![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Ania Maja Ci płacze gdy nie śpi czy potrafi poleżeć?
Byliśmy dziś u teściów. Tomek oczywiście cały pobyt przepłakał. Ja usłyszałam że "pewnie jest głodny" "pewnie coś zjadłaś że mu brzuszek boli" " czemu tak płacze może pojechać z nim do szeptuchy" no cuda na kiju. Tylko mnie wkurzyła. |
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie gadania mnie wkurzają bo najlepiej gadać :/ dlatego nie lubię jeździć do rodziny. Tatko mój całkiem inaczej podchodzi do mnie i do Mai. Nie mówi takich rzeczy. A tesciowa różnie. Ostatnio Malutka zasnela po godzinie usypiania a ta mi Ja na spacer bierze. Oczywiście skończylo się płaczem i brakiem snu oraz histeria w samochodzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63622826]Jak słyszę "na pewno jest głodna" to mi się nóż w kieszeni otwiera. Chyba wiem lepiej czy jest głodna czy nie, specjalnie jej nie glodze. Albo "dlaczego ona tak płacze, na pewno jej coś jest". Jest niemowlakiem, to płacze. Czy kiedyś dzieci nie płakały?
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Aniu to Maja i tak wytrzymuje bez płaczu leżąc jakieś 4minuty więcej niż moja Hania ![]() Haha szaleństwo z Jej strony ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Mój poleży z minutę sam. A tak na rękach i to noszony musi być. Boję się że będzie mi caly czas płakał w szpitalu. Teraz od 2h próbuję ululać i nic z tego. Nawet dziś nic dla siebie nie zrobiłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zrobiłam jak mi usnela- wzielam prysznic i zjadlam kolacje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |||
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63614131]Hej! U mnie Armagedon 😔 od wczoraj się z toaletą nie rozstaje. Myślałam że zjadłam coś nie tak, ale mam tez już gorączkę, 38,3st. Ratuje się ekektrolitami i jakimś probiotyjiem który nie jest zabroniony przy kp. Niby duzo piję ale jestem bardzo słaba, kreci mi się w głowie, masakra. Na szczęście nie wymiotuje. Czekam na męża jak na zbawienie, żeby mi pomógł przy dzieciach 😔
[/QUOTE] Zdrowia! Trzymaj się. Lepiej coś? Cytat:
Oj coś choróbska się przyplątały. Zdrowia! ![]() Cytat:
Co to szeptucha? Dziewczyny - siniaki pod sutkami co to moze byc? Takie kreski sine. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() Ania,jak cumel? Dajesz? Nie pomaga tak zeby miec chociaz 5min na zrobienie kanapki?
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
no starszy wisiał na cycu
![]() mój jak się obudzi to tylko widzę ruchy, bo nie płacze i tak może leżeć ![]() ![]()
#910 |
Zakorzenienie
|
Kasiu tylko można pozazdrościć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w koncu jakis system znalazłam, albo po prostu leki zadzialaly, albo brzuszek sam dojrzal, albo Mala sie zmienila. Nie wiem co, ale wierze ze i u Ciebie bedzie lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | ||||
Ania
|
Cytat:
jak nie placze, to ciesz sie, ze ida baczki ![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63614131]Hej! U mnie Armagedon 😔 od wczoraj się z toaletą nie rozstaje. Myślałam że zjadłam coś nie tak, ale mam tez już gorączkę, 38,3st. Ratuje się ekektrolitami i jakimś probiotyjiem który nie jest zabroniony przy kp. Niby duzo piję ale jestem bardzo słaba, kreci mi się w głowie, masakra. Na szczęście nie wymiotuje. Czekam na męża jak na zbawienie, żeby mi pomógł przy dzieciach 😔 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Jejku ![]() ![]() Cytat:
ja te używam klimy. Wiadomo, nie daje na 18 stopni jak kade z dzieckiem, ale ochladzam troche, wiadomo. Lepiej tak, niz dziecko ma sie pocic, a wiadomo jak jest w aucie... Twoja decyzja, jesli uwazasz, ze mniej problemów, to jak chcesz. Cytat:
samą gorączkę? Czy cos Cie boli? Oby szybko przeszło ![]() Cytat:
![]() Bosze... Gorąco jak nie wiem... Udusze sie zaraz:/ ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Konto usunięte
|
Oj widzę, że dzisiaj niektóre wątkowe dzieciaczki dają popalić...
