![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
U nas tez popadalo i sie ogrzalo, pffff. Jedno pranie dwa razy wieszalam dzisiaj :p No jesli to faktycznie czop to milo by bylo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym proponowała zabrać mały wiatrak ze sobą.. u "mnie" w szpitalu nawet jak na dworze jest chłodno to w środku jest duchota i skwar..dobry pomysł ze spodenkami-często pewnie będzie ktg i wtedy nie trzeba świecić majtami.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
to w takim razie ja mam cały III trymestr zachcianki..normalnie teraz to bym opędzlowała solone,a potem te cheetosy nieszczęsne z kupą chemii w składzie, takie sprężyny kiedyś były to na prawdę długo Ci sie trzymają.. hybrydy? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie nie!! Lakier, nie chciałam hybryd, bo musiałabym iść na ściąganie, a nie wiedziałam, czy będę mogła. Chyba ten 1.08 to nierealny. Myślę, że będą mnie ciąć na zimno, bo mój organizm to by dziewczyny do porodu donosił. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sumie teraz też bym chciała takiego cytrynowego, jak o tym myślę. Super, że takie dobre wykonanie paznokci. Ja mam w bardzo kiepskim stanie u stóp, zniszczyły mi się od przenoszonej ![]() Cytat:
![]() Może bym wiatrak pożyczyła od rodziców w takim razie. ![]() Właśnie mi się przypomniała rozmowa tutaj na forum o sensownych ubraniach na oddział i tych krótkich spodenkach. Pamiętałam, że akurat wtedy był mecz Polaków na Euro i dzięki temu to znalazłam w google, który wątek i która strona. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1716 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A. I ja ZAWSZE za mało jem wg niej. A wcale nie jestem niejadkiem... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tylko przeczytałam Twój post, przyszła ochota na chipsy... ![]()
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
znając Twoje mozliwości to jeszcze byś dziewczyny przenosiła ![]() Cytat:
i Ty mówisz,że ostatnio mózg Ci gorzej pracuje? ![]() ![]() ![]() w końcu wydało się kto prowadzi teczki.. ja się własnie zaopatrzyłam w cheetosy..ale mam bana na nie dopóki mąż obiadu nie zrobi-będą fryty,smażony ser,surówa..sto kilo na koniec jak nic |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze nie przenosiłabym, ale pewnie jak z M, łaziłabym do ostatniego dnia. Urodziłam go w piątek, a w środę na wizycie jeszcze lekarz mówił, że pozamykane wszystko. Do mnie dziś przyjedzie koleżanka (poznałyśmy się na mamach sierpniowych 2014), która tak się składa jest genialną fryzjerką i obetnie mi włosy w domu, nie muszę jechać do salonu ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1721 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Smażony ser, om nom nom. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
No naprawdę genialnie. Bo ona przyjmuje po drugiej stronie miasta, a ja do nikogo innego nie chodzę, odkąd się znamy. Już nie dałabym rady dojechać, a włosy blagają o interwencję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz jak zazdroszcze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Wtajemniczenie
|
Piernik, a jak robicie ten smazony ser? To taki zwykly zolty, czy jakis plesniowy? Musialabym kiedys zrobic takie cudo
![]()
#1725 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem doskonale, ja mam jedną zaufaną fryzjerkę, która czesała mnie do ślubu i na inne ważne okazje, ale teraz nie miałam siły do niej jechać, trochę to daleko - miałam kiedyś blisko od rodziców do niej. Wybrałam się do niesprawdzonej pani w sieciówce w galerii niedaleko mojego domu, a że planowana zmiana fryzury była dość radykalna, to ryzykowałam wiele. ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
My robimy z takiego specjalnego ze Słowacji, bo mamy często okazję taki sobie zamówić od rodziny, ale kiedyś zrobiłam też z normalnego żółtego i było ok. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | ||
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś jakiś nijaki dzień, ciągnie mi się jakoś, humor też byle jaki, bez powodu zresztą
![]() Cytat:
![]() Co do podkreślonego to każdy lekarz (i nie tylko) Ci to powie - wiadomo, że w brzuszku u mamy najlepiej. Powtórzę pytanie za dziewczynami - masz jakieś konkretne wskazania do leżenia? Ja akurat z tych co nie potrafią usiedzieć w miejscu ![]() To Twoje pierwsze dziecko, prawda? Nie martw się, takie zmienne nastroje i obawy są normalne i nie czynią z Ciebie gorszej matki. Instynkt macierzyński też nie u wszystkich się objawia wraz z ujrzeniem dwóch kresek na teście ale nie martw się - przyjdzie w swoim czasie i zwariujesz na punkcie swojego dziecka, zobaczysz! ![]() Dobrze, że trafiłaś na nasz wątek, tu na szczęście dziewczyny są przesympatyczne, nikt nie rzuci w Ciebie kamieniem jak przyznasz się do gorszego dnia itp. A wiesz już czy to będzie syn czy córka? Macie już wybrane imię? Cytat:
Zastanawiam się za to jeszcze nad depilacją nóg i? może pach/bikini, tylko jak sobie pomyślę jak ja tam się rozłożę z nogami do góry to mi się odechciewa...
