Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki cz. XII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-09, 16:08   #4171
Kosia22
Rozeznanie

Dot.: Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki c

Czy ktoras z dziewczyn potrafi tutaj zinterpretować wyniki badania krwi u dziecka?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kosia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 16:18   #4172
olutka
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki c

Cytat:
Napisane przez Kosia22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, blagam, nie o ciastach bo az mi slinka cieknie.

Inka, jak mala miala 3 tyg bylismy w Tesco, ale mamy blisko, cale zakupy potrwaly ok godzinę. Ale nam sie trafilo na szczescie tak, ze mala w aucie spi jak zabita i pptem w sklepie tez. Jesli Twoje dziecko spi to smialo bym pojechala. My tez wybralismy taka pore (8 rano w niedziele) by bylo malo ludzi.
A co do wagi to duzo wazy, z jaka waga sie urodzil?

My bylismy na pobraniu krwi do badan, mala sie darla, ale po tym zaraz zasnela. Bardziej sie chyba darla żeśmy ja obudzili.
Mi tez dzis wróciło ciut grzeczniejsze dziecko, bo wróciliśmy, mala zjadla i polozyla sie z mamusia spac i spalysmy 3h bez marudzenia. <3

Co do szczepionek to my chyba bierzemy 6w1. A jak u was z tymi pneumokokami i meningokokami, szczepicie?

I pneumokoki i meningokoki i rotawirusy.
Za to podstawowe tak jak idzie kalendarz, ewentualnie trochę opóźnione.

Cytat:
Czy ktoras z dziewczyn potrafi tutaj zinterpretować wyniki badania krwi u dziecka?

Pytaj Wesołą Anię

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Coś mi się w cytowaniu popsuło :/

Kosia- i pneumokoki i rotawirusy i meningokoki
olutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 16:34   #4173
nutik
Rozeznanie

Czesc dziewczyny witam sie z Wami po dluzszej przerwie, oczywiscie z laktatorem na cycku.

Widzialam ze czasem tam gadacie o butelkach i chcialam sie podzielic swoimi doswiadczeniami.

U nas najlepsza jest lovi antykolkowa ze smoczkiem 1. nic nie cieknie bokiem i dziecie sie nie dlawi. na drugim miejscu jest baby ono- nie cieknie bokiem ale czasem mala sie zakrztusi. potem nuk- bo mala mocno sie dlawi i troche cieknie, a najgorsza ze wszystkich to oslawiony dr browns- leci bardzo szybko i mloda jest ciagle brudna i caly czas sie zakrztusza. Raz przy piciu z tej butelki ulala tak mocno, ze mleko jej ucho zalalo. szkoda gadac, to jest po prostu niebezpieczne :/
nutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 16:58   #4174
Kosia22
Rozeznanie

Wesola_Ania pomoccyyyy

Nutik
Dziwne z tym dr Brown's, przeciez chyba on ma najmniejszy przeplyw, moze wcisneli ci smoczek 2 zamiast 1?
Bo ja jak dalam mleko w butelce z Nuk to o malo dziecka nie zalalam, tak szybko z niego idzie, z dr Brown's o wiele mniej.

Stary 2016-08-09, 17:01   #4175
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutik Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny witam sie z Wami po dluzszej przerwie, oczywiscie z laktatorem na cycku.

Widzialam ze czasem tam gadacie o butelkach i chcialam sie podzielic swoimi doswiadczeniami.

U nas najlepsza jest lovi antykolkowa ze smoczkiem 1. nic nie cieknie bokiem i dziecie sie nie dlawi. na drugim miejscu jest baby ono- nie cieknie bokiem ale czasem mala sie zakrztusi. potem nuk- bo mala mocno sie dlawi i troche cieknie, a najgorsza ze wszystkich to oslawiony dr browns- leci bardzo szybko i mloda jest ciagle brudna i caly czas sie zakrztusza. Raz przy piciu z tej butelki ulala tak mocno, ze mleko jej ucho zalalo. szkoda gadac, to jest po prostu niebezpieczne :/

Hello
Wracaj!!

Jak się z Hanią macie??

Mi z cyca tak tryska, że wiecznie i po mnie i po Młodym płynie :/ jak kończy jeść to ma pół buzi i szyi mokre :/
A z butelki Lovi, z kompletu od laktatora, pije tak spokojnie, nie denerwuje się jak przy cycu...
Stary 2016-08-09, 17:19   #4176
Wesola_Ania
Zadomowienie

Jeee sprobowalam dziś wg Tracy i udało mi się położyć młodego z otwartymi oczami i pięknie zasnął.

