|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() o matko a co to jest, hahaahah, spodnie z ogonem a cena na prawde powalajaca
|
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
matko Kasiasiar skad oni te ceny wytrzasneli???????
kosmiczne
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
haha to z ogonem jest okropne
![]() tzn podoba mi sie gora i spodnie tez ladne, ale ten ogon jest beee
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
haha Kinia im dluzej sie przygladam tym bardziej mi sie podoba ta suknia
mysle, ze na zywo wyglada lepiej, bo zdjecia robione telefonem niestety nie oddadza jej pieknaale przekonala mnie ta suknia juz calkiem, tylko jeszcze zastanawiam sie co ona ma na biuscie? to kwiatuszki jakies czy cos w tym stulu? a welon do tego jakis chcesz czy juz nie??
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
welon chcialabym prosty ciety(bez lamowek i obszyc) |
|
|
|
|
#1896 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Kiniu wiesz co patrzac na te dwie suknie to w jednej mi sie podoba dół, w drugiej marszczenia przy brzuszku, które brakują pierwszej, a góra w obu mi sie podoba ![]() Ok dziewczynki musze sie skupic i wypisac fa, a nie mam pojecia co, jak, z czym dlaczego, bo to nie jest to co zwykle robie hmmmm
|||||||||||||||||||||
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak rezygnuje z kupna sukni w Norwegii- weszłam na strony innych salonów , suknie może ładniejsze ale ceny równie wysokie, np wypozyczenie 2,5 tys zł kupno 5 tys.
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zycze uporania sie z fakturami |
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1900 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Grrrrrrr pierwszy raz spadlo na mnie takie zamieszanie, a najgorzej jak znajde gdzies blad, ktorego nie widzial gosc, ktory wszystko zapisywal... Wtedy musze sama wszystkiego szukac, zeby samej bledu nie zrobic i na nim polegac nie moge... Za to bede madrzejsza
![]() Kiniu prosze najwazneijsze zebys sie dobrze w niej czula , bo i tak znajda sie osoby, ktorym suknia moze sie nie spodobac itd... Tak bylo, jest i niestety bedzie, taka ludzka metalnosc...
|||||||||||||||||||||
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie Marcelinko wydaje, że to nie o mentalność chodzi lecz po prostu o gust, każdy ma inny i to jest całkiem normalne...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1902 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
To też, ale wiesz jak z ludzmi jest... "Taka bogata a taka skromna suknie ma, albo taka biedna a tyle na suknie wydala, zamiast oszczedzac" i tu nie chodzi wcale o gust...Albo widzac mine, ktorejs ciotki, obserwujaca wszystko i wszystkich, byle tylko miala o czym na wsi mowiec...
|||||||||||||||||||||
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1904 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mnie zalalo i zasypalo... Rano podal deszcz, który zmienil sie w ciezki snieg... Cozzz zima
Lece dziewczynki sie szkolic...Zycze milego popoludnia ![]() ![]() wszystkim, bez wyjatków
|||||||||||||||||||||
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
haha a my mamy nawet nagrane jak przyjechalismy z kosciola do lokalu, prawie wszyscy byli juz na miejscu, bylo wnoszenie panny mlodej przez prog, powitanie chlebem i sola, toast .......... a tu w nagraniu mamy slowa ciotki, ktora pyta sie meza "no kiedy bedziemy jesc" hahah
wiecie jak to zabrzmialo ![]() niektorzy to przychodza tylko najesc sie, napic i poobgadywac
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezłe Asiu . Ja to bym cioci sprezentowała kopię tej taśmy |
