|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XL
Ma ktoś butelkę z wkładem chlodzacyn i wyciskarka do owoców?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Racja jest jak du*a, każdy ma swoją. Więc skończmy już temat tego micela
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odp. dotyczące porównania miceli.
|
#1925 |
|
Wtajemniczenie
|
W zeszłym roku kupiłam sokowirówkę i dzisiaj odmówiła posłuszeństwa. Jednym słowem trup.
![]() Niestety paragonu brak. Czy ktoś z Was może miał podobną sytuację, i pomimo braku paragonu przyjęli sprzęt do reklamacji ? |
|
|
|
#1926 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wydruku będzie nr transakcji i sklep powinien odnaleźć paragon - kiedyś babcia tak zrobiła z żelazkiem
|
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1931 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydrukuję sama, na szczęście nie muszę specjalnie iść do banku. Na potwierdzeniu jest informacja, że to sklep Biedronki. Także na tej podstawie powinni sprawdzić w systemie i uwzględnić reklamację. ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Są u Was orzeszki ziemne niesolone Akardo? U mnie nawet cenówki brak
|
|
|
|
#1933 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak kupowałyście płatki kosmetyczne które wchodził pojedynczo zamiast jako trójpak to nie pamiętam żeby jakieś oburzenie było. Ludzie robią o wiele gorsze rzeczy np mi zdarzyło się że klient oskarżył mnie że okantowałam go na ponad 50zł i musiałam liczyć całą zawartość kasy a inni klienci na to patrzyli. A gdy się okazało że na kamerach jest ok i w kasie sie pieniądze zgadzają to pan wspaniałomyślnie powiedział, że nie zgłosi tego na policję bo nie ma czasu A ja jeszcze musiałam się uśmiechnąć i zaprosić imbecyla ponownie. A jeśli chodzi o wielopaki to niektóre rzeczy wchodzą też pojedynczo. Jeśli coś da się kupić pojedynczo to to kupuję i guzik mnie obchodzi co ktoś o tym sądzi. |
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6406544 6]Przeżywacie te micele jakby miały spowodować przynajmniej upadłość tego tworu zwanego Biedronką. Jak kupowałyście płatki kosmetyczne które wchodził pojedynczo zamiast jako trójpak to nie pamiętam żeby jakieś oburzenie było. Ludzie robią o wiele gorsze rzeczy np mi zdarzyło się że klient oskarżył mnie że okantowałam go na ponad 50zł i musiałam liczyć całą zawartość kasy a inni klienci na to patrzyli. A gdy się okazało że na kamerach jest ok i w kasie sie pieniądze zgadzają to pan wspaniałomyślnie powiedział, że nie zgłosi tego na policję bo nie ma czasu A ja jeszcze musiałam się uśmiechnąć i zaprosić imbecyla ponownie. A jeśli chodzi o wielopaki to niektóre rzeczy wchodzą też pojedynczo. Jeśli coś da się kupić pojedynczo to to kupuję i guzik mnie obchodzi co ktoś o tym sądzi.[/QUOTE] ALe, ze jak go okantowałaś? Źle mu wydałaś, czy coś źle naliczyłaś?
|
|
#1937 |
|
Konto usunięte
|
niby że dał mi większy nominał i jeszcze wziełam od niego koncówkę chyba 7zl czy coś. A tak naprawde to chyba wtedy poprosiłam go o jakieś groszaki . I ochroniarz sprawdził kamery a mimo to facet się buchał że go okradłam a kase wziełam sobie do kieszeni
|
|
|
|
#1939 |
|
Pani Mizantrop
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6406544 6]Przeżywacie te micele jakby miały spowodować przynajmniej upadłość tego tworu zwanego Biedronką.
Jak kupowałyście płatki kosmetyczne które wchodził pojedynczo zamiast jako trójpak to nie pamiętam żeby jakieś oburzenie było. Ludzie robią o wiele gorsze rzeczy np mi zdarzyło się że klient oskarżył mnie że okantowałam go na ponad 50zł i musiałam liczyć całą zawartość kasy a inni klienci na to patrzyli. A gdy się okazało że na kamerach jest ok i w kasie sie pieniądze zgadzają to pan wspaniałomyślnie powiedział, że nie zgłosi tego na policję bo nie ma czasu A ja jeszcze musiałam się uśmiechnąć i zaprosić imbecyla ponownie. A jeśli chodzi o wielopaki to niektóre rzeczy wchodzą też pojedynczo. Jeśli coś da się kupić pojedynczo to to kupuję i guzik mnie obchodzi co ktoś o tym sądzi.[/QUOTE] Boże, skąd się biorą takie buraki
|
#1940 |
|
Konto usunięte
|
Ale ogólnie milo wspominam pracę w biedronce. Większość klientów była sympatyczna
A i zawsze mogłam sobie jakiś towar odłożyć .Za to ta biedronka w której zazwyczaj robię zakupy to totalna porażka i chaos na każdej półce. |
|
|
|
#1941 |
|
Kocia i psia mama :)
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6406544 6]Przeżywacie te micele jakby miały spowodować przynajmniej upadłość tego tworu zwanego Biedronką.
Jak kupowałyście płatki kosmetyczne które wchodził pojedynczo zamiast jako trójpak to nie pamiętam żeby jakieś oburzenie było. Ludzie robią o wiele gorsze rzeczy np mi zdarzyło się że klient oskarżył mnie że okantowałam go na ponad 50zł i musiałam liczyć całą zawartość kasy a inni klienci na to patrzyli. A gdy się okazało że na kamerach jest ok i w kasie sie pieniądze zgadzają to pan wspaniałomyślnie powiedział, że nie zgłosi tego na policję bo nie ma czasu A ja jeszcze musiałam się uśmiechnąć i zaprosić imbecyla ponownie. A jeśli chodzi o wielopaki to niektóre rzeczy wchodzą też pojedynczo. Jeśli coś da się kupić pojedynczo to to kupuję i guzik mnie obchodzi co ktoś o tym sądzi.[/QUOTE] To są sytuacje nagminne. Albo jak klient zgubi portfel i przychodzi i mówi, że kasjerka mu na pewno ukradła. Mnie to już raczej nic nie zaskoczy. |
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie, że niektórzy ludzie są tak sfrustrowani i być może poniżani w swoich własnych miejscach pracy, że tam, gdzie tylko mogą pokazują swoją wyższość nad innymi, wreszcie mają oni władzę i mogą sobie kimś bezkarnie pomiatać. Bo on wielki klient biorący te dwa browary za dwa złote. Smutna prawda ale tak ma sporo ludzi więc lepiej nie brać ich zachowania do siebie
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2016-08-12 o 03:08 |
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6406752 6]niby że dał mi większy nominał i jeszcze wziełam od niego koncówkę chyba 7zl czy coś. A tak naprawde to chyba wtedy poprosiłam go o jakieś groszaki . I ochroniarz sprawdził kamery a mimo to facet się buchał że go okradłam a kase wziełam sobie do kieszeni[/QUOTE]
Dobrze to ujęłaś.. buc... mógłby chociaż przeprosić i przyznać się do błędu
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
może kogoś zainteresuje ta informacja
![]() http://gry.onet.pl/biedronka-nowa-pr...ierpnia/epc80d |
|
|
|
#1946 |
|
Rozeznanie
|
Buce są i będą
Sama pracowałam na kasie i wielokrotnie zdarzały się przykre sytuacje np. Pani mówi do synka,,Widzisz? Ucz się ucz, bo skończysz jak ta pani". Lub chłopak 15-16 lat kupił coś za 19.90 dał 2o zł wydalam 10 gr....gość wielkie oczy i że za mało! I oburzenie! To mu mówię równanie że tyle minus tyle daje tyle. I na kalkulatorze mu pokazałam, to gość tylko aha i poszedł. Innym razem miałam przeliczenie szufladki (oczywiście wszyscy patrzą na mnie ) bo koleś oskarżył mnie o niewydanie 5 zł. Powiedział że dał 35 zł a dał 3o Oczywiście mi się zgadzało wszystko, ale on i tak wiem swoje. Dodatkowo ludzie patrzyli jak na złodzieje i szeptali, że wstyd tak ludzi oszukiwać -,- No jeszcze jak klienci przychodzili do mnie z pretensjami, że na paragonie cena wyższa niż na półce. Uprzejmie mówię, że z tym trzeba udać się do POK-u, poszli ale i tak dostało mi się trochę wyzwisk. Nie wspomnę o poganianiu, że za wolno, że kodu szukam (bo jak można nie znać kodów na ponad 40 bułek, większości warzyw i owoców). No ogólnie przykre sytuacje, bo patrzą z wyższością, a wielu kasjer ów często ma wyższe wykształcenie niż niejeden klient, tylko szkoda, że pracy w tym zawodzie znaleźć nie mogą. I żeby nie było, że wielki ot robię, bo napisze, że cmykne sobie po te micele dziś, może coś zostało
|
|
|
|
#1947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do klientów-buraków-chamów to też mnie nic nie zdziwi, wiele lat pracowałam w handlu i nieraz byłam: złodziejką, leniem, idiotką, albo też głupio się gapiłam czy nie okazywałam sympatii i sklep przez moją obsługę pójdzie na dno (sieciowy market) Kupiłam wczoraj ![]() Absolutnie bez szału, smakuje jak kawa z kakao, a wychodzi taniej Te 10zł, które na nią przeznaczyłam to maximum, które warto przeznaczyć.
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Konto usunięte
|
Teraz pracuje w bankowosci i czuje sie gorzej niz w biedrze. Ludzie sa okropni, szczególnie ci co mają zajęcia komornicze lub kredyty.
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a co powiecie na sytuacje, gdy w do sklepu wchodzą "dziady dworcowe", żulernia, sztajmesi etc. pod wyraźnych wpływem alkoholu, ledwo stojący na nogach (dodam, że "aromat" smrodu ciągnie się już za nimi od wejścia), przeklinający, bluzgający
Podchodzą do półki z Amareną i jeszcze próbują się przecisnąć bez kolejki do kasy![]() Czy naprawdę nikt z obsługi nie chce, nie może, boi się zwrócić uwagę i wyprosić delikwentów ze sklepu? Dla mnie to osobiście porażka kierownika sklepu, że notorycznie pozwala sobie na takie cuda. Mam ochotę napisać do BOK-U o takiej sytuacji, ale nie jestem pewna czy to w ogóle ma sens. A tak na marginesie, to ostatnio znalazłam się w podobnej sytuacji w L. Już na parkingu grupa piątkowych budowlańców, mocno podpitych używała sobie przy okazji stosując niewybredne inwektywy bardzo głośno podnosząc głos i wykrzykując potem na sklepie obsceniczne słowa. Ochroniarza w takich sytuacjach brak zareagowałam, zwróciłam spokojnie uwagę i na sklepie zrobiło się, jak makiem zasiał . Widziałam, jak matki z dziećmi mnie obserwują. A ta szajka buraków po prostu przeprosiła i chybcikiem uciekła do kasy.
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

tp

Dzisiaj też wyczaiłam jogurty Aktiplus bez laktozy po 49 groszy,ostatnio były po 1,49.

na wydruku będzie nr transakcji i sklep powinien odnaleźć paragon - kiedyś babcia tak zrobiła z żelazkiem

Nie kumam jak tak można i jak on może sobie w oczy spojrzeć, tak normalnie jako człowiek.