![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Edytciu zapomnialam napisac wlasnie o tym... Najprawdopodobniej bedziemy sie sadzic
![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
Edycia co ty gadasz chipsow nie lubisz
![]() ![]() Za to za czekolada oj tak Zawsze w tesco stoji w koszyku a jak go wyciagniemy to sru i strzalka po lentylki albo jajko niespodzianke albo bounty Sniezynka no i dobrze ze tak bedziecie robic W koncu sa jakies prawa i placac tyle pieniedzy wymaga sie fotek profsjonalnej jakosci . Nie wiem o ktorej maly pojdzie spac i o ktorej sie obudzi bo to pierwszy raz od bardzo dawna Kiedys jak byl jeszcze malutki mial z kilka miesiecy to tez czasem sie tak zdarzylo ale to sa wyskoki Mam wielka nadzieje ze wstaniemy o 12 ![]() Mamy jechac w srode po maszyne do kurakow w tym czasie bedziemy wujaszka odwozic I jest taka sprawa ze bedziemy wynajmowac busa IIII moze byc taka mozliwosc ze beda tylko siedzenia dla 3 osob I co myslicie moze dzidek siedziec tak na przodzie w foteliku Czy jakies prawo tego zabrania bo nie wiem Jak bedzie na 5 osob kabina to bylo by dobrze a tak to nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
Monka pewnie pospisz do 7
![]() ![]() ![]() ![]() Oj nie wiem Monka jak z tym siedzeniem... Z jednej strony pomyslisz sobie no przeciez nic sie stac nie moze a z drugiej, jak sie cos stanie to wtedy wyrzuta sumienia .... A ze strony prawnej to nie mam pojecia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka nie zapeszaj spimy do 12
![]() ![]() Zobaczmy ![]() Siadlam nad instrukcja robie 7 strone Tyle na niej napisali ze szok hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
Ja myslalam, ze Ty chcesz Go na kolanach miec w foteliku
![]() ![]() Moze beda mieli z paka, to pojdziesz na pake ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no w foteliku w foteliku bedzie juz tym do 4 lat czy jakos tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
A ile masz km do Londynu ???? Ile czasu wlasciwie mieszkasz w Anglii???
Mialam sie Ciebie pytac, jak Twoj wujek dogaduje sie z TZtem ??? Bo Twoj TZ nie zna poslkiego, jak dobrze pamietam... czyzby wujek znal angielski ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka do Londynu mamy ponad 300 km .
Dogaduja sie dogaduja ![]() ![]() ![]() Maly jeszcze nie spi ![]() ![]() Sniezynka kiedy zacznyasz jakas dietke i cwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
hahaha tylko sie nie przejedz
![]() ![]() ![]() ![]() Jezzzu czemu on nie pi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka wlasnie zostal odprawiony do lozeczka
![]() ![]() ![]() ![]() Tez tak mialam ze jadlam jak oszalala jakbym nigdy jedzenia nie widziala i wszystko chcialm zjesc Brzuchol juz pelny a ja dalej a zeby jeszcze to i to zjesc haha Powoli sie przestawiam ale jest ciezko i nie wiem czy dam rade Dzis jedli te udka a ja siedzialam i glowa w gore i w dol w gore i w dol Patrzlam jak tz je te udka i urywa miesko i do buzi hahaha Ja tez uwielbiam bulki hehe jakas szyneczka ser zolty z dziurami pomidorek ogorek i sos czosnkowy hehe i salata tez moze byc ![]() Milej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Zakorzenienie
|
Monka Ty to potrafisz pisac historie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez juz ide luli luli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka chcialas powiedziec do dzisiaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie poszlas baboku jeden ????
![]() ![]() ![]() ![]() Nie tak serio to trza isc spac... Daria, Wenezja, Rania - Pozdrawiam Was bardzo cieplusko.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Zakorzenienie
|
Monka uwielbiam Cię za Twoje teksty
![]() ![]() ![]() Ja też ostatnio milczę na temat dietki.... Słabo mi to wychodzi, niby sie pilnuję ale codziennie coś słodkiego ląduje w paszczy ![]() Lecę sie szykować bo zaraz na szczepienie ![]()
#1245 |
Rozeznanie
|
Doridee- jakie szczepienie jeszcze teraz macie .jakieś dodatkowe?
JA byłam wczoraj z Niną u lekarza. Dostała nifuroksazyd i kroplówkę w płynie ( okropna w smaku). Już wieczorem było troche lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka
![]() ![]() ![]() Doridee hehe . Ja tez sie staram pilnowac ale zawsze cos skubne Czekam jak doPolski pjade to pojde na silke i areobik zawze to jakis ruch .Jakie szczepienie ![]() Gosiula dobrze ze malej jest lepij Powinni robic jakies smakowe te wszystkie lekarstwa dla dzieci ale chyba jeszcze nikt na to nie wpadl haha . |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
Monka my wstalysmy o 10
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
Mieliśmy zaległe ostatnie szczepienie bo Ala była chora, teraz dopiero bilans dwulatka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A przed chwilą jęczy "mama chodź", mówę do niej "poczekaj" a ta patrzy na mnie i mówi "kocham, kocham".. manipulantka jedna ![]() Zmykam na spacerek póki słońce świeci ![]()
#1249 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka i bardzo dobrze, ze bedziesz walczyc o swoje. Beznadziejne zdjecia to kazdy potrafi zrobic... za darmo
![]() monka a jakos tak mam na niektore rzeczy odrzut, chipsy sa ble... przynajmniej na chwile obecna Co do jazdy malego na przednim siedzeniu to z tego co wiem to nie ma przeciwwskazan, tylko zeby jechal w foteliku swoim zapiety. gosiula mam nadzieje, ze juz calkiem opanowana sytuacja u Was? Doridee bilans dwulatka ![]() A ja wdomu do weekendu to zdarze ocip... ![]() ![]() Aaaaaaaaa!!!!! Chce mi sie krzyczec. Jestem zmeczona jakbym nie wiem co robila. Szukam dla tz-ta cos na urodziny. Chyba mu kupie album TATRY z Pascala. Moze wreszcie w tym roku uda nam sie wyskoczyc w gory. |
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
Edytciu krzycz ile wlezie, mi to czasmai pomaga
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doridee fajnie, ze Alutka tak duzo mowi, przynajmniej masz wesolo ![]() Djamelka opowiadaj co u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Rozeznanie
|
Edycia nie jestes sama bo ja tez mam dzisiaj dwie corki od siostry az do niedzieli wieczora
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no tak
![]() ![]() ![]() Sniezynka oj nie ma czego zazdroscic ![]() djamelka daj Kevinowi jakos uderzeniowa dawke iprzejdzie. Kurcze ja tez myslalam ze Ty to Amelia ![]() ![]() djamelka tylko, ze Ty masz same dzieci, a tu jeszcze z nimi siostra i szwagier. I jeszcze to, ze ich dzieciom wszystko wolno. Beznadzieja. Dzieki za pocieszenie ![]() Idziemy sie usypiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ,nie zalamujcie mnie.
Wygląda na to ,ze moja Ninka to prawdziwy kolos przy waszych dzieciaczkach. W niedzielę na basenie ważyłam ją tylko w pampku.I okazało sie ,ze ma 13 ,5 kg. Wielkie babsko.Ale cóż sie dziwić ,skoro od urodzenia była całkiem spora( 4,5 kilo). |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Zakorzenienie
|
Edytciu to powiedz siostrze, ze skoro jest u Ciebie w gosciach to nie powinna na wszystko pozwalac dzieciom... Ja swojej powiedzialam, jak bylo cos nie tak... Albo, jak Ty pojedziesz do Nich to rob dokladnie to samo i zwalaj im sie jak najczesciej na glowe, wtedy moze zajarza...
![]() Ja ostatnio myle Edytcie z Gosiula i Djamelke z Monika ![]() ![]() ![]() Ide sie szykowac do pracy... kurcze, dzisiaj mam 4 h ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
gosiula przeslaedz ostatnie dwie strony watku i dowiesz sie ile Zosia wazy
![]() Sniezynka tylko, ze to jest najlepsze, ze ja w domu, nie czuje sie jak w domu. Ja mam jeden pokoj, w ktorym mam wszystko, sypialnie, pokoj dziecinny, jadalnie, komputer, wszystko. Wiec nawet jak oni przyjada to nic im nie powiem, bo oni przeciez nie do mnie przyjechali, tylko do moich starych ![]() ![]() Sniezynka Ty mylisz osoby, a ja jakos ostatnio mam watpliwosci czyje dziecko jak sie nazywa. I jak nie jestem pewna to pisze maly/mala ![]() A tak w ogole to gdzie Ty pracujesz? Co robisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Zakorzenienie
|
Edytciu odpisze Ci jak wroce z pracy, bo juz musze isc...
Zagladnijcie tu : http://www.youtube.com/watch?v=mRyoi...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
Edycia współczuję hałaśliwych gości... A ile dzieci ma Twoja siostra? Dwóch chłopców? W jakim wieku? Już miałam dawno pytać czy mieszkasz z rodzicami (bo tak wywnioskowałam z jednego postu) ale widzę, ze tak. Pomagają Ci przy Zosi?? Planujecie kupić cos swojego?
Ale pytań - sorki ![]() Tak, miałam na myśli że teraz czeka nas dopiero bilans dwulatka ![]() Czy ja mówiłam, że słońce świeci?? Jest okropnie ![]() ![]() Teściowa już jedzie - cieszę się bo wyrwiemy sie troszkę z domu ![]() ![]() Djamelka może Kevinek tak często choruje bo ma styczność z chorymi dziećmi w żłobku?? Pisałaś wczoraj ze był w żłobku a dzis juz chory ![]()
#1259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no pewnie lec.
![]() Doridee To jest ta siostra co adoptowala. I maja dziewczynka (2ltaka) i chlopca (3,5roku). Poprostu masakra. Gonia, dra sie, nie patrza tylko leca, deptaja wszystko co maja pod nogami, i nie ma tam, ze "choc idziemy!" tylko " Szymusiu idziemy juz? Nie? No dobrze?" Wszystko kierowane pod dzieci, az do przesady ![]() A tak mam to "szczescie" mieszkac z moimi rodzicami. Jest ok i nie. Nie jest ok to, ze nie moge drugiego pokoju, ktory jest obok nas zaadoptowac dla siebie. Wtedy moglibysmy chociaz z tz-tem czesm znajomych zaprosic i nie siedziec z nimi przy lozeczku Zosi i zapalonej lampce nocnej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamy dzialke budowlana i to jest narazie tyle. Nie mamay oszczednosci duzych, bo tak sie skadalo, ze potrzeba bylo ostanio na rozne rzeczy i poszlo. Jakbym poszla do pracy to wzielibysmy kredyt i raz, dwa, domek. Ale to takie odlegle mi sie wydaje. Z kolei nie chcemy nic wynajmowac (choc momentami juz mnie nosi) i placic komus, jak mozemy te kaske odkladac albo splacac nia kredyt. A tak btw gdzie Wy wzieliscie kredyt w koncu, polbank czy nordea, nie wiem? Co do pomocy przy Zosi to owszem moge wyskoczyc czasem na zakupy, ale czasem czuje, jakbym zmuszala moja mame do opieki nad Zosia, wtedy pakujemy sie obie i jazda ![]() Ciesze sie, ze sobie gdzies wyskoczycie ![]() ![]() ![]() ![]() U nas tez slonko zaswiecilo i jak Zosia sie obudzi to moze do parku pojedziemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.