|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤
Cytat:
wybór chyba padnie na Mutsy Igo, to chyba jeden z najlżejszych wózków byliśmy w sklepie, wymacaliśmy i naprawdę solidnie zrobiony, a w składaniu się zakochałam wiadomo wygląd kwestia gustu pojeździłam też Peg Perego Book, dla mnie za miękki, Teutonia beyou ta z 2016 ma dziwny środek ciężkości i gondola buja się na mocowaniu, pomijając to, że gondola czarna taka, która brałam pod uwagę jest czarna w środku jak trumienka :/ Ja czekam do października/listopada na wyprzedaż rocznika wtedy ceny są fajne ![]() Ale za to dziś kupiłam okazyjnie fotelik z bazą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Dla nas najważniejsze było:
-dobre wykonanie na lata, jakość -lekki -ładny design -łatwość składania -all terrain -wielozadaniowość ( wpięcie fotelika) -zwrotność |
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie zrobię tour po sklepach to na zywo może zmienie zdanie.a teutonia dla mnie odpada w przedbiegach, ten wózek kojarzę. jest drogi i strasznie ciężki, wielgachny. lepiej już dołożyć i kupić bugaboo
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maxi Cosi Mura 4 jest bardzo ładny tylko do mnie nie przemawia pałąk spacerówki (ciekawe czy to wygodne rozwiązanie), ale na żywo nie widziałam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później 2msc nie mieliśmy wogóle samochodu bo nic nie mogliśmy znaleść odpowiedniego. A teraz jestem bardzo zadowolona z tego co mamy. Ale sentyment do skodzinki został. Jak widzęna mieście taką samą to się rozczulam ![]() Jak szukałam wóżka to musiał być: -dobrze amortyzowany i terenowy (mieszkaliśmy wtedy prawie w lesie) -wielofunkcyjny -żeby dało się wpiąć porządny fotelik samochodowy -wysoko gondola I chyba tyle. Jeśli teraz szukałabym nowego wózka to chciałabym: -jeśli wielofunkcyjny to z możliwością przekładania spacerówki przodem i tyłem do kierunku jazdy -możliwość wpięcia porządnego fotelika -centralny hamulec -duże amortyzowane koła -jak największa budka w spacerówce -duży kosz na zakupy -przewiewna spacerówka( z takimi siatkowymi elemantami rozpinanymi) -wysoko gondola -pałąk w spacerówce -ładny
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle świetnych chwil przeżyliśmy w naszym autku, nigdy nas nie zawiodło, choć nie jest wypasione ani nie robi na nikim wrażenia. ale je uwielbiamyco do wózka, to moje wymagania spełnia emmaljunga city cross, bugaboo i całkiem sensowny mi się wydaje ten Maxi Cosi Mura 4 i całkiem cena kusi w porównaniu z tamtymi dwoma. chyba do sklepu się wybierzemy jak wrócimy z nad morza w połowie sierpnia i obczaimy wszystkie 3 na żywo i porównamy...
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tak o wózkach za kilka tysięcy, a ja przeżyłam dzisiaj załamanie nerwowe. Pojechałam na zakupy, żeby kupić jakieś ciążowe ciuchy, bo mnie spodnie już cisną, ale:
a) nigdzie nie było wyprzedaży albo było -20% i rozmiary do 46..., b) nienawidzę H&M bo wcale nie mają odzieży ciążowej w Starym Browarze, więc pojechałam tam bez sensu, c) wszystkie spodnie są strasznie drogie (jak dla mnie) a nie chcę wydać 149 czy 179 zł na spodnie, które ponoszę pół roku... Mam mega ograniczony budżet na te ciuchy dla siebie i kurczę no wyć się chce
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
MartaMagda, ja w tym tygodniu kupiłam sobie na zalando leginsy ciążowe za ok 70zł. Wyglądają fajnie. Zobaczę jak na żywo. do h&m też się wybieram, podobno dział mama mają w Arkadii. szkoda, że najpierw zanim pojechałaś, nie zorientowałaś się gdzie mają w Poznaniu ten dział, bo czytałam niedawno, że nie we wszystkich h&mach są ciuchy dla ciężarnych
|
#4899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w H&M za zapisanie sie do newslettera jest -10% wiec zawsze te 15zł mniej ![]() co do wozka to dziekuje niby wszystko wiezdiałam ale dalej nie wiem...patrze sobie teraz...tyle o ile i xlander mi sie podoba ale tez wlasnie chce zeby sie dało maxicosi wpiąć ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
mamy widocznie pecha na ten "pierwszy raz"
|
|
