|
|
#511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - Część XIV
Biale ponczochy/rajstopy to taki slubny koszmarek brr..
Ttunia nie martw sie tak i zluzuj troche bo Ci sie odbije to na stanir fizycznym w dniu slubu. Pamietaj ze mimo ze chcialabys zeby bylo idealnie, nigdy tak nie bedzie. U kazdej z nas bylo jakies niedociagniecie czy wpadka i wesele sie nie zawalilo!
|
|
#512 |
|
Zadomowienie
|
Ja mialam biale ponczochy
ale tylko dlatego ze kuzynka dala mi swoje ktore miala jako zapasowe na wlasnym slubie (oczywiscie nieuzywane).w planach mialam kupno bezowych,ale jak dostalam tamte to machnelam reka bo i tak malo co bylo je widac
|
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
Do brwi polecam:
Brocat Studio Urody , ul. Szajnowicza-Iwanowa 13F , Kielce Iwona od kilku lat zajmuje sie od kilku lat tylko modelowaniem brwi. super efekt gwarantowany. Ja nie mialam zadnych rajstop, za goraco, poza tym buty lepiej trzymaly sie na stopach bez ponczoch. Cieszylam sie bardzo ze nic nie mialam bo inaczej bym sie ugotowala
|
|
#514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pończochy miałam cieliste, ale równie dobrze mogłabym mieć rajstopy.
|
|
|
|
|
|
#515 |
|
Raczkowanie
|
Ja paznokcie umówiłam kilka dni przed ślubem bo odrostu jeszcze nie będzie na pewno widać a myślę że przed samym ślubem będzie sporo do ogarnięcia i bałam się że nie będę miała na nie czasu
![]() Żabko fajnie że już ogarnęliście podróż poślubną - ja jeszcze o swojej wcale nie myślałam... póki co myślę o panieńskim A powiedz mi jak sprawa z gośćmi? Bo pisałaś że mogą się nie pomieścić o ile dobrze pamiętam... mam ten sam stres - napisz jak to u Ciebie ostatecznie wyszło. Co pończoch to w sumie może mi coś podpowiecie... mam wąską suknię (dopasowaną w talii i biodrach) z jedwabnego muślinu i wydaje mi się że jakie pończochy bym nie założyła będą się odznaczać co myślicie? Rajstop nie cierpię... najwyżej pójdę z gołymi nogami... W sumie to nawet podwiązka może się odznaczać... ;/
|
|
#516 |
|
Zadomowienie
|
Ja nic nie pisalam o podrozy bo jeszcze nic nie mamy 😉 to ktos inny musial pisac i Ci sie pomylilo.
A co do gosci to wyszlo fajnie. Bedzie ok 140 osob 😉 ale lista jeszcze nie do konca zamknieta bo do kilku osob jeszcze nie dzwonilam, ale. Zmiescimy sie ❤ ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- A paniensko kawalerski w ta sobote 😉❤
|
|
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
ja pisałam o podróży poślubnej
i zapowiada się niezła pogoda na weekend ja jak patrzę na przyszły tydzień to mi słąbo bo nie wiem jak się skończy ten nasz panieńsko-kawalerski grill....
|
|
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
my mieliśmy mieć grilla na podwórku, ale zorganizowaliśmy sobie lokal i będzie impreza w środku, a grill na tarasie. Właśnie przez tą piękną pogode...
|
|
|
#519 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie miałam żadnych rajstop ale miałam odkryte buty wiec to nawet nie wchodziło w grę. Paznokcie robiłam w środę i było ok
Ja tak ok tydzień przed ślubem stwierdziłam ze juz mnie nic nie obchodzi i co ma być to będzie. I nieważne ze były różne kolory wstazeczek tam gdzie powinny być takie same, i kwiaty na stole młodych były inne niż na stołach. Wszyscy dobrze się bawili i to najważniejsze 😀 zapomniałam jeszcze dodać że pierwszy taniec cwiczylismy raz przy wyborze piosenki 3 dni przed ślubem.... Ale jakoś poszło Jakby któraś chciała to mogę przesłać zdjęcia sukienki która szłam u Anety Parandyk |
|
|
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
No i wlasnie, swiat sie nie zawalil
ile kosztowalo Cie szycie? Robilas wg innej sukni czy wg swojego pomyslu?Zabko a swiadkowie w koncu sie poczuwaja do swoich rol?
|
|
#521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1600 zł z welonem i jakbym chciała to bolerkiem. Projekt na podstawie kilku sukni które mierzylam w salonach plus to co mi się wymyslilo sukienka wyszła bardzo wygodna w tańcu. Nie przeszkadzała w niczym. Nawet do toalety nie musiałam chodzić w "obstawie"
|
|
|
|
|
|
#522 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam pytanie z innej beczki ... otoz mam dylemat.
Miesiąc temu wybraliśmy obrączki w Skorpionie na Sienkiewce. To jest ten model: klasyczne, płaskie z szlifowanymi bokami. Próba 585, taka standardowa. Problem jest tego typu, że szwagierka ponad miesiąc temu zdecydowała się na ten sam model ( od tego samego jubilera) i już od miesiąca po ślubie noszą te obrączki narzekając, że strasznie się rysują. Mówią, że już po dwóch tygodniach były zajechane, a teraz .... nawet nie nosi tej obrączki do pracy bojąc się, że będzie jeszcze gorzej. Już sama nie wiem. Powiedziano nam, że możemy zmienić zdanie i wybrać inny model, nawet jeśli będziemy tydzień przed ślubem. Co tu robić ? |
|
|
|
|
#523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Świadek jak najbardziej, sam zadzwonił do TŻ, spotkał się z nim, chciał nr do starszej, żeby zorganizować to, załatwił lokal, zaproponował, że kupi wódkę na K-P, ogólnie chętny do pomocy. Świadkowa, hmmm cóż tu dużo mówić, będzie pomagać, ale jakoś nie czuje od niej tej chęci pomocy. Ale cóż. Jakoś to będzie
|
|
|
|
#524 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A w poniedziałek po ślubie spadł pierwszy śnieg Cytat:
Pierwszy taniec na ostatni moment. Tu coś nie grało, tam kolor nie pasował, zapomniałam o tubach przy pierwszym tańcu Ale co tam, nikt nie zauważył, a wszyscy się dobrze bawili ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
Żabko faktycznie pomyliłam z tą poślubną
ale zawsze wpadam tu jak po ogień a z gośćmi pytam bo ja się teraz boję o miejsce bo proszonych jest więcej niż sala zmieści, ale wiem że bliżej ślubu się okaże że sporo z tych co mówili że będą odpadnie... aga_fe pewnie że pokaż suknię Escorpio w sumie trochę się właśnie boję czy będzie ciepło bo to październik, może faktycznie na przymiarkę wezmę jakiekolwiek żeby zobaczyć czy się odznaczają - dzięki za podpowiedź
|
|
#526 |
|
Raczkowanie
|
Ttunia, gratuluje wybory
ja byłam na krecie w zeszłym roku, jest pięknie ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Niestety, pani z 4 make up nie ma miejsca m z moim TŻ mamy w następnym tygodniu panienski i kawalerski, ale w zupełnie innych miejscach ![]() nam z zaproszonych 260 osób przyjdzie okolo 175 nie chciałam wierzyć w opowieśc, że aż tyle ludzi odmawia.
|
|
|
|
|
#527 |
|
Raczkowanie
|
Kasia 88 a prosiłaś z dziećmi czy bez?
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zadomowienie
|
Ja na 222 osoby zaproszone razem z dziecmi zostaje mi na chwile obecna 130 doroslych i 18 dzieci.
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#531 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#533 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny mam wesele dziś u kolegi i mam fryzurę zrobioną w Wytwórni fryzur. Powiem Wam, że trzyma się, zobaczymy co będzie po weselu.... Prześlę Wam zdjęcia, ale to jutro. |
|
|
|
|
|
#534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kolejna rzecz - pierwszy takiec. Jaka piosenke Polską wybrać ? a jaką Wy miałyście albo wybrałyście ? |
|
|
|
|
|
#535 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny macie jakieś gotowe szablony winietek? Żeby tylko wpisać imię i nazwisko a na odwrocie podziękowanie za przybycie. Może któraś robiła sama i ma zapisany szablon?
|
|
|
#536 |
|
Raczkowanie
|
Ja dopiero będę robić. Tzn tż będzie robił wiec mogę podesłać ale to myślę że w przyszłym tyg dopiero
|
|
|
#537 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny gdzie polecacie aby zamówić kwiaty w Kielcach na sale , bukiety oraz przystrojenie autka ??
Welon do sukni ecru kupić biały czy właśnie ecru ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#538 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po
, nie obyło się bez wpadek, ale jakoś poszło. Było dobrze, ale nie idealnie i cieszę się, że mam to już za sobą. Nie mogę jeszcze uwierzyć, że to tak szybko minęło i, że od soboty jestem już żoną
|
|
#539 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje😉 i wszystkiego najlepszego 😉 ja nie mam czasu ostatnio na nic i do tego teraz kazdy weekend zajety weselami... Dzis musze zadzwonic w koncu do tych wszystkich uslugodawcow i siasc do tych wonietek, a ze nie jestem krolem worda to pewnie mi troche zejdzie az to rozgryze 😉 chyba ze znajde jeszcze jakiegos gotowca 😛
|
|
|
#540 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje very nicee
Dziewczyny wrzucam próbna fryzurę 😛 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

ale tylko dlatego ze kuzynka dala mi swoje ktore miala jako zapasowe na wlasnym slubie (oczywiscie nieuzywane).w planach mialam kupno bezowych,ale jak dostalam tamte to machnelam reka bo i tak malo co bylo je widac

A w poniedziałek po ślubie spadł pierwszy śnieg