![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Madziula: Właśnie w pobliżu skawiny ( na drodze tam) jest moja sala weselna
![]() Sama mieszkam jednak w Krk a po ślubie będę prawie w centrum.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o Wesele, u nas tez nie ebdzie wesela, bedzie kolacja, dla najblizszej rodziny plus kilku przyjaciol na 30 osob. Taka nasza decyzja! ![]() Drogie panie sukienki przesliczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Raczkowanie
|
Madlen a jak się nazywa ten dom weselny, co prawda i tak pewnie nie będę wiedzieć, ale zapytam. A co do centrum to fajna sprawa, ale ceny mieszkań
![]() Jak sobie pomyśle, że będę szukać pracy w miastach, których nie znam to mi się słabo robi ![]() Przeprowadzka to ciężka sprawa, ale takie życie! Już niebawem zaczniemy Wszystkie następny rozdział ![]() ![]() Dopiero wtedy damy im wycisk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zadomowienie
|
Wprowadzam się do TŻ na początku lipca czyli 3 miesiące przed ślubem, co prawda to 15 km od miasta w którym teraz mieszkam, ale i tak wiem, że będzie ciężko na sercu rozstawać się z miejscem który był Twoim domem tyle lat... Ach...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Po za tym chciałam złożyć spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia świeżo upieczonym Małżonkom - Bernadecii i Kodeinie - Szczęścia na Nowej Drodze Życia ![]() Kodeino - jak czytałam Twoją wypowiedź zaraz po powrocie z poprawin to aż mi ciarki przeszły...bardzo sie cieszę Twoim szczęściem. A co do zdjęć - to super - widać profesjonalne podejście ![]() P.S. Kilka godzin nadrabiałam zaległości...ale udało mi sie dobrnąć do końca!!!Pozdrawiam wszystkie "stare" i "nowe" wizażanki!!! już niedługo...coraz bliżej...czyli do ślubu pozostało 7 miesięcy i 7 dni ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Fuegoo Czas edycji: 2008-01-23 o 16:02 Powód: musiałam coś dopisać:) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Raczkowanie
|
Dokładnie.
Ja będę maiła do domu prawie 70 km. Żal się na serduszku robi, daleko rodzina, przyjaciele... Ale głowy do góry, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ![]() Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Zakorzenienie
|
Madziula http://www.uniedzwiedzia.pl- ten dom.
Wiem jakie są ceny mieszkań. My będziemy mieszkać w małej kawalerce w kamienicy. Ale najważniejsze, że nasze (mam po zmarłej babci) - urządzimy fajnie.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez chce zobacztyc te Kodeinowe zaproszenia, pokazcie, pokazcie, prosze!!! Co do fryzjera to zrezygnowalam z tej babki, i mam juz kogos za 60 zl za makijaz i 60zl fryzura!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...67625&page=106 post #3153 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Raczkowanie
|
Dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
Madziulala81 - bede miala zdecydowanie biala suknie
![]() ![]() ![]() Co do przeprowadzki - ciesz sie - odczujesz naprawde co to jest zaczac nowe zycie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ale wracajac do tematu - pomysl sobie, ze nie bedziesz w obcym miescie sama - bedziesz miala MĘŻA! ![]() No dobra, juz nie nudze, ide sie uczyc ![]() ![]() Acha a co do zaproszen, bardzo podobaja mi sie Kodeiny - rowniez preferuje ze zdjeciem, ale myslalam o czyms takim: ( tzn ksiazeczkowym, i np. zamiast tego drzewka bylo by serduszko przez ktore bylo by widac nasze zdjecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny to i ja do Was dołączę
![]() ![]() My mamy: kościół salę zespół fotografa kamerzystę aha i zaklepany termin na weekendowe nauki przedślubne i to by było na tyle Zostało tyle rzeczy do załatwienia że aż mi się nie chce wymieniać ![]() Za sukienką zacznę się rozglądać w połowie lutego bo mam wtedy cały tydzień wolny w pracy, choć swoje typy już mam. Przejrzałam tyle stron z sukniami że mam mętlik w głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super huraa już się nie mogę doczekać. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My natomiast spotkaliśmy naszą kamerzystkę, była taka zabiegana, że nas początkowo nie poznała ![]() Ogólnie dużo było ludzi, za mocne nagłośnienie, już po 2 h chodzenia kręgosłup zaczął mnie boleć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-23 o 18:33 Powód: dopisek |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zadomowienie
|
m.a.r.t.a co za wnikliwa analiza postów! jestem pod wrażeniem!
Ja właśnie siedzę i dogaduje mailowo szczegóły moich zaproszeń, winietek, zawieszek etc. z Panią która wykonuje to dla mnie i musi słuchać moich coraz to nowych pomysłow... Ma cierpliwość, gdy spytałam czy tylko ja jestem taka upierdliwa dyplomatycznie odpowiedziała:" Nie jest Pani upierdliwa ![]() ![]() Oby wszyscy byli tacy wyrozumiali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
Zgadza sie
![]() ![]() Hehe jestes zywym przykladem, ze nie trzeba siedziec ciagle na wizazu zeby byc na bierzaco i nie miec zaleglosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Raczkowanie
|
![]()
PRZEDśLUBNY KURS TAńCA we Wrocławiu!!!
Jestem zainteresowana takim kursem, a najlepiej lekcjami indywidualnymi. We Wrocławiu koszt takiej lekcji to min. 50-60zł. A wiadomo, że takich lekcji należy wziąć conajmniej 5! Już sie dowiadywałam i na takie lekcje można także przyjść w dwie lub trzy pary. Koszt pozostaje taki sam, tylko rozkłada sie pomiędzy pary. Czy są na tym forum jakieś osoby/pary zainteresowane takimi "wspólnymi" tańcami? Przy takich lekcjach trener przygotowuje dla nas choreografię pod pierwszy taniec (do wybranej przez nas piosenki) lub sam może dobrać odpowiedni utwór. oprócz tego nauczy tańca, który bedzie pasował do "wesela". Jeśli są jakieś chętne pary to zapraszam do wspólnej nauki ![]() Miejsce i termin do przedyskutowania. Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Przyczajenie
|
Ja równiez do was dołączę Wychodzę za mąż 26 lipca i nie mogę się już doczekać!
Mamy już dużo pozałatwiane ale jeszcze sporo nas czeka! |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | |||
Zakorzenienie
|
Też siebie podziwiam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pogadam z moim partnerem, może się skusimy na małe parkietowe wygibasy. Cytat:
![]() Fuegoo na targach zrobiliśmy komórką kilka zdjęć sukniom, które wpadły mi w oko. Było to od razu pierwsze stoisko, po wejściu na scenę. Stała na nim, jak dobrze pamiętam kobieta w bujnych rudych, kręconych włosach. Ta z brzegu kosztowała około 2800 zł, nie podobał mi się w niej tylko dół, za obszerny jak dla mnie, ale góra wysadzona cekinkami ![]() ![]() Mam nadzieje, że dobrze widać fioletowe strzałki.
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Rozeznanie
|
Witam ,Kakusia suknie mam używaną kupiłam na allegro
![]() ![]() ![]()
#3411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Martwię sie tym wspólnym mieszkaniem, ponieważ jego mama jest, hmm, specyficzną osobą ![]() Co do sukienek, widziałyście może nową kolekcję Agnes? Bardzo chętnie przejadę sie do ich salonu - wyszukałam już kilka pięknych modeli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Raczkowanie
|
Kakusia, wielkie dzięki za wsparcie
![]() Co do teściowej, to nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałam? Będziesz mieszkać również z teściową, czy gdzieś niedaleko? My będziemy mieć co prawda osobne piętro, ale to na nic się nie zda ![]() Musimy być Twarde!!! Grunt, to nie dać sobie na głowę wejść! ![]() A jeśli chodzi o MĘŻA..., to nie do końca mogę się przyzwyczaić, że jest moim narzeczonym ![]() ![]() Co do zaproszenia, bardzo ładne, podobają mi się laserowo wycinane. Ja jednak będę robić nasze sama. Miłej nauki i jeszcze raz ![]() Asiuk witam w gronie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
Kakusia ja na targach widziałam zaproszenie także z serii wycinanek, ale na pierwszej stronie widniały wycięte imiona Pary Młodej i data ślubu. Wizualnie fajnie to wyglądało.
![]()
![]() |
#3414 |
Zadomowienie
|
Boże aż mi ciarki przeszły... Kolejny powód aby się cieszyć z przeprowadzki do drugiego miasta
![]() ![]() P.S Poważnie to nie jest taka zła, muszę przyznać, że dba o mnie, ale widziałam co portafi... |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co prawda - bardzo mnie urzekła takze inna kiecka - całkiem winnym stylu. Ale jakoże nie należe do wysokich osób, mam obawy, że ta kiecka mogłaby mnie skrócić i poszerzyć. Dorzucę zdjęcia obu tych sukienek - proszę o Wasze opinie. - dwa pierwsze zdjęcia to ta co bardzo mi sie podoba, ale mam obawy...dwa następne to "chyba" TA po którą niedługo pojadę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Zadomowienie
|
Fuegoo nr 1 jest przepiękna! Nie koniecznie Cie skróci bo jest poszerzana od bioder. Najlepiej przymierz wtedy zobaczysz... Podoba mi się bardziej nr 1 ale to moje zdanie i każdy ocenia wg siebie.
Swoją drogą to zabawne bo ja musze szukać sukni która mnie nie wydłuży bo mam 177cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Raczkowanie
|
Soffera dzieki za szybką odpowiedź - ja ta sukienke także mierzyłam i czułam się dobrze. Powiem nawet wiecej - czułam sie w niej jak "księżniczka z bajki". Na zdjęciu nie widac efektu, ale w rzeczywistości te elementy naszyte lśnią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Zakorzenienie
|
Fuegoo tzn ile masz wzrostu?
![]() ![]() Mogę wiedzieć skąd jest ta pierwsza? ![]()
![]() |
#3420 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.