|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Ja się włąśnie wykąpałam, jak się zbiorę to zaczne porządki
![]() Życzę wszystkim stresującym się w szkole i pracującym udanego dnia ^^ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
Zakorzenienie
|
i juz jestem
![]() sprzatam dom bo popołudniu wpada ekipa i imprezujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry ;*
a ja już pouczone trochę : od strożytności do renesansu mam już opanowane ;D Dzisiaj jeszcze barok i oświecenie chyba ;D Zaraz lece do kumpeli robić spaghetti a co! ;D Miłego dnia ;*
#4654 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na pewno będzie dobrze dziś ![]() dziękuje ![]() spokojnej pracy Kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też muszę dziś posprzątać ![]() ![]() oho ![]() ![]() miałam wcześnie wstać a wstałam późno ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
Ale lipa...
![]() Znowu mnie zaczęła boleć głowa z tyłu... pulsuje mocno jak nigdy. Zmierzyłam według zaleceń te cholerne ciśnienie [122/82, puls 82], raczej wszystko jest OK. Żenada jak muszę cierpieć w ferie ![]() Miłej nauki Wam życzę ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wypadałoby iść do dziadka,ale taka pogoda ![]() ![]() Chociaż moje wątpliwości nadal mi towarzyszą,na dodatek wczoraj rozmawiałam z ex,eh czemu ja za nim tęsknie,jestem wściekła na siebie. Ewusia śliczny płaszczyk,bardzo mi się podoba wszystko co jest w kratkę ![]()
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewusia bardzo ładny płaszcz, gdzie go kupiłaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |||||
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi Twoje kciuki pomogly ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() PS. zauważyłam jeden plus - jak już masz taki zalatany dzień w pracy to pozniej przynajmniej nie musisz zadnych cwiczen robic ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą - kochany ten Twoj TZ ![]() oooo super ![]() ![]() Cytat:
u la la, alem szczesliwa,ze juz te kolosy mam za soba ![]() ![]() ![]() jeszcze dzis mam kolędę grrr jak mi się nie chce - w ogole nie znam nawet księży z naszej parafii. No,ale mama sie uparła, że przyjmujemy to nie bede sie wyklocac - mam tylko nadzieje,ze ta koleda nie potrwa dlugo ![]() Buziii i milego dnia kochane ![]()
![]() |
#4659 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4661 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bezproblemowego księdza na kolędzie życzę ![]() Cytat:
![]() to faktycznie może mieć duży wpływ na kontakty z obecnym TŻ-em, skoro myślisz o tamtym ![]() ![]() Dziękuje Dziewczynki za komplementy dotyczące płaszczyka ![]() ![]() kupiłam go w Mango w SCC, zapłaciłam 200 złotych (przeceniony z 400) i to był w sumie jedyny model w całej Silesii który był w różnych rozmiarach, także małych ![]() ![]() nie ruszyłam nauki, jestem w połowie sprzątania dopiero ![]() ![]() ![]() a pogoda, jest rzeczywiście straszna ![]() ![]() dobrze że nie muszę dziś nigdzie wychodzić ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
Ile ja mam dzisiaj nauki
![]() ![]()
#4663 | |||||||
Zakorzenienie
|
Aniu dziękuje, pomogło
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Eeee nooo to udanej imprezki ![]() Smacznego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Geografia- nie spytał ![]() polski- nie spytała ![]() matma- wzięłam nie przygotowanie ![]() anglik- była kartkówka, ale kij w to ![]() francuski- nie spytała ![]() Normalnie istny szok ![]() ![]() A teraz mozna się troche odstresować ![]() ![]() ![]() Dziękuje Kochane za 3manie kciuków ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Współczuję tym,co nie mają ferii,mam nadzieję,że na wszystko się nauczycie ![]() Tamo - Uff,to dobrze ![]() LoLcia - Mam nadzieję,że jednak nie skrzywdzisz TŻ-ta ![]() ![]() A u mnie pada śnieg,beznadziejna pogoda ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ohayo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia! ![]() ooo...jakieś szczegóły? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() achhh jak to optymistycznie zabrzmiało ![]() Ja chcę laaatooo! No, a przynajmniej wiosnę ![]()
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
Rozstaliśmy się,bo On jest typem lovelasa,poza tym obkręcił sobie mnie wokół palca i byłam w stanie zrobić dla niego WSZYSTKO[w dosłownym tego słowa znaczeniu] kiedyś byliśmy w pubie,ja i On z jego znajomymi,bardzo dużo wypił i potem mnie pocałował,było bardzo przyjemnie,ja byłam w skowronkach,a na drugi dzień powiedział,że to dlatego że był pijany,a później znowu to zrobił..
Nie wiem czy to taka świeża sprawa,to już rok po wszystkim,ale dla mnie za każdym razem jak się odzywa,znowu 'odżywa'.Wiem,że mój Tż-et to wspaniały chłopak,ale po prostu nie czuję TEGO,nie czuję tej mięty,tego pociągu do niego,nie podnieca mnie tak bardzo,a to wszystko jest ważne,może na siłe próbuję wydobyć z niego mojego eks,daje sobie jeszcze trochę czasu,bo nie wiem jak w chwili obecnej rozwiązałabym to co jest między nami,szczególnie,że On teraz przechodzi trudne chwile w swoim życiu,a ja jestem dla niego oparciem ![]()
#4668 |
Zakorzenienie
|
Ather : Dokladnie mysle tak samo jak Ty
![]() agness51: Śnieg? ![]() ![]() tamonita : widzisz? wyszlo na to ze tylko nie potrzebnie sie stresowalas. ![]() ![]() ![]() nefre : Jakos sobie poradzisz kochana ![]() U mnie dzis byl taki luz ze masakra...wogole sie zastanawiam po co w szkole bylam? Byl dzis konkurs polonistyczny na hali i wszystkie lekcje odbywaly sie w 1 klasie. Przez 2 godz.religi ksiadz gral z nami w szachy ![]() Ale jutro juz tak nie bedzie... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze 2 h i lece do domu.Mamy z TZ duuzo do obgadania dzis ale wkoncu dochodzimy do jakiegos porozumienia., ![]() caluski i milego popoludnia!
![]() |
#4670 |
Zadomowienie
|
Hej wszystkim.
Dzisiejsza wizyta a AM nie należy do owocnych... Zrobili mi prześwietlenie tego niby-zęba,potem zebrało się całe konsylium profesorów. Kategorycznie stwierdzili,że ósemka to nie jest i 14 lutego na kilka dni idę do szpitala (po uprzednich wnikliwych badaniach serca/krążenia)i zrobią mi operację w narkozie,by usunąć ten kostniak lub wykonać biopsję jeśli to nowotwór .(lol a nawet papierosów nie paliłam_^_ ) Względnie przyjęłam tą wiadomość, najbardziej dobija mnie histeryzująca matka tekstami,że to moja wina,że przez to odchudzanie sobie raka wyhodowałam (jassne ;>) itd itp o________O Poza tym chwilowo zaczynam jeść jak na 'przytycie'z racji,że po zabiegu po okresie głodówki będą karmić mnie pseudo-papkami ![]() Heheh kończe to narzekanie ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
opłacać to by sie opłacało, zwłaszcza ze teraz wszystko o połowę tańsze jest.. tylko nie znajdziesz takiej małej jak na siebie prawdopodobnie.... Cytat:
![]() śnieg...ehhhh... a ja miałam nadzieję że już po zimie ![]() sprawdziłam prognozę na najbliższe dni i ma być naprawdę nieciekawi ![]() Cytat:
![]() czyli lato juz będzie niedługo? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nauczyłam sie połowy tego co planowałam ![]() no ale mus to mus ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jedz jedz na zdrowie bo nie wiadome co po operacji bedzie ![]() ![]() Ewusia_marchew : dziekuje ![]() ![]() ![]() Ather: czyli feire bedziesz miala jako ,,ostatnia".W sumie to fajnie tak. Inni rozleniwieni beda szli do szkoly a Ty bedziesz odpczywac i wiosny wypatrywac hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | |
Zakorzenienie
|
no ba
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
Po ćwiczeniach i nauce
![]() ![]() Schizm.. mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ;*
#4676 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A do TZ nie czujesz tej miety moze dlatego,ze juz ponad pol roku jestecie razem i jestes go "pewna". Gdyby (odpukać!) TZ zrobil sie nagle nieprzystępny to pewnie dopiero bys odczula jak go potrzbujesz. Mam nadzieje,ze niedlugo juz nie bedziesz miec tych watpliwosci ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze,ze pojdziesz do szpitala-na pewno zrobia porzadek z Twoim zdrowiem i wszystko bedzie dobrze ![]() ![]() a mama sie o Ciebie martwi... no,ale wiadomo,ze to nie od odchudzania, ona to po prostu traktuje jako "okazje" do wyperswadowania Ci wszelkich diet na przyszlosc. Cytat:
![]() ![]() no no, szybko się uwinęlas z ta nauka - jak burza ![]() Miłego pubowania! ![]() agolku - owocych rozmow z TZ, mam nadzieje,ze dojdziecie juz do calkowitego porozumienia ![]() ja ide na zasluzony relaks na rowerku przed tv ![]() ![]() a jutro mam tylko jeden wykład na 11:30! I w koncu nie bede musiala wstawac o 5 sasasasasa^^ ![]() ![]()
![]() |
#4677 |
Zadomowienie
|
Narazie się jeszcze nie załamuję ,więc nie jest zle
![]() Trochę,żal,bo w dzień zabiegu jest koncert me ukochanej Comy ![]() ![]() Chyba,że przełożą operację... Hmm z innej beczki mam dylemat. 6 lutego 'planowałam'wyjazd do Londynu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wjjj no to fajnego macie Księdza ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() masz racje... lepiej narazie nic nie kupować i tak we wszystkim wyglądam jak Idiotka ![]() Cały dzień się lenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam chłopaka, który mnie chyba wprost uwielbiał... Troszczył się o mnie bardzo, świata poza mną nie widział. Nawet gdy się z nim pokłóciłam wyciął [tak, tak, wyciął] sobie na ręce moje imie ![]() ![]() ![]() Bez zastanowienia ich zamieniłam. I oczywiście ten związek nie potrwał długo. Do czego zmierzam... - sytuacja ta powtórzyła się DWA razy ![]() ![]() A jeśli Twój TŻ Cię nie pociąga, może nie ma sensu się męczyć? Mimo wszystko chemia jest ważna moim zdaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też już 2 razy miałam taką sytuację i za każdym razem z tym złym szybko się kończyło,ale w sumie nigdy nie żałowałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.