|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤
Pocieszę Was mam nadzieje. Mdlosci stopniowo zaczely znikac od 13tyg. Teraz czasem zwymiotuje jak cos mi zasmierdzi, np: psie smakolyki, bardzo mocne perfumy czy zawartosc nocnika.
Teraz jest 15tydz u mnie i czuje sie znacznie lepiej, wiec badzcie silne Aaa odnosnie rowera to mam zakaz. Tak samo jak wszystkie zbiorniki wodne i gorace prysznice/kapiele. Najlepiej zapytac lekarza bo to bardzo indywidualna sprawa
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
moje plecy mnie wykoncza...
w nocy siku obudzialam sie zlana potem, tak ze wlosy mialam praktycznie mokre (a mam za ramiona;/) moj organizm z bólu uznał ze szkoda sie ruszać żeby bolało i zebym sie budziła (skoro na samo siku 4 razy wstaje ;/)wiec leżałam opatulona kołdrą i się pociłam...aż pościel w nocy zmieniałam i musialam sie wykąpać masakra!!!! ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|
#4833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
w sumie fajnie przezyć ciążę nawet pomimo tych dolegliwości, to takie uczucie jedyne w swoim rodzaju, walka ze swoim własnym organizmem i ograniczeniami, które nam narzuca
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O rower się nie pytałam, ale też mam zakaz gorących kąpieli i pryszniców. |
|
|
|
|
#4835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że mi też niedługo przejdzie zle samopoczucie Czuje sie taka bezsilna. Codziennie wymiotuje, chedne, nie mam sily....
|
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Są jakieś preparaty na mdłości i wymioty, próbowałaś jakichś? Wiem, że jak jest źle to lekarz coś może przepisać.
|
#4837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
musimy wierzyć, że jeszcze tydzień, dwa i wszystko będzie ok
|
|
#4838 |
|
Rozeznanie
|
Lekarz mi cos tam przepisal, ale powiedzial, zeby brac te leki, jak bede wymiotowac z dwa razy dziennie lub wiecej. Jak raz, to nie. I go posluchalam a w sumie nie wiem czy slusznie;/
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Lutówki 2017 ❤
Esqorpio ty pytałaś o listę? Tak. Zacznę robic w przyszłym tyg.
Dziewczyny może stwierdzicie ze upadliśmy na głowę ale wczoraj całkiem przez przypadek kupiliśmy wózek! Weszliśmy do sklepu dziecięcego i była przecena na nasz Bugaboo Buffalo na model z ekspozycji. Tz stwierdził ze trzeba brać bo oni nigdy nie robią promocji. Tym samym mamy wózek, jest już zapakowany w garażu i nie wierze sama ze już jest radość milion ![]()
|
|
|
|
#4840 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wow. Szybko szybko, ale wózek super!! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
Ja chyba poluje na Emmaljungę Mondial, chociaż wizualnie Bugaboo lepiej mi odpowiada. Ale potrzebuje wózek czołg na moje lasy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie korzystałam z tej wanienki, ale chcę ją kupić. Miałam inną taką fajną małą z korkiem, i byłam zadowolona, ale korek się zepsuł więc stawiam na ikeę bo tanio ![]() Jem maliny od teściowej i robię kompot. Upał okropny, na szczęście mam fajnie chłodno w domu. Zaraz się muszę zabrać za przeszywanie sukienki i poszewki na poduszkę. Za jakiś czas chciała bym coś dzieciakom poszyć. Jest tyle ładnych materiałów Za jakiś czas wybieram się do ikei, chcę kupić starszemu łóżko, bo nadal ze mną śpi, ale muszę jego pokój przerobić na pokój dla rodzeństwa
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
15%, do tego dostalismy w sumie w gratisie nowe obicie ( znowej kolekcji, takie jak na zdjeciu), ktore nie bylo w promocji i przescieradło do gondoli
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję zakupu ![]() ja też już sobie ostrze pazury, ale TZ mi mowi, że teraz byśmy kota w wózku wozili
|
|
#4849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry 😊
Cytat:
|
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za te pieniądze to chciałabym już wózek, który nie zacznie trzeszczeć itp. Szkoda, że Mondiale nie są jakoś bardzo popularne, bo chętnie pooglądałabym na ulicy. Podoba mi się, że są wielkie w środku, czyli wygodne dla malucha.... No i te koła. Wizualnie bardzo klasyczny i już słyszę to zdziwienie, że taki starodawny, a tyle kasy... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mondial można w świecie dziecka obejrzeć. A popularne chyba jednak są, zarowno mondial jak i smart, city cross chyba raz widziałam. Nie wiem skąd jesteś,ale w wawie w parkach dużo rodziców można spotkać z tymi wózkami.
|
|
|
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja co prawda przedmieścia Warszawy, ale widzę te wózki bardzo rzadko, zwłaszcza, że teraz się dobrze rozglądam. Mam blisko do sklepu z Emmaljungami w Łomiankach więc z czasem tam podskoczę i pooglądam. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A wszystko jest z nim w porządku, tapicerka cała?
|
||
|
|
|
#4856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W Krolikarni i na polach mokotowskich często można spotkać. Co do 3 latka w gondoli na siedzącą zmieści się na pewno, na leżącą moim zdaniem ciężko sama uzywalam gondole do 10 miesiąca i synek mial jescze sporo luzu
|
|
|
|
|
#4857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super sprawa z tą gondolą, że można ją tak długo użytkować. Przekonuje mnie to bardzo, bo nie chciałabym już 5 miesięcznego dziecka przerzucać do spacerówki. Oglądałam śpiworki z Elodie Details na zimę i strasznie mi się podoba prosty szary, ale cena też jest niezła. Ciekawa jestem czy posłużyłby podczas kolejnej zimy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://sklep.babymerc.pl/wozki-3w1-z...neo-style.html
|
|
#4859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie gwarancję dostaliście? fajnie! Cytat:
|
|
#4860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak brzuszek bedzie bardziej widoczny to pojeździmy z mężem i posprawdzamy te ktore nam sie podobaja. Teraz mi tak glupio, jak ciąży nie widac A ten wózek z linku mi sie nie podoba. Gondola jeszcze jest fajna bo widac ze duża, ale spacerówka jest w takim starym stylu. Szukam raczej czegoś małego i zgrabnego. Cameleon byłby najlepszy, ale juz jest w rodzinie i nie wiem czy go nie dostaniemy, ale dopiero w 2018 roku, wiec na rok musze cos miec. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

Ten 2 trymestr jest chyba przereklamowany. Ja w przyszłą sobotę wchodzę w 2 trymestr, ale nie liczę na nic szczególnego

musimy wierzyć, że jeszcze tydzień, dwa i wszystko będzie ok

radość milion 

szalenstwo ;D