Lutówki 2017 ❤ cz. II - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-10, 17:38   #1441
Opiumalfa
Zakorzenienie

Lutówki 2017 ❤ cz. II

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Gratulacje silver

Odebrałam dziś paczkę z zalando z jeansami z Mama Licious. W real bardziej bawełna niż jeans ale leżą ładnie, zostawiam

Jaki model bo tez jedne mi sie podobają!
One są bardzo opięte?

Ps. Już widzę!

Silver- gratulacje!!

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2016-08-10 o 17:42
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 17:42   #1442
justkonev
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II

Cytat:
Te brałam, rozmiary co kilka dni dokładają, ale od razu znikają
Świetne są! A cena już wogóle zachęca A jak z rozmiarówką?
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 17:48   #1443
anolta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GAgnieszka89 Pokaż wiadomość
Już po usg. Wszystko wyszło dobrze teraz czekam na wynik pappy. No i mówiła mi babeczka ze jeszcze za wcześnie żeby określić płeć ale byli widać coś odstajacego między nóżkami... Więc pewnie będzie chłopiec..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Super! 😊

2017 - synek
anolta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 17:48   #1444
mariea
Zakorzenienie

Dziewczyny, gratuluję udanych usg!!! bardzo się cieszę. Widzisz Silver, wszystko dobrze, trzeba dać naszym maleństwom możliwość indywidualizmu już od okresu płodowego
ja wlasnie wrocilam z wycieczki z Gdanska, bylo super, ale chyba się przeciązylam. w krzyżu okropny ból, w cyckach i wcześniej w podbrzuszu trochę kłuło... muszę zdecydowanie poleżec.

jestem zadowolona z legginsow z zalando, dzis w nich chodzilam i są super wygodne. brzuch juz mam wywalony i ladnie to ogarniają
Stary 2016-08-10, 17:51   #1445
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Wspaniale wieści! Gratuluję.

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

O kurcze to nie wiedziałam. W takim razie nie paliłam nalogowo jak myslalam, ale to może lepiej, bo jakbym miała drgawki dostac... o nie.

Mój były palił nałogowo, paczkę dziennie przez wiele lat. Za każdym razem jak próbował rzucić z dnia na dzień, to miał takie objawy odstawienne. W dzień wiadomo, nerwy niesamowite, podjadanie itp... Ale za to w nocy! Podskakiwał na łóżku jak w egzorcyzmach, zimne poty, gorączka, koszmary, drgawki i w ogóle masakra. Dlatego wyobraziłam sobie taki rodzaj stresu dla organizmu matki i przy okazji kilkutygodniowego płodu, zakładając, że ktoś potwierdza nieplanowaną ciążę około 5-6 tygodnia... I dlatego wydało mi się prawdopodobne, że lekarz tak mógł komuś powiedzieć

silver i GAgnieszkagratuluję!

Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2016-08-10 o 17:55
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 17:52   #1446
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gratuluję udanych usg!!! bardzo się cieszę. Widzisz Silver, wszystko dobrze, trzeba dać naszym maleństwom możliwość indywidualizmu już od okresu płodowego
ja wlasnie wrocilam z wycieczki z Gdanska, bylo super, ale chyba się przeciązylam. w krzyżu okropny ból, w cyckach i wcześniej w podbrzuszu trochę kłuło... muszę zdecydowanie poleżec.

jestem zadowolona z legginsow z zalando, dzis w nich chodzilam i są super wygodne. brzuch juz mam wywalony i ladnie to ogarniają
Ciekawa jestem które leginsy zamówiłaś
Stary 2016-08-10, 17:56   #1447
anolta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewemis Pokaż wiadomość
agniecha828 trzymaj się dzielnie dziewczyno i nie daj sobie na głowę wejść a teściowie niech nie dramatyzują, bo w Niemczech czy Holandii istnieje od groma agencji pracy, które oferują mieszkania pracownicze. Więc jak tylko chce pracować za granicą, to lokum nie jest problemem. Wiadomo dla nich szkoda trochę, że pieniążki z zasiłku przejdą koło nosa, ale zwyzywać własne dziecko i ciężarną synową o to? Szkoda słów...

Mój organizm ześwirował totalnie zaśnięcie ok 22 traktuje jak drzemkę, wybudzam się koło 1 w nocy i siedzę do 4/5 tragedia...

Mam do Was pytanie, wczoraj zwrócono mi uwagę, że głaszczę się po brzuchu (byłam na zakupach i zaczęła mnie ciągnąć macica, więzadła? ) i że to ponoć tak niemożna bo powoduje to przedwczesne skurcze
Wkurzyłam że ktoś postronny mi mówi co mam robić z własnym ciążowym brzuchem tym bardziej że z brzucha zszedł na temat moich ukochanych kotów, które w jego mniemaniu mam niezwłocznie wy...rzucić wróciłam do domu i zaczęłam czytać na ten temat , ale jak to w internetach zdania są podzielone... ale np. w mojej oliwce z babydream w sposobie użycia jest napisane, że oliwkę delikatnie wmasować i to już od pierwszego miesiąca ciąży...
Dla mnie jakieś to takie nienaturalne, być w ciąży i nie móc dotykać, masować, głaskać brzuszka
A jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
A jakie je
Mi kiedyś położna mówiła, żebym właśnie nie glaskała, jak robiłam to przy niej. Ale myślę, ze znów jest najlepszy zdrowy rozsądek 😊 Jak trochę poglaszczę to się nic nie stanie 😊

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez ewemis Pokaż wiadomość
Czyli jednak coś w tym jest, że brzuch ciężarnej staje się dobrem narodowym i większość poczuwa się w obowiązku mówić ci jak donosić, urodzić i wychować nowego obywatela

Wiadomo że nie maltretuje brzuchala żadnym energicznym masażem, na ogół po prostu trzymam dłoń na brzuchu i zataczam okręgi kciukiem, lub delikatnie smyram palcami

Boszzz ja pamiętam jak wychodziłam załamana ze szpitala po łyżeczkowaniu, a babsztyle w zaawansowanych ZAGROŻONYCH ciążach jarały papierosy, stojąc w piżamie w marcu na dworze....
😢😕😢

2017 - synek
Stary 2016-08-10, 17:58   #1448
Lilotka
Zakorzenienie

A mnie dziś strasznie głowa boli. Zbiera mnie na wymioty aż. Mam dreszcze i mi zimno od wczoraj.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 18:03   #1449
anolta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
ja uwazam ze kazdy ma prawo decydowac o swoim ciele i nawet jak to bedzie przyjaciolka i bedzie oblepiała mi brzuch 2h n akawie to jej powiem zeby sie odwalila. dlatego tez inne osoby pytam. jak nie chcesz to powiedz "nie". proste.
Mnie nikt nigdy nie tykal, tzn. brzucha i nie udzielal żadnych rad 😊 taka ze mnie szczesciara 😆 pytali o samopoczucie, płeć, ale to nie było dla mnie denerwujące. Mało rzeczy potrafi mnie zdenerwowac 😊

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Jestem szczęśliwa
Usg wyszło dobrze. Tętno 152 ud/min
Przezierność karku 1,70mm. Kość nosowa jest ok. Dzidziuś ma 61mm.
Wg usg maluszek starszy o tydzień (czyli wg usg12t4d). Machał mocno nóżkami i rączkami. Płci nie było widać. TP na 18 luty.

DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI!!!

Ale jestem szczęśliwa!!!
Cudownie 😍😍😍

2017 - synek
Stary 2016-08-10, 18:03   #1450
justkonev
Zakorzenienie

axn22 zmąciłaś mi w głowie Właśnie zamówiłam jeansy Mama Licious, tyle że inny model

Edytowane przez justkonev
Czas edycji: 2016-08-10 o 18:13
Stary 2016-08-10, 19:11   #1451
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez ydzia Pokaż wiadomość
Ja tez nie jestem w stanie zrozumiem palących i pijących matek sama paliłam przed ciążą ale coś mnie tknelo i ok 2-3 tyg przed zajściem rzuciłam. A teraz wogole nie mogę patrzeć na papierosy. Nie ukrywam na początku jak rzucałam było ciężko ale jest to do przejścia

Ostatnio pod marketem widziałam kobietę w bardzo zaawansowanej ciąży, paliła papierosa, miałam ochotę do niej podejść i jej parę słów powiedzieć, ale mąż mnie pohamował
Cytat:
Jestem szczęśliwa
Usg wyszło dobrze. Tętno 152 ud/min
Przezierność karku 1,70mm. Kość nosowa jest ok. Dzidziuś ma 61mm.
Wg usg maluszek starszy o tydzień (czyli wg usg12t4d). Machał mocno nóżkami i rączkami. Płci nie było widać. TP na 18 luty.

DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI!!!

Ale jestem szczęśliwa!!!
Super, bardzo się cieszę

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Jestem dziś już zmęczona, robiłam sałatkę z ogórków i papryki do słoików i ketchup z cukinii, wykąpałam małą i padam z nóg, wszystko musze robić wolniej, bo sapie jak parowóz
Ja zamówiłam sobie 3 pary takich zwykłych ciążowych leginsów z allegro do biegania po domu, teraz muszę jakieś spodnie zamówić na wyjścia
Stary 2016-08-10, 19:15   #1452
MartaMagda
Zakorzenienie

Lilotka, jestem nadal zainteresowana
Czytam Was, ale ciężko nadążyć. Ostatnio trochę słabiej się czuję. Boli mnie kręgosłup a właściwie łupie mnie w krzyżu i do tego mam okropna zgagae. Przeszły mi za to mdłości i już nie wymiotuje, więc oczywiście stresuję się czy wszystko z maleństwem jest okej. Wizytę mam dopiero 18 sierpnia więc przez jeszcze tydzień chyba osiwieje.
Gratuluję udanych wizyt i cieszę się że z maluszkami jest wszystko okej.
Póki co mnie denerwuje, że wszyscy nade mną skaczą i ciągle pojawia się temat dziecka, nikt już nie pyta co u mnie...

Stary 2016-08-10, 19:46   #1453
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Jaki model bo tez jedne mi sie podobają!
One są bardzo opięte?
Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
Świetne są! A cena już wogóle zachęca A jak z rozmiarówką?

Mają dopasowane nogawki ale nie są mocno opięte, są mięciutkie i elastyczne., a mam dość grube/umięśnione nogi Mam 168/56 i 28/32 są ok ze sporym zapasem na przyszłość. Myślę, że w 27 też spokojnie bym weszła no ale lepiej luźniejsze
Rozmiarówka więc wydaje się dość standardowa. w H&M też wzięłam 28/32.
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 20:21   #1454
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Mają dopasowane nogawki ale nie są mocno opięte, są mięciutkie i elastyczne., a mam dość grube/umięśnione nogi Mam 168/56 i 28/32 są ok ze sporym zapasem na przyszłość. Myślę, że w 27 też spokojnie bym weszła no ale lepiej luźniejsze
No to i mnie narobiłyście ochoty na te spodnie Tylko się zastanawiam, czy 28/34 byłoby ok... Bo zależnie od firmy czasem mam 28 a czasem 29..
No i 29 tu akurat nie ma
Stary 2016-08-10, 20:26   #1455
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

Kliknęłam je ale boje sie ze 27/32 bedzie za duże ale może akurat!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 20:30   #1456
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
No to i mnie narobiłyście ochoty na te spodnie Tylko się zastanawiam, czy 28/34 byłoby ok... Bo zależnie od firmy czasem mam 28 a czasem 29..
No i 29 tu akurat nie ma
Ja zamówiłam 28/32 Oby były dobre a jak bedą za duże to wymienie na 27
Najwyżej zaryzykuj i zamów 28

Edytowane przez justkonev
Czas edycji: 2016-08-10 o 20:31
Stary 2016-08-10, 20:39   #1457
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Ja zamówiłam 28/32 Oby były dobre a jak bedą za duże to wymienie na 27
Najwyżej zaryzykuj i zamów 28
Hehe, będziemy wszystkie miały takie same spodnie? Jutro kliknę, bo nie mam pewności, czy zostaniemy pod aktualnym adresem... Jutro się wyjaśni Bo wynajmujemy na razie, a babka coś kombinuje z podpisaniem umowy, że kaucję chce większą niż mówiła i denerwuje mnie tylko. A ja mam taki charakter, że nie cierpię jak mi ktoś tak robi i narzuca coś i stawia przed faktem dokonanym, że zakładam opcję wyniesienia się od tej babki jutro
Stary 2016-08-10, 20:58   #1458
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, będziemy wszystkie miały takie same spodnie? Jutro kliknę, bo nie mam pewności, czy zostaniemy pod aktualnym adresem... Jutro się wyjaśni Bo wynajmujemy na razie, a babka coś kombinuje z podpisaniem umowy, że kaucję chce większą niż mówiła i denerwuje mnie tylko. A ja mam taki charakter, że nie cierpię jak mi ktoś tak robi i narzuca coś i stawia przed faktem dokonanym, że zakładam opcję wyniesienia się od tej babki jutro
Oj nie takie same Ja zamówiłam te https://www.zalando.pl/mama-licious-...9a03d-c11.html
Stary 2016-08-10, 21:11   #1459
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Lilotka, jestem nadal zainteresowana
Czytam Was, ale ciężko nadążyć. Ostatnio trochę słabiej się czuję. Boli mnie kręgosłup a właściwie łupie mnie w krzyżu i do tego mam okropna zgagae. Przeszły mi za to mdłości i już nie wymiotuje, więc oczywiście stresuję się czy wszystko z maleństwem jest okej. Wizytę mam dopiero 18 sierpnia więc przez jeszcze tydzień chyba osiwieje.
Gratuluję udanych wizyt i cieszę się że z maluszkami jest wszystko okej.
Póki co mnie denerwuje, że wszyscy nade mną skaczą i ciągle pojawia się temat dziecka, nikt już nie pyta co u mnie...

kiedyś muszą przejść wymioty, u Ciebie już najwyższy czas. u mnie tez duza poprawa, choc mdlosci są, ale wczoraj w ogóle nie wymiotowałam, a dziś skromnie, tylko herbatę po śniadaniu w krzyżu też mnie łupie, siedzenie nie pomaga, muszę się położyc, najgorzej jak nie ma gdzie... teraz mam regularn bóle krzyża, nie wiem co z tym robić jeszcze w jednej stopie mam haluksa i też mi się dziś uaktywnił skubany i razem z krzyżem równo łupały. czasem jak paralityk jestem
Stary 2016-08-10, 21:12   #1460
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Oj nie takie same Ja zamówiłam te https://www.zalando.pl/mama-licious-...9a03d-c11.html
Fajne A tak nawiasem mówiąc to nie miałabym nic przeciwko żeby wszystkie Lutówki miały takie same
Stary 2016-08-10, 21:23   #1461
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
kiedyś muszą przejść wymioty, u Ciebie już najwyższy czas. u mnie tez duza poprawa, choc mdlosci są, ale wczoraj w ogóle nie wymiotowałam, a dziś skromnie, tylko herbatę po śniadaniu w krzyżu też mnie łupie, siedzenie nie pomaga, muszę się położyc, najgorzej jak nie ma gdzie... teraz mam regularn bóle krzyża, nie wiem co z tym robić jeszcze w jednej stopie mam haluksa i też mi się dziś uaktywnił skubany i razem z krzyżem równo łupały. czasem jak paralityk jestem
Jak ja Ciebie rozumiem. Nie wiem jak w ciąży, ale mi na haluksa pomagały zimne okłady, luzne buty i maść typu naproxen. Jak przestałam chodzic na obcasach to od kilku lat już nie pamietam, jak to jest jak boli No ale to też indywidualna sprawa.

Sent from my Venue7 3740 using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

A spodnie polecam te: http://bebefield.pl/spodnie/495-skin...687508924.html

Bardzo wygodne

Stary 2016-08-10, 21:28   #1462
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Gin na bóle krzyża poleciła mi zażywać nospe, tylko w tej podstawowej wersji.

Cytat:
Fajne A tak nawiasem mówiąc to nie miałabym nic przeciwko żeby wszystkie Lutówki miały takie same
Mam nadzieje, że będą ładnie leżały
Stary 2016-08-10, 22:05   #1463
sQuaara
Zakorzenienie

A ja dziś odwiedziłam h&m w samym centrum miasta... 4pietrowy,dwa piętra damskie, jeden dziecięcy przeszukałam i co...działu mama nie ma
Halo Wrocław w którym hm jest dział mama? Grunwald?Arkady?
Stary 2016-08-10, 22:11   #1464
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja Ciebie rozumiem. Nie wiem jak w ciąży, ale mi na haluksa pomagały zimne okłady, luzne buty i maść typu naproxen. Jak przestałam chodzic na obcasach to od kilku lat już nie pamietam, jak to jest jak boli No ale to też indywidualna sprawa.

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Bardzo wygodne

obie jakoś podobnie ciążę przechodzimy
z tym haluksem to dziwne, bo dawno mnie nie bolal, nie wiem czy to ciaza cos uaktywnila... kregoslup tez wczesniej nie bolal. myslalam, ze plecy bola w 7 miesiacu jak brzuch duzy, ale ze teraz tak mecza to mnie dziwi...

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Gin na bóle krzyża poleciła mi zażywać nospe, tylko w tej podstawowej wersji.
planowalam nic nie łykać w ciazy przeciwbolowego, ale chyba bede musiala zrewidowac moje postanowienie
Stary 2016-08-10, 22:44   #1465
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
A ja dziś odwiedziłam h&m w samym centrum miasta... 4pietrowy,dwa piętra damskie, jeden dziecięcy przeszukałam i co...działu mama nie ma
Halo Wrocław w którym hm jest dział mama? Grunwald?Arkady?
Może to pomoże https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=814483

U mnie "dział" to kilka wieszaków w części dziecięcej
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 22:47   #1466
anolta
Zakorzenienie

Cytat:
obie jakoś podobnie ciążę przechodzimy
z tym haluksem to dziwne, bo dawno mnie nie bolal, nie wiem czy to ciaza cos uaktywnila... kregoslup tez wczesniej nie bolal. myslalam, ze plecy bola w 7 miesiacu jak brzuch duzy, ale ze teraz tak mecza to mnie dziwi...

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

planowalam nic nie łykać w ciazy przeciwbolowego, ale chyba bede musiala zrewidowac moje postanowienie
Ja tak samo, w poprzedniej ciąży nic nie lykalam, a teraz mam antybiotyk za sobą😕. Mam nadzieję, ze obejdzie się bez przeciwbólowych, bo ja jestem nastawiona do nich bardzo anty, nie tylko w ciąży.

2017 - synek
Stary 2016-08-10, 23:23   #1467
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
A mnie dziś strasznie głowa boli. Zbiera mnie na wymioty aż. Mam dreszcze i mi zimno od wczoraj.

Współczuję. Miałam tak ostatnio przez całe dwa dni :/

Cytat:
Napisane przez anolta Pokaż wiadomość
Mało rzeczy potrafi mnie zdenerwowac 😊
Jaki jesteś znak zodiaku?

Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Te spodnie zalando 200 zl.? Serio kupujecie takie drogie spodnie ciążowe?

Stary 2016-08-10, 23:30   #1468
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo wygodne

Pierwszy raz widze modelkę normalnych rozmiarów prezentująca spodnie ciążowe. Na zalando same 170 i rozmiar 34
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 23:35   #1469
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Ładnie to ujęłaś

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ila26 Pokaż wiadomość
Jesteście szalone z tymi zakupami. Ja ostatnio kupiłam sobie jakieś zwykłe gatki w Reserved i zamiast M, jak nigdy wskoczyłam w S. Brzucha nie widać. Jutro genetyczne, mam nadzieję, że będzie ok.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Trzymamy kciuki za genetyczne

Stary 2016-08-10, 23:37   #1470
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję. Miałam tak ostatnio przez całe dwa dni :/

Jaki jesteś znak zodiaku?

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Te spodnie zalando 200 zl.? Serio kupujecie takie drogie spodnie ciążowe?

Ja na razie mam 2 pary za 9zl i zastanawiam sie czy jest sens kupować trzecie. Ale w sumie szkoda nie brać jak sa w takiej cenie

W ogole jestem w szoku bo w moim miescie w jednym z galeriowych sklepów sa wózki z troche wyższej półki. Co prawda tylko dwóch firm, Greentom i Quinny, ale przynajmniej wiem czemu sa droższe od tych Adamexow i Tutkow. Greentom wywarł na mnie super wrażenie. Lekki, zwrotny i pałąk był na mojej wysokości (ale nie regulowany, a ja mam tylko 155, wiec nie wiem do jakiego wzrostu byłby wygodny). Ale nie ma co sie oszukiwac, to typowo galeriowy wózek na płaskie chodniki... A szkoda bo bardzo mi sie spodobał. Oglądałam tez Quinny Moodd. Niby fajny, wybajerzony, ale chyba nie tego szukam. Spacerówka mi sie jakas taka maleńka wydała.
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości