![]() |
#1561 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ślub we wrześniu 2007
i ostatnia seria
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1562 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ten dzień - 15.września 2007 KTO JESCZE :]
Milusisia ja dostałam zdjęcia przed Wigilia...a film mam dostać przed Wielkanoca
![]() Co do podróży poślubnej...jej tez nie było - ot praca, praca. A co do zmian po ślubie są....nawet u par z 10 letnim przebiegiem ![]() ![]() A tak na serio - to właśnie w formalizacji decyzji (użyję Twego określenia) znajduje się sens dnia slubu. Dla mnie - nie wiem czy ślub był najważniejszym dniem (może jednak przepłyniecie Atlantyku - bo trzeba było pokonać samego siebie?), ale na pewno dla nas wspólnie tak. Nawet jeśli mieszkało się ze sobą już kilka lat. Bo to wspólna decyzja. Edytowane przez mgar Czas edycji: 2008-01-20 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1563 |
Zadomowienie
|
Eld Piękne zdjęcia takie pełne życia, ruchu.... Też już bym chciała obejrzeć swoje, ale musze jeszcze poczekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1564 |
Raczkowanie
|
My tydzień temu odebraliśmy już na szczęście film i muszę przyznać jest bardzo ładny. Zrobiłam także niespodziankę małżonkowi i kamerzysta umieścił specjalny klip dla niego do piosenki Gosi Andrzejewicz pt "Piękno". W tym utworze każde słowo było tym które chciałam mu przekazać, kamerzysta się postarał i wyszło bardzo pięknie
![]() Film rozchodzi się jak ciepłe bułeczki bo goście od dawna już o niego wypytywali. A poza tym jesteśmy na etapia starania się o maleństwo, mam tylko pewne obawy czy się uda, ostatnio czytałam, że aż 25% par ma problemy co niestety znajuduje odzwierciedlenie wśród moich koleżanek, które już od jakiegoś czasu starają się i nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie martw sie, na pewno sie uda - musicie probowac regularnie, conajmniej 3 razy w tygodniu. Po dwoch latach takich systematycznych prob, jesli nie ma ciazy, mowi sie dopiero o nieplodnosci malzenskiej i ewentualnie zaczyna leczenie. Macie zatem mnooooooostwo czasu. Wiecie, to jest zabawne - kiedys na menstruacje czekalo sie niecierpliwoscia i doznawalo ulgi, jak sie pojawiala. Teraz niektore z nas reaguja rozczarowaniem - lepiej, zeby jej nie bylo... Trzymam kciuki, zeby sie nie pojawila, jak ma sie nie pojawic i zeby sie pojawila, jak ma byc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1569 |
Raczkowanie
|
Eld śliczne fotki
![]()
26.06.2007 - obrona pracy magisterskiej - od teraz Pani mgr inż. ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200109082441.png Nasze zaręczyny http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200402030926.png 15.09.2007 - żoncia to ja ![]() ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070915060114.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Raczkowanie
|
soffera i Meg9 cieszę się, że moje zdjątka Wam się podobają
![]() Są trochę inne ale mają swój klimacik. Na razie wszystko mam na kompie - muszę się w końcu zmobilizować i zrobić jakieś albumy, bo już rodzinka się złości ![]() Co do dzieci - zaczynam chyba dojrzewać do myśli bycia mamą ale słyszałam, że to wbrew pozorom nie takie łatwe. Trzeba się dobrze starać ![]() Najczęściej jest tak, że zachodzi się ciążę w najmniej oczekiwanym momencie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Raczkowanie
|
![]()
śliczne zdjęcia popieram!!!
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 |
Rozeznanie
|
a ja się cieszę, że taka pogoda nijaka, przynajmniej siedzę nad książkami zamiast biegać po parku - jak słońce świeci, to nic mnie do komputera nie przykuje
![]() jak się tylko obronię, to może uda się w końcu zaplanować podróż poślubną, albo chociaż jakiś urlopik od pracy. No i urządzić pokój, który nadal (1, 5 roku mieszkania!) służy za suszarnio-prasowalnię i moje miejsce pracy naukowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
My mamy w planach remont przedpokoju i kuchni, a od zeszłego roku porządek w piwnicy. Czekamy na wiosnę. Póki co, szukamy taniego wykonawcy szafek do kuchni.
![]() |
#1574 |
Zadomowienie
|
Fajnie. Też chciałabym zrobić remont, ale mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu, a na swoje jeszcze dłuuuuuuuuuuuuugo bedziemy musieli poczekać, dlatego szykuje sie tylko odmalowanie kuchni na wiosne i niestety to wszystko.
