Lutówki 2017 ❤ cz. II - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-04, 09:22   #631
axn22
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
byle bobo miało to wymagane 4,5 cm, to będzie ok
Tak sobie myślę że zrobie myk taki, że pojde 2 dni przed nimi na zwykłe usg za free i sprawdzę ile ma cm i jak nie bedzie mialo to sprobuje przełożyć żeby nie wtopić tych 200zł niepotrzebnie.

mariea nie stresuj się na zapas, na pewno będzie ok !
najgorzej cały czas o tym myśleć
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-04, 09:34   #632
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja mam kolejna wizytę tez pod koniec miesiąca. 29/08.

Mariea zmiana otoczenia robi robotę. Bedzie dobrze!

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Drugi trymestr zaczyna sie od 13+0 czy 14+0?
Od 13t0d

Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-08-04, 09:35   #633
mariea
Zakorzenienie

axn22 super pomysł jak masz opcję iść za darmo! ale dziwne, że Cie tak ochoczo zapisywali na to genetyczne tydzień przed terminem. ja też robiłam prywatnie, ale specjalnie się zapisałam miesiąc wcześniej żeby był termin, bo mi lekarz powiedział, że najlepiej iść w skończonym 12 tygodniu.
ja nie chcę o tym myśleć, po prostu przewód pokarmowy mi nie daje o sobie zapomnieć najgorzej, że wszyscy mi mówią, że świetnie wyglądam. nawet po pierwszych kłopotach z cerą (okropnie mnie wysypało w pierwszych tygodniach ciąży pewnie przez wzrost progesteronu), teraz mam ładną skórę, sporo schudłam i podobno promienieje, a w ogóle przez samopoczucie nie mogę z tego korzystać tak jakbym chciała i najgorzej, że mam już tylko pół pudła lodów dobra wyżaliłam się, wracam do roboty haha
Stary 2016-08-04, 09:39   #634
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny będę trzymać kciuki za Wasze badania!
ja mam następną wizytę kontrolną w 16+2, a potem to juz połówkowe dopiero.

zobaczymy, ja sądzę, że poprawi się podobnie jak mojej mamie, nie liczę, że wcześniej niż 15-16 tydzień.
dobiłam do 60 kg nie wiem po co się tak wcześniej dobijałam dietą i ćwiczeniami, wystarczyło zajść w ciążę i bym schudła ile chciałalekarz nawet mi powiedział ostatnio, że do następnej wizyty to chyba zniknę
To ja też dobijam do 60, tyle, że w drugą stronę to idzie A tak na serio, to straszne te Twoje mdłości, jeden dzień byłby dla mnie wyczerpujący... Oby już minęło
Ja mam teraz tylko wizytę kontrolną we wtorek, spotkanie z genetykiem 23 sierpnia, a potem połówkowe...

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
A nie męczą Was sny?
Ja mam strasznie często, każdej nocy po kilka i to takie realistyczne, że budzę się okropnie zmęczona
Daj spokój, mnie się dzisiaj śniło, że idę to toalety, a tam normalny okres... Chyba nie muszę wyjaśniać w jakim stanie psychicznym się obudziłam...
Stary 2016-08-04, 09:42   #635
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Mnie znowu sny męczyły.
Fajna dzisiaj pogoda u mnie, nie ma skwaru, chmury.
Zaraz sobie małe spa na twarz zrobię bo mi już twarz odpada
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-04, 09:44   #636
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
axn22 super pomysł jak masz opcję iść za darmo! ale dziwne, że Cie tak ochoczo zapisywali na to genetyczne tydzień przed terminem. ja też robiłam prywatnie, ale specjalnie się zapisałam miesiąc wcześniej żeby był termin, bo mi lekarz powiedział, że najlepiej iść w skończonym 12 tygodniu.
U mnie był straszny chaos z zapisami... Jak poszłam ponad miesiąc przed to sie dowiedziałam, że nie mają jeszcze kalendarzy pracy od lekarzy i nie wiedzą kiedy zapisywać więc nie zapisują, jak poszłam jak już były kalendarze to jedyny termin był na 8.08 i to po wielkich bojach bo chcieli jeszcze wcześniej.... Na później terminów nie ma na razie wcale bo sezon urlopowy... No masakra jakaś.

Wg ich kalkulatora i wg OM teoretycznie mogę iść już od 1.08 ale owu była później i wiek może być odrobinę niższy
Stary 2016-08-04, 09:48   #637
mariea
Zakorzenienie

Patiuszka, do 9 miesiąca mam daleko, jeszcze będzie ze mnie modelka
oj tylko nie sny, mnie strasznie męczą. wczoraj miałam okropny, że mi pobierali krew, a babka mi rozchełstała żyłę pewnie przez to taki sen, że ciągle krew mam pobieraną, raz w tygodniu wychodzi teraz. w przyszłym tygodniu odpocznę wreszcie od pobierania

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

axn22 właśnie mnie baby w recepcji też nie chciały zapisać, ale lekarz wyszedł w końcu i potwierdził,że 2 sierpnia będzie pracował i żeby mnie zapisały, co łaskawie uczyniły
mam nadzieję, że masz sporego bobasa i badanie będziesz mogła mieć już za sobą
Stary 2016-08-04, 10:04   #638
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dzieki za info bo mi pokazuje rożnie 13 albo 14 tydz.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-04, 10:12   #639
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki za info bo mi pokazuje rożnie 13 albo 14 tydz.
W pierwszym poście masz rozpisaną listę, który to miesiąc i trymestr
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-04, 10:27   #640
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Patiuszka, do 9 miesiąca mam daleko, jeszcze będzie ze mnie modelka
oj tylko nie sny, mnie strasznie męczą. wczoraj miałam okropny, że mi pobierali krew, a babka mi rozchełstała żyłę pewnie przez to taki sen, że ciągle krew mam pobieraną, raz w tygodniu wychodzi teraz. w przyszłym tygodniu odpocznę wreszcie od pobierania

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

axn22 właśnie mnie baby w recepcji też nie chciały zapisać, ale lekarz wyszedł w końcu i potwierdził,że 2 sierpnia będzie pracował i żeby mnie zapisały, co łaskawie uczyniły
mam nadzieję, że masz sporego bobasa i badanie będziesz mogła mieć już za sobą
To mnie wczoraj bardzo bolało pobieranie... Bo chyba nie miałam jeszcze wygojone po poprzednim, gdy faktycznie mi rozchełstała Tak jakoś krzywo nabiła tę probówkę, która zasysa sama krew, że złamała tę rurkę wewnątrz i nie wiedząc o co chodzi, gmerała mi igłą w żyle w te i wewte i mruczała pod nosem, że dziwne, że nie zasysa Dopiero jak po ręce krew zaczęła się lać ciurkiem, to się zjarzyła, że coś źle zrobiła

Za to na teście PAPPA była przemiła dziewczyna i tak delikatna, że nawet nie poczułam wkłucia, nic a nic
Stary 2016-08-04, 10:31   #641
Escorpio
Zakorzenienie

Dzien dobry, dopiero wstalam ale oczywiście w międzyczasie wstalam na śniadanie nie wiem jak jutro dam rade z ta glukoza... Chyba zwymiotuje z głodu niz ze smaku...

Mariea trzymam kciuki, zebys zaczęła czuć sie coraz lepiej! Strasznie Cie wymordował ten I trymestr

Pater za Ciebie tez trzymam kciuki, na pewno wszystko jest dobrze, a to było tylko chwilowe zdarzenie nic nie wpływające na maluszka

U mnie dzisiaj 12+3 i tez czekam na te wszystkie cudowności jakie nas spotkają w II trymestrze
Na małe wakacje wymieramy sie od 15.08, zrobimy sobie mały trop po Polsce a 13.08 ide na wesele... Nie chce mi sie, bo bedzie ciepło, a ślub jest o 15:00 nie mam butów i tylko 1 sukienka weszła bez większych problemów

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Zleci
U nas zaraz drugi trymestr.. Przechodzi mi senność ale mecze się równie szybko... I ostatnio częściej boli mnie brzuch.. Szczegolnie jak w nocy wstaje to tak mocno ciągnie.. Ja rozumiem że rośnie ale litości...
Mnie tez brzuch zaczął mocniej bolec i na dodatek ciągnie mnie juz w pachwinach
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-04, 10:39   #642
mariea
Zakorzenienie

Oj Patiuszka, ale Cię załatwiła, musiało boleć zawsze to powtarzam, że do pobierania krwi trzeba mieć dar. jeden znam lab, gdzie co prawda są konkurencyjne ceny, ale baba tak kłuje, że jakbym potem nie uciskała, to mam śliwkę teraz chodzę na zmianę gdzie mi akurat bardziej pasuje do dwóch labów, że nawet się nie orientuję, że krew mam pobieraną... ale mam już tak wyrobioną dziurkę w jednej żyle, że niestety mam na stałe już chyba małe wgłębienie...
Stary 2016-08-04, 10:43   #643
sQuaara
Zakorzenienie

mnie w pobieraniu najbardziej denerwuje ze czesto gesto tak wszystko stoi ze do pobrania z lewej reki
ja z automatu mowie ze chce z prawej a pani ze oni przewidują z lewej...
i meczy se, stuka, puka, ja sciskam reke, zył nie ma, probuje raz drugi trzeci, siniak jak u cpuna i ona moze by łaskawie prawą zobaczyła...
a to moje ciało wiem co chcce@!
Stary 2016-08-04, 10:45   #644
mariea
Zakorzenienie

Escorpio, mnie też ciągnie od kilku dni w pachwinach, więc to pewnie normalne
nie zazdroszczę Ci tego obciążenia glukozą. ja wiem, że akurat teraz bym nie dała rady, na czczo w ogóle nie funkcjonuję, ledwo we wtorek dobrnęłam na zwykłe pobranie krwi, a potem mega pawiany więc się cieszę, że miałam kilka tygodni temu jak się czułam o niebo lepiej.
Będę jutro trzymała kciuki żebyś dała radę i żebyś tego nie zwymiotowała, bo wtedy cały wysiłek na marne by był. Myśl o wakacjach, weź książkę i miną te 2 godziny. Dobrze potem zwymiotować po ostatnim pobraniu, od razu ulga. Dla mnie mdląca ta glukoza okropnie. Ale jak trzeba to nie ma gadania, trudno. Najważniejsze, żeby wynik był w normie, wtedy już spokój
Stary 2016-08-04, 10:45   #645
kiciulec
Zakorzenienie

Dziewczyny, lada moment będzie lepiej. Zanim mdłości mi praktycznie całkiem odeszły to miałam kilka koszmarnych dni, takie apogeum mdłości. Ale teraz jest fajnie.

Z minusów to trudniej mi się oddycha, tak jakbym niemogła nabrać odpowiednio dużo powietrza no i czasem łapią mnie kolki. Szczególnie jak chcę się z boku na bok przekręcić.

Ale to lepsze niż mdłości

Muszę zakupy dzidziusiowe przyspieszyć i rozplanować bo okazuje się, że do grudnia będziemy mieć różne duże wydatki, a w styczniu chciałabym już być gotowa. Co miesiąc coś tam kupię. Teraz właśnie szukam jakichś fajnych, niedrogich otulaczy bambusowych, tak ze 2 bym chciała. Wczoraj mąż przytagrał z piwnicy łóżeczko turystyczne,lekko uszkodzone, ale to łąwo naprawić bo tylko w jednym miejscu materiał sie rozpruł no i złamała się jedna deseczka w materacyku ale mąż dokupi a ja ładnie zszyje i będzie na wyjazdy jak znalazł. Zawsze to minimum 120zł w kieszeni na coś innego będzie.
Mam już całą listę kosmetyków dla dziecka. Wybierałam z pomocą bloga o kosmetykach. Brałam pod uwagę, żeby nie były zbyt "chemiczne" i łagodne, teraz tylko je kupić ale to pewnie w styczniu żeby długo ważne były. Narazie kupię to co może poleżeć, no i czas szukać promocji na pieluchy, żeby mieć ze 3 paczki. Wydaje się, że wcześnie, no ale te zaplanowane wydatki mnie do tego skłaniają
Stary 2016-08-04, 10:46   #646
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
mnie w pobieraniu najbardziej denerwuje ze czesto gesto tak wszystko stoi ze do pobrania z lewej reki
i meczy se, stuka, puka, ja sciskam reke, zył nie ma, probuje raz drugi trzeci, siniak jak u cpuna i ona moze by łaskawie prawą zobaczyła...
jej, to przynajmniej do mnie gdzie nie byłam się dostosowują z której ręki chce i najwyżej podjeżdża wózeczkiem na drugą stronę. Okropne takie baby uparte, jeszcze większy stres powodujące tej biednej i tak pokłutej już kobiecie
Stary 2016-08-04, 10:50   #647
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jest identyko! Po pobycie w szpitalu rozwalili mi zyle w lewej rece, mialam mega siniola i od tamtej pory nic mi z lewej nie leci. I w poniedzialek byla ta sama jazda. Pan sobie bada, patrzy, naciska a po 3 min mowi, no faktycznie, nic nie ma. Noz kurde.
Stary 2016-08-04, 10:56   #648
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Mam już całą listę kosmetyków dla dziecka. Wybierałam z pomocą bloga o kosmetykach. Brałam pod uwagę, żeby nie były zbyt "chemiczne" i łagodne, teraz tylko je kupić ale to pewnie w styczniu żeby długo ważne były.
Podrzuć listę jeśli możesz, pewnie więcej osób chętnie by skorzystało
Stary 2016-08-04, 11:03   #649
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Tez zauważyłam, ze co laboratorium to oni maja z góry ustalone ktora rękę dać :/ ja wole z lewej i jak tylko widze ze pobieranie jest na prawa, to prosze zeby z drugiej pobierać i jak na razie nie było problemu. Ale to gmeranie w żyle jest okropne... Po becie chodziłam z siniakami na obu rękach bo tak mnie pani ładnie doprowadziła

Cytat:
Escorpio, mnie też ciągnie od kilku dni w pachwinach, więc to pewnie normalne
nie zazdroszczę Ci tego obciążenia glukozą. ja wiem, że akurat teraz bym nie dała rady, na czczo w ogóle nie funkcjonuję, ledwo we wtorek dobrnęłam na zwykłe pobranie krwi, a potem mega pawiany więc się cieszę, że miałam kilka tygodni temu jak się czułam o niebo lepiej.
Będę jutro trzymała kciuki żebyś dała radę i żebyś tego nie zwymiotowała, bo wtedy cały wysiłek na marne by był. Myśl o wakacjach, weź książkę i miną te 2 godziny. Dobrze potem zwymiotować po ostatnim pobraniu, od razu ulga. Dla mnie mdląca ta glukoza okropnie. Ale jak trzeba to nie ma gadania, trudno. Najważniejsze, żeby wynik był w normie, wtedy już spokój
Dziekuje zebym jeszcze szczoteczki do zębów nie zapomniała biore meza, spędzimy "miłe" 2h, niemalże jak na randce a jeszcze potem czekanie na genetyczne
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-04, 11:06   #650
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
jej, to przynajmniej do mnie gdzie nie byłam się dostosowują z której ręki chce i najwyżej podjeżdża wózeczkiem na drugą stronę. Okropne takie baby uparte, jeszcze większy stres powodujące tej biednej i tak pokłutej już kobiecie
a) mnie badanie nai nie boli...nawet jak sobie tam rusza, wchodzi wychodzi, kij tam... nie mdleje nie płacze... tylko szkoda mojego czasu... a kryjac ciaze srednio co 2-3tygodnie lazic z siniakami, szczegolnie ze ja goje sie tragicznie..TRAGICZNIE... i po pobraniu mam znak z 7-10dni..

