![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
KOdeina oprócz tych zdjec co mowisz, dostaniesz "reszte"??czyli nieobrobione itp??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() A to faktycznie niedaleko ![]() Widzę, że ślub we wrześniu... Ładna pora Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Przyczajenie
|
dzięki za odpowiedź. gosia1007 co do sukni to jutro przyjeżdża do mnie moja mama i idę na łowy
![]() hej Taska ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-23 o 16:54 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
NOOOO! Ja juz mam sukienke, welon, halki ![]() jest kosciol i restauracja zaklepana. mamy fotografa ![]() albumy mamy po czeci zrobione nauki Przede mna; Transport fryzjer buty Garnitur i buty dla pana mlodego obraczki- szukalismy juz Kwiaty Skrzypek zaproszenia- juz wybrane, teraz zamowic To na tyle i narazie chyba postepow nie bedzie :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wklejajcie zdjecie waszych sukienek. ja się pochwaliłam, ale nie było żadnego odzewu - no trudno jakloś to przezyję, ale jestem ciekawa jak wasze "zdobycze"/
Macie jakieś pomysły na kwiatki do sukienki ecru. Myślałam o fioletach. No i chciałabym miec kwiatek we włosach więc np tu;lipany to średni pomysł. |
![]() ![]() |
![]() |
#3367 |
Zakorzenienie
|
Gdzie się chwaliłaś Tiffi?
Chętnie zobaczę, ale chyba coś przegapiłam?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Też będę miała kwiatek we włosach, więc chętnie poczytam co wymyślicie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Raczkowanie
|
słiczne suknie i fotki fryzurek,ja też mam problem z fryzurą.muszę spotkać sie z fryzjerką i moze coś się uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
stresujesz mnie.... Ja jeszcze nie mam sukni. Dopiero za ok.3 tyg. jadę wybierać ![]() ![]() Musimy też ustaić liczbę gości..Salę mamy do 55-60 osób ale to nei będzie wesele ale taki uroczysty obiad. I nie wiem czy w końcu będzie sama naajbliższa rodzinka(20osó) czy jeszcze ktoś... Oj oj.. coś w tyle jestem.. ![]()
![]() |
#3372 |
Zakorzenienie
|
Spokojna głowa, ze wszystkim zdążysz. Suknie wystarczy szyć/kupić na 3 mce przed ślubem, a ty masz ich znacznie więcej.
Ja nie mam gotowej sukni a zostało mi 2mce 12 dni ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jakie to ma znaczenie dla wątku ale:
Tak, tylko cywilny, nie nie planuję kościelnego. I dodam: Ale ponieważ jest j/w po ślubie jest normalne wesele i wszystko jak na "Zwykłym' ślubie, suknia także w niczym nie odbiega, bo jest ślubna, tylko dośc skromną chcę. Także organizacyjnych spraw mam tyle samo co reszta wizażanek : odpada m i jedynie wizyta u księdza i dekoracja kościoła * * - to tak jakby ktoś mi chciał powiedzieć, że znaczy to, że mam mniej spraw na głowie i co się odzywam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Rozeznanie
|
Witam, ja juz kiedyś wklejalam suknie, która juz mam
![]() ![]() Panny Młode z 23 sierpnia zostało nam równe 7 miesięcy ![]()
#3376 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() A to jest moja suknia, już zamówiona, jest boska k kolorze śnieżno-białym, tylko bez bolerka rondalla_1.jpg rondalla_2.jpg Co myślicie? Gosia i Biedronka- śliczne suknie ![]() Edytowane przez madziulala81 Czas edycji: 2008-01-23 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Raczkowanie
|
To raczej mi coś wcześniej nie wyszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprostu sama myslalam przez chwile, zeby wziac wczesniej cywilny, a skojarzylam, ze bodajze Ty bierzesz teraz taki ![]() ![]() ![]() A co do przygotowan, to rzecz jasna ze masz tyle samo, bo to wkoncu przygotowania do wesela, ktore Ty po cywilnym rowniez bedziesz miala, wiec nawet mi to przez mysl nie przeszlo, ze nie masz nic do roboty ![]() Biedronka - jak juz wiesz, bedziemy w podobnym stylu sukienki wystepowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3380 |
Raczkowanie
|
Mam teraz problem z bukiecikiem, totalnie nie wiem co wybrać do mojej sukni
![]() 23f98fb02160f2eb2a77123fea0c7370_t.jpg81bd6f0b811713cdbe51b26cbef8a021_t.jpg24175ee190a500dfcd35c7476049587e_t.jpg deb208066a15ac04bece02bae833ec5f_t.jpgthmb_wedding bouquet24.jpgthmb_wedding bouquet39.jpg Tylko w bukiecie muszą być takie kwiaty, które będą się nadawały do wpięcia we włosy. Musi być on efektowny bo nie będę miała welonu... Edytowane przez madziulala81 Czas edycji: 2008-01-23 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
Chcialabym nie mieć nic do roboty Kakusiu
![]() przepraszam, jakoś to osobiście odebrałam. Co do ciebie: gdybym chciała brać ślub kościelny i miała tę możliwość to nie widzę sensu brać jeszcze cywilnego. Chyba, że się chce więcej wrażeń ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | ||
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie,
Musze sie przyznać, że troszkę zaniedbała ten wątek - niestety ostatnio miałam urwanie głowy i nie miałam czasu, aby spokojnie usiąść i wpisać swoje uwagi. Ale to nie znaczy, ze nie czytałam tego co Wy piszecie ![]() Jako że dopadła mnie choroba i mam kilka dni zwolnienia więc postanowiłam nadrobić zaległości. A więc... przyznam szczerze, że jak zobaczyłam kolejkę przed halą zwątpiliśmy czy na pewno chcemy tam wchodzić. No ale ostatecznie weszliśmy, połaziliśmy w tłumie, pozbieraliśmy informacje i reklamówkę ulotek. Potem w domu siedziałam i przeglądałam wszystko!!! Efekty uczestnictwa na targach: - "chyba" wybraliśmy fotografa (chyba, bo mamy sie na dniach z nim spotkać, obejrzeć więcej zdjęć, pogadać i wtedy podejmiemy decyzję). - spotkałam kobietkę od "mojej sukni", którą sobie wypatrzyłam przed Sylwestrem, ale nie byłam pewna i postanowiłam poczekać do targów. Przy okazji dostałam od Pani kupon ze zniżką na tą sukienkę ![]() - co do kamerzysty jeszcze ostatecznie nie podjęliśmy decyzji. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3383 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tego samego Wam życzę ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
Heheh nie nie, wystarcza te jedne wielkie emocje
![]() Madziulala81 - mnie sie podobaja te 2 rozowe (nr 2 i 3) i ten ostatni ![]() ![]() ![]() Ja preferuje cos takiego: |
![]() ![]() |
![]() |
#3385 |
Zakorzenienie
|
Mój prawdopodobny bukiet do sukni jasne ecru i jasno szarego garnituru Tż
: (możliwe, że będą jakieś zielone wstawki, wizażanka z wątku o kwiatach poradziła)
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Co do "zakłóceń" to nas niestety też one dotknęły...Niecałe 2 tygodnie temu pochowaliśmy Babcię mojego narzeczonego, a na dodatek w grudniu okazało się, że u jego kuzynki wykryto ostrą białaczkę - na dodatek w zaawansowanym stadium ![]() Cytat:
![]() A na koniec chciałam przypomnieć piękne słowa: |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Rozeznanie
|
Gosia 1007
Mnie bardzo podoba się ta sukienka White one czy;li przedostanie zdjęcie. Madlen18 Pokazałam sukienkę na stronie 110, ale zdjęcie jest niewielkie i tylko tył, więc jeszcze spróbuję wstawić jej przód. Madziulala81 ja bardzo lubię sukienki przylegające do ciała, wiec jak najbardziej podoba mi się twoja sukienka. To wszystko zależy jak każda z nas wygląda w konkretnym modelu. wtedy można bardziej określić czy pasuje czy nie. Kakusia Ładne bukiety. ja szukam jakiś z fioletowym elementem,a le nie takich wiszących, raczej mniejszych Co do mojej sukienki, to trochę dziwnie stanęła ta modelka na zdjęciu i sukienka wydaje się wąska, ale możecie spojrzeć na wcześniejsze zdjęcie z tyłu tam trochę lepiej widać |
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Raczkowanie
|
Kakusia ten pierwszy ze storczyka jest śliczny
![]() Osobiście też jestem bardziej za różem, bo na tle sukni będzie widoczny, ale może wybiorę coś pośredniego, kremowo-różowy storczyk i do tego jeszcze jakieś kwiaty. A storczyka dodatkowo wepnę we włosy. Madlen dobry wybór do sukni, bukiecik śliczniutki, ale nie mogę sobie go wyobrazić do popielatego garnituru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Zakorzenienie
|
Tifii - suknia świetna
![]() Madziula: Dlaczego? Garnitur jest jasno szary, koszula jasne ecru (śmietanowa), musznik ecru (zgrywa się z haftem na sukience) Ewalena powiedziała, że bukiet jak najbardziej, ona by tylko jeszcze dodała jakiś zielony ekcent, podobno pasuje do szarego.
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Raczkowanie
|
Tiffi1 a jakiego koloru jest Twoja suknia? Taka jak na zdjęciu?
Tu jest coś z fioletem, jak znajde coś jeszcze to wrzuce ![]() 5.jpgBouquet_tulips_Hyacinth_Anemone_hydrangea.jpgcwedding_flower_ideat.jpg Powiem Ci, żę uciekałam od tego fasonu, ale jak przymierzyłam suknię to miałam łzy w oczach ![]() ![]() Madlen nie chodziło mi o to, że nie pasuje,tylko po prostu nie widziałam takiego zestawienia ![]() ![]() A tak przy okazji, po ślubie przeprowadzam się do Skawiny ![]() Tiffi1 tu jest coś jeszcze: bouquet12_orangeyellow.jpgbouquet-151-lg.jpgthmb_wedding bouquet22.jpg YWC bouquet.jpgthmb_wedding bouquet42.jpgpamsbouquet.jpg Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-23 o 16:55 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.