|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
moze zniknie choc troche..Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
tylko szare body z białymi łatkami na łokciach jest w rozm 62. Cała reszta to 56
jak wyżej także bardzo proszę ![]() Cytat:
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kociulek- dziekuje za linka
|
|
#3724 |
|
Wtajemniczenie
|
Boli mnie pepek ;-(
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3725 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja Ci absolutnie tego nie życzę , po prostu lepiej dmuchaj na siebie Cytat:
mnie też pobolewa, wyłazi gnojek powoli na wierzch ![]()
|
||
|
|
|
#3726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do rozstępów to podobno te całe nasze smarowania guzik dają...Na szczęście potem rozstępy bledną. ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Mała mnie tak kopie że aż czasem zaboli... a niby łożysko na przedniej ścianie, to ja nie wiem co bym czuła gdyby było na tylnej
![]() u mnie póki co rozstępów zero... tfu tfu !!! Moja mama ma mnóstwo niestety, na brzuchu i piersiach... ja się smaruje obsesyjnie ale i tak wiem że jak będą miały wyjść to wyjdą i żadne cuda mi nie pomogą
|
#3729 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3730 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama ani siostra sie nie smarowaly i rozstepow nie maja, ja po kapieli zawsze sie smaruje
gardlo mnie pobolewa.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3732 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny tak. Wypycha mi się trochę ten pępek ale boli mnie bo dziś na plaży tz włożył mi do niego palucha i pogmeral.
Serio myślałam ze mu w łeb strzele. Aż sie poryczalam z bólu. Tz oczywiście myślał że sobie jaja robie z tym ze niby boli, bo "jak cie może pepek boleć? Wymyslasz!" Ale się wkurzyłam, pokazałam mu artykuły na necie i mnie przeprosił. Serio ci faceci są czasem bezmyslni. Ej ciesze się ze jutro już jedziemy do domu znad tego morza. Nudy w tym ustroniu morskim. Jutro przychodzi do nas wlascicielka mieszkania z potencjalnymi wynajmujacymi. Mam nadzieje ze będą chceli się wprowadzić od 1 września. Bo jeśli nikt nie będzie chciał to jeszcze 2 msc bedzemy musieli zapłacić za sam czynsz do spółdzielni (okres wypowiedzenia mamy 3msc, teraz zapłaciliśmy za całość miesiąca a za wrzesień i październik jak juz nie będziemy mieszkać a nikt Nie będzie chcą wynająć mamy zapłacić sam czynsz w razie co). Także jako ze zależy mi zeby nie płacić, próbuje rownez na własną rękę znaleźć kogoś chetnego. Jutro po wizycie właścicielki wpadnie jeszcze jedna parka która jest zainteresowana. Mam nadzieje ze się uda! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3733 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nadrobiłam was tak z grubsza. Niestety ta ciocia o której wam ostatnio pisałam umarła w poniedziałek i jak się o tym dowiedziałam przewegetowałam w sumie 2 popołudnia - odebrało mi to wszystkie siły
Bardzo chciałam jechać na pogrzeb, ale to 300 km i trochę ta podróż samochodem by mnie wymęczyła, a dodatkowo wszyscy - na czele z moją mamą, tatą, kuzynkami, babciami i koleżankami z pracy przekonywali mnie że nie jest to najlepszy pomysł jechać. No i tak dzisiaj zdecydowałam, że nie pojadę i mam trochę wyrzuty sumienia, ale nie wybaczyłabym sobie jak z powodu stresu lub tej drogi coś by się stało z maluszkiem - tym bardziej, że wszyscy dookoła mówili ![]() A tak z rzeczy miłych to widziałam się dziś z koleżanką, z którą nie miałyśmy kontaktu dobry rok i jak mnie zobaczyła to mówi: powiedz, że się dziś bigosu najadłaś i nic mnie nie ominęło i stwierdziła, że wyglądam pięknie i kwitnąco. Miło mi się zrobiło i takie pogaduchy mnie zrelaksowały po ostatnich dniach nie mówiąc już o tortilli którą wcięłam w tajemnicy przed tż bo przecież zdrowo się odżywiam, no przynajmniej w teorii ![]() Kociulek ależ piękne te zestawy, zaraz przejrzę ofertę tego sprzedającego. I jakieś fajne koszulki też mi się przewinęły - trzeba dopisać do listy
|
|
|
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
U nas dziś kolejny dzien brzydkiej pogody..i trochę nastroj do bani...mezowi odezwały się plecy..jak pracowal jako monter rusztowań to ciągle jeździł do takiej babeczki na masaż niby chwilę tam tylko był a pomagalo a wczoraj sie dowiedzielismy ze ona juz nie żyje..i teraz no musimy poszukac kogos takiego a u mnie to nie tak łatwo..szczegolnie ze to nie byl taki normalny masaż tylko no niby ona miała jakąś tam moc ze ludzie sie do niej zjezdzali z daleka , niby śmieszne ale mezowi pomagało. |
|
|
|
#3735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dosc daleko lepiej zostac w domu.. o widzisz ja lubie takie spotkania ![]() Cytat:
moze znajdziecie kogos tak dobrego trzymam kciuki Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam sie z wami w ta okropna deszczowa pogode. Pol nocy nie przespalam przez potworny bol glowy. Jesli to sie powtorzy to jak nic wezme paracetamol. Mialam wam wcziraj zrobic zdjecie tej zabawki ale bylam padnięta i jakos nie wyszlo. Dzis juz sie postaram. Zycze wszystkim milego dnia! |
|
|
|
|
#3738 |
|
Zadomowienie
|
My z mazowieckiego...
A ja mam zatkany nos i oddychac ciężko,:/ Obydwoje lezymy jeszcze w łóżku..och:/ |
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tez glowa bolala, i gardlo w nocy.. masakra.. chyba cisnienie Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Kociulek śliczne te ubranka
witamy się z Michasią w 24 tygodniu MalaDarunia współczuję bólu pępka, mnie wczoraj strasznie kuło/ciągnęło przy samym pępku... miałam wrażenie, że mała tak mocno za pępowinę ciągnie (w sumie mam łożysko na przedniej ścianie więc może to to ??)
|
|
#3741 |
|
Zadomowienie
|
Patrzę tak sobie na 1 stronę i widzę ze chłopcy i dziewczynki nam sie prawie równo podzielili
Mewkaa a Ty czemu nie jestes niebieska ? Przewidujesz jeszcze zmiany u Karola ??
|
|
|
|
#3742 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę je traktować jako pamiątki po ciąży. A jeśli będą mocno przeszkadzać to są zabiegi laserowe, które rozstępy likwidują ![]() Nie martw się tym parciem, natura wie co robi a jak nie daje rady to cc i też dobrze się kończy. Miliony kobiet parły i urodziły to i my możemy ![]() Te komplety są przecudowne Nie wiem czemu i z góry przepraszam, ale strasznie mnie to rozbawiło ![]() Tu dyskusja, tematy i w ogóle a tu nagle "boli mnie pępek" :P Przepraszam, już nie będę ![]() Pewnie wy, zgrabniutkie macie z tym gorszy problem niż my grubsze... Cytat:
![]() Cytat:
Ale dobrze Ci mówią, nie jedź, bo stress i taka długa podróż mogą zaszkodzić. Poza tym ja jestem tego zdania, może uznacie to za zabobony i ciemnogród, ale to jedyna zasada której się trzymam, że świat zmarłych i świat nadchodzących do życia nie powinny się spotykać. Dopóki mam dzidzie w sobie na cmentarz się nie wybiorę. Dzisiaj przyjeżdża do mnie siostra... Z mamą w komplecie. Olaboga olaboga.... Siostra zostaje a mama jutro wraca.
|
|
|
#3743 |
|
Zadomowienie
|
U mnie na pierwszej można dopisać imię Jan. Pani Migdalek, wysłać Ci priv?
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Pani Migdalek nie słyszałam nigdy o tym zabobonie. W pierwszej ciąży byłam raz na pogrzebie i na cmentarzu we wszystkich świętych. O, czyli jednak siostra wpadnie Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3745 |
|
Wtajemniczenie
|
Muffinko mi moja przesadna mama zawsze mówiła ze nie jeździ się z dzieckiem w łonie na pogrzeby. Jakiś pech niby czy cos...
My wracamy znad morza. Zabieramy ładna pogodę do poznania a deszcz... albo raczej go zabieramy ze sobą. Juz sama nie wiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3746 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki i nie pochwaliłam pierwszej strony, a też mi się podoba
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3747 |
|
Wtajemniczenie
|
Migdałku no wiem ze może i śmieszne z tym pepkiem ale serio boli mnie bardzo.
Nie wiem czy nie mam przepukliny ciążowej. Zapytam o to ginekloga... to taki ból jakby ktoś ci włożył nożyk do pępka i nim gmeral. Wczoraj miałam mieć wizyte ale przełożyłam na przyszłą środę bo wskoczył nam ten wypad nad morze tak niespodziewanie... kurde. I tak musze teraz jechać po zwolnienie do ginekologa za ten tydzień właśnie. Bez sensu. A jutro idę na badania morfologia i mocz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3748 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli już rozgladacie się za wózkami to zajrzyjcie na feedo.pl. Podobno są bardzo fajne ceny w stosunku do innych sklepów. I teraz się gryze zamawiać nowy czy jednak polować na uzywke...
|
|
|
|
#3749 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorota a nad jakim myślisz ??
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3750 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.

Zobaczysz, sama siebie zaskoczysz 

bo przecież zdrowo się odżywiam, no przynajmniej w teorii