![]() |
#1575 |
Zakorzenienie
|
Eld zdjęcia extra!!Strasznie miło się ogląda fotki ślubne
![]() A co do dzidziusia to podpinam się pod inne posty i również trzymam kciuki. Ponoć im się bardziej chce i myśli o tym to się jakoś tak knoci i nie wychodzi a jak się na to aż tak bardzo nie czeka to wtedy się pojawia mały cudzik ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
Właśnie mija nam dzisiaj 5 miesiąc małżeństwa
![]() Wczoraj mój mąż stwierdził, że my chyba jacyś nienormalni jesteśmy. Siedzieliśmy akurat w restauracji, do której weszły dwie młode dziewczyny, dużo młodsze od nas i zaczęły rozmawiać o sprawie rozwodowej jednej z nich. Potem w Cosmopolitan przeczytałam artykuł o ludziach rozwodzących się już kilka miesięcy po ślubie. A nam jest dobrze, kochamy się szaleńczo, owszem, czasem dochodzi między nami do jakiegoś spięcia, ale przecież nudno by było, gdyby było wciąż "różowo" ![]()
![]() |
#1577 |
Rozeznanie
|
malin, ale Wasza decyzja o ślubie nie była wymuszona, nie była "bo tak", była to mądra decyzja dwojga dojrzałych ludzieńków. To co ma się psuć? Jeśli było dobrze przed ślubem, będzie i po. Szczerze mówiąc większość rozwodów, jakie obserwuję wśród niewielu jak dotąd "zarejestrowanych" znajomych, można było przewidzieć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
Wiem, Melliana, ale jak dookoła znajomi się rozstają albo czyta się o coraz większej liczbie rozwodów (o tych kościelnych to już nie wspomnę), to człowiek się zastanawia, czy to zaczyna być normą, a my jesteśmy "nienormalni"?
![]()
![]() |
#1579 |
Rozeznanie
|
syndrom naszych czasów, beztsresowego wychowania, wszechobecnego konsumpcjonizmu i dobra kojarzącego się tylko z własnym ja. Myślenie typu: jak coś zaczyna uwierać, należy się tego pozbyć. Tylko zamiast pozbyć się kamyczka z buta, zmienia się... buty. Ucieczka przed problemami, zamiast ich rozwiązywanie, a to są problemy wynikające najczęściej ze znudzenia się sobą - rozstają się ludzie, którzy sami nie wiedzą, czego tak naprawdę chcą i oczekują. Tacy, dla których życie osobiste (tak, tak, bez mężą/żony - własne życie, własne zainteresowania, pasje, praca, znajomi - można, ale wcale nie trzeba we wszystko wtajemniczać drugą połówkę ) nie istnieje. A jeśli nie wnosisz do związku nic, nic z niego nie wyniesiesz...
Malin, dobra, dołączamy z TŻ do Waszego klubu "nienormalnych" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
Melliana, święte słowa.
PS.Nawet nie wiedziałam, że założyłam klub ![]()
![]() |
#1581 |
Rozeznanie
|
no, jesteś Prezeską
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje niepełnej rocznicy
![]()
![]() |
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję! Zobaczysz, Marto, że zanim się spostrzeżesz, też będziesz już po
![]()
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
Wiem i trochę się tego obawiam, że ten czas zleci jak z bicza strzelił. Z jednej strony już bym chciała ten wielki dzień, ale z drugiej jak już będzie po ślubie i weselu to dopiero będę "płakała", że już po wszystkim. Dlatego staram się cieszyć danym dniem, by później miło wspominać wszelkie przedślubne przygotowania.
![]()
![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
Jasne, ciesz się każdym dniem przygotowań. Ja, jak teraz podczytuję, co robią kolejne przyszłe Panny Młode, jakie suknie wyszukują, to trochę mi smutno, że ja już po...
![]() |
#1586 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zleci, zleci - ale PO też jest fajnie - jest co wspominać a na pewno nie ma co płakać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
A ja myślę o czymś innym. Dzisiaj mieliśmy wizytę m.in. małego człowieczka - kuzynka męża przyjechała z 11-miesięcznym synkiem. Mały chodzi, ale podtrzymywany. Trzeba było wszystko z jego poziomu pozabierać. Lekko przeraziła mnie myśl, jak absorbujący jest taki bobas. A jak będą bliźniaki (co u nas jest wysoko prawdopodobne)?
![]()
![]() |
#1589 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1590 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.