|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Resztki - chętnie się pozbędę...
Podobają Ci się u mnie oba cienie czy jeden z nich?
Jeśli oba to mogę zaproponować taką wymianę: 2 próbki Rubialine, resztka Unifiance i odżywka Gliss Kur za cienie Elizbeth Arden i Amsterdam Co do Unifiance - czy jest to najjaśniejszy odcień? Edytowane przez esterie Czas edycji: 2008-01-09 o 15:50 |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za :
4. Podkład korygujący Dermablend, doskonałe krycie, nie zatyka porów, 12godzinna trwałość, SPF 11, posiadam odceń 35 (zawartość ok. 20-30%). 7. Glyco A krem z kwasem glikolowym redukuje grubość zrogowaciałego naskórka, poprawia wygląd powierzchni skory, uelastycznia skórę i przyspiesza odnowę komórek. Unikać kontaktu ze spojówkami a jeśli dojdzie do takiego kontaktu przemyć oczy wodą. Wskazania: nadmierne rogowacenie trądzik zaskórnikowy blizny potrądzikowe nadmierna pigmentacja zapobieganie i usuwanie oznak starzenia się skóry jakie jest zużycie kremu?
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
przepraszam, że wcześniej nie odpisałam, ale nie zauważyłam, że mi odpisałaś u mnie. Ten mus to taki troszkę ciemniejszy jest, do przynajmniej troszkę opalonej buzi, ja go mieszałam z jaśniejszym i było ok.
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
cos u mnie za dermablend, glyco-a i sztyft anthelios?
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
witam czy glyco a jest nadal aktualne, mam podkład revlon stick, odcien caramel, dla mnie za ciemny, ale na lato jest super lub jesli jestes opalona, dostalam go od kolezanki kotra był aw Nowym York'u, zużycie minimalne, chętnie się wymienie, ja się nie opalam =] wiec go nie zuzyje, pozdrawiam
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie za to?
5. Cienie Bourjois Pastel Lumiere, zielone, odcień 49, zużycie minimalne, więc są jak nowe 10. Sztyft Anthelios, SPF 50, nowy |
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za glyco A?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=231501
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
posiadam, tusz rimel czerwony, ewentualnie moge dorzucic troche revlona age defying, oraz perłowy podklad, yves rocher, akurat to mi pozostawało, więc jeśli chcesz dajznac, zalezy mi na glyco a
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
chyba ze coś z ciuchów ale mam większośc sportowych =] chcoiaz mam fajna sukienke, założyłamja tylko raz moge podesłac zdjecian priv,ale glyco a to za malo jak za sukienke,wiec chetnie wzielabym jeszce filterek pozdro
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Witaj.
Znalazłabyś coś za roll-on i podkład Vichy? Może w ciuszkach?
|
#47 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hEJ CZY ZNAJDZIESZ COSU MNIE ZA:
4. Podkład korygujący Dermablend, doskonałe krycie, nie zatyka porów, 12godzinna trwałość, SPF 11, posiadam odceń 35 (zawartość ok. 20-30%). 5. Cienie Bourjois Pastel Lumiere, zielone, odcień 49, zużycie minimalne, więc są jak nowe
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
5. Cienie Bourjois Pastel Lumiere, zielone, odcień 49, zużycie minimalne, więc są jak nowe
Dove Odżywka Pielęgnacja i Blask do włosów farbowanych, 10ml 1. St. Ives, Morelowy peeling głęboko oczyszczający Głęboko oczyszczający peeling dokładnie złuszcza martwe komórki naskórka, usuwa tłuszcz i zanieczyszczenia. Natychmiast odsłania gładką, promienną i zdrowo wyglądającą skórę. Pomaga przywrócić zdrowy wygląd skóry. Nadaje się do każdego rodzaju skóry. Testowany dermatologicznie / Hipoalergiczny. Ważny do 04/2009 Pozostało tyle, co na zdjęciu (50% na pewno) Cos u mnie za te rzeczy ..? |
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, może znajdziesz coś u mnie za
Podkład korygujący Dermablend, doskonałe krycie, nie zatyka porów, 12godzinna trwałość, SPF 11, posiadam odceń 35 (zawartość ok. 20-30%).
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
2. Garnier Skin Naturals, Intensywna pielęgnacja ujędrniająca skórę, Roll-On przeciw nagromadzonemu cellulitowi
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5470723
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5470746 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6413471 + biały staniczek i brazowy odp u mnie
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
chetnie wymienia sie za:
4. Podkład korygujący Dermablend, doskonałe krycie, nie zatyka porów, 12godzinna trwałość, SPF 11, posiadam odceń 35 (zawartość ok. 20-30%). 5. Cienie Bourjois Pastel Lumiere, zielone, odcień 49, zużycie minimalne, więc są jak nowe
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Vichy Thermal Fix UV 1,5 ml
Krem głęboko nawilżający, przeciwdziała wczesnemu starzeniu się skóry, SPF 20 Vichy Nutrilogie 2 1,5 ml Nawilżający krem na dzień do skóry bardzo suchej o dogłębnym działaniu LRP Toleriane 2ml Kojący krem dla skóry szczególnie wrażliwej, łagodzi podrażnienia, zaczerwienienia, przekrwienia. wiem,ze to probki i zapraszam do siebie
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, przypominam się
![]() Coś za 4. Podkład korygujący Dermablend, doskonałe krycie, nie zatyka porów, 12godzinna trwałość, SPF 11, posiadam odceń 35 (zawartość ok. 20-30%). 7. Glyco A krem z kwasem glikolowym redukuje grubość zrogowaciałego naskórka, poprawia wygląd powierzchni skory, uelastycznia skórę i przyspiesza odnowę komórek. Unikać kontaktu ze spojówkami a jeśli dojdzie do takiego kontaktu przemyć oczy wodą. Wskazania: nadmierne rogowacenie trądzik zaskórnikowy blizny potrądzikowe nadmierna pigmentacja zapobieganie i usuwanie oznak starzenia się skóry Avene Cleanance 2x5ml, krem matujący do skóry wrażliwej, tłustej, tradzikowej Vichy Liposyne 7 ml * Pobudza proces usuwania zalegających tłuszczów * Zawiera Adrenalyse – składnik pobudzający komórki * W pierwszym tygodniu następuje drenaż tkenek +29% jędrności * W drugim tygodniu - wygładzenie skórki pomarańczowej -20% nierówności. * 3 i 4 tydzień - redukcja rozmiarów cellulitu, nawet 3 cm mniej w obwodzie uda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

In love...