![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1562 |
Zadomowienie
|
to ja dzisiaj po wyjsciu z KTG i od lekarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
Bobo śpi. Ja lepiej nie mówić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
Żona 2013 ![]() Mama 2015 ![]() Mama 2016 ![]() Edytowane przez Fantasmagori Czas edycji: 2016-07-28 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Rozeznanie
|
a'propos GBS - a to nie jest jak posiew i nie potrzebuje czasu żeby coś sie wyhodowało? to nie morfologia gdzie wyniki są od razu. A jak się przychodzi na porodówkę już to nie ma czasu na czekanie na wynik
![]()
#1566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1568 | ||
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
Są szybkie testy na GBS wyglądają jak test ciążowy tylko wynik zdaje sie po około 10 minutach.. Ale fakt ze mogą tez dać taki na posiew jak sie nie spieszy z wynikiem Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
Oj. ![]() Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-07-28 o 15:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Rozeznanie
|
Ja w prywatnym labie na wynik gbs z obu dziurek czekałam 3 dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tego "Domofonu" nie znam, ale pewnie bałabym się bardzo. ![]() Ojej, współczuję. ![]() Cytat:
![]() Ja zapomniałam wczoraj zapytać o te magnezy i nospy, ech, taka byłam niby przygotowana z pytaniami... ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj zaniosłam do takiego przyszpitalnego labu i ma być na poniedziałek lub wtorek. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej nie pytaj.. obrzydliwe to to..znaczy wyglądało (w przedszkolu) jak wymiociny po owocowej wyżerce, zagryzionej makaronem.. na ciepło.. blehh Cytat:
![]() kurde.ale warunki to miałaś wypasione..słońce i chłodek.. Cytat:
![]() jak Bobo ma na imię? jakieś szczegóły jak przebiegł poród? Edytowane przez Piernik Torunski Czas edycji: 2016-07-28 o 16:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
sądziłam też, że 130/80 to niezłe ciśnienie, w końcu 120/80 to książkowa norma, zresztą właśnie w okolicach tego zwykle u mnie jest, wczoraj może ciut wyższe z wrażeń przed wizytą, poza tym ostatnie dni miałam ciężkie...zresztą słyszałam, że te dolne jest ważniejsze i to głównie jego trzeba pilnować. No nic, będę mierzyć u rodziców. Teraz na ten tydzień to raczej mi się nie opłaca kupować ciśnieniomierza. A ci o ile zwiększyli dawkę? Ja biorę 2 razy dziennie. Cytat:
![]() Cytat:
Ja myślę, że w ogóle tak jest jak czyta się (zwłaszcza pod rząd) kilka książek tego samego autora, wszystkie wtedy wydają się na jedną modłę. Kiedyś czytałam np. Jodi Picoult (trochę z innej beczki ![]() Idę zrobić cukinię. Nie chciało mi się zajeżdżać z Natalką po lody i teraz się żałuję...
![]() |
#1574 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Czeeesc!
Ale dzis intensywny dzien mialam. Padam teraz :P Najpierw 5km spacer z Tz, pozniej bylam w odwiedzinach w szpitalu u Mamy i tu bardzo dobre informacja, bo dzis juz Mama sama szla. Pamieta wszystkie fakty z przed zdarzenia, miesza jej sie natomiast to co teraz sie dzieje, ale mam wrazenie ze z kazdym dniem jest lepiej. No i w przyszlym tyg maja jej zrobic KT glowy i jezeli wszystko bedzie ok, to planuja wypisac ja do domu! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
O! Ja tez, a nawet powiem wiecej za miesem nie przepadam, a wedlin wcale nie jem :P nie nawidze jak sa takie oslizgle :P Cytat:
Cytat:
A od siebie moge polecic Tess Geritsen, mega dobre! W tej ciazy wiekszosc jej ksiazek przeczytalam! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A termin masz dzień po mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 130/80 to jeszcze norma, choć ostatnio mój gin mówił,że własnie ze 140/90 zmieniono normę do 130/90 czy 80..ale tak to rzucił,że ja będę pilnować nie przekroczenia 140/90..dolne jest ważniejsze-to fakt.. Też bym nie kupowała cisnieniomierza na tydzień,ale może masz od kogo pożyczyć albo jadąc po Natalkę możesz zajechać do przychodni,żeby położna/pielęgniarka Ci zmierzyły. Wczoraj i od emocji mogło być wyższe i po prostu mogło być samo z siebie wyższe, każdy zdrowy człowiek miewa raz wyższe raz ciut niższe i jest to naturalne, dodatkowo w moich rejonach była zmiana pogody/ciśnienia atmosferycznego co też mogło wywołać jakieś odchylenia-nie wiem jak u Ciebie, także pewnie nie ma powodu do zmartwień,ale czujność warto zachować.. Ja teraz od tygodnia mam 4x1,ale zdecydowanie lepiej mi taka dawka "trzyma" ciśnienie- nie ma żadnych skoków, dziwnych zmian, wcześniej widziałam,że wieczorem zawsze było już ciut wyższe, no a potem tez i rano, także myślę,że takie dawkowanie ładnie mi utrzyma juz do końca ciśnienie i też jestem przez to spokojniejsza... ale się rozpisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie imię otrzymał Bobo?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1579 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() asicuha - super że u Mamy lepiej! ![]() ![]()
![]() |
#1580 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sesja przełożona z powodu deszczu kolejny raz...następne podejście jutro przed południem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ze z mamą już lepiej ![]() Ja wędliny kupuję sporadycznie. Nie przepadam.... Jeżeli już to ze sprawdzonego źródła i płace 40-50 zł /kg. Ale chociaż mają jakiś smak. Ja w zwiazku z wizyta u endo, pochodziłam dziś po CH - 3h. Jestem przeczołgana ![]() Do wieczora już tylko leżę. Mam w nosie ze w domu syf ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że u Twojej mamy już lepiej! ![]() ![]() Cytat:
Szkoda, właśnie widzę w tv, że pielgrzymi pod parasolami. Oby jutro się udało. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1584 | |||||||
Rozeznanie
|
Hej,
![]() Cytat:
![]() Mnie też gacie się rolują pod brzuchem i mam wzgórek łonowy na wierzchu, i też się pocę jak nastolatek- zwłaszcza stopy i dłonie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tiji i Tinkerr też nie ma, może rodzą? ![]() ![]() Byłam wczoraj z TŻem na sr, wykąpaliśmy dzielnie laleczkę ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym tak mnie wczoraj coś w Bożenie kuło/ cisnęło? Sama nie wiem co to było ale bolało. Stwierdziłam że albo mi rozchodzi mi się spojenie, albo młoda zeszła do kanału? ale wtedy by brzuch się obniżył chyba ![]() Ps. Wiedziałam że mi czegoś nie zacytowało. Asicuha brawa dla mamy, oby tak dalej dobrze szło! ![]() Edytowane przez ziuta. Czas edycji: 2016-07-28 o 17:30 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też nie poszłam w końcu na pocztę, również męża wysyłam. ![]() Co do kłucia to wczoraj lekarz mi powiedział, że może być od obniżenia się główki albo ucisku na nerw. Mi to dość mocno dokucza i mówił, że maluch ma nisko główkę, a brzuch się tylko tak trochę obniżył. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
Zonamojegomeza, gratuluje synka
![]() Navioe, powodzenia, zeby wszystko poszlo ok ![]() ![]() Dzisiaj juz definitywnie skonczone zakupy wyprawkowe moje i mlodego. Kupilam szlafrok bawelniany do szpitala, co by po korytarzu w koszuli nie latac, cale 39,99 w textilu, fajny material, ale zdecydowanie nie jest z tych ladnych kobiecych ![]() ![]() ![]() ![]() Ziaja ma plyn do higieny intymnej specjalny dla ciezarnych i kobiet w pologu. Zaryzykowalam i kupilam, w donu wyprobuje czy nie podraznia i zdam relacje. Kupilam tez krem na rozstepy i lano-masc. Rozstepy mi na dole brzucha wyszly, w lustrze nie patrzylam tak szczegolowo, a widac normalnie gdzie nie dochodzilam ze smarowaniem. Teraz musze to jakos wyrownac z reszta ![]() W rossmanie pampers premium care 22 szt "2" maja za 9,99. I to chyba normalna cena, dobrze mi sie wydaje, ze tanio? Dady sa chyba drozsze, nie jestem pewna teraz, jak cos to mnie wyprowadzcie z bledu ![]() ![]() Po zakupach wycieczka do moich rodzicow i ponad godzine obcinalismy z Tzem futro naszego psiura. Wyglada przekomicznie ![]() Ale skurcze sobie sprawilam ta gimnastyka przy psie, mam nadzieje, ze cos to da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
asicuha super że z mamą lepiej!!
![]()
#1588 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za wszystkie gratulacje. Bobo spokojnie sobie śpi. Byle blisko mamy i nawet krzyki innych dzieci nie robią na nim wrażenia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Wtajemniczenie
|
o kurka, nadrabiałam tyle dni i bez porodów a dziś już dwa porodowe newsy
![]() ![]()
#1590 |
Zakorzenienie
|
Lilia 2360, urodzona 18.31, dostala 10 na 10
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.