|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
tak,znalazłam jeden strój w rozmiarze "O" w którym wyglądałam jak szynka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klasa z gimnazjum to najlepsza ze wszystkich ! ![]() suuper torba ![]() strasznie tu cicho .. ![]() Ide jeszcze może pare stron lektury i nyny ;D Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zadomowienie
|
Może reszta wizażanek hucznie baluje xD
Tamo torba mi się bardzooo podoba ![]() Sama czegoś szukam na wiosnę... Z dawnymi klasami tak to już bywa. Z ludzmi z podstawówki ledwo sobie cześć powiemy ,z gimnazjum niektórzy udają,że nie znają (jednakże za tydzien robimy spotkanie z tamtejszą wychowawczynią,ciekawe ile osób przyjdzie ![]() Proza życia... Byłam z matką w realu, strasznie uszczypliwa była,co chwilę paplała nt figury,jedzenia ,że z tym 'zębem'sobie sama narobiłam, swego 'okrutnego' komentarza oszczędzę... ![]() Oczywiście próby jakiejkolwiek nauki spełzły na niczym. ![]() Korzystam z ostatków wolności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci szczerze, że u mnie to więcej osób z podst. mówi sobie cześć niż z gimka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie przejmuj się mamą ![]() ![]() ![]() ![]() Śnieżka_ dzia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
eh... siostra mnie irytuje
![]() jutro bede pisać dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
I ja zmykam.
Do jutra. Dobranoc ![]()
![]() |
#4807 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no dobra dziewuszki to ja tez mknę spać, z nauki nic dzisiaj nie będzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Piwo, lachmadżun i Sylwia pęka i jest szczęsliwa. Dzisiaj dostałam tyle komplementów, że łohohoh
![]() Tamonitko - torba wypas ![]() Jeszcze chwilkę pobuszuję i uciekam spać.. ;*
#4809 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry słoneczka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nefre : Widzisz nefre? Na pewno nie na daremno prawili ci te komplementy ![]() tamonita: Superowa torba ! ![]() ![]() ![]() ![]() Co do poprzednich klas to u mnie z podstawowki tez sie nie oddzywaja wszysccy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja siedze i ziewam a zaraz sie za ćwiczenia zabiorę ![]() ![]() akcja ferie rozpoczęta ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego dnia .. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
Mi też się ferie skończyły właśnie ;(
W poniedziałek już do szkoły ehhh... ![]() Śnieżko - kolega ![]() MIłego dnia ;*
#4814 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ciekawe jak wrócę do szkoły po takiej 6 tygodniowej przerwie ![]() Podpatrzyłam tydzień temu w coffe heaven jak robią kawę, która tak bardzo mi smakuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
oj Nefruś Ty to masz z tymi kolegami ..
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
na dobry poczatek uciekam z kolezanka do miasta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
Jej,ale mam fatalny humor od rana
![]() Wczoraj Tż-et mi powiedział o 21,że odezwie się później,bo kuzynka go popyta z historii,no więc dobra,ok nie miałam nic przeciwko,ale odezwał się do mnie dopiero o 2,w nocy!! a dzsiaj mi napisał,że nie ma zabardzo czasu,żeby przyjechać,ale na godzinke może wpaść! dzisiaj,w sobote!!!! chyba go mama nie kocha! i teraz to już mnie naprawdę doprowadził do granic wytrzymałości.Mam całą sobotę siedzieć sama tak?! niech sobie nawet tak nie wyobraża.
#4818 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
![]() Dziękuje ![]() I jak testowanie materaca ![]() Niestety Jabłuszko, ząb od rana znów boli ![]() Cytat:
![]() Cieszę sie, że miałaś udany dzień wczoraj ![]() ![]() Cytat:
![]() Baby mi też zapowiada się nudny dzień ^_^ ale przeżyjemy ![]() ![]() ![]() ![]() A u mnie z tymi przyjaźniami to róznie, bo obecnie nawet patrzeć nie moge na dziewczyne z ktora przyjaźniłam się w gimku (btw. nie wiedziałam, ze mozna być tak fałszywym ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja właśnie... jem śniadanie ![]() ![]() Ahhh ferie ![]() ![]() ![]() Idę po herbatke ![]() ![]() Miłego Dnia Kochane ![]() emotki usunięte...
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam
![]() Ech,LoLciu - Też nieraz miałam taki przypadek,albo coś wypadło,albo chory,rozumiem Twoje oburzenie na TŻ-ta,postaraj się też go zrozumieć,bo może naprawdę nie może przyjechać ![]() Ja chcę jeszcze ferie ^^ ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tamonita : Masz racje .Lepiej posiedziec w nudach w domu niz z nauka.Chociaz ja moze zrobie dzis wsyzstkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to kupilam wszystko co mialam kupic ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() możę nie będzie tak źle ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wczoraj spędziłam całkiem miły wieczór z TŻ-m (pomijając kolejną poważną rozmowę ![]() ![]() miło z ich strony, nie będę musiała gotować ![]() a po powrocie czeka mnie nauka ![]() miłej soboty ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |||||
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() ![]() Cytat:
![]() ach ci koledzy - potrafią podnieść poczucie własnej wartości ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() materac super, wreszcie nie zapadam się nie wiadomo jak nisko i nie wbijają mi się spręzyny w cielsko ![]() buuu biedny żab ![]() ![]() mogę sie z Tobą posolidaryzować w bólu - tak mnie gardło boli,że coś okropnego po prostu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() heh, a mi się tak chce uczyć, że szok po prostu. No, ale jak mus to mus ![]() ![]() Mialam dzis wieczorem sie spotkac ze znajomymi, ale biorąc pod uwage zaawansowany stan mojego gardła i zupełnie niezaawansowany stan mojej nauki chyba jednak sobie odpuszcze... ![]() Zaraz sie wypuszcze na zakupy bo lodowka pustkami swieci ![]() Milego dnia słonka ![]()
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
madame_apple: Ok oczywiscie ze dam znac jak wyszla
![]() ![]() ![]() Ewusia_marchew : No Wielki Czwartek jest juz 20 marca. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jak Wy robicie to ze w jednej odpowiedzi cytujecie duzo innych wypowiedzi dziewczyn? Bo ja umiem tylko 1 osobe... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
A więc kochane, cały sekret białej mochy o smaku białej czekolady z Coffe Heaven to... waniliowy sos do deserów!
![]() ![]() A robili ją tak: Dodali do kubeczka dużo sosu waniliowego, zrobili kawę z ekspresu, po czym dodali dużą ilość zwykłego mleka [mlekovita tak na marginesie ![]() Prościzna, prawda? ![]() Baby14: Klikasz zamiast "cytuj" na przycisk znajdujący się obok - z plusikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Ale mnie tu długo nie było.. pamiętacie mnie jeszcze? ![]() Ostatnio nawał pracy, szkoły i wszystkiego po trochu, że na Wizaż już niestety zabrakło czasu ![]() ![]() Przesyłam buziaki i pozdrawiam ![]()
#4827 |
Zadomowienie
|
O, coś o tajnikach Coffee Heaven też wiem
![]() Do tego zaparzają ją w ekspresie ciśnieniowym bodajże (yyh gdyby nie cena lepszego modelu to...) i gotowe ![]() Pogody pod psem ciąg dalszy, ba wiatr i deszcz jest silniejszy niż wczoraj. Jak jutro tak będzie to nic tylko się pochlastać o.O Próbowałam coś się pouczyć i stwierdziłam,że mam to gdzieś mimo zaległości,ale to szczegół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ehhh Ty tez biedna z tym gardłem jesteś, współczuje i solidaryzuje się w 100 % ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Umieram. Umieram. Umieram. Matko jak mnie okropnie boli ![]() Dlaczego ja nie moge poprostu sobie odpocząć tylko ciągle coś mi jest ?! Teraz kiedy mam wolne od budy to ząb mnie nawala, mam dość ! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do nauki to u mnie to samo. Jakoś nie mogę się zmusić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i owocnej nauki... ja też zaraz siadam ![]() a dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze powiesiłyśmy z mamą nowe zasłony, które po długich a ciężkich zostały w końcu uszyte ![]() no jasne zę pamiętamy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() spadam do nauki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.