U nas całkiem fajny dzień. Ignaś spał do 10 rano jeszcze po nocy z przerwą gdzieś 30 minut rano na kupę. Rano jak jest wyspany i najedzony to potrafi poleżeć nawet z 20 minut w łóżeczku, a jak go potem trochę ponoszę i dam do huśtawki to jeszcze dalej leży sam drugie tyle. I uwaga, zaczął gdzieś od tygodnia chwytać smoczka ![]() Cytat:
![]() Tylko pozazdrościć. Dzanet, aniu nie dajcie się chorubskom, proszę się kurować! Ja też używam klimy ![]() Ciemieniuchę też mamy delikatną na czubku głowy i na brwiach. To na pewno nie wina niedokładnego spłukiwania, bo jak używam samej wody. Gdzieś kiedyś czytałam że to przez hormony. aniu, dzanet, fiazo naprawdę wasze dzieci nie umieją nawet 5 minut same poleżeć? ![]() A Maja z tym niespaniem to chyba idzie na jakiś rekord ![]() Oglądałam dzisiaj na TLC program o parce, która miała jedną córkę i chcieli postarać się o rodzeństwo dla niej i wyszedł im mały bonusik- żeńskie pięcioraczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pomagają tym gadaniem... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Moj synus uwielbia karuzele i potrafi pod nią leżeć aż zglodnieje albo zrobi koope. Wtedy skrzeczy żeby się nim zająć Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Rozeznanie
|
Cierpliwisc wlasnie to tak wyglada jak napisalas, cycek, kupa, cycek, oczy jak 5 zl, cycek i tak 1,5 h. Czasami dluzej.
#919 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na Hanie nie mogę narzekać, ostatio ten skok rozwojowy daje się Nam we znaki. Poza lekkimi problemami z brzuszkiem (które minęły po zmianie bebilonu na hippa) nie płakała, bardziej mruczala lub marudzila, że jest glodna lub ma mokro. Leżała sama a łóżeczku patrzac się na boki lub na kolorowy kwiatek wiatraczek. Na dworze potrafi 4godz. Ciagiem spać nocki też ok. Ciekawe czy skok odmieni mi Hane czy moje grzeczne dziecko wróci ![]() Cytat:
Nastepnymm razem nie pozwól tescioeej iść z Mają na spacer jak zasnie i wies, że potem będzie histeria. To Twoje dziecko i Ty wiesz,lepiej ![]() Ja swoją dziś dobitnie ale. Z kultura uświadomiłam, że lato i 28stop to zly pomysł na ubranie czapeczki i pajacyka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cumel to smoczek? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Rozstępy
![]() ![]() ![]() Ja ledwo zasnęłam, tak mi duszno było... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Cumel to smoczek
![]() Maja wstala na cyca i juz śpi. Otorzylam okno. Nie będzie tak duszno. Przewietrzy. Kolejna pobudka niebawem wiec ide spać. Dobranoc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
O masakra!!! Moje biedne cycusie
![]()
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Przytul
![]() Moje cycusie są mniej jędrne niż w ciąży i przed nią:/ da się z,tym coś zrobić samodzielnie? Balsamy/masaze/cwiczenia? Czy samoakceptacja i seksy po ciemku lub pod kołderką pozostają? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#925 |
Zakorzenienie
|
Szeptucha - znachorka, odprawia "magie"
Mój synek jak w końcu zasnął to spał do teraz. Jejku ale mi dobrze. Wstawałam wcześniej do niego, ale wystarczyło uspokoić i spał dalej. Cud jakiś. Ciekawe ile teraz mi pośpi |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zadomowienie
|
Hej :-D pobiłam swój rekord m mleczku, za20 min odciągłam 330 ml :-D pierwszy raz tyle :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | |
Zadomowienie
|
Hello z 2 nocnego karmienia
![]() ![]() Ale niestety w dzień dziecko przy cycku bardzo rozdrażnione,czy to możliwe,że nagle ma kolke? czy po prostu za dużo bodźców? Bo pod wieczór nawet kąpiel jej nie mogła uspokoić:-/ Mi przedwczoraj też wyskoczyły. Miałam cyca takiego napietego, patrzę w lusterku a tam cała prawa strona prawego cycusia w paski. A myślałam ze po nawale już mi zostaną tylko rozstępy na 2 ,bo mniejszy,ale 1 też nie dał rady:-/ Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cierpliwosc to zwykla chusta 5 m 50 cm szer.sadzilam ze bedzie za dluga ale jest dobrze. Jest mega ulga z ta chusta.wczoraj obiad zrobilam zjadlam zmyware zaladowalam pranie moglam zdjac.super choc ciezko mi bo Beniś 5,5 kg wazy. Dzis w nocy byl pozar naprzeciwko mojego domu a u nas wasko jak na jednokierunkowej.nikt z nas nie spal.5 jednostek przyjechalo pogotowie i policja.prad wylaczyli.konkretna akcja...ewakuowali parter ale tamtego budynku nas nie. Teraz mam piekny pomaranczowy wschod slonca.tylko rzut swiatla na sciane ale i tak piekny kolor. W poniedzialek planuje przeprowadzke do sypialni ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.