|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
nomileczka kurcze, to zamiast kupować nową znajdz coś to mozesz na nią naszyć, jutro marsz to pasmanteri.. !!
yyania jak najszybciek kremik!! i jeśli chcesz to mozesz uzyc jakiegos pudru. aluniaaaaa nic się nie martw, coś Ci ładnego wymyśli jęsli Ci pokręci, to coś na pewno zostanie i będziesz miała ładne, delikatne fale![]() Dora myślę, że dobrałaś to bardzo dobrze! ![]() Em_Strange a Ty sobie pokręć kinga(kinia) jaką masz sukieneczkę? zaraz cos poradzimy ![]() jeszcze tylko 6 dni
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta a bierzecie jakieś % ze sobą na 100dniówkę ? Zamierzacie się wspomagać, czy raczej bez ?
Razem już 10 lat 1.07.2012 Willkommen in Deutschland 29.09.2012 Ślub Cywilny 7.09.2013 Ślub Kościelny ![]() 25.08.2014 Marika Edytowane przez 88Ekaterina88 Czas edycji: 2008-01-25 o 21:26 Powód: literóweczka |
|
|
|
#4563 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4564 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo one się przulepiają ale jest taka folia na nie naklejona ![]() Cytat:
nie masz jakiejs znajomej złotej rączki ani twoja mama?? jakoś to będzie... 3mamy kciuki
|
|
#4565 |
|
Raczkowanie
|
hmmm moim zdaniem albo jakies takie grube loki, albo kok taki nizej zrobiony, bo sukienka jest moim zdaniem super i tak cos chyba wspominalas o stylizacji i wydaje mi sie, ze to bardzo dobry pomysl.
Te loki to tak od polowy dlugosci, wiesz na pewno o co chodzi, takie duze, grube, sexi ;p |
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia ładna z Ciebie dziewczyna
tak, retro...hmm.. bedzie zaje***
|
#4567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kolezanka tylko się z tego śmieje o do włosków, to moim zdaniem, jezeli fryzjerka zna Twoje włosy, posłuchaj się jej - na pewno wie, co mówi. Może poszukaj jakiejś innej fryzurki, która by Ci się spodobała? A moze zupełnie wyprostujesz? U mnie dużo dziewczyn prostowało (w tym ja ). W ogóle zauważyłam, że w tym roku na studniówkach rządzi prostota i minimalizm - podoba mi się to I szczerze mówiąc, dziewczyny w wymyślnych fryzurach i szerokich, balowych sukniach, wyglądały troszke dziwnie... przynajmniej u mnie w szkole tak było.Cytat:
Ja mialam wykonywamy profesjonalny makijaż - i jak mi poradziły inne dziewczyny, wzięłam tylko chusteczki matujące. Sprawdziły się, polecam. Ja miałam firmy DERMIKA - ok
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
%% muszą być ;D
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nei wypiłam NIC alkoholu, mam uraz, że tak powiem Radziłabym wziąć wszystkim (chyba, że ktoś abstynent). Najwyzej zabierzecie z powrotem do domu
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zakupiłam 0,5 a mój TŻ bierze jeszcze piersiówkę na "Czarną Godzinę" w sumie, to jeszcze moja kol. zabierza dwie 0,7 =] więc chyba nie mam sie o co martwić ?
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Insomnia89 pewnie, grzeczny...
dobrze go sobie wychowałas myślisz,ze jak ide jako os tow, to mam się jakos skromniej ubrać?
|
#4572 |
|
Raczkowanie
|
Ello
a ja juz jutro 100 heh prawie wszystko mam , prawie <lol> a co do tych %% to kurcze ja nic nie myslalam zeby cos brac.... moze to zle?