b) ostatnio zabłysnełam u lekarza niczym #przyszła-matka
pogadalam z nim o tej mojej toxo, ze na wynikach bylo napisane ze w przypadku ciazy badania zaleca sie co 3 miesiace i ze teraz wypada to "co 3"
a Pan ze to to duzo osob w ogle co 2 tygodnie zaleca i czy mi pisac skierownaia po 2 na wizyte a ja co? "oj nie...nie ogarne zeby sie goić"
pal licho zdrowie moje, dziecka, cs... nie Panna nie chce pobrania bo jej sie ranki zle goja
geniusz

Cytat:
U mnie jest identyko! Po pobycie w szpitalu rozwalili mi zyle w lewej rece, mialam mega siniola i od tamtej pory nic mi z lewej nie leci. I w poniedzialek byla ta sama jazda. Pan sobie bada, patrzy, naciska a po 3 min mowi, no faktycznie, nic nie ma. Noz kurde.
mam wtedy jej powiedziec "no co Ty ku...a nie powiesz?!"
ja bez prawie litra wody nie mam co na pobranie isc bo NIC nie leci... albo pokapie troche i siedzimy i sie na siebie z panią patrzymy..

ej kurde od 2 tygodni meczy mnie katar..ale taki na maxa uciazliwy, ze leciec nie leci, a mam wrazenie jak probuje wysmarkac ze jest z tyłu glowy i nie ma opcji..myslalam ze to od klimy (w aucie bez nie umiem jezdzic, a jezdzilam po 2-3h dziennie...) ale kurde tydzien na L4 i katar jak był jest... musze cos ogarnac bo sie zamecze... w ciazy raczej tych psikaczy do nosa nie mozna prawda?
Stary 2016-08-04, 11:06   #651
minula
Wtajemniczenie

Witam
Ja jeszcze nawet nie zaczęłam myśleć o zakupach.
Z przygotowań to tylko synka przenioslam na większe łóżeczko i złożyłam małe, żeby nie uznał że mu zabrałam jak się dzidzia urodzi. Efekt jest u moich rodziców też spał w turystycznym i wczoraj zrobił awanturę jak go chcieli w nim położyć, bo już duży jest
Wcześniej w domi układ się w dużym łóżeczku, a jak przysypial zbierał wszystko i szedł do małego.
Ja z pobraniem z reguly problemu nie mam, ale dlugo zostają mi wklucia, więc pod koniec ciąży wygladalam jak narkoman

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
minula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-04, 11:06   #652
kiciulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Podrzuć listę jeśli możesz, pewnie więcej osób chętnie by skorzystało
A nie ma sprawy
Krem na odparzenia, krem cynkowy,czyli zastępca znanego sudocremu http://www.ceneo.pl/24723414#tab=click
płyn do mycia i kąpieli http://www.ceneo.pl/24723413
wybrałam ten bo nie ma zbędnych składników, które mogłyby podrażniać
oliwka wybrałam tą, która nie ma oleii mineralnych i manajprostszy skład http://www.ceneo.pl/43949298#mh=s0H6...MHCAKrtxf-vlA2
krem pielęgnacyjny do pupy HIT nad hity, do tej pory używamy go wszyscy. Nadaję się do pupy, na poranione karmieniem brodawki, suche kolana, popekane usta. Jest rewelacyjny http://www.ceneo.pl/33852921#mh=b1T6...Z851fi0wwIUDg2
krem do twarzy na zimię Wahałam się między tym a nivea baby na zimę, oba mają super składy https://mamotoja.pl/rossmann-babydre...2,124,r19.html
puder po prostu puder, bez zbędnych składników http://www.rossmann.pl/Produkt/babyd...-g,107781,6089
nawilżane chusteczki te mają najlepszą opinię jeśli chodzi o delikatny skład http://www.rossmann.pl/Produkt/babyd...zt,358728,6081
dodatkowo chcę kupić bawełniane chusteczki nienawilżane i po prostu moczyć je w przegotowanej wodzie
do prania też najmniejskładników podrażniających, mam nadzieję, że dadzą rade doprać wszystko http://www.ceneo.pl/10899251

