![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Dzień dobry. U nas sniadanko i potem idziemy dalej spać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Zabcia próbuj od 3 kropli, potem przejdziesz na 10. To metoda dr Zielińskiego. Ja w ciąży tylko tak sie leczyłam. Jak czułam że coś się zaczyna robiłam 2-3 razy i nic mnie nie brało
---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- U nas pobudka z bolącym brzuszkiem, poszło kilka bączków ale dalej coś doskwiera |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Zabcia piona, ja od wczoraj jestem z bolacym gardłem i katarem. Do tego Malutka ma katar więc cala noc czuwamy z mężem na zmianę i jestem jak wypluta
![]()
#694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
? U nas tez bol brzuszka, Gabi spi w przerwach ja już nie. Cytat:
Współczuje ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Ktoś pisał, ze pił duzo kompotu z jabłek. Po jakim czasie były efekty? ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- A czy jak nie macie klopotu z laktacją to i tak cos pijecie?
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
Jestem, żyję, ale wszyscy w sumie chorzy. Kiepsko sie czuję, Igi juz prawie zdrowy, Gabi skrzeczy chociaż gardlo ma czyste i oskrzela.. jutro kontrola.
Napiszę pozniej i was poczytam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#696 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym łożyskiem to jakieś patalachy ![]() dobrze ze w porę poszłaś do gina bo aż strach pomyśleć jak to mogło się skończyć ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- ja na laktacje nic nie pije. skoro jest pokarm to chyba niepotrzebne i tez sie przerzucamy na pampersy 3, bo 2 już cisną pupkę ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Konto usunięte
|
Dziękuję za rady dot. chusty. W takim razie ją biorę
![]() ![]() Ignaś jeszcze śpi, a ja musiałam wstać o 9:00 żeby zamknąć okna dachowe, bo ulewa straszna przyszła. Noc dzisiejsza całkiem całkiem. Nawet czuję się wyspana. Oj, właśnie się obudził ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Ahhhhh pospalam pobudka o 4 i 7
![]() Madzia fakt dwa przeciwieństwa jeśli chodzi o moje dzieci ![]() Wysłane z mojego EM63 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2016-07-28 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jak na razie bez zmian katar dalej jest. Dziewczyny normalne ze Maja w nocy jest cała mokra? Spi w samych bodach z kr rekawem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
Jak nie kompot to herbatki na laktacje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-07-28 o 09:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
A lekarz zrobił Ci cytologie podczas kp ? Moja ginka w Pl czekała poprzednio aż skończylam kp żeby pobrać wymaz Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
U nas tak samo! pojadl wieczorem że 180 mleka i wstał dopiero o 4 . Wyciumkal jedna piers i spał do 7. A za oknem dzisiaj depresja. Ciągły opad ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurcze, ja psikam codziennie rano aby rozpuscic 'kozice' z mleka i wyciągam patyczkiem :/ czyli źle robie? Ale jak inaczej je wyciągnąć?
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sciagam katarkiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |||
Zakorzenienie
|
Na raty
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Widze ze nocka u wiekszosci dobra ![]() Idziemy na spacer. Slonca brak, duszno i cieplo. Syn w przedszkolu, ale od poniedziałku maja wolne przez miesiac. Dla tych starszych dzieciaczkow fajna lektura http://www.rudymspojrzeniem.pl/2016/...ne-rayner.html Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#704 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Przedwczoraj telefonicznie konsultowalam się z lekarką i powiedziala zeby oczyszczać wyzej opisanym sposobem w ostatecznosci ( przy katarze oczywiscie) bo to wysusza śluzówkę i stymuluje wydzielanie śluzu... Ja oczyszczam przed karmieniem.
