![]() |
#4471 |
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Nija ładny av
![]() Co za sytuacja... Pamelija podobno jak sie ma długie tipsy to nie obciąza to nadgarstków jak sie pisze na klawiaturze ![]() Ja wiem ze moze nie na temat ale już tyle przeszłam takich spraw i uważam ze dziewczyny same powinny sobie to wyjaśnic. ja nie moge nic poradzic. porazdic moge tyklo kompromis... ![]() EDIT: o krasulka zdajesz chemie? podstawe czy rozszerzenie??
#4472 |
Zadomowienie
|
nie jestem zadną zdrajczynią, tylko leniem, bo nie chcialo mi sie czytać tych gigantycznych ilości Waszych bazgrołów
![]() ![]() ![]() a u mnie to po staremu...... dupa, wcale nie postaremu:/ Kończę już robić prawko, została mi ostatnia jazda i plac, a w tą środe mam egzamin ![]() ![]() miałam w tą sobotę studniówkę, w niedzielę poprawiny i w ogole wybawiłam sie jak nigdy.....wróciłam do domu po 6....jak mój sąsiad wychodził do kościoła ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj sie dowiedziałam, że fotograf zrobil ok 900 zdjec, z czego wywali troche, bo nie wyszły...smiejemy sie z kumpelą, ze na 800 bedziemy my ![]() ![]() I wiecie co? wcale się nie cieszę, że bedą ferie.....mam już tak pięknie zorganizowany każdy dzien, ze dziękuję bardzo.....gość od biologii rozłożył mi materiał, który muszę zrealizować do marca, zeby został jeszcze czas na powtarzanie...a babka od chemii dała mi 4 arkusze maturalne i mam to wszystko zrobić..... ![]() Przynajmniej tyle, ze bede mogła sobie dłuzej pospać i nie chodzić do szkoły..... A już nawet nie wspominam o polskim ![]() ![]() dobra, kończe zanudzać...... a jak którejś by się nudziło przez weekend, to ja bardzo poproszę o streszczenie tego, co u Was słychać ![]() ![]()
#4473 |
po prostu Em :)
|
KBM, jesteś postudniówkowym dzieckiem?
![]() ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2008-01-28 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Wkurzona jestem, bo facet od torby (allegro) się nie odzywa, ma tylko 3 komentarze, pozytywy, ale sprzed pół roku
![]() ![]() em no to powodzenia ![]() shatje zdasz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kiedyś zapytałam starszą koleżankę, która zdawała rozsz. polski czy czyta lektury. Odpowiedź: " ![]() ![]() ![]() A mój avek wyjątkowo mi się podoba ![]() ![]() Wkręciłam się w oglądanie "Plebanii" ![]() ![]() a btw myślicie, że te zdjęcia, które Wam wysłałam, nadałyby się na wysłanie ich na ten casting? Wiecie, co Wam kiedyś pisałam ![]() ![]() ![]() L*O*L*I*N*K*A ja pamiętam jakąś niemiłą sytuację ![]() pamelija jest po prostu jedną z NAS i będę z nią ![]() ![]() Idę wyżebrać od mamy kasę na pasztety sojowe, bo już nie mam co jeść ![]()
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Ja tu widze,ze znów lolinka coś namieszała.
Pamelija: Wracaj tu i już!! Dziewczyny ciesze sie,że wasze studmiówki sie odbedą Bo już z tymi żałobami przesadzają. Ludzie giną cały czas,a u nas odkąd prezydentem jest Kaczysnki to nagłaśnia sie prawie każdą tragedie ( a to przeciez tragedia rodzin ofiar i nie dotyczy wszystkich ludzi ) Ja właśnie jestem u TŻ i czekam na kolacje-niespodzianke ![]() Jak wróce to sobie poczytam podręcznik ( moją motywacją jest ogromny sprawdzian z historii po feriach i to,że sie skompromituje na tej marcowej bo juz o majowej nie wspomne) |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Sprawność komputeraz TŻ ograniczona :/
Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2008-01-24 o 23:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No wiem, wiem. Szkoda, że nie przystojny... ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie opuścisz nas, o nie ![]() Cytat:
![]() ![]() lolinka- dlaczego piszesz na PW? Myślę, że sprawa dotyczy nas wszystkich, więc powinna zostać rozwiązana na forum. I rzeczywiście pamiętam tą sytuację. Co prawda pobieżnie ale miała miejsce..
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
pamiętam doskonale o co chodziło z L*O*L*I*N*K*A - najpierw pisała o swoim ślubie który planują z TZ na ten rok, a później ktoś o nicku Figa-Z-Makiem wypisywał różne głupoty (?) m.in że L*O*L*I*N*K*A jest w ciąży i dlatego ten szybki ślub, poza tym ni z gruszki ni z pietruszki najechał na Pameliję
![]() ![]() pamelija wracaj ![]() ![]()
#4483 |
Zadomowienie
|
krasulka rozszerz
![]() marta łooooh ile postów ![]() Nija_ ja sie nie znam ale tam nie ma wyszczególnione jakie to mająbyć zdjęcia? np sylwetka, twarz itp Ferii koniec a ja nic nie zrobiłam. Tak jak wiekszość Was ![]() ![]() Przynajmniej wniosek o prawko rozpatrują... ![]()
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2008-01-25 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
ywonula
![]()
#4485 |
Zadomowienie
|
laylaaa
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2008-01-25 o 10:09 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
ywonula nie za sto lat bo nawet jeśli nie teraz to na studiach na 100% : D czemu nie mozesz napisac? moim zdaniem wcale nie dzieli Was tak duzo km i jesli boisz sie tej odległości to nie ma podstaw - tak jak piszesz 'szczesciu trzeba dopomoc' wiec moze jednak sie odezwij : )
#4487 |
Zadomowienie
|
laylaaa
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2008-01-25 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Raczkowanie
|
Blaque, przecież pisałam Ci o tym kiedyś na PW i to ze szczególami. Zresztą co tu jest do rozwiązywania? Nie chcecie mnie tu i już. Więc dobrze, nie będę się wcinała tam, gdzie mnie nie chcą.
Dziękuję za skuteczne popsucie nastroju w przeddzień studniówki.
#4489 |
Zakorzenienie
|
Ywonula
![]() Jedno jest pewne, napiłabym się z Tobą =) lol Wracam do rysowania, żeby nie odpuścić, skoro zabrałam się za to zaledwie 3 razy w ciągu ferii.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale tak mi się przypomniało, że moja koleżanka mówiła mi, że grała kiedyś w butelkę w kilka osób i jak wylosowało dwie osoby tej samej płci to oni też musieli ![]() ![]() ![]() Dziękujemy za miłe przywitanie ![]() ![]() Właśnie Ci miałam pisać, że do 19 ale widziałam, że pisałaś, że już spoko ![]() Nija ładny avatar ale nie mogę się jakoś przyzwyczaić ![]() A u mnie nic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Jadę na zakupy, udało mi się wstać, właśnie jem śniadanko i zaraz idę zrobić make-up i na autobus
![]() Błagam, nie każcie chwalić się zakupami i nie wpędzajcie mnie w kompleksy z powodu mojego braku cyfrówki ![]() Jakbym miała trochę grubszy płaszczyk jesienny/wiosenny to bym w nim poszła, ale mam tylko taki o grubości zwykłego żakietu ![]() ![]() No, idę ![]()
#4492 |
Zadomowienie
|
Nija mam nadzieje ze kupisz cosik ciekawego
![]() Napisałam do niego wczoraj i co?... Nie odpisał... Dziś musze coś powtórzyć z bioli, nie ma bata. Tak mało czasu zostało a ja sobie bimbam ![]()
#4493 |
Przyczajenie
|
hej hej
![]() najpierw się przywitam bo jestem nowa w tym wątku ![]() ja dzisiaj też mam studniówkę mimo żałoby i uważam że dobrze że tak się stało, ponieważ myślę, że nasz prezydent za bardzo nadużywa żałoby narodowej... zaraz kąpiel, szykowanie, fryzjer, i fruuuuu na bal ![]() ![]() pozdrawiam z Konina
#4494 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Ja już rozpoczęłam przygotowania do 100 ![]() Tylko boję się wieczoru tzn. mojego taty.. Bo znając mojego tatę i jego zapewnienia przez ost. tydzień może wziąć mojego partnera na ogień.. ![]() A jeszcze w połączeniu z moim bratem to niezłą zabawę sobie urządzą ![]() Tato już ma tekst przygotowany, że zapyta się P. czy ma flaszkę.. Jak nie, to nigdzie z jego córką nie pójdzie.. ![]() Heh no i miej tu poważnego ojca ![]() Lolinka- ale jeśli to już dotyczy nas wszystkich to chcę, żeby problem został rozwiązany na forum a nie po cichu, na PW. Nie wiem czy chcemy czy nie. Nie chcę, żeby Pamelija odeszła bo z nią jesteśmy związane tj. z resztą dziewczyn. Nie chcę, żeby Cię te słowa zabolały, ale z Tobą nie.. Taka różnica. Cała ta sytuacja jest dla mnie nader dziwna. Dlatego chcę żeby się wyjaśniła. Ywonula- nie wiem o co chodzi, bo nie zdążyłam przeczytać ![]() ![]() Nija- ale pochwalisz się ubraniami, co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() koinosui- witaj ![]()
![]() |
#4495 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też dziś masz 100dn? to już chyba ostatnie w tym rok bo w lutym to już chyba nie ma nie? Właśnie wrociłam do domu z kolesiem, ktory był u kuzyna, koleś z Konina ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zadomowienie
|
koinosui witaj
![]() krasulka to nie sa ostatnie, ja ide w przyszla sobote, a moj kolega za dwa tygodnie. Nija udanych zakupow ![]() udanych studniowek dzisiejszych ![]() ![]() koncza sie ferie, nie nauczylam sie na poprawke z fizyki, ani roli do teatru. Super. Jak zwykle wszystko na ostatnia chwile. Milego dnia ![]()
#4497 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Pamelija, wróć...
![]() sama też pamiętam dziwne akcje z Lolinką.. dzięki za troskę dziewczyny. już lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zadomowienie
|
koinosui witamy w naszych skromnych progach
![]() blaque no to fajny tata ![]() ![]() krasulka są studniówki nawet w lutym ![]() Ja dziś posiedziałam nad prezentacją i zrobiłam od nowa początek, bo tamten był do dupy ![]() ![]() ![]() ![]()
#4499 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No, to ferie czas zacząć! ![]() ![]() ![]() Kupiłam sobie kolejną książkę do matury z geo, fajna. ![]() I w ogóle, mam taką ładną sukienkę na wieczór.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zadomowienie
|
em dawaj sukienke
![]() ja z moja mam problem, bo w koncu nie wiem czy pasuja do niej szare rajstopy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.