|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: TEB Edukacja
Szczerze nie polecam ! Dyrektorka zupełnie olewa uczniów, wiecznie nie jej nie ma albo nie ma czasu. Po 3 miesiącach nauki dowiedziałam się, że przysługująca mi zniżka, jednak nie została mi przyznana, nawet mnie o tym nie uprzedzono, dostałam jedynie przedsądowne wezwanie do zapłaty. Masakra !!
|
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Chcę wybrać się do teb w gliwicach na asystentke stomatologiczną może ktoś coś napisać o tym kto skoczył u nich ten kierunek ?
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Też jestem zaintersowana tym kierunkiem ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Witam. Jaki kierunek robiłaś w teb ? ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Witam a jak wyglądały egzaminy z tej asystenki stomatologicznej ? |
|
|
|
|
#93 |
|
Przyczajenie
|
Hej wszystkim! Poszukuję osoby która uczęszcza do teb edukacji w Rzeszowie i rozpoczęła naukę w 2014 roku i teraz będzie na drugim roku. Znajdę może taką osobę?
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Poszukuję osoby, która otrzymała wezwanie do zapłaty bądz przedsądowe wezwanie do zapłaty od TEB Edukacja w Krakowie. Otóż zapisałam się do tej szkoły w wakacje na płatny kierunek technik farmacji, wiem że to mój błąd ale nie wypisałam się z tej szkoły (nie byłam na żadnych zajęciach) uważałam, że jeśli nie pojawię się na żadnych zajęciach to sami mnie skreślą z listy (nie doczytałam umowy) w Listopadzie przyszło mi pierwsze wezwanie do zapłaty, natomiast w dniu dzisiejszym przedsądowe. Czy ktoś z was miał może taką sytuację, bądz orientuje się jak wybrnąć z takiej sytuacji? ;-) Z góry dziękuję za pomoc! |
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umowa to umowa. Oni z tego żyją
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-02-17 o 06:53 |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny. Nie zaliczyłam jednego przedmiotu w szkole (jestem na instruktorze fitness). płaciłam za szkołę regularnie. Pisałam do gościa czy mogę zaliczyć - nie, bo on zrezygnował z zajęć (zajęcia były do świąt z nim, potem się skończyły). Czy mam się czym przejmować? U nas się tylko sprawdza obecność i na zaliczenie zajęć prowadzi coś (np. Step aerobik, pilates). Większość mam zaliczona, tylko nie ten przedmiot. Do tego niektóre ważne przedmioty jak np. Dietetyka mam w e learningu, czyli nic z tego nie wiem. Do tego w planie mam zajęcia np. od 13 do 16 a miejsce gdzie mamy zajęcia jest otwarte do 14. Ogólnie jak dla mnie to żart a nie szkoła, bo za takie g*wno place 200 zł miesięcznie, a zajęcia mam pożal się Boże. Myślicie, że mogę mieć problem z ukończenie.?
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Asystent Administratora
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
Niestety nie ma. I z tego co wiem to zrezygnowali z tego kierunku i nie otwierają od przyszłego roku.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Asystent Administratora
|
A to jest roczna czy dwuletnia szkoła? Szkoda, no ale trudno, jeśli bardzo Ci zależy to dokończ. Ja z mojej policealnej drugiej szkoły (w tebie byłam) też średnio byłam zadowolona, ale z jakości nauczania, na szczęście są inne. Sama musiałam się uczyć do egzaminu, bo w sumie nauczycielka nawet źle nam go tłumaczyła. Już nie mówiąc o tym że praktycznie miesiąc przed przypomniało się jej że mamy egzamin.
|
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
roczna i żadnych egzaminów końcowych nie ma
|
|
|
|
|
#101 |
|
Asystent Administratora
|
To wytrzymaj jeszcze pół roku, jakoś ugadaj się z tym jednym przedmiotem i będzie ok. Zawsze jest poprawa semestru jeśli z jakiegoś przedmiotu nie zdasz, jeśli tego nauczyciela już nie ma, jakoś powinni Ci zorganizować zaliczenie, choćby z innym nauczycielem. Albo po prostu zaliczą, powiedz że chodziłaś na zajęcia itp.
|
|
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
Postaram się. Dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
wypowie się ktoś na temat technik masażysta? jakie przedmioty? czy jest ciężko?
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Work, work, work
|
Cytat:
http://www.teb.pl/files/media/pdf/20...ZJOTERAPII.pdf _Tinkerbell, powiem Ci, że wiele zależy od miasta. Moja znajoma skończyła technika fitness właśnie, ale wykładowcą u nich był kompetentny facet, który nie dość, że sam jest instruktorem, do tego prowadzi warsztaty, organizuje szkolenia i ma swoją firmę z oddziałami w kilku miastach. Zresztą sama skończyłam w TEB jeden kierunek informatyczny, znajomy robił ten sam w innym mieście i różnica była praktycznie we wszystkim, zaczynając od nauczycieli, ich podejścia, a na zaliczeniach kończąc
"...są w życiu chwile, w których trzeba podjąć ryzyko i dać się ponieść szaleństwu." Edytowane przez 21kasia21 Czas edycji: 2016-04-26 o 14:34 Powód: lit.
mikroREKLAMA
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam takie pytanie czy orientuje się ktoś może czy dyplom z tej szkoły honorowany jest w państwach UE?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziewczyny, czy przez 4 lata, jakie minęły od powyższego postu, nic się nie zmieniło? Zapisałam się na kurs kwalifikacyjny do egzaminy tylko online. Nie byłam w szkole, nie podpisałam żadnego dokumentu. W formularzu zapisu przez internet nie było żadnej wiadomości, że taki zapis oznaczałby już zobowiązania takie, jak przy umowie. Nie będę chodzić na kurs, bo moja życiowa sytuacja się zmieniła. Czy to oznacza, że muszę składać na piśmie rezygnację? Przyznam, że mocno się zestresowałam po przeczytaniu tego forum....
|
|
|
#107 | |
|
Work, work, work
|
Cytat:
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Heej wszystkim!
Czy któraś z Was uczęszczała do TEB w Lublinie, kierunek technik informatyk? Jak wrażenia? Czy nauka jest w 100% darmowa?
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
W Lublinie niestety nie ma oddziału z Delty
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślę aby w tym roku rozpocząć naukę na kierunku technik farmacji w Krakowie. Jest jeszcze ktoś co się zastanawia, albo podjął już decyzję?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
A ja chciałabym się zapytać czy jest tu osoba, która uczęszczała do TEB w Lublinie ? Jaka to szkoła ? Jak nauczają ? Warto się zapisać ? Z góry dziękuje za odpowiedź
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Chciałabym się dowiedzieć jakie są opinie o szkole Teb edukacja w Jeleniej Górze szczególnie na kierunku masażysty którym się interesuje
proszę o szybką odpowiedź!
|
|
|
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
Czy są tu osoby które uczęszczały do Teb w Opolu
|
|
|
|
|
#115 |
|
Work, work, work
|
Co chcesz wiedzieć
?
|
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Work, work, work
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Technik masażysta w Krakowie? Jakie macie opinie?
|
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
Hej, ktoś wybiera się do Częstochowy na kierunek Terapeuta zajęciowy?
|
|
|
|
|
#120 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Czy jest tu ktos kto chodzi do teb edukacja zamosc rejestratorka medyczna?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.