Kosia ja w tej chwili pracuje na pracowni mikrobiologii,ale podeslij te wyniki zerkne na nie,choć nie ukrywam że interpretacja u niemowląt jest trudna bo pod uwagę bierze się wiek,wagę a i nawet sposób karmienia ma ponoć znacZenie,zobaczę czy coś rzuci się w oczy,ale to po kąpieli i karmieniu dopiero 😉

Wesola_Ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 17:24   #4177
_Inka__
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, blagam, nie o ciastach bo az mi slinka cieknie.

Inka, jak mala miala 3 tyg bylismy w Tesco, ale mamy blisko, cale zakupy potrwaly ok godzinę. Ale nam sie trafilo na szczescie tak, ze mala w aucie spi jak zabita i pptem w sklepie tez. Jesli Twoje dziecko spi to smialo bym pojechala. My tez wybralismy taka pore (8 rano w niedziele) by bylo malo ludzi.
A co do wagi to duzo wazy, z jaka waga sie urodzil?

My bylismy na pobraniu krwi do badan, mala sie darla, ale po tym zaraz zasnela. Bardziej sie chyba darla żeśmy ja obudzili.
Mi tez dzis wróciło ciut grzeczniejsze dziecko, bo wróciliśmy, mala zjadla i polozyla sie z mamusia spac i spalysmy 3h bez marudzenia. <3

Co do szczepionek to my chyba bierzemy 6w1. A jak u was z tymi pneumokokami i meningokokami, szczepicie?
Jeszcze się zastanawiamy nad tym wyjazdem, najwyżej pojadę sama a młody zostanie z tatą Synek urodził się z wagą 3900g.
Ale musieliście się nastresować tym pobraniem krwi maluszka Dobrze że już macie to z głowy.
My na pneumokoki i meningokoki raczej nie szczepimy.

Cytat:
Napisane przez nutik Pokaż wiadomość

Fajnie że jesteś
Ja mam z Lovi medical+ i też bardzo ją lubię Ma wolniutki przepływ i nic bokiem nie wycieka
_Inka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 17:28   #4178
eskav8
Wtajemniczenie

Nutik dziwne z tym dr browns, u nas baaaardzo wolno z niego idzie. Pisz tu częściej

My wróciliśmy z gości. Mała bardzo grzeczna, cały czas spala, jak się obudziła to zjadla 60 ml mojego mleczka aleeeee.... Było jej mało i musiałam się ulotnic do innego pokoju na posiedzenie zjadla pięknie usnela ale już wracaliśmy do domu. Po drodze zajechalismy do apteki po oilatum no mała ma strasznie sucha skórę na brzuszku i stopach
Cały dzień spi, ciekawe co będzie robić w nocy

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Wesoła Ania co to za sposób??
eskav8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 17:34   #4179
Kosia22
Rozeznanie

Wesola_Ania wyslalam ci prywatna wiadomość, bede wdzieczna za pomoc. oczywiście jesli ciezko bedzie cos powiedziec to zrozumiem
Moja raczej nie zasnelaby pozostawiona sama sobie, musze ja glaskac, przytulac.

Inka my juz sie mniej boimy jezdzic, chyba po tym jak jechalismy do czestochowy 1,5h w jedna strone i mala fajnie dala rade.
A synek to juz po urodzeniu byl duzy, moja to dopiero teraz osiagnela taka wage.
A nie bylo najgorzej z tym pobraniem, bardzo mila Pani to robila, z fajnym podejściem do dzieci.

Kurde tak chwalicie to lovi ze moze sprobuje w przyszlosci, duzo dobrego czytalam o tych butelkach.

Eskav8 moja tez caly dzien spi. I tez boje sie nocy.dobrze ze wypad Wam sie udal i ze juz dobrze sobie radzicie z kp

Edytowane przez Kosia22
Czas edycji: 2016-08-09 o 17:36
Stary 2016-08-09, 17:38   #4180
Margosia__
Zakorzenienie

Bedzie spac

Wasze koopy mnie rozwalily
Niedlugo jakas wyladuje na pamiatke na scianie ))

Olutka z tel. Nie umiem wrzucic linka ale jak wpiszesz w goodle kruche z budyniowa pianka i malinami to Ci wyskoczy
Ja robie z Moje Wypieki

Co do butelek to...
Moj pije tylko z cyca... krztusi sie wrecz topi czasami bokami Mu nie wycieka ale... zanim sie przyssie to mleko jest wszedzie

Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez eskav8 Pokaż wiadomość
Nutik dziwne z tym dr browns, u nas baaaardzo wolno z niego idzie. Pisz tu częściej