"Nic tutaj nie rozprasza. Ani zapach, ani wygląd, ani to, że piersi są zbyt małe. W Sieci obraz siebie kreuje się słowami (....) i zadaje naprawdę istotne pytania. Zadając je, tak do końca chyba nie oczekuje się zupełnej szczerości." |
|
|
|
#4573 |
|
Wtajemniczenie
|
oj zazdroszcze wam że jesteście przed studniówką...
to naprawdę fantastyczna impreza ![]() a co do alko weźcie dużo,ja miałam 0,5 z koleżanką i po 2 h nie było nic,naszczęscie załatwiłyśmy sobie,a zresztą dużo osób do sklepów wychodziło ![]() tak czy siak lepiej wziąć więcej bo na studniówce każdy się z każdym dzieli
|
#4574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem, jak chcesz. Każdy zakłada to, co mu sie podoba i w czym się dobrze czuje Ja tylko powiedziałam jak to wygląda w praktyce... Dziewczyny moich kolegów z klasy, miały skromne sukieneczki![]() Cytat:
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Insomnia89 mam taką czarną bombke.. wyglada ładnie i raczej skromnie
uciekam. słodkich snów wszyskim ;* aaaaa wyspijcie sie kochane, jutro sie bawicie
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Też uciekam, depilacja i te sprawy ;] A co najważniejsze trzeba się wyspać, aby nie mieć worków pod oczami
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jedna z partnerek, miała srebrną bombkę... w ogole w tym sezonie studniówkowym ten model króluje![]() Dobranoc!
|
|
|
#4578 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja maluje pazury bo jutro nie chce sie nimi stresowac
i pojde spac o 23 chyba :P a wstane o 10 na 12 do fryzjera. Mam nadzieje ze padac nie bedzie !! no a pozniej na luziku przyjde do domku zjem umaluje sie chyba jeszcze kolezanke umaluje. Chce robic wszystko na spokojnie.
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czekam az wyschnie mi druga warstwa a pozniej zdobienie i mam nadzieje ze bede sie jutro dobrze czuc... bo dzisiaj niestety chora
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam paznokcie na 14.30, makijaż na 15 (w tym samym salonie), fryzjerkę na 16.45 i akurat czasu mi starczyło na spokojne przebranie się, sesję zdjęciową i dojazd na 18 ![]() Porady: - dziewczynki, zjedzcie coś prędzej konkretniejszego. Ja coś tylko przekąsiłam przed wyjściem do fryzjera i potem troszkę głodna byłam, bo pierwsze danie było koło 21.... W trakcie przygotowań, byłam zbyt zdenerwowana czy wszystko się uda, by mieć apetyt czy czas ![]() - już dzisiaj, czy jutro z rana się spakujcie. Tj. - chusteczki, wkłądki higeniczne, tampony (w razie czego, jakby coś to koleżance życie uratujecie), zapasowe podwiązki czy rajstopy - złośliwość rzeczy martwych , zapasowe buty, igłę i nitkę (miałam! ) lub agrafkę, jakieś drobne pieniądze (różnie bywa), aparat (sprawdźcie czy nei macie pełnej karty pamieci, czy baterie są naładowane, jeśli bierzecie ze sobą), jakiś błyszczyk, jeśli którejś schodzi skóra - krem![]() - dobry humor -konieczny ![]() To by było na razie na tyle, jak cos to dopiszę
|
|
|
#4581 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam chusteczek matujacych
uff juz pomalowalam szpony teraz tylko zeby wyschly. DZIEWCZYNY SINIAK MI ZNIKł SPOD OKA!!
|
#4582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zamieszczam fotki moich pazurków...skromnie ale mi sie podoba ![]() troche za długie i ciezko jest mi sie przyzwyczaić ale dam rade
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te chusteczki można kupić chyba w każdym kosmetycznym ![]() BlackAngeell uwielbiam takie skromne pazurki Na fotografi tak wyszło, czy one mają taką szerszą płytkę?
Edytowane przez Insomnia89 Czas edycji: 2008-01-25 o 22:26 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4584 |
|
Wtajemniczenie
|
tyle ze ja juz nie mam zadnych srodkow finansowych
mam tylko 52 zł :P mam nadzieje ze rzeczywiscie fryzjerka wezmie ode mnie 30 zł :P hehehe a ja pazurki mam swoje naturalne pomalowalam na czerwono zrobilam zlote koncówki ( french czerwono złoty inaczej) i poprzyklejałam gwiazdki złote
|
#4585 |
|
Zadomowienie
|
Owszem, biorę procenty. Z koleżanką, z którą siedzimy przy stoliku umówilłam się, że kupujemy ten sam rodzaj, aby nie mieszać
![]() Ok. Też już powoli szykuję się do pójścia do łazienki (kilka zabiegów jeszcze przede mną), a potem spać. Dziś już zrobiłam pedicure. Jutro jeszcze muszę z TŻetem iść do fryzjera, aby ten mu ściął włoski pod moją wizję, idziemy mu kupić koszulę; manicure jeszcze zostało mi do zrobienia (bałam się, że lakier mi poodpryskuje, dlatego zostawiłam to na ostatnią chwilę), mycie włosów, fryzura, depilacja no i witaj studniówko ![]() O ja... przeczytałam wypowiedź Isomni89 i dizęki niej przypomniało mi się, że muszę wziąć zapasowe rajstopy. Tylko gdzie ja je schowam, skoro mam taką maluśką torebeczkę Chusteczek matujących nie mam i szczerze powiedziawszy pierwszy raz o tym słyszę Gdzie takowe można kupić (mieszkam w miasteczku bez Natury i Rossmanna), czy na sztuki może i za ile ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Dobrej nocy dziewczyny i miłej zabawy jutro
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za te chusteczki zapłaciłam 25 zł (co za zdzierstwo za kilka papierków ). To weź zwykłe chusteczki, delikatnei przykładaj do buzi, gdy pojawi się jakiś błysk no i nie zapomnij o pudrze....
|
|
|
#4587 |
|
Wtajemniczenie
|
puder mam tylko mega jasny :P a troche kolorku zlapalam od solarki wiec troche nie bardzo tak
![]() wogóle ja od alko mam rumieńce czerwone na policzkach hehe wiec żaden puder ani fluid mi nie pomoże hahaha wyglądam jak wiesia maryna z wioski ttrzeciej ^^
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Powiem Ci jak ja to wykombinowałam Miałam malutką wieczorową torebeczkę przy sobie, a tam aparat, chusteczki matujące i numerek od szatni. Wzięłam swoją wielką torbę (taka, którą noszę na co dzień), tam miałam wszystko, włącznie z alkoholem Torbę od razu zostawiłam w szatni, po polonezie i części oficjalnej przyniosłam sobie ją do stołu (mieliśmy długie obrusy) i tam sobie leżała, wszystko było pod ręką![]() Chusteczki matujące lub bibułki (to to samo, inna nazwa) można chyba kupić w każdym sklepie kosmetycznym. Ja spotkałam akurat firmy DERMIKA, zapłaciłam 25 zł za 50 sztuk Polecam, niezły wynalazek. Zwłaszcza dla dziewczyn, które malowały się u kosmetyczki i nie chcą mieszać pudrów itd...
|
|
|
#4589 |
|
Wtajemniczenie
|
my też bierzemy Fin....
![]() ja tez biore mala torebeczke i duuuza torbe trza jakos wniesc alko tylko ciekawa jestem czy obejdzie sie bez spin bo ja chce w torebce normalnie wniesc bo TŻ pewnie beda obszukiwać :P a mnie taka mala dziewuszke nie bardo a jak cos to powiem ze moja torebka jest moja rzecza osobista wrecz prywatna i nie maja prawa mi w niej grzebać
|
#4590 |
|
Raczkowanie
|
no tak czy nie bdede pila... mysle ze bede ale wiecie glupio mi tak jakos brac;/ nie wiem czemu. a pozatym nie mam lat
hehe nie wiem co robic
"Nic tutaj nie rozprasza. Ani zapach, ani wygląd, ani to, że piersi są zbyt małe. W Sieci obraz siebie kreuje się słowami (....) i zadaje naprawdę istotne pytania. Zadając je, tak do końca chyba nie oczekuje się zupełnej szczerości." |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

Ja nei wypiłam NIC alkoholu, mam uraz, że tak powiem

a ja juz jutro 100 heh prawie wszystko mam , prawie <lol> a co do tych %% to kurcze ja nic nie myslalam zeby cos brac.... moze to zle?

, zapasowe buty, igłę i nitkę (miałam!