#4900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystko za marne grosze i w świetnym stanie oczywiście, na inne nie patrzę wiem po pierwszej ciąży, że w niektórych spodniach chodziłam nawet nie pół roku, a max dwa miesiące, a wydawać po 150zł na jedną parę wcale mi się nie uśmiecha polecam ten sposób
|
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
kurde nigdy nie trafilam na fajny lump.... no i jak chodze do pracy to jak? jak to na 9 i kolejki...
|
#4902 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, widziałyście wózek Orbit Baby G3?
Trochę kosmiczny, kiedyś go oglądałam i dzisiaj niechcący internet mi go przypomniał. Nigdzie nie ma zdjęć z gondolą więc pewnie jest mikroskopijna. I amortyzacja to też pewnie znak zapytania. Ale wózek śmieszny. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przemawia do mnie raczka bez rączki. Tzn te dwa uchwyty zamiast pałąka. Ale wyglada faktyczne dziwnie
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Raczkowanie
|
Co do ubrań, to ja mam plan pożegnać jeansy i rożne takie sztywne spodnie na tę chwilę. Leginsy mnie nie kręcą, ale myślałam o joggersach - trochę eleganckie, trochę casualowe.
Przerażają mnie teraz te ciasne jeansy. Jak muszę to zakładam. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to mój ulubiony rodzaj spodni... Rozglądalam sie ogolnie po sklepach ale nigdzie nie widziałam działów ciążowych... (mieszkam w Kato), lumpy odpadają bo nie mam niestety czasu na to... będę próbować online... może Zalando, może HM ale troche szkoda mi kasy przyznaje....
|
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupie najwyżej na początek leginsy ciążowe i dalej się będę martwić.
|
|
#4907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam do H&M z działem dla ciążowym 5 minut spacerem, co jest fajne, ale nie chciałabym wydawać na ciążowe ciuchy. Mam nadzieję, że uda się gdzieś dorwać fajne spodnie w klimacie "eleganckich dresów", które mogłabym pózniej dalej nosić. Może się uda. Tuż przed ciąża dorwałam jedne takie czarne gatki w Zarze i teraz ciągle je męczę i szukam podobnych. Są dość elastyczne w pasie i wierzę, że dorwę gdzieś podobne. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
ja bardzo bym chciala do konca ubierac sie normalnie
a nie dres, leginsy...nie chodze tak do ludzi teraz w ciazy tez bym nie chciala wiec na pewno zakupie jeansy ciazowe czy jakies chinosy... ![]() zima to rajty i sukienki wiec tez luz
|
#4909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Może warto zamówić, teraz jest trochę tych rzeczy w przecenie: http://m2.hm.com/m/pl_pl/wyrzedaz/on...=0&page-size=8 wysyłka to 5,90 i zawsze można oddać
No lumpka to trzeba mieć fajnego, swojego ja nie umiem szukać, ale mojamama robi już zapasy dla wnuka/wnuczki właśnie w lumpkach i za grosze piękne, często nowe rzeczy kupuje 😄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musze sie spieszyć, bo jeansy co raz ciaśniejsze sie robią ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
ja ciazowych jeasnow nie dam rady zamowic bo w zyciu czegos takiego nie mialam na sobie...
nie wiem jak z rozmiarowka, czy to wygodne co i jak
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
Dobreeee! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale komfort noszenia- niebo! I to aż za 10EUR 😄Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
A kojarzycie jak wypada rozmiarówka tych jeansów z H&M? Jeansy normalnie noszę 27'' albo 28''. Podobno HMowe spodnie wychodzą dość duże? Myślałam żeby brać 36 ...
|
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja noszę 26 i 34 były dobre to akurat rozmiar wyżej 27 będzie jak 36 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

jesteśmy strasznie sentymentalni (zła cecha) i obojgu nam się łzy w oczach zakręciły
ten samochód jak członka rodziny traktujemy, a rodziny się nie sprzedaje jak to mówi TZ
to nasz pierwszy samochód, uwielbiam go, dostałam go od rodziców po zdaniu prawka, ale trudno. pewna epoka się kończy, ale trzeba się pod dzidziusia podstosować...
wybór chyba padnie na Mutsy Igo, to chyba jeden z najlżejszych wózków 

pewnie zrobię tour po sklepach to na zywo może zmienie zdanie.

mamy widocznie pecha na ten "pierwszy raz"

wygodna sprawa