![]() |
#705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Ja mam wode morską do psikania smieje sie ze az do mozgu ma zasieg - masakra.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My jesteśmy na spacerze, dzisiaj słońce za chmurami, więc da się wytrzymać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dotuje leczo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-07-28 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja pisałam o kompocie z tabłek, efekty u mnie już od następnego dnia. ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- U nas nocka oa 1 do 8 przespana przez dzieci, ale wcześniej był armageddon, zwykle jedno ulula super, a jedno lulamy, a wczosaj oboje dali czadu od 21. Lila to płakała caly czas. Myślę, że to od tego, że wypiłam pół filiżanki kawy, pierwszy raz chyba od półtorej roku, w brzuchu tego nie znały. ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Maria, współczuję sytuacji z tatą, ale też podziwiam, że udaje ci się ogarnąć dwójkę samej, ja sobie nie wyobrażam, że mogłabym zostać sama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy pocicie się bardziej niz wcześniej?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Zadomowienie
|
Jabłka jakiekolwiek, przecinam na ćwiartki, wydrążam pestki, zalewam wodą i gotuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Zadomowienie
|
Hello,
Śliweczka,miło ze pytasz o szczepienie. Basia jakoś kilka godzin po szczepieniu płakała tak, jakby coś ja bolało. Ale dotykalam miejsc po szczepieniu i nie było żadnej reakcji jakby ją tam bolało,nie było też zaczerwienienia ani gorączki. Ale daliśmy czopka przeciwbolowego i się uspokoila więc coś ją musiało boleć. W każdym razie teraz już zachowuje się normalnie tylko się... slini? Któraś pisała ze jej dziecko też się slini,chyba trochę wcześnie. Chociaż moja teściowa mi powiedziała,że mężowi pierwsze ząbki wyszły w 4 miesiącu więc chyba nie jest to takie całkiem niemożliwe ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
A co do kataru, to jak dziecko zdrowe i nie ma, to profilaktycznie nie odciagam.. a jak ma katar, to jak najwięcej lezenia na brzuszku (b.ladnie gile schodza), oklepywanie pleców, psikanie solą morska i sciaganie frida (u mnie zwykle po karmieniu, bo wtedy tez nos nawilzony). Dodatkowo skuteczne sa inhalacje z soli fizjologicznej
#715 |
Konto usunięte
|
Ja.nie czyszcze noska codziennie, tylko jak słyszę lub widzę że coś w nim ma. Zajrapiam woda morską sterimer baby (polecam) i czyszcze patyczkiem lub katarkiem.
Herbatek laktacyjnych też nie piję bo moja laktacja jest ok. Ale ogólnie dużo pije- rumianek, pokrzywa, melisa, koper włoski, tłoczone soki jablkowe z woda i sama woda. Ale macie nocne śpiochy! Ja na tylko jedną pobudke w nocy jeszcze z rok poczekam, jak ze starszą ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
MOTYLKU współczuję wieczoru. Dobrz, ze potem Lila i Kubus tyle spały.
MARIA przytulam.Cie bardzo mocno. Niepotrzebny stres teraz i przykre slowa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- SOFFINKA Ciebie tez przytulam. Eh, ten Zus... a powiedz mi nie wybierasz sie do.Włocławka w polowie sierpnia? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- DZANET ja to do 1,5 roku mialam.1pobudke w nocy zanim Igi zaczął przesypiac:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#717 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63534731]Ja.nie czyszcze noska codziennie, tylko jak słyszę lub widzę że coś w nim ma. Zajrapiam woda morską sterimer baby (polecam) i czyszcze patyczkiem lub katarkiem.
Herbatek laktacyjnych też nie piję bo moja laktacja jest ok. Ale ogólnie dużo pije- rumianek, pokrzywa, melisa, koper włoski, tłoczone soki jablkowe z woda i sama woda. Ale macie nocne śpiochy! Ja na tylko jedną pobudke w nocy jeszcze z rok poczekam, jak ze starszą ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Stream baby - wlasnie to mam. U mnie Gabi ma codziennie glucika bialego z pokarmu, wiec psikam i wyciagam patyczkiem z ogranicznikiem ale tego nie lubi, czesto placze i sie bardzo rusza, boje sie ze jej narusze cos za mocno.
![]() |
#718 | ||||||
Ania
|
Cytat:
![]() teraz już dłużej wytrzymuje.. ![]() Cytat:
![]() nie miałam nic złego na myśli ![]() Cytat:
![]() Tak, to wkurzające jest, ale moja siostra, jeszcze rok temu kupowała Hipp ten w puszce- nie był w folii...a teraz tylko tak. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63534731]Ja.nie czyszcze noska codziennie, tylko jak słyszę lub widzę że coś w nim ma. Zajrapiam woda morską sterimer baby (polecam) i czyszcze patyczkiem lub katarkiem. Herbatek laktacyjnych też nie piję bo moja laktacja jest ok. Ale ogólnie dużo pije- rumianek, pokrzywa, melisa, koper włoski, tłoczone soki jablkowe z woda i sama woda. Ale macie nocne śpiochy! Ja na tylko jedną pobudke w nocy jeszcze z rok poczekam, jak ze starszą ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Również polecam ![]() Chyba kupię jakąś chustę ![]() ![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#719 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ugotowalas leczo? Ja też wczoraj i zjadłam i Basia kupkę zrobiła bo 2 dni nie było. A pikantne mi wyszło ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
Leczo i kompot niebo w gębie
![]() Malutka spi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.