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
Kiniu, ja jestem sukienką zauroczona. I nie piszę tego żeby ci tylko miło było, bo ostatnio skrytykowałam halkę Wydaje mi się, że to kieka stworzona na ciebie i śliczny ma kolor. Według mnie ta poprzednia, mimo, że ładna, do tej się nie umywaRay, to mąż będzie zadowolony, że tak cycuszki ci rosną A ja ostatnio się zastanawiałam, jak kobiety po porodzie mogą się kochać, kiedy mleczko cieknie z piersi Ciekawe, czy to nie przeszkadza![]() Marcelinko, to powodzenia w pracy Asiu, twoja ciocia to niezła, nie powiem ![]() A mnie coś dziś głowa strasznie boli Wyszłam z pracy 4 godziny później niż miałąm, bo musiałam jakieś karty uzupełnić na koniec semestru. a teraz spać idę, może głowa mi przejdzie |
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Milych snow Niedzwiedzico nasza
a ciocia to meza, no ale juz w sumie nasza wspolna ![]() moze kobiecina glodna juz byla
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, ja tez sie zastanawialam jak to jest z plynacym mlekiem podczas seksu , chyba w staniku trzeba sie kochac , hehe wlasnie wczoraj sie nad tym glowilam,a dzis Ty![]() odpoczywaj sobie Kochana, po po dniu pelnym jazgotu nie dziwie Ci sie, ze glowa rozbolala |
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja juz sie ulatniam z pracy, zycze wszystkim milego wieczorka i do zobaczenia jutro
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
pa pa Kiniu . Miłego popołudnia
|
|
|
|
#1912 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jaka dzis cisza hmmmm
Asiu to, ze powiedziala o jedzeniu to jeszcze pol biedy, moze glodna byla... Za to pozneij wysluchiwanie nie zadowolonych gosci to dopiero koszmar... Mojej ciotce jakas kobieta z rodziny powiedziala, ze dziecko 10letnie narzeka, ze kielbasy nie ma ale dziecku mozna wybaczyc ![]() Pomidorko dziękuje Idę wcinać obiado-kolacje dzis nie mialam kiedy zjesc obiadu to musze zjesc wszystko razem
|||||||||||||||||||||
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
To fakt, ze ostatno dość cicho na watku. Nikitka nas zaniedbuje
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki, Nikitka jak będzie się lepiej czuła to pewnie do nas zajrzy
![]() a ja się wyspałam ale głowa nie przestała mnie boleć. Mąż z tabletkami wróci dopiero po 21 więc jeszcze trochę poboli. Ale za to dostałam dziś paczkę zamówioną w Yves Rocher ) jest cudownyOdezwijcie się dziewczynki. |
|
|
|
#1915 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A telefonik to Nokia,nie wiem ale jakos nie moge przekonac sie do inego modelu telefonu,od zawsze mialam nokie i jestem z niej zadowolona [quote=mezatka07;6352464] Misiu zycze Ci, zeby TZ sie opamietal.... a raczej jemu tego zycze, bo jak nie to pupa go bedzie bardzo bolala jak my tu go zaczniemy bic niedobry noooMisiu dowiecie sie w ciagu tygodnia Misiu, nie martw się ![]() [quote=zgadnij_MS;6354637] Misia zobaczysz i Twój się nawróci na szczęście ja ze swoim tegoCzesc kobietki dziekuje wam wszystkim za slowa pocieszenia,i oby tak bylo jak napisalyscie Ja narazie odpuszczam sobie temat slubu i powiedzialam to tz ze jak on nie zacznie rozmowy na ten temat,to bedziemy stali w miejscu, bo ja nie mam zamiaru nawet nic wspominac ![]() Emi nie smutaj sie napewno bedzie wszystko ok Kinia suknia mi sie bardzo podoba i jest o niebo ladniejsza ,chociaz tamtej tez nic nie brakowalo Pomidoro a tobie sie juz ferie zaczely? kasiasiar no ceny kiecek przerazliwe,a sukienki okropne poprostu Mezatko super ze sprawa z mieszkaniem wyszla na prosta Marcelinko przyjemnej nauki kachulo ja tez sprawilam sobie nokie ![]() A nam niedziela szybko zleciala bo minela na zakupach i na basenie ,a wczoraj mielismy znajomych na kolacji i zaserwowalam in nalesniki z przepisu Pomidory i tak sie zajadali ze bylam w szoku tylko dodatkowo obtoczylam je w jajku i bulce tartej i z patelki sa poprostu rewelacja
