie mowi zeby nie zapeszac ale wiadomo o co chodzi kochana i zycze Ci tego z calego serduszka i juz nie moge sie doczekac radosnej nowiny od Ciebie ale narazie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiii
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Asiu na moja radosna nowine to jeszcze trzeba bedzie poczekac,z tego cyklu nici wiec moze dopiero za miesiac sprobujemy jesli oczywiscie Tz bedzie akurat w domu ale tez w to watpie wiec u mnie narazie lipa......
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz KAsiu a tak sie mowi, ze nie ma nic prostszego niz zrobienie dziecka.... jak widac czasem wychodzi na odwrot
![]() ale jakos damy rade, mam nadzieje
|
#1859 | |
|
Zadomowienie
|
te pierwsze sukienki mi sie bardzo podobaja
![]() Cytat:
jakos dzis smutna i senna jestem chyba przez ta pogode... pada cały dzien i tak ponuro jest na dworze...![]() ide sie połozyc, papa dziewczynki |
|
|
|
|
#1860 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiu tylko na chwilke weszlam
![]() Asiu ![]() Misia zobaczysz i Twój się nawróci na szczęście ja ze swoim tego problemu nie mam ufffffPomidorko śpij smacznie ![]() Ja22 slicznie wygladacie na tych zdj zycze oby malutka dalej sie dobrze rozwijala aaa tesciowa nie ma sie co przejmowac, juz taki ich urok ![]() Emi prosze usmiech ![]() Dziś dostalam wyplate ![]() ![]() w koncu ahhhhh jak sie ucieszylam w koncu bede mogla kase odlozyc
|||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

hihihi
obserwuje swoje cialo juz ok pol roku a teraz mi dziwna niespodzianke zrobilo
i to tylko tyle

niedobry nooo
jak ktos chce to niech daje pic, ale to nie znaczy, ze ja tez musze
Jak można pozwolić, żeby wróciła jak tam pracy nie skończyła
zycze oby malutka dalej sie dobrze rozwijala