|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II
Cytat:
![]() Mariea, gratuluję tak udanej wizyty Dajcie mi kopniaka w tyłek bo mam same złe myśli co do mojego usg genetycznego mam złe przeczucia
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
nie wiem co mam Ci napisać, sama się bałam co tam zobaczę, choć póki rzygam, czuję, że chyba jest ok ![]() musisz się nastrajać optymistycznie, szansa zeby było coś nie tak, jest naprawdę minimalna. więc musi być dobrze. pomyśl, że radość po badaniu przerośnie teraźniejszy niepokój a w ogóle masz jakieś powody do złego przeczucia, czy po prostu się martwisz? ja się o jelitka martwiłam, ale już są w brzuszku
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przez to mam same czarne myśli
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzidzia pewnie była zdenerwowana podglądankiem, może teraz ją przyłapiecie na spanku i tętno będzie spokojniejsze. tego Ci życzę
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od jutra jeszcze tydzień i się dowiem czy jest ok. Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myśle ze ten lekarz bez potrzeby cie nastraszył. To jest całkiem normalne na tym etapie i dopiero teraz w 12tym tygodniu jelita sie do brzuszka pakują. Bez sensu Cie denerwował. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak czytam Wasze wyniki i radość z usg, to juz sie swojego genetycznego nie moge doczekać... Oby do piatku... ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiedział wtedy, że jelitka są na wierzchu, ale to fizjologiczne i żebym się nie stresowała, bo na następnej wizycie będą w brzuszku. a zdenerwowałam się jak wróciłam do domu, siadłam do neta i zaczęłam czytać co to znaczy, jak jelita zostaną na wierzchu ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- mi gin mówił na tamtej wizycie, że wielu ginekologów nie poznaje się na tym, a ci co się poznają często nie mówią, licząc, że najpewniej jelita się wchłoną. on mi po prostu mówi wszystko co widzi, ale w sumie się z tego cieszę
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tż mnie opieprzył,że czytam neta
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Ja staram się nie czytać neta... Piszą o wszystkim co najgorsze
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
No to sie Mariea sama nakrecilas
|
|
|
|
#373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- mea culpa ![]() ale dziś jestem mega wyluzowana i po usg już nic nie sprawdzam, po prostu chce się kiedyś nacieszyć ciążą pomiędzy pawianami, ale zawsze
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych wizyt
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny super ze u Was wszystko w porządku
gratuluje udanych genetycznych ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea a powiedz mi jeszcze, czy przesunął Ci sie termin porodu i w którym dokładnie tygodniu byłaś na tych badaniach?
|
|
|
|
#377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za czytanie internetów
|
|||
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale jestem zdechła. Za nic nie mogę ostatnio się wyspać, nie ważne, ile godzin śpię.
Wracając do tematu wózka i mojego pytania, czy znajdę coś fajnego 3w1 w cenie 2500 zł. Przede wszystkim zależy mi na gondoli i spacerówce + opcji dokupienia osobno adapterów do wózka i atestowanego fotelika pewnie innej marki. Wiem też, że najlepiej by było kupić wózek za 4 czy 5 tysięcy, ale nie będziemy tyle mieć. Trochę mi się przykro zrobiło, kiedy przeczytałam, że na tym nie ma, co oszczędzać. Tylko jest różnica między "mam te pieniądze, ale chcę kupić tanio", a "nie mam takich pieniędzy, ale chcę coś porządnego". Z innych rzeczy to gratuluję udanych badań genetycznych ![]() Mariea, jednak widać, że nasza teoria, co do jedzenia i urodzenia dziewczynek może się nie sprawdzić Dziewczyny, czy Wam też tak mocno urosły piersi? U mnie 15tc a już urosły o cały jeden rozmiar i wczoraj zmieniałam bieliznę Wiecie, czy one jeszcze urosną? Jestem niezbyt wysoka i raczej drobna, nie chcę mieć wielkich balonów
|
|
#380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wózków jest cała masa. Mi chyba w tej cenie podoba się Quinny Moodd, tylko to już tak na granicy 2500zl. Ale w tej cenie jest "inny" od wszystkich tańszych. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Im później, tym powinno być troszkę mniejsze. A poza tym spytałam doktora, powiedział mi, że w 13-tym tygodniu norma jest 170 plus/minus 15, więc nawet do 185 jest idealny zakres
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o piersi, to mi jeszcze normalnie mieszczą się w staniku i mam nadzieje, że szybko i za dużo nie urosną, bo już mam balony |
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie piersi jeszcze mieszczą ale mam wrażenie ze już niedługo!
|
|
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się tak. Ja zawsze powtarzam, że fotelik najlepszy na jaki nas stać,a nie najlepszy jaki wyprodukowano. Swój wózek kupiłam używany,odrestaurowany za 950zl plus fotelik osobno, chyba za 600, ale nie jestem pewna (maxi cosi pebble, nowy). Z wózka zawsze, ale to zawsze byłam zadowolona, teraz będzie woził drugie dziecko (w ogole conajmniej trzecie) Nie trzeba wydawać 4tys. Jeśli ktoś mai chce to owszem czemu nie. Każdy swoje pieniądze wydaje jak chce, a jak ktoś ma mniej to przecież nic złego! Jestem pewna, że znajdziesz super wózek w takiej cenie jaką sobie założyłaś! A piersi urosł, a już miałam duże.. Nowy stanik kupiłam,taki już do karmienia, bo one sąmięciutkie, a wszystkie inne mnie strasznie urażały. I sutki mi urosły, mam nadzieję, że toznak udanegokarmieniapiersią
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3vfxm9jst8o15.png Edytowane przez kiciulec Czas edycji: 2016-08-03 o 09:01 |
|
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4-5 tys na wózek też nie dam, chyba, że rodzice powiedzą, że się dołożą za 2-2,5 tys też można kupić super wózek, jeśli tylko bym taki znalazła, to chętnie bym go wzięła Juz się nakręciłam na xlander xpulse, ale jest tak twardy jak skała, więc się z niego wyleczyłam i szukam następnego ![]() Mi biust chyba od razu podskoczył, a już obwód na pewno… Muszę dokupić ten rozszerzacz, bo nie mam w czym chodzić, wszystko mnie ciśnie Nie martw się "dużymi balonami", przecież to tylko na okres karmienia piersią, potem wszystko wróci do normy Ja bardziej martwię się takim ogromnych brzuchem i skórą rozciągniętą do granic możliwości
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że po karmieniu wszystko wróci do normy, bo nie chcę skończyć z biustem do pasa
![]() Ja ostatnio intensywnie przyglądam się wózkom na ulicy I zauważyłam, że sporo rodziców ma wózki marki Baby Design - będę się im musiała przyjrzeć, bo wyglądają dobrze i praktycznie. Chociaż temat wózka na razie zostawiam, bo to będzie jeden z ostatnich zakupów. Może w grudniu coś na przecenie wyhaczę ![]() Ucięłabym sobie drzemkę, ale muszę pracować
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak byłam na urlopie to widziałam 90% Bugaboo
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z tego co widzę to te Adamexy razem z fotelikiem i baza do niego to tez koło 3 tys.
|
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A żeby się nie 'zawózkować' oglądam też ciągle meble:P Będę musiała kupić jakieś ze dwie komódki do pokoju malucha bo ogólnie to pokój stoi cały pusty i nawet niepomalowany. Po wstępnych oględzinach online wytypowałam Ikea Stuva i BRW Possi. Nie wiem co byłoby lepsze. Stuva niby bardziej przystosowana do dzieci ale to mało solidne, lekkie meble, BRW droższe ale łatwiej będzie je rozbudowywać w razie potrzeby za rok, dwa, trzy... ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Adamex Barletta 1799zl bez bazy Opcja dwa 1925 Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2016-08-03 o 09:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

zapomniałam o to zapytać gina. oczywiście wolałam spytać czy mogę jeść krewetki, ehh

Nie martw się "dużymi balonami", przecież to tylko na okres karmienia piersią, potem wszystko wróci do normy