i dodatkowo w razie potrzeby dokupię płyn na ciemieniuchę, ale wcześniej nie będę go kupowała http://www.ceneo.pl/27255099

aaa i jeszcze z 20 ampułek soli fizjologicznej i czopki paracetamolowe dla niemowląt.

Edytowane przez kiciulec
Czas edycji: 2016-08-04 o 11:10
Stary 2016-08-04, 11:12   #653
zuzkka
Zakorzenienie

Ja po badaniu Karczek 1,7 lekarz mówił, że dobry wynik i żadnych oznak innych złych nie ma Maluch ma już 5,3cm i ma się świetnie puls 157, spadł od ostatniego badania w poniedziałek/wtorek będzie PAPPA i lekarz zadzwoni ...a ja myślałam, że już od dziś będę spać spokojnie...

zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-04, 11:14   #654
Opiumalfa
Zakorzenienie

Tutaj jest tez dobra lista wyprawkowa http://www.mjakmama24.pl/porod/porod...,544_7518.html

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez zuzkka Pokaż wiadomość
Ja po badaniu Karczek 1,7 lekarz mówił, że dobry wynik i żadnych oznak innych złych nie ma Maluch ma już 5,3cm i ma się świetnie puls 157, spadł od ostatniego badania w poniedziałek/wtorek będzie PAPPA i lekarz zadzwoni ...a ja myślałam, że już od dziś będę spać spokojnie...

Super wiesci!!
Stary 2016-08-04, 11:17   #655
kiciulec
Zakorzenienie

Cytat:

Już dziś śpij spokojnie, super wyniki! Martwiłaś się tym tętnem, zobacz jak się łądnie unormowało.
Stary 2016-08-04, 11:23   #656
pater86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Chyba tylko ja będę tu miała genetycznie dość wcześnie, jedyny wolny termin jaki w moim mieście był to na 11+2 wg OM / 11+4 wg ostatniego usg

A i tak się wykłóciłam bo chcieli mnie na chama wcisnąć jeszcze wcześniej
Ja byłam 11 plus 6 dni i dzidziuś miał ponad 5cm, myślę, że u Ciebie też już będzie miał odpowiednią wielkość do badania, ale jeśli możesz iść wcześniej na USG i to sprawdzić, to super opcja

Cytat:

Już możesz spać spokojnie reszta to tylko formalność!!!
Stary 2016-08-04, 11:25   #657
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

super wiesci )
Stary 2016-08-04, 11:28   #658
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Już dziś śpij spokojnie, super wyniki! Martwiłaś się tym tętnem, zobacz jak się łądnie unormowało.
Dziękuję 😃

Tak ciężko było lekarzowi zbadać dziś kark bo dzidzia spała i była wtulona tak że nie było widać gdzie się plecki zaczynają

To nie ja się martwilam chyba silver?
U mnie było 170 a teraz 157 więc spada
Bez stresu z pulsem

Edytowane przez zuzkka
Czas edycji: 2016-08-04 o 11:34
zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-04, 11:29   #659
minula
Wtajemniczenie

Cytat:

Super
minula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-04, 11:35   #660
kiciulec
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję 😃

Tak ciężko było lekarzowi zbadać dziś kark bo dzidzia spała i była wtulona tak że nie było widać gdzie się plecki zaczynają

To nie ja się martwilam chyba mariea?
U mnie było 170 a teraz 157 więc spada
Bez stresu z pulsem

rzeczywiście mój błąd

Najważniejsze, że wszystko wygląda dobrze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości