![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: lovely look
Ooo, no to fajnie. Chodzi o ten salon w realu, prawda? (bo nigdzie indziej w Olsztynie chyba nie ma)
Teraz jest fajna promocja na strzyżenie i malowanie. Ja mam długie włosy za łopatki, ciekawe czy cena będzie taka sama... A co to za zabieg regenerujący włosy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
dziewczyny czy w salonie lovely look powinni bez problemu zrobić mi kolorek pokazany na ich stronie? Chodzi konkretnie o ten http://www.lovelylook.com/materialy/gal/big/48.jpg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Mi się podobają ich produkty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Niestety ostatnio wybrałam się do salonu Lovely Look w Realu (Olsztyn) z nadzieją na mile spędzony czas.... Spotkało mnie rozczarowanie. Pani fryzjerka (brunetka z mocno wycieniowanymi włosami) była totalnie sfochowana i wręcz nieuprzejma. Załatwiła mnie raz dwa, tak jakby chciała mnie jak najszybciej się pozbyć. Wybierając taki zawód trzeba mieć uśmiech na twarzy, a nie focha! Ludzie! W żyyyyciu już tam nie pójdę. NIE POLECAM!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam zamiar odwiedzic ten salon tylko zastanawiam sie gdzie.. czy w Czeladzi w M1 czy w Auchanie w SC.. Dziwne w ogole to ze sa tam roznice cenowe.. mam kolezanke ktora korzysta z m1 i zauwazylam ze raz robia jej ladne wloski raz tragiczne.. nie znam nikogo kto chodzi do auchana.. czy moglaby ktoras wizazanka doradzic mi czy lepiej zaoszczedzic te kilka zlotych czy poswiecic te pieniadze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
czy orientujecie się może czy jeśli chcę położyć na głowę 2 kolory (ombre: od góry brązowy, z dołu blond) to zapłacę dwa razy po te 92 złote, czy będzie to liczone jako jedno farbowanie, bo szczerze mówiąc nigdy nie farbowałam włosów o fryzjera, więc bardzo proszę o oświecenie mnie w tym temacie
![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
czy wiecie może na jakich farbach pracują w tych salonach??
byłam kilka dni temu w tym salonie w M1 w Markach i polecam, fryzjerka zna się na rzeczy, nie szarpała za włosy, kolor wyszedł piękny i równomierny
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Witam, kilka razy korzystałam z usług Lovely Look w Kielcach, za każdym razem miałam nadzieję że obsługa i jakość usług będzie lepsza od poprzedniej wizyty (nigdy nie wiadomo na jaką wolną fryzjerkę się trafi). Dodam że mam długie gęste włosy i trzeba być dobrym fryzjerem żeby sobie z nimi poradzić i te panie które uważają się za fryzjerki w Lovely Look nie dają rady. LL jest to salon dla kobiet o krótkich i rzadkich włosch bo tylko z tym sobie radzą te niedouczone dziewczyny. Zresztą widać po ich minach że nie mają zapału do pracy a wyglądają jakby pracowały pod przymusem i przewalają oczami podczas zabiegu i robiła wredne miny. nigdy sie z takim nieprofesjonalnym zachowaniem nie spotkałam (chodzi konkretnie o dziewczynę imieniem MARLENA - szatynka z kolczykiem nad ustami) - porażka kompletna, dziewczyna udawała że mi obcina wlosy!!! ledwo co je skróciła a chciałam sciąć 2 cm - żenada po prostu. I to wciskanie kosmetyków na każdym kroku, chyba z 5 razy mowiłam że nie jestem zainteresowana kupnem ale chyba za niskie IQ miała żeby zrozumieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
każdy ma prawo do swojej indywidualnej oceny sytuacji i obsługi, pani tam nie było wiec jaki ma pani w tym interes żeby mnie obrażać, jestem douczona
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- również popieram opinię tej pani o Lovely Look - w Kielcach w galerii Echo nie jest lepiej, ja trafiłam na kompletnie sfochowaną fryzjerkę i wyszłam w szoku po usłudze, włosy nine były prawie wcale obcięte, dziewczyna udawała że obcina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Niestety nie zgadla pani bo nie jestem w żadnym wypadku pracownikiem. Po prosstu smutne jest takie obrażanie ludzi na forum. Kazdy ma swój rozum...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
obrażona to powinnam się czuć ja po pani wcześniejszej wypowiedzi. nie dyskutuję z ludźmi z pani poziomu. Moja opinia jest opinią klientki i chyba o to chodzi w tym forum żeby wyrażać swoje zdanie i żeby inni ludzie nie dali się nabrać, zresztą jest wiele negatywnych słów nie tylko ode mnie na temat LL
![]() ![]() Edytowane przez natka86ck Czas edycji: 2013-04-28 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Witam, wznawiam temat, bo ostatnie opinie o salonie w Olsztynie są sprzed kilku lat, a interesuje mnie jakość usług obecnie. Przede wszystkim dekoloryzacja i farbowanie, to jak polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
obsługiwała mnie pani z plakietką 'asystent managera' - nie wiem jak było jej na imię. niestety szczerze nie polecam. miałam robione farbowanie + cięcie. chciałam odświeżyć i rozjaśnić mój naturalny kolor włosów, czyli jasny brąz. fryzjerka zaproponowała "prawie niewidoczne jasne refleksy". efekt - pozostawiona większa część mojego naturalnego koloru + rude pasma + bardzo jasne, prawie platynowe blond pasemka. całość przypominała złą fryzurę z lat 90tych, włosy wydawały się być jeszcze bardziej 'siwawe' niż przedtem, a rudy kolor pojawił się wg fryzjerki "bo farba nie wychodzi zawsze tak jak na palecie"... dodam, że nie jestem osobą niezadowoloną z każdej wizyty u fryzjera i moją opinię poparli członkowie rodziny ![]() co do cięcia - pani odmówiła mi pocieniowania włosów, stwierdzając, że są za cienkie i będzie to wyglądało źle i tylko podcięła mi końcówki + skróciła grzywkę (przy moim tłumaczeniu jak chcę, aby wyglądała szybko mi ucięła twierdząc, że przecież wie, jak się obcina grzywkę) koniec końców po dwóch dniach niewychodzenia z domu z tym koszmarem na głowie udałam się do innego fryzjera, któremu całe szczęście udało się pokryć całe włosy jednolitym kolorem. sam również zaproponował wycieniowanie włosów, co naprawdę dodało im objętości (na co pani z LL bardzo się krzywiła) i poprawił grzywkę (duża różnica - teraz sama się układa...) podsumowując - nie polecam. brak umiejętności i zupełny brak gustu.
http://zakupyzglowa.blogspot.com Edytowane przez iheartkate Czas edycji: 2014-02-17 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
up up odświeżam wątek
![]() ma ktoś jakieś świeższe opinie ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.