|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6390881]Oblukałam podgląd faktury, wsio przyjdzie ale zastanawia mnie to:
UL/PR KREM NAPRAWCZY/DZIEN bezplatny Nie wiecie skąd się to wzięło? Co znaczy UL/PR? Nie kumam z tego nic... Zamiast biżu Teardrop, za ostatni poziom TPS, dostanę Beleno, oddam koleżance, bo w tym katalogu uzbierała większe zamówienie niż ja ![]() ![]() to jest ulotka z próbką... |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6390881]Oblukałam podgląd faktury, wsio przyjdzie ale zastanawia mnie to:
UL/PR KREM NAPRAWCZY/DZIEN bezplatny Nie wiecie skąd się to wzięło? Co znaczy UL/PR? Nie kumam z tego nic... Zamiast biżu Teardrop, za ostatni poziom TPS, dostanę Beleno, oddam koleżance, bo w tym katalogu uzbierała większe zamówienie niż ja ![]() ![]() Za zamowienie dowolnego produktu ze stron 70 - 71 dostaje sie ulotke z probka luksusowego kremu naprawczego na dzien gratis ![]() Jak wyglada ta bizuteria?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!!!
![]() Czy któraś z Was miała krem zimowa miękkość z SSS i mogłaby sie wypowiedzieć na jego temat??? (jak nawilża, czy sie nie roluje itp....) Miałam fioletowy i jak dla mnie odpada bo w moim odczuciu nic szczególnego nie robi pozatym zapach mnie drażni.... Moja mama znowóż go uwielbia ![]() Różowy też miałam, nawet nawet.... Czy któras posiada szminke UCR odcień Latte Cream?? Czy wyglada ona tak jak na zdjęciu w katalogu nr 2 na stronie 14?? Proszę oopisanie koloru i ewentualnie wklejenie foty w watku o katalogach.... Z góry dziekuję..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
perfumowy zawrót głowy
|
Nie rozumiem polityki cenowej Avonu. W grudniu w Gorącej 5 było też Surrender ale po 24,90. Skąd teraz taka podwyżka???
Podobnie jest z netto i stronami wyprzedażowymi. Czasami wpierw coś dają do netto a potem ta sama cena w katalogu do wyczerpania zapasów. Można zgłupieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam próbkę przyłożyłam ją do katalogu na str 37 i kolor jest prawie identyczny, pomaziałam dłoń i porównałam do str 14 i też jest dość dobrze oddany, próbka jest matowa nie ma sobie żadnych drobinek, nie jest perłowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4359 |
Rozeznanie
|
Rany,byłam dzis w COKu i wąchałam nowe perfumy, Flower Cynthia Rowley,fuuuuu...
Okrutnie duszne,ciężki,pachna przede wszystkim lilią. Jak dal mnie to zupełnie odpadają ![]() Miałam takie mini postanowienie na nowy rok w Avonie: z każdą kampanią mieć zamówienie od kogoś nowego i muszę Wam powiedzieć,że nieźle mi idzie ![]()
#4360 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Raczkowanie
|
Reeva: dziekuje za fotke
![]() Ashiva: a ten cien w odcieniu plum choc troche ma w bobie rozu czy to tez fiolet?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też chyba będe miała problem z k02,bo jak narazie mam na 135zł,choć to tylko zamówienia od osób,które się same do mnie zgłosiły, wiekszość zbieram wysyłając dziewczynom info,że zbieram zamowienia. No ciekawa jestem co to będzie... ![]()
Kasia/Katarzyna poprostu ![]() Edytowane przez aiso87 Czas edycji: 2008-01-25 o 14:50 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z katalogu 02 zero braków. Z netto przyjdzie AS PF MATUJ.PUDER P/WYPRYSK bez opustu KOLEKCJA BIZUTERII DARCELLE bez opustu AT NAW.MLECZ.SPR.BEZ.SPLUK. bez opustu z internetowej: ELEGANCKA PALETKA SZMINEK bez opustu Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2008-01-25 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Raczkowanie
|
02 | 01974 | CT tusz/rzes total. turquois|1|0|0,00|0,00|0, 00|0,00|0,00|0|
Czy to znaczy że zen tusz z netto nie przyjdzie?? ![]() ![]() Alternatywny balsam do ciala int nawilżający i krem intens. zmiękczający stopy K02 str 117 |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
tak, nie przyjdzie...
#4366 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co powiecie na temat kremu do rąk zimowa miękkość??? ![]() Czytałam opinie na KWC ale chciałabym poznać Wasze opinie.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jeśli chodzi o galaretki pod prysznic te ze stron wyprzedażowych z katalogu, to który zapach jest najładniejszy?? mango i passiflora czy czereśnia i gałka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4372 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a jak to jest z tą gorąca 5??
Czy można to dostać w COKU??
Są takie błędy, ktorych nie da się naprawić... Są takie słowa, ktorych nie da się cofnąć... Są takie łzy, ktorych nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć... Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Tylko i wyłącznie w COKu.
![]() |
#4374 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Ale pewnie trzeba mieć dużo szczęścia żeby nA coś trafić???
Są takie błędy, ktorych nie da się naprawić... Są takie słowa, ktorych nie da się cofnąć... Są takie łzy, ktorych nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć... Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to działa raczej na zasadzie netto, raz coś może być, a drugi raz może czegoś zabraknąć.
![]() |
#4376 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Wtajemniczenie
|
czy u Was też tak jest że w Novej Ty nr 15 macie krzyżówkę z hasłem nr 14 (czyli takim jak w poprzedniej gazetce) i że hasła należy wysyłać do 10 stycznia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a więc do kiedy defakto wysyała się rozwiązanie krzyżówki i w ogóle....?? Chyba trzeba napisać do Avonu w tej sprawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() wiecie co zamiast tego zestawu tps woda pur blanca tonik itd dostsane trzy jakies inne rzeczy co t o za sprawiedliwosc..eyhh// ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.