|
||
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki,wpadlam tylko sie przywitac i pozegnac zarazem bo zmykam do lozka,tak jak mowicie wiekszosc z nas pewnie zabiegane dlatego malo sie udzielaja ostatnio jak ja na przyklad,ale juz sie usprawiedliwiam ze jurto po pracy napewno wszystko nadrobie i juz bede na biezaco
Milej nocki kochane papa
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
ja malo zagladam bo w zasadzie nie mam nic ciekawego do napisania przechodze jakis kryzys ciazowy i nie chce was tym zanudzac .. ciezko to nawet zrozumiec przez kobiety nieciezarne wiec byscie sie aby zanudzily
pocieszam sie ze jeszcze 1,5 mc i bedzie po wszystkim.. kachula jak zwykle spioch hehehehe pomidora co do cycuszkow tez nie wiem jak to jest hehehe bede miala okazje sie przekonac hehehe
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ray pisz pisz ,nikogo tu nie bedziesz zanudzac To teraz juz naprawde uciekam wiec dobranoc kochane
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko, to dobranoc
Justynko, to za jakiś czas odpowiesz nam na pytanie, czy mleczko nie przeszkadza w seksie Bo widzę, że my tu ciekawe jaja jesteśmy![]() Misiu, ferie mam od piątku, jutro jeszcze czeka mnie wątpliwa przyjemność rady pedagogicznej i zebrania z rodzicami Ale jak to przeżyję, to już do ferii z górki![]() Idę lekcje zrobić i spać też lecę. Właśnie gadałam z moją kuzynką (tą w ciąży) i jej maleństwo ma już 2 cm i idzie na kolejne usg niedługo Ale ma fajnie, tak jej pozytywnie zazdroszczę. Ale mam nadzieję, ze jeszcze jakiś czas i my tez się postaramy Tylko chyba nie obejdzie się jednak bez wizyty u specjalisty No, zobaczymy, może jednak będzie konieczna operacja, ale i to przetrzymam . Chwilę poboli i przestanie
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidora pojdziecie do specjalisty jak bedzie trzeba i bedzie wszystko dobrze
![]() a ja tu w zasadzie nie mam co zanudzac.. po prostu jestem zmeczona ciąza... czasem chce mi sie wyc ztego stanu... moge teraz z perspektywy czasu powiedziec ze fajny stan ciązowy jest tak do 7 mc .. potem zaczyna sie coraz gorzej czlowiek czuc... w tym momencie czuje sie zarowno psychicznie jak i fizycznie do bani... mam dosc dusznosci, chodu tempem zolwia, schylanie meczace jest zeby buty zapiac, 16 kg nadwagi co mi ciazy i mozna tak cala liste wymienic... jakis krzyzys przechodze jestem jeszcze sama bez meza i nie mam sie nawet komu wygadac i mi ciezko, nie ma kto mi pomoc... jedynie mama ale jak sama jestem w domu no coz musze liczyc na siebie echhh.... pocieszam sie ze niewiele zostalo nawet mi wszystko jedno jak mnie porod bedzie bolal... bede go wyczekiwac wrecz za niedlugo hehe no i tak to moje zale
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

naprawde, nie lubie nic krytykowac a pozniej jeszcze moze na slubie bedziesz sie zatanawiac czy wszystko z suknia ok czy nikt nie uwaza tak samo jak ja, wiec wiesz.... czasem lepiej nie wiedziec

a cena na prawde powalajaca

niezłe Asiu . Ja to bym cioci sprezentowała kopię tej taśmy
Wyszłam z pracy 4 godziny później niż miałąm, bo musiałam jakieś karty uzupełnić na koniec semestru. a teraz spać idę, może głowa mi przejdzie
niedobry nooo
na szczęście ja ze swoim tego