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Ja się wlasnie mam zamiar umawiać na hennę, ale muszę dopytać, czy zrobi mi na siedząco, bo nie ma możliwości, żebym wytrzymała na plecach choćby 5 minut.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Rozeznanie
|
Alez mi ochote na smazony ser robicie...
Ale ja nie o tym w sumie.. 27.07 urodzilam coreczke Asie ![]() ![]() O 4:³0 odeszly wody, o 7 stawilismy sie do szpitala, jeszcze ok 10 twierdzilam, ze sprobuje silami natury, ale ze ja po cc to z uwagi na blizne dano mi wybor i tak o 11:⁴0 urodzil sie Asiulek ![]() Moze jutro nas wypuszczą ![]()
#1729 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Niemniej chce sprobowac jednak kp. Jesli uznam, ze jest to nieznosne dla mnie to bez zalu dam mm. Choc chce jeszcze sprobowac ze sciaganiem w razie wu. Cytat:
Dziewczyny, ustawiam sie do kolejki. Mysle ze do konca przyszlego tygodnia urodze (oby!). Tinkerr , ile dni minelo, odkad zaczelas miec czestsze skurcze? Pamietam, jak narzekalas, ze Cie mecza w nocy. Navioe , jeszcze Tobie nie gratulowalam. Duzo zdrowka i obyscie szybko wyszly do domku ![]() Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-07-29 o 17:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluje i nawet nie bede kłamać ze nie zazdroszczę ze masz juz dzidzie przy sobie. Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zadomowienie
|
Ja sie chciałam umawiać na hennę na piątek
![]() ![]() ![]() ![]() Młody to jest taki lovelas. Najlepiej mu spać jak jest blisko mnie. I wtedy spi i spi i spi. Co jest ok bo ja tez mogę ale te łóżka sa takie wąskie, wiec muszę czuwać a nie spać. Trochę mi spieprzyli zzo:/ i jak mi nie przejdzie ból głowy to nie wiadomo czy wyjdę w niedziele:/ Jak sie wkuwał to mi taki prąd przeszedł po lewej stronie ciała aż poczułam w małym palcu u nogi. Lekarz na pocieszenie mi powiedział, ze to jego pierwszy raz w karierze ![]() I teraz za☠☠☠iscie boli mnie głowa i ucho mam zatkane:/ jak nie przejdzie to beda mi musieli pobrać krew i uzupełnić dziurę, która zrobił? Ale nie za bardzo chcą bo to znów sie trzeba wkłuć :/ Doczytałam Was na raty, ale nie odpisze bo zapomniałam ... Bo jak tylko młody zasnął to ja tez ![]() Bardzo trudno mi przystawić młodego do piersi. Póki co jedyna wygodna pozycja jest na leżąco. Ale do cyca udało mi sie samego go podłączyć tylko dwa razy. :/ A macica i tak sie musi obkurczyc wiec z pomocą karmienia czy bez i tak boli ![]() Nie chce mi sie jeść. Tylko pije wodę. Boje sie gazów ![]() Dzis była Oliwka odwiedzić brata ![]() ![]() Aaaaa otulacze to idealny wynalazek! Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() |
#1732 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1733 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wielkie gratulacje!!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Super, że mały ładnie śpi. ![]() Współczuję tego bólu po zzo, oby Ci to szybko przeszło. Powodzenia z kp, mam nadzieję, że będzie coraz łatwiej z tym. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Masakra z tym ZZO. Ja sie bardzo boje zespolu popunkcyjnego, bo mam tendencje do migren... Czemu nie udaje sie z tym przystawianiem? Maly nie lapie dobrze czy o co chodzi? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
TinkerrBell gratulacje
![]() My dzisiaj miałyśmy ktg wszystko ok ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Navioe również gratuluję; ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
pewnie..czasem robię panierkę z jajka i bułki,ale równie często mleko plus bułka tarta..można dwa razy opanierować ,ale ja nie lubie grubej paniery..
a sprawdzałam te dukane..to inaczej tłuczone/duszone jakby ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
On nie chce jakoś złapać tego sutka jak mu daje. Przychodzi położna to tez pare razy musi go "doczepiac" ![]() Ale przed chwila zmieniłam pozycje na "spod pachy" i udało sie bez wołania położnej ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.