![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry ortopeda kraków!!
Jezeli chodzi o poszukiwania naprawdę dobrego ortopedy, ktory jakos pasowałby mi charakterem to doktora Rafała Więcka moge polecic. Rehabilitanci w jego gabinetach są bardzo cierpliwi i doświadczeni. Z całego serca mogę polecić .
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: dobry ortopeda w krakowie
a na nfz jakieś namiary?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
heh ja już nie wierzę w ogóle w NFZ, chyba, że chcesz czekać na wizytę dwa lata ;/ ;/ smutne, ale taka prawda...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Hejka. Poczułam się wywołana do odpowiedzi. Zawsze tylko biernie zaglądam na forum, ale temat wymaga komentarza.
Moja mama wiele lat zmagała się z problemem halluksów, aż doszło do tego, że przestała chodzić bez wyraźnego bólu i łez w oczach. Odbijała się kilka razy od kolejek, w końcu wylądowała prywatnie u dr. Jakuba Ślusarskiego. Nie było wyciągania kasy na przedłużające się wizyty, tylko propozycja operacji. Udało się to zrobić na NFZ, operacja się udała i mama znów zaczęła chodzić. Z jej polecenia trafiłam też do dr Ślusarskiego i muszę przyznać, że super. Przystojniacha z ogromnym zaangażowaniem i świetną diagnozą. Polecam, czuć, że trafia się w dobre ręce. No i lekarz praktyk, operujący w klinice na Kopernika. ***reklama*** Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2015-01-31 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Faktycznie jeśli chodzi o załapanie się do ortopedy przez NFZ, to jakaś porażka. Nie wiem jak to jest zorganizowane, że płaci się tyle kasy na ubezpieczenie społeczne, a jak faktycznie chce się z niego skorzystać, to jest się praktycznie zmuszonym do wydania dodatkowych pieniędzy i załatwienia sprawy prywatnie. Takie widać muszą być nasze polskie realia... Ja miałam swego czasu problemy ze stawem biodrowym, ostatecznie trafiłam do dr Krzysztofa Wilczka (http://www.krzysztofwilczek.pl) i okazało się, że ból był spowodowany nierówną długością nóg. Odpowiednie obuwie rozwiązało sprawę. Na pewno jak mamy problemy ze stawami to nie trzeba zwlekać, tylko od razu uderzać do specjalisty. Inaczej możemy sobie napytać biedy na długie lata.
Edytowane przez tasmanska Czas edycji: 2015-06-28 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
A dr Więcek? Ktoś był u niego? Sporo osób go chwali - długo czeka się na wizytę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
Byłam u dr Więcka jakiś czas temu, jeszcze jak mieszkałam w Krakowie. Muszę przyznać, ze bardzo profesjonalny i porządny lekarz. Nie długo czekałam na wizytę co było ogromnym plusem. Podczas badań wiedziałam co się dzieje i dokładnie tłumaczono mi skutki i dalsze postępowanie. Było bardzo dobrze jak na polską służbę zdrowia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
z tym ubezpieczeniem, no niestety - porażka, terminy z kosmosu za każdym razem jak czegoś potrzeba.. ortopeda w krakowie jak dla mnie tylko prywatnie, nie pamiętam od ilu lat już chodzę prywatnie, a co do Więcka, dobry lekarz, od jakiegoś czasu do niego chodzę i wszystko jest ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Dobry masaz twarzy/glowy w Trojmiescie
Czesc,
Szukam salonu masazu gdzie maja pojecie i doswiadczenie w masowaniu twarze i glowy. dziekuje serdeczenie Lukasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Ja też leczę się u dr Rafała Więcka. Dopiero jestem po dwóch wizytach. Za miesiąc będę miała robiony w kolano zastrzyk ze sterydami, mam nadzieje, że w końcu kolano będzie mnie mnie bolało i torbiel się zmniejszy. A co do Pana Rafała to bardzo konkretny ale i miły człowiek. Zna się na tym, co robi. Odpowiada na każde pytanie, nie zlewa pacjenta, tylko z nim rozmawia i wszystko mu tłumaczy Ja jestem bardzo zadowolona, wiec polecam go serdecznie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.