|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ugly Betty.
Ja tez oglądam
Podobał mi się ostatnio odcinek, który leciał na tvp2, ale coś z tymi odcinkami jest nie tak bo chciałam jeszcze raz obejrzeć i ściągnęłam 11 a tu jakiś inny ??? Nie wiem jaka jest prawidłowa kolejność. Ten ostatnio na tvp 2 to który tak naprawdę był? Wie ktoś może?
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka212 na TVP2 jest jakaś zamotka, bo kiedyś zamiast odcinka chyba nr 5 poleciał odc 11. więc mozliwe, że teraz było 10, ale nie dam sobie głowy uciąć
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
ja sciągam sobie odcinki, które lecą na bierząco w stanach i jak czasami zapomnę to się też zagubię, który już oglądałam :/
|
|
#154 |
|
Przyczajenie
|
hej
a ma moze kto napisy do odcinkow od 14 do 23 seria I
|
|
|
|
|
#155 |
|
Mrs Mrau
|
napisy są na www.napisy.info
|
|
|
|
|
#156 |
|
Przyczajenie
|
Tak wogule to cześć!
A teraz do tematu. Kiedy właściwie na Fox Lifie lecą odcinki Betty bo nigdy nie mogę na nie trafić. A po tym świątecznym maratonie wogule nie ma ich w programie. To co z tym serialem? I który odcinek aktualenie leci na TVP2?? Dzięki |
|
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Na początku powiem że kocham wersję kolumbijską,mam do niej ogromny sentyment,ten serial bawił i wzruszał mnie do łez. Według mnie najlepsza telenowela jaka powstała,naprawdę
Z wersją amerykańską obudziłam się póóóóźno - dopiero ściągam trzeci odcinek z pierwszego sezonu. No i jest ok,ale jednak to nie to samo co oryginał przede wszystkim Betty jest w miarę ładna,ma normalny głos,ciuchy na które "jako tako" można patrzeć bez zawału serca mistrzostwem świata była oryginalna postać Betty - tłuste włosy,za duże okulary,szare zęby,zgarbiona,okropny skrzeczący głos,ubrania które wołały o pomstę do nieba chyba najbardziej w wersji amerykańskiej razi mnie Daniel - który nie ma w sobie nic z Armanda - silnego,zarozumiałego,sek sownego egoisty. Daniel to raczej taka...dupa,nie ma "tego czegoś". Baaardzo żałuję że postać sekretarki - rywalki Betty jest tak mało efektowna Patricia i jej przykrótkie miniówki,donośny głos i wieczne machanie głową to było coś
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do TVP2 to się nie orientuje, ale na FOXLife chyba już się Ugly Betty skończyła (nie widze w rozpisce na nast tydzień). w każdym bądź razie 1 sezon. dzisiaj miał się pojawić kolejny odcinek 2 sezonu, ze względu na strajk scenarzystów w hollywood mocno opóźniony.
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio zmienili godzinę emisji na dwójce i kiedy włączyłam o 22 było już po ptokach
Zdenerwowałam się na dwójkę okropnie bo traktuje ten serial jak zapchaj dziurę. To już nie pierwszy raz taka zmiana w godzinach. Postanowiłam oglądać na komputerze niezależnie od telewizji Z resztą wg mnie te odcinki z napisami znacznie lepiej oddają humor i dialogi tego serialu niż tłumaczenie lektora. Sam serial jest po prostu świetny! ![]() Z odcinkami już doszłam do ładu. Zaraz biorę się za oglądanie ostatniego pierwszej serii. A ile odcinków liczy sobie druga seria? |
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
heh a ja z bratem zaczelam ogladac bo sie chlopak wciagnal i wczoraj mu wszystko musialam tlumaczyc;-))))))))))))))
|
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
Ja ten serial oglądam wyrywkowo bo nie zawsze mam czas i się trochę pogubiłam. Czy ta nowa blondyna, siostra szefa to tak na prawde jego brat co niby zginął?
Na youtubie oglądałam kawałki z Vicky Beckham... fajne...!
Edytowane przez AgataM86 Czas edycji: 2008-01-15 o 13:32 Powód: zagmatwanie w koligacjach rodzinnych