Zwi±zek na odleg³o¶c - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2016-08-04, 12:31   #1
RoseLiliana
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Zwi±zek na odleg³o¶c

Witam. Pozna³am przez internet ch³opaka. Bardzo spodoba³ mi siê jego charakter i codziennie ubiega³ siê o moje wzglêdy po kilku dniach wyzna³ mi, ¿e siê we mnie zakocha³. Problem jest w tym, ze mieszka on we Francji. Jego mi³o¶æ do mnie jest tak wielka ze przylecia³ do mnie w te wakacje. Spedzilismy cudownie cztery dni po czym wszystko wróci³o do normalno¶ci. Lecz po chwili cos zaczê³o siê psuæ: wczesniej pisalismy nonstop teraz nie ma go ca³ymi dniami, stal siê zamkniêty w sobie i malo mówi co robi gdy go nie ma. Rozmawiamy codziennie, lecz te rozmowy nie wygl±daj± tak jak kiedy¶. Czekam na niego ca³ymi dniami i my¶lê o nim ca³y czas. On zatwierdza mnie ze wszystko jest dobrze. Juz sama niewiem co o tym wszystkim my¶leæ. Co mam dalej poradziæ. Kocham go, lecz taka odleg³o¶æ sprawia, ze do g³owy przychodz± mi dziwne my¶li.
RoseLiliana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-08-04, 13:17   #2
Adrianna_8
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 609
Dot.: Zwi±zek na odleg³o¶c

Cytat:
Napisane przez RoseLiliana Poka¿ wiadomo¶æ
Witam. Pozna³am przez internet ch³opaka. Bardzo spodoba³ mi siê jego charakter i codziennie ubiega³ siê o moje wzglêdy po kilku dniach wyzna³ mi, ¿e siê we mnie zakocha³. Problem jest w tym, ze mieszka on we Francji. Jego mi³o¶æ do mnie jest tak wielka ze przylecia³ do mnie w te wakacje. Spedzilismy cudownie cztery dni po czym wszystko wróci³o do normalno¶ci. Lecz po chwili cos zaczê³o siê psuæ: wczesniej pisalismy nonstop teraz nie ma go ca³ymi dniami, stal siê zamkniêty w sobie i malo mówi co robi gdy go nie ma. Rozmawiamy codziennie, lecz te rozmowy nie wygl±daj± tak jak kiedy¶. Czekam na niego ca³ymi dniami i my¶lê o nim ca³y czas. On zatwierdza mnie ze wszystko jest dobrze. Juz sama niewiem co o tym wszystkim my¶leæ. Co mam dalej poradziæ. Kocham go, lecz taka odleg³o¶æ sprawia, ze do g³owy przychodz± mi dziwne my¶li.
On jest Polakiem?

Dla mnoe taki zwiazek jest bez sensu. Zreszta sama juz widzisz, ze sie psuje. Tak naprawde to nie znasz tego czlowieka. Nie da sie nikogo poznac przez internet lub nawet spedzajac ze soba 4 dni. Na razie kochasz swoje wyobrazenie o nim.

Zajmij sie soba, szukaj znajomosci w realu i nie pakuj sie w to.

Wys³ane z mojego HTC Desire 820 przy u¿yciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-08-04, 13:24   #3
leenecka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 116

Wyznawanie mi³o¶ci po kilku dniach internetowej korespondencji nie wró¿y nic dobrego. Nie wiem jak d³ugo ju¿ ze sob± "rozmawiacie", ale na Twoim miejscu zerwa³abym kontakt i nie wpl±tywa³a siê w tego rodzaju relacje.
A wiesz dlaczego?
Po pierwsze absolutnie nie znasz cz³owieka. I proszê nie mów mi, ¿e dzielicie siê sekretami i nadajecie na tych samych falach, bo tego nie wiesz. Cz³owieka mo¿na poznaæ dopiero przebywaj±c z nim, widz±c go w ró¿norakich sytuacjach, jego odruchy, zachowania.
Po drugie tego typu relacje naprawdê rzadko maj± jak±kolwiek szansê na sukces. A po co wpl±tywaæ siê w co¶ coraz bardziej i pó¼niej cierpieæ, skoro mo¿na szybkim ciêciem zakoñczyæ to ju¿ teraz w miarê bezbole¶nie.
Po trzecie, ch³opak do Ciebie pisze rzadziej, bo ma du¿o zajêæ, spotyka siê z innymi osobami, poznaje ludzi, a Ty siedzisz przed komputerem i czekasz a¿ ksi±¿ê napisze. Nie mówiê tego Autorko z³o¶liwie, sama by³am w zwi±zku na odleg³o¶æ (tylko, ¿e najpierw mojego ch³opaka zna³am w prawdziwym ¿yciu przez rok, pó¼niej rok w ró¿nych krajach, rok ponownie razem i kolejna roz³±ka roczna). Mój ex te¿ mia³ momenty kiedy przestawa³ do mnie pisaæ, albo dzwoniæ, jak rozmawiali¶my to od niechcenia. Kiedy pyta³am go o co chodzi wzbudza³ we mnie poczucie winy, bo tak ciê¿ko pracowa³, a ja mu ty³ek zawraca³am. Dopóki nie kopnê³am go w zad. Dopiero wtedy oprzytomnia³ i p³acz±c i lamentuj±c przyzna³ siê do wszystkiego, ¿ebym tylko wróci³a. A prawda by³a taka, ¿e nie pisa³, bo siê nudzi³, wola³ ¿yæ "naprawdê", a nie wirtualnie, wola³ spêdzaæ czas na dworze a nie przed komputerem, wola³ i¶æ na imprezê poznaæ ludzi ni¿ siedzieæ na skype i rozmawiaæ 30 raz o tych samych problemach. Tylko nie mia³ jej siê do tego przyznaæ.

Autorko, zignoruj go i id¼ poznaæ ludzi w prawdziwym ¿yciu, jestem pewna, ¿e wyjdzie Ci to na zdrowie.
leenecka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-08-04, 13:51   #4
kisielova
ReklaMO(D)¿erca.

Wiadomo¶ci: 9 866

wyzna³ Ci MI£O¦Æ po kilku DNIACH znajomo¶ci przez INTERNET?
To nie jest zwi±zek.
kisielova jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-08-04, 14:01   #5
dorris23
Pyskatka

Wiadomo¶ci: 2 819

Cytat:
Napisane przez RoseLiliana Poka¿ wiadomo¶æ
Wydaje mi sie, ¿e nieco rozczarowal sie ta swoja "miloscia" poznana na zywo. Doszedl do wniosku, ze jak oziebi relacje to sama dasz mu spokoj. Nie wierze w zakochiwanie sie przez literki. I jeszcze ta odleg³o¶æ... Daj spokój
dorris23 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-08-04, 14:17   #6
lolita96
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 227

A ile macie lat?
lolita96 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2016-08-04 14:17:21

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.