![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
No proszę jak mamusie humor mi poprawiły!!
![]() ![]() No pewnie, że bym się z małpą pożegnała i na inne zwierzaki wymieniła. A ptaka nie zaniedbuję....aczkolwiek teraz chwilowa przerwa techniczna, no ale jeszcze trochę i się skończy. mam nadzieję! |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() agabi (Agnieszka, 27 lat)~~~~~ @ 6.01/ test ??? /Białystok agabil1 (Agnieszka, 31 lat)~~~ @ 13.01 / test ??? / leczenie / Łodź AMILAMIJA (Ania, 28 lat)~~~~~ @ 23.11 / leczenie TŻ / test. ??? / Warszawa an.ka.b (Ania, 25 lat)~~~~~~~~ @ 11.01 / test. ??? / Wielkopolska PRZERWA TECHN. asia_stan (Asia, 35 lat)~~~~~~ @ ??.?? / test. nie będzie / lubuskie PRZERWA TECHN. becia_leszno (Beata, 25 lat)~~ @ 2.01 / badania... / test. ??? / Leszno bezsenność (Basia, 24 lata)~~~ @ 22.01 / test. ??? / Bolesławiec PRZERWA TECHN. Bunny_82 (Ania, 25 lat) ~~~~~ @ 18.01 / test. ??? / Białystok freshona (Agnieszka, 33 lata)~~ @ 12.01 / II cykl z C+E+L / test. nie będzie / Śląsk GoniaJ (Gosia, 26 lat)~~~~~~~~ @ 1.12 / test. po opóź. @ / San Diego / Carlsbad Grażina (Grażyna, ?? lat)~~~~~~ @ ??.??/ test. ??? / Gdańsk hooba (Asia, 22 lata)~~~~~~~~~ @ 30.12 / test. ??? / Zakopane / Kraków JoanC (Asia, 28 lat) ~~~~~~~~~~ @ 19.01 / test. ??? / Ciechanów joannao08 (Asia, 26 lat) ~~~~~~~ @ 16.01 / test. ??? / okilice Ciechanowa jukol (Justyna, 22 lata)~~~~~~~~ @ 12.12 / test. po opóź. @ / Ząbkowice Śl. kachula27 (Kasia, 27 lat)~~~~~~ @ 2.01/ test. po opóź. @ / lubuskie kamila19 (Kamila, 22 lat)~~~~~~ @ 9.12 / test. ??? / Wrocław Kindzia1984 (Kinga, 23 lata)~~~~ @ 11.12 / test. ??? / Nowy Sącz Madziwnia (Magda, 23 lata)~~~~~ @ 29.12 / test. po opóź. @ / okolice Darłowa "Magdalena" (Magda, 23 lata)~~~ @ 28.12 / test. nie będzie / NRW marta8117 (Marta, 26 lat)~~~~~~ @ 14.01 / test. ??? / Wrocław moniska84 (Monika, 23 lata)~~~~ @ 27.12 / test. ??? / Warmia munio (Iza, 25 lat)~~~~~~~~~~~ @ 10.01 / I cykl z Duphastonem / test. ??? / Rybnik niunieczek (Żaneta, 23 lata)~~~~ @ 18.01 / test. po opóź. @ / okolice Dzierżoniowa POLLA (Pola, 27lat)~~~~~~~~~~ @ 28.12 / test. po opóź. @ / Bruksela roxi1980 (Kasia, 27 lat)~~~~~~~~ @ 9.01 / test. nie będzie / Sosnowiec Seona (Ewa, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 4.01 / test. ??? / Rzeszów siobhan1 (??????, 28 lat)~~~~~~~ @ 20.12 / test. ??? / Dublin UnholyOne (Ola, 28 lat)~~~~~~~ @ 16.01 / test. ??? / okolice Warszawy YochikoYankee (Aga, 23 lata)~~ @ 19.11 / test. ok. 16.12 / Lublin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mała_majeczka (Agnieszka, 30 lat) - t.p. 15.02.2008 Kubuś joasiunial (Asia, 25 lat) -t.p. 28.02.2008 Marek majula (Gosia, 25 lat) - t.p. ok. 15.03.2008 Ania adatka (Agata, 24 lata) - t.p. 19.03.2008 Sabinka Ray (Justyna, 22 lata) - t.p. 25.03.2008 Alicja fredziunia (Fredzia, 31 lat) - t.p. 12.04.2008 NIUNCIO (Jola, 30 lat) - t.p. 12.04.2008 Zosia lub Tomuś Eenax (Ela, 30 lat) - t.p. 18.04.2008 83monia (Monika, 24 lata) - t.p. 30.04.2008 Artur gothika (Arleta, 26 lat) - t.p. 10.06.2008 Alan Funieczka (Ewa, 28 lat) - t.p. 17.06.2008 Maja lub Andrzej Anisia25 (Ania, 30 lat) - t.p. 07.07.2008 Kasiulka22 (Kasia, 25 lat) - t.p. 23.07.2008 Mała75 (Monika, 32 lata) - t.p. 28.08.2008 żabulka21(Beata, 22 lata) - t.p. 06.09.2008 Taurus_ek(Grażyna, 26 lat) - t.p. ??.09.2008 izzi(Iza, 34 lata) - t.p. 11.09.2008 Dorotka@(Dorota, 25 lat) - t.p. ??.09.2008 Nasze Kapuściane Bobasy kasia_mw (Kasia, 28 lat) - Krzyś - ur. 20.06.2007 ![]() celka2000 (Celina, 26 lat) - Adaś - ur. 26.10.2007 ![]() bb-m (Bożena, 26 lat) - Asia i Jaś - ur. 07.11.2007 ![]() *misia* (Monika, 24 lat) - Mateuszek - ur. 13.11.2007 ![]() Yoolia (Julia, 29 lat) - Małgosia - ur. 29.11.2007 ![]() martka83 (Marta, 24 lata) - Marcelek - ur. 01.12.2007 ![]() jolineczka (Jola, 25 lat) - Alunia - ur. 02.01.2008 ![]() KasikB (Kasia, 32 lata) - Oleńka - ur. 04.01.2008 ![]() Ramila (Milena, 26 lat) - Pola - ur. 22.01.2008 ![]() * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * AKCJA STYCZNIOWA : ![]() ![]() * prawa autorskie posiada na wyłączność pomysłodawczyni - nasza kochana ciężarówka - Anisia25 Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2008-04-15 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Kasiu Szefowo
![]() ![]() ![]() Buziaki i pozdrawiam jak zwykle wszystkie nasze kochane dziewczyny z forum! |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe izzi, no jasne że mamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hmmm...chyba jestem w krotochwilnym nastroju .... zaraz Wam tu coś wrzucę tylko proszę wrażliwe osoby o nie pogniewanie się ![]() błagam o litość... nie zabijecie mnie za ten załączony obrazeczek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do drugiego pytania - tempka powinna wzrosnąć w 2 fazie cyklu. Jeśli jest owu to zaraz po tym podnosi się poziom progesteronu i tym samym PTC (temp.), nie ma innej możliwości - tylko skąd w takim razie ten pozytywny test owu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2008-01-22 o 20:00 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Kasiu! Madagaskar jest świetnym pomysłem!!!
![]() ![]() Dziewczyny, ja tu na tym naszym Wizażu siedzę od 2002 roku (z przerwami) i w życiu nie myślałam że kiedyś znajdę się na takim wątku jak ten, i że poznam tak wspaniałe kobiety jak Wy... Naprawdę mam dużo szczęścia w życiu, bo mieć takie przyjaciółki to prawdziwy skarb!!! i będę Was wspierać co sił i na ile intelektualnie zdołam, bo moja sister się śmiała mówiąc to z własnego doświadczenia, że im większy brzuch tym mniejszy mózg ![]() Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Leżę i ryczę Nawet oplułam ekran ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale się pocieszam, że test owulacyjny jest bardzo czuły a termometr mógł źle pokazywać ![]() Następnego dnia wieczorem stłukł mi się, cała rtęć się rozsypała ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do nazewnictwa ja słyszałam o ŻABCE, SROCZCE i MOTYLKU ![]() ![]() Jeszcze pytanie!! Po jakim czasie zaczął działać Wam Bromergon lub jego zamiennik i prolaktyna obniżyła się? Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-01-22 o 20:15 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, na obczyznie git i nie git zarazem... git bo slonka duzo, 20 stopni za oknem, mozna promieni zgarnac dla mozdzku, hotel fajowy, 4 stars
![]() ![]() IZZI ty szalona kobieto ![]() ![]() ![]()
#161 |
Zadomowienie
|
Kochana Anisiu
![]() Dziewczyny pozdrawiam jak zwykle cieplutko Was wszystkie ! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozsmieszaj laseczki, bo potrzeba im dobra dawka dobrego humoru, to sprzyja fasolkowaniu a przeciez wiadomo ze diabel boi sie ludzi wesolych ![]()
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny. Dzięki za odpowiedzi na moje pytania.
![]() Podbijam pytanko seony: czy to możliwe że test wykazał owulacje, nawe jak ona nie wystąpiła? Anisia zazdroszczę Ci tych truskawek.normalnie aż się ślinie na samą myśl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
Kasiu moje nowe dane do pola:
@ 18.01 / test. ??? / Białystok Zaczynamy kolejny miesiąc starań ![]()
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. został źle odczytany test - tzn. ta kreska testowa nie ma BYĆ jak w teście ciążowym po prostu widoczna, musi być taka sama albo ciemnijsza od kontrolnej - wtedy test jest pozytywny 2. druga opcja jest taka - test owu pokazuje pik (gwałtowny wzrost poziomu) LH, nie samą owulkę, ten właśnie pik powoduje, że pęcherzyk może pęknąć, ale... jeśli nie ma pęcherzyka dominującego, albo jest niedojrzały, to nie ma co pęknąć - nie jestem tego do końca pewna, ale dziś będę u ginekologa i obecuję, że dopytam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agabi wysle ci troche truskaweczek, sa naprawde soczyste i slodziutkie
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Anisia zabiłaś mnie tymi truskawkami
![]() ![]()
#168 |
Zakorzenienie
|
no a jak
![]() ![]() ![]() ![]()
#169 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie "zadowalam się" (jak to brzmi
![]() ![]()
#170 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Laseczki,
chyba za duzo siedze na necie i zaczynam sobie chorobska wyszukiwac. Powiedzcie, czy jak sie ma krotkie miesiaczki, a zawsze takie mialam, to moze byc problem z zaciazeniem bo ponoc to znaczy, ze endometrium male? Kurka na wacie teraz to juz jestem wydygana. Zazwyczaj mam 2 dni krwwienia, trzeci dzien resztki i czwarty to juz tylko plamienia, pocieszm sie ze to moze wystarczy? Ktoras tez tak miala? A |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
Anisia -wyślij, tak telepatycznie, może chociaż zapach poczuje
![]() Kasiu, na teście pokazały się 2 krechy, ta krecha testowa pokazała się równocześnie z ta kontrolną i była nawet ciemniejsza. więc niby wszystko ok. a z tymi pęcherzykami to na monitoringu ostatnio wykazało, że pęcherzyk jest, rośnie super tylko nie pęka. Nie wiem jak było w tym miesiącu, może tym razem faktycznie nawet nie miało co pękać...Ostro to wszystko pokręcone. Jestem bardzo ciekawa co powie Twój lekarz. Pomimo tej marnej tem. cały czas się łudzę że może się udało tym razem, albo chociaż że ta owulka była- to byłby juz dobry znak. Może ktoś kiedyś wymyśli usg dopochwowe do użytku domowego. Wtedy codziennie zamiast mierzyć tem, podglądałybyśmy swoje pęcherzyki i podziwiały ich rozwój. Co wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Rozeznanie
|
[quote=agabi;6370892]Anisia -wyślij, tak telepatycznie, może chociaż zapach poczuje
![]() Kasiu, na teście pokazały się 2 krechy, ta krecha testowa pokazała się równocześnie z ta kontrolną i była nawet ciemniejsza. więc niby wszystko ok. a z tymi pęcherzykami to na monitoringu ostatnio wykazało, że pęcherzyk jest, rośnie super tylko nie pęka. Nie wiem jak było w tym miesiącu, może tym razem faktycznie nawet nie miało co pękać...Ostro to wszystko pokręcone. Jestem bardzo ciekawa co powie Twój lekarz. Pomimo tej marnej tem. cały czas się łudzę że może się udało tym razem, albo chociaż że ta owulka była- to byłby juz dobry znak. Może ktoś kiedyś wymyśli usg dopochwowe do użytku domowego. Wtedy codziennie zamiast mierzyć tem, podglądałybyśmy swoje pęcherzyki i podziwiały ich rozwój. Co wy na to?[/quote] Wezmę kredyt i kupie, tylko dajcie znać jak pojawi się na rynku ![]() Ciekawe jak wyniki meżulka Beatki?
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
Sama jestem ciekawa ... po 17ej odbieramy ![]() ![]() ![]() siobhan ja mam takie @ od zawsze ![]()
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Ja tez chce domowe usg
![]() ![]() Krzyz dalej mnie tak boli, ze nie mam sily, no ale dzis w koncu spotkanie z osteopata... Poza tym oczywiscie znow mi sie wlaczylo a moze jednak tym razem.... Dzis 27 dc a tempka dalej 37,1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny za odp.
Do lekarza pojde dopiero w marcu, wyspowe lecznictwo zupelnie mi nie odpowiada ![]() Moze poprostu, nie bede sie przejmowac, zobaczymy co z tego wyjdzie, a wtedy moze do lekarza w marcu pojde juz z fasolka, ehhh.... chcialabym ![]() A |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Becia - koniecznie dawaj znaka jak odbierzesz wyniki!!! Zwykle interpretacji można dokonać samodzielnie, bo są normy podane zaraz w tabelce obok ale np. tego posiewu na bakterie to już nie umiałam ziterpretować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
Hej dziweczyny!
Ja usiłuje byc zorganizowana pania domu i bizneswomen. Latjąc po biurach wskoczyłam sobie do mojego kochanego fryzjera i obciachałam włosy na króciutko ![]() wogóle ostatio mam mentlik straszny- prowadzę 3 projekty, a domem też musi sie ktoś zająć. Ale kto da radę jak nie my- kobiety ? ![]() Buziaki na miły dzionek! |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Prosimy o foto ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.