My wróciliśmy z gości. Mała bardzo grzeczna, cały czas spala, jak się obudziła to zjadla 60 ml mojego mleczka aleeeee.... Było jej mało i musiałam się ulotnic do innego pokoju na posiedzenie zjadla pięknie usnela ale już wracaliśmy do domu. Po drodze zajechalismy do apteki po oilatum no mała ma strasznie sucha skórę na brzuszku i stopach
Cały dzień spi, ciekawe co będzie robić w nocy

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Wesoła Ania co to za sposób??
Bedzie spac

Olutka z tel. Nie umiem wrzucic linka ale jak wpiszesz w goodle kruche z budyniowa pianka i malinami to Ci wyskoczy
Ja robie z Moje Wypieki

Co do butelek to...
Moj pije tylko z cyca... krztusi sie wrecz topi czasami bokami Mu nie wycieka ale... zanim sie przyssie to mleko jest wszedzie

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 17:47   #4181
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Bedzie spac

Ja robie z Moje Wypieki

Co do butelek to...

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Bedzie spac

Ja robie z Moje Wypieki

Co do butelek to...

Ostatnio jak spala cały dzień to się z nią bujalam do 2 w nocy zanim usnela. A tz jutro wraca do pracy ((( strasznie mi smutno (((

Kupy jeszcze na ścianie nie mam, ale mam siare na suficie tego dnia co wyszliśmy że szpitala sciagnelam małej do strzykawki całe 2 ml siary i chciałam jej podac. Chciałam tylko docisnac strzykawke żeby usunąć powietrze no i ten.... za mocno przycisnelam i wszystko jest na suficie
Stary 2016-08-09, 17:54   #4182
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio jak spala cały dzień to się z nią bujalam do 2 w nocy zanim usnela. A tz jutro wraca do pracy ((( strasznie mi smutno (((

Kupy jeszcze na ścianie nie mam, ale mam siare na suficie tego dnia co wyszliśmy że szpitala sciagnelam małej do strzykawki całe 2 ml siary i chciałam jej podac. Chciałam tylko docisnac strzykawke żeby usunąć powietrze no i ten.... za mocno przycisnelam i wszystko jest na suficie
Zrobilas mi dzis dzien
Nie chce wiedziec jak Wasze mieszkanie bedzie wygladac za miesiac w takim tepie "dekorowania" hahaha

Mlody dzis mial problem ze spaniem ;p
Za to teraz nadrabia dzien niejedzenia

Mały
Stary 2016-08-09, 18:00   #4183
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olutka Pokaż wiadomość
Hello
Wracaj!!

Jak się z Hanią macie??

Mi z cyca tak tryska, że wiecznie i po mnie i po Młodym płynie :/ jak kończy jeść to ma pół buzi i szyi mokre :/
A z butelki Lovi, z kompletu od laktatora, pije tak spokojnie, nie denerwuje się jak przy cycu...
Ja podkładam
tetre pod szyję buzię i wszędzie gdzie się da bo inaczej jest mokry... i ja też.

Cytat:
Napisane przez Wesola_Ania Pokaż wiadomość
Jeee sprobowalam dziś wg Tracy i udało mi się położyć młodego z otwartymi oczami i pięknie zasnął.

Kosia ja w tej chwili pracuje na pracowni mikrobiologii,ale podeslij te wyniki zerkne na nie,choć nie ukrywam że interpretacja u niemowląt jest trudna bo pod uwagę bierze się wiek,wagę a i nawet sposób karmienia ma ponoć znacZenie,zobaczę czy coś rzuci się w oczy,ale to po kąpieli i karmieniu dopiero 😉

Co to za sposób?

Mały dziś mnie nie oszczędza :/
Stary 2016-08-09, 18:03   #4184
olutka
Zakorzenienie

Margosia, dzięki!!
Stary 2016-08-09, 18:05   #4185
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Zrobilas mi dzis dzien
Nie chce wiedziec jak Wasze mieszkanie bedzie wygladac za miesiac w takim tepie "dekorowania" hahaha

Mlody dzis mial problem ze spaniem ;p
Za to teraz nadrabia dzien niejedzenia

Hahaha będę dawać znać co nowego "zmalowalysmy" może być ciekawie
Stary 2016-08-09, 18:08   #4186
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Siostra tz poratowala mnie i kupila mi mleko zeby nie deszcz to sama bym z dziecmi ruszyla. Starszaki sie pobawily a my porozmawialysmy sobie

W czwartek albo piatek ide z mlodym na kontrol do lekarza i od razu wypytam sie o krostki. Pojawily sie na twarzy i na pleckach takie czerwone chyba po standardowym enfamilu. Moze cos pediatra poradzi. Pierwsza mysl to alergia na bialko.

Glupia ja musze domowic smoczki z TT po wyjeciu rurki odpowietrzajacej da sie zakrecic szczelnie butelke

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 18:28   #4187
Margosia__
Zakorzenienie

Mlody mial ciezki dzien ale jak teraz zasnal to mam wrazenie, ze moglabym Go podrzucac do sufitu a i tak by sie nie obudzil

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Olutka prosze
Eskav melduj koniecznie! Moze bedzie jakas nowa moda

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Aaa tyle mi sie tego mleka wylewa mysle sobie, co ma sie marnowac i dalam kotu wiecie, ze niewdzieczne zwierze pogardzilo?

Mały
Stary 2016-08-09, 18:45   #4188
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Mlody mial ciezki dzien ale jak teraz zasnal to mam wrazenie, ze moglabym Go podrzucac do sufitu a i tak by sie nie obudzil

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Olutka prosze
Eskav melduj koniecznie! Moze bedzie jakas nowa moda

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Aaa tyle mi sie tego mleka wylewa mysle sobie, co ma sie marnowac i dalam kotu wiecie, ze niewdzieczne zwierze pogardzilo?

Jak podrzucisz młodego daj znać jak to zniósł, a ja będę meldować o poczynaniach niezdarnej matki
A twój kot to świnia- tak mlekiem pogardzic! Krowiego też nie dawaj
Muli mnieeeeee
Stary 2016-08-09, 18:48   #4189
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Jak podrzucisz młodego daj znać jak to zniósł, a ja będę meldować o poczynaniach niezdarnej matki
A twój kot to świnia- tak mlekiem pogardzic! Krowiego też nie dawaj
Muli mnieeeeee
Ale musze Go podrzucac u Ciebie w domu to moze skusi sie na siare z Twojego sufitu

Mały

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-09, 18:48   #4190
Arida_
Zadomowienie

Margosia co to za metoda?
Moje koty zlizuja kropki mlekA z podlogi jak mi poleci
Mlody spi jak zaczarowany, tylko poplakuje przez sen tak mi go szkoda

Stary 2016-08-09, 18:50   #4191
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arida_ Pokaż wiadomość
Margosia co to za metoda?
Moje koty zlizuja kropki mlekA z podlogi jak mi poleci
Mlody spi jak zaczarowany, tylko poplakuje przez sen tak mi go szkoda

To Ania ma metode
Moja jedyna metoda to wzoszenie blagan do wyzszych bytow by usnal:p

To widocznie ten moj kot przekarmiony i glodowke trzeba mu zaserwowac

Mały

Edytowane przez Margosia__
Czas edycji: 2016-08-09 o 18:52
Stary 2016-08-09, 18:55   #4192
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Nakarmilam malucha przed kapaniem. Zjadl 80ml i po kapaniu jeszcze jakies 30. Teraz juz slodko spi.

Mam ochote na krazki z ziemniakow usmazonych na patelni ktoras chce?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 18:55   #4193
Arida_
Zadomowienie

Smietanke ubijaj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-08-09, 19:12   #4194
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale musze Go podrzucac u Ciebie w domu to moze skusi sie na siare z Twojego sufitu

Hahaha padlam zapraszam

Ja idę paczki wstawić do piekarnika omomomom
Stary 2016-08-09, 19:31   #4195
kamila_509
Zakorzenienie

Moje koty też nie rusza mojego mleka. Wola pietruszkę.

Młody mi wyssal cycka przez pół godziny a potem zjadł z butli moje odciagniete 40 ml... tak sie denerwowal przy cycku N koniec, że skapitulowalam.
Oni nic innego nie robi od 3 dni tylko je. Ciągle je. Przecież on ma żołądek już chyba od kostki u stopy aż do gardła taki wielki
A mi cycki wysiadaja
Już chce spać A mały oczy jak 5 zł .
Stary 2016-08-09, 19:32   #4196
olutka
Zakorzenienie

Margosia, kot musiał wietrzyć podstęp -stwierdził, że to niemożliwe żeby takie delicje rozdawali

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Moje koty też nie rusza mojego mleka. Wola pietruszkę.

Młody mi wyssal cycka przez pół godziny a potem zjadł z butli moje odciagniete 40 ml... tak sie denerwowal przy cycku N koniec, że skapitulowalam.
Oni nic innego nie robi od 3 dni tylko je. Ciągle je. Przecież on ma żołądek już chyba od kostki u stopy aż do gardła taki wielki
A mi cycki wysiadaja
Już chce spać A mały oczy jak 5 zł .

Od Stacha pożyczył jego żołądek i ma dwa
Stary 2016-08-09, 19:44   #4197
Wesola_Ania
Zadomowienie

Doszłam dziś do wniosku,ze nie może tak być,ze Kuba zasypia mi na rekach,a po odlozeniu do łóżeczka jest wrzask i że w ciągu dnia uspokaja go tylko noszenie na rękach.bo przecież będzie już ważył tyko co raz więcej...wróciłam znów do książki Tracy przypomnieć jej metody.
Kwestia nr 1.- dziecko trzeba nauczyć samodzielnie zasypiac w łóżeczku.w momencie jak zasypia mi na rękach a ja ho wkładam do łóżeczka to wg niej jest duży stres dla niego,to tak jakby każda z nas zasnela a obudziła się nie w swoim łóżku,no byloby to co najmniej dziwne 😉
Kwestia nr 2.- rozroznanie płaczu dziecka,dziś przeczytalam ze płacz z przemeczenia w pozniejszej fazie ma slynne "łaa",podobnie do płaczu glodowego.mnie Kuba dziś spał w dzień z godz,a że jadł niedawno co więc okazało się,że tym razem nie chodzi o jedzenie.
Dobra tyle wywodow.co dziś ja zrobiłam...mały płacze,biorę go na ręce,jak tylko przestanie płakać znow go na kanapę,zaczął znów plakac ale tym razem i ziewac.ważne by szybko reagować na ziewanie zanim 3 razy to zrobi trzeba go odlozyc,ja po 2 ziewnieciu z otwartymi oczami polozylam i zlapalam za raczke,podkręcić się i otworzył buzię,dałam mu smoczek,zaczął ssać a ja go trzymalam za rękę dopóki go nie wyplul,i już 😉

Ale post naskrobalam 😜

Wesola_Ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 20:00   #4198
kattoo
Zakorzenienie

A co jeslinie ma smoka?
kattoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-09, 20:03   #4199
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wesola_Ania Pokaż wiadomość
Doszłam dziś do wniosku,ze nie może tak być,ze Kuba zasypia mi na rekach,a po odlozeniu do łóżeczka jest wrzask i że w ciągu dnia uspokaja go tylko noszenie na rękach.bo przecież będzie już ważył tyko co raz więcej...wróciłam znów do książki Tracy przypomnieć jej metody.
Kwestia nr 1.- dziecko trzeba nauczyć samodzielnie zasypiac w łóżeczku.w momencie jak zasypia mi na rękach a ja ho wkładam do łóżeczka to wg niej jest duży stres dla niego,to tak jakby każda z nas zasnela a obudziła się nie w swoim łóżku,no byloby to co najmniej dziwne 😉
Kwestia nr 2.- rozroznanie płaczu dziecka,dziś przeczytalam ze płacz z przemeczenia w pozniejszej fazie ma slynne "łaa",podobnie do płaczu glodowego.mnie Kuba dziś spał w dzień z godz,a że jadł niedawno co więc okazało się,że tym razem nie chodzi o jedzenie.
Dobra tyle wywodow.co dziś ja zrobiłam...mały płacze,biorę go na ręce,jak tylko przestanie płakać znow go na kanapę,zaczął znów plakac ale tym razem i ziewac.ważne by szybko reagować na ziewanie zanim 3 razy to zrobi trzeba go odlozyc,ja po 2 ziewnieciu z otwartymi oczami polozylam i zlapalam za raczke,podkręcić się i otworzył buzię,dałam mu smoczek,zaczął ssać a ja go trzymalam za rękę dopóki go nie wyplul,i już 😉

Ale post naskrobalam 😜

Trudne to będzie. Moja tez znielubila łóżeczko od dwóch dni, ale smoczek tylko ciumka jak już nie trybi co jest co, inaczej się nie da oszukać spac chce tylko jak odleci od cycka albo jak leżę obok. No i w aucie.
Stary 2016-08-09, 20:33   #4200
Kosia22
Rozeznanie

Moja caly dzien spi gdzie popadnie - wozek, auto, lozko, kanapa, wszystko jej jedno. Ale wieczorem, po kapieli jest taka mordega. Jesli w jeden wieczor podziala wozek to w drugi juz nie dziala, jesli w poludnie zasnie ze mna w lozku to wieczorem juz nie zasnie.
Dzisiaj dziala kombo wozek plus dzwiek suszarki, ktory jutro juz na pewno nie podziala.

I powoli koncza nam sie pomysly.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości