|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
tak,znalazłam jeden strój w rozmiarze "O" w którym wyglądałam jak szynka
|
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale cóż .. klasa z gimnazjum to najlepsza ze wszystkich ! ![]() suuper torba ![]() strasznie tu cicho .. ![]() Ide jeszcze może pare stron lektury i nyny ;D Dobranoc
|
|
|
|
|
#4803 |
|
Zadomowienie
|
Może reszta wizażanek hucznie baluje xD
Tamo torba mi się bardzooo podoba Sama czegoś szukam na wiosnę... Z dawnymi klasami tak to już bywa. Z ludzmi z podstawówki ledwo sobie cześć powiemy ,z gimnazjum niektórzy udają,że nie znają (jednakże za tydzien robimy spotkanie z tamtejszą wychowawczynią,ciekawe ile osób przyjdzie ) w LO będzie chyba podobnie (poza wyjątkami) .Proza życia... Byłam z matką w realu, strasznie uszczypliwa była,co chwilę paplała nt figury,jedzenia ,że z tym 'zębem'sobie sama narobiłam, swego 'okrutnego' komentarza oszczędzę... Oczywiście próby jakiejkolwiek nauki spełzły na niczym. ![]() Korzystam z ostatków wolności |
|
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci szczerze, że u mnie to więcej osób z podst. mówi sobie cześć niż z gimka Bo jednak do podst. chodziło się z tymi samymi ludźmi do jednej klasy przez praktycznie 7 lat (licząc zerówke, bo z zerówki większość osób przeszło razem jedną grupą dalej ) a w gimku to tylko 3 lata zresztą jakoś moja klasa sie nie zżyła, może dlatego, że byli w niej prawie sami chłopacy (do tego takie agenciki, że łoohoohohooo ) Co do LO to jak narazie do klasy nic nie mam, ale wielu jest dojezdnych więc obawiam się, że nawet nie będziemy się spotykać po zakończeniu edukacji...Nie przejmuj się mamą Moja też gada (zresztą jak każdy z mojego otoczenia ) i masz racje, korzystaj Kochana z wolnego ! Dopóki masz możliwość ![]() Śnieżka_ dzia
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
eh... siostra mnie irytuje
![]() jutro bede pisać dobranoc |
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
I ja zmykam.
Do jutra. Dobranoc
|
|
#4807 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zaraz bede go testowac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no dobra dziewuszki to ja tez mknę spać, z nauki nic dzisiaj nie będzie do jutra ![]()
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Piwo, lachmadżun i Sylwia pęka i jest szczęsliwa. Dzisiaj dostałam tyle komplementów, że łohohoh
Tamonitko - torba wypas ![]() Jeszcze chwilkę pobuszuję i uciekam spać.. ;*
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry słoneczka
Mialam zamiar spac do 10 ale jestem tak przestawiona ze obudzilam sie o 7 juz. O 10 wybieram sie na zakupy spozywcze i nie tylko Moze cos upoluje A dzien zapowiada sie nudno i beznadziejnie... Moze przezyje do jutranefre : Widzisz nefre? Na pewno nie na daremno prawili ci te komplementy Mam nadzieje ze przezz to zmienilas zdanie do samej siebie.tamonita: Superowa torba ! Tez musze w jakas zainwestowac na wiosne I w reszte odziezy tez bo wszystkie spodnie,podkoszulki sa na mnie za duze AAlez to bedzie szal zakupow ![]() Co do poprzednich klas to u mnie z podstawowki tez sie nie oddzywaja wszysccy Ale lataja mi z gory na dol Jedna rzekomo przyjaciolka jest taka wkurzajaca ze .A natomiast najwiekszy wrog z podstawowki jest moim najlepszym przyjacielem Tak wiex ludzie sie zmieniaja![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja siedze i ziewam a zaraz sie za ćwiczenia zabiorę dobrze że przynjamniej nie musze dzisiaj sprzątać ![]() akcja ferie rozpoczęta ![]() miłego dnia |
|
|
|
#4811 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Miłego dnia .. |
||
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się ferie skończyły właśnie ;(
W poniedziałek już do szkoły ehhh... Śnieżko - kolega ![]() MIłego dnia ;*
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ciekawe jak wrócę do szkoły po takiej 6 tygodniowej przerwie ![]() Podpatrzyłam tydzień temu w coffe heaven jak robią kawę, która tak bardzo mi smakuje I znam ich sposób - właśnie piję identyczną, o wiele tańszym kosztem
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
oj Nefruś Ty to masz z tymi kolegami ..
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
na dobry poczatek uciekam z kolezanka do miasta
![]()
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Jej,ale mam fatalny humor od rana
.Wczoraj Tż-et mi powiedział o 21,że odezwie się później,bo kuzynka go popyta z historii,no więc dobra,ok nie miałam nic przeciwko,ale odezwał się do mnie dopiero o 2,w nocy!! a dzsiaj mi napisał,że nie ma zabardzo czasu,żeby przyjechać,ale na godzinke może wpaść! dzisiaj,w sobote!!!! chyba go mama nie kocha! i teraz to już mnie naprawdę doprowadził do granic wytrzymałości.Mam całą sobotę siedzieć sama tak?! niech sobie nawet tak nie wyobraża.
|
#4818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Dziękuje I jak testowanie materaca ![]() Niestety Jabłuszko, ząb od rana znów boli ![]() Cytat:
Cieszę sie, że miałaś udany dzień wczoraj Tak powinno być ![]() Cytat:
Baby mi też zapowiada się nudny dzień ^_^ ale przeżyjemy Lepszy nudnawy dzień, niż taki przepełniony nauką nie Ciuszki za luźne ? Skąd ja to znam Gratuluje ![]() A u mnie z tymi przyjaźniami to róznie, bo obecnie nawet patrzeć nie moge na dziewczyne z ktora przyjaźniłam się w gimku (btw. nie wiedziałam, ze mozna być tak fałszywym )![]() Cytat:
![]() A ja właśnie... jem śniadanie A to dlatego, że dopiero zwlekłam się z łózka, bo niestety bolał (boli) mnie ząb i chciałam poleżeć, żeby mi przeszło... Za oknem beznadziejna pogoda, deszcz, plucha jednym słowem lipnie, miałam iść na jakieś zakupy (spożywcze tylko, widziałam wczoraj pomarańczową herbate, która mnie zaintrygowała, btw. piłyście możę ? i chciałam sobie ją kupić) ale... w taka pogode chyba się polenie w domu...Ahhh ferie Naprawde współczuje Dziewczynki, że musicie wrocić do szkoły... Szkoda, że nie mamy ferii w tym samym czasie, wtedy Wizaż miałby pełen obrót 24/dobe ![]() Idę po herbatke (kawa już wypita )Miłego Dnia Kochane emotki usunięte...
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam
.Ech,LoLciu - Też nieraz miałam taki przypadek,albo coś wypadło,albo chory,rozumiem Twoje oburzenie na TŻ-ta,postaraj się też go zrozumieć,bo może naprawdę nie może przyjechać ![]() Ja chcę jeszcze ferie ^^ Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tamonita : Masz racje .Lepiej posiedziec w nudach w domu niz z nauka.Chociaz ja moze zrobie dzis wsyzstkie zadania zeby miec juz swiety spokoj.No i przepisze ksiazke kucharska bo zaczynam prowadzic Ty dopiero sniadanie? Ja juz zjadlam obiad Takto jest z moja babcia Chyba musze sie z nia dogadac ze w swieta gotuje sobie sama. Tak ciuszki luzne Ale mama nie krzyczy. Ba nwet przeciwnie. Sama zaproponowala zakupy nowej odziezy![]() No to kupilam wszystko co mialam kupic Z spozywczych to oprocz nadbialu to wlecialy rzeczy na salatke bo mam zamiar robic Zobaczymy jak wyjdzie bo robie 1 raz. Z odziezy kupilam sobie dres i bluzke W sumie nie nudzi mi sie za bardzo
|
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4822 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że ja nie mam takiego samozaparcia żeby z okazji sesji zrezygnować z Wizażu to już w sumie moja czwarta sesja z Wizażem i nic mi sie nie poprawia Cytat:
Cytat:
ale jakoś szczególnie nie płaczę z tego powodu ![]() Cytat:
możę nie będzie tak źle ![]() Cytat:
no bop w sumie jeśli ona ma teraz sesję to pewnie faktycznie ma robotę i nie może...może trochę panikuje, ale faceci tak mają ja bym się nie dopatrywała w tym niczego złego ![]() Cytat:
nawet Wielkanoc jest wyjątkowo niedługo w tym roku ![]() wczoraj spędziłam całkiem miły wieczór z TŻ-m (pomijając kolejną poważną rozmowę ) a teraz już jestem zebrana i czekam na rodziców, którzy mają przyjechać i zabrać nas na jakiś obiad miło z ich strony, nie będę musiała gotować ![]() a po powrocie czeka mnie nauka miłej soboty |
||||||
|
|
|
#4823 | |||||
|
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
ależ paskudnie na dworze, pogoda dla samobójców, echh...![]() Cytat:
![]() ach ci koledzy - potrafią podnieść poczucie własnej wartości w sumie powinno sie miec takiego kumpla/faceta od komplementow - jest Ci źle-dzwonisz-on komplementuje i od razu Ci lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
ja jestem coffeeheaven'ową maniaczką ![]() materac super, wreszcie nie zapadam się nie wiadomo jak nisko i nie wbijają mi się spręzyny w cielsko ![]() buuu biedny żab zapodaj sobie cos przeciwbolowego a jak sie nie poprawi to jak najszybciej do zębologa idź ![]() mogę sie z Tobą posolidaryzować w bólu - tak mnie gardło boli,że coś okropnego po prostu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() heh, a mi się tak chce uczyć, że szok po prostu. No, ale jak mus to mus jeszcze dwa tygodnie i (mam nadzieje:P) bedzie po wszystkim ![]() Mialam dzis wieczorem sie spotkac ze znajomymi, ale biorąc pod uwage zaawansowany stan mojego gardła i zupełnie niezaawansowany stan mojej nauki chyba jednak sobie odpuszcze... ![]() Zaraz sie wypuszcze na zakupy bo lodowka pustkami swieci ![]() Milego dnia słonka ![]()
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
madame_apple: Ok oczywiscie ze dam znac jak wyszla
Ale na pewno bedzie pyszna Juz to widze po skladnikach![]() Ewusia_marchew : No Wielki Czwartek jest juz 20 marca. Takze zleci jak nie wiem co Popielec 6 lutego a w przyszly czwartek paczki![]() ![]() Milego dnia z rodzicami i Tż-etemDziewczyny jak Wy robicie to ze w jednej odpowiedzi cytujecie duzo innych wypowiedzi dziewczyn? Bo ja umiem tylko 1 osobe... Wiecie co chodzi?
|
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
A więc kochane, cały sekret białej mochy o smaku białej czekolady z Coffe Heaven to... waniliowy sos do deserów!
Taki sam jak w każdym markecie, tyle, że posiadają takie większe jak w budkach z goframi i lodami A robili ją tak: Dodali do kubeczka dużo sosu waniliowego, zrobili kawę z ekspresu, po czym dodali dużą ilość zwykłego mleka [mlekovita tak na marginesie ]. Białą kawę połączyli z sosem waniliowym, dodali cukier i bitą śmietanę na wierzch. Prościzna, prawda? ![]() Baby14: Klikasz zamiast "cytuj" na przycisk znajdujący się obok - z plusikiem Klikasz na ten plusik przy każdej wiadomości którą chcesz zacytować, a następnie dajesz "Odpowiedz"
|
|
|
|
#4826 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Ale mnie tu długo nie było.. pamiętacie mnie jeszcze? ![]() Ostatnio nawał pracy, szkoły i wszystkiego po trochu, że na Wizaż już niestety zabrakło czasu Poczytałam Was trochę, bo dzisiaj troszkę luźniejszy dzień, ale nie ma szans na nadrobienie wszystkich zaległości, tak się rozpisałyście ![]() Przesyłam buziaki i pozdrawiam
|
#4827 |
|
Zadomowienie
|
O, coś o tajnikach Coffee Heaven też wiem
W Gdyni/Sopocie przynajmniej używają syropów smakowych do kawy jakiejś włoskiej firmy. Podobnie jakw Starbuck's tyle,że tam do wyboru są tez syropy słodzone sukralozą praktycznie bez kcal. Do tego zaparzają ją w ekspresie ciśnieniowym bodajże (yyh gdyby nie cena lepszego modelu to...) i gotowe Pogody pod psem ciąg dalszy, ba wiatr i deszcz jest silniejszy niż wczoraj. Jak jutro tak będzie to nic tylko się pochlastać o.O Próbowałam coś się pouczyć i stwierdziłam,że mam to gdzieś mimo zaległości,ale to szczegół |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4828 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do lekcji, to nam nie zadali A obiad będe dopiero jadła ![]() Cytat:
Może zakupie ![]() Cytat:
Jak ja to dobrze znam Smacznego ![]() Cytat:
![]() Ehhh Ty tez biedna z tym gardłem jesteś, współczuje i solidaryzuje się w 100 % Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Umieram. Umieram. Umieram. Matko jak mnie okropnie boli Dlaczego ja nie moge poprostu sobie odpocząć tylko ciągle coś mi jest ?! Teraz kiedy mam wolne od budy to ząb mnie nawala, mam dość !
|
|
|
#4829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do nauki to u mnie to samo. Jakoś nie mogę się zmusić... |
|
|
|
|
#4830 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i owocnej nauki... ja też zaraz siadam ![]() a dziękuję a TŻ już w pracy siedzi, z samymi rodzicami byłam najadłam się strasznie, aż nie chce mi się ruszać ![]() i jeszcze powiesiłyśmy z mamą nowe zasłony, które po długich a ciężkich zostały w końcu uszyte ![]() no jasne zę pamiętamy Cytat:
(które teraz już niestety zachodzi ) i gdyby nie wiatr silny i zimny to byłoby całkiem przyjemnie ![]() Cytat:
wygląda na to że dentysta konieczny trzymaj się spadam do nauki nie chce mi się, to za mało powiedziane
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Fajnie masz... ja miałam taka klase, że połowa osób sobie już nawet "cześć" nie mówi... 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Bo jednak do podst. chodziło się z tymi samymi ludźmi do jednej klasy przez
) a w gimku to tylko 3 lata

Moze przezyje do jutra

wygląda na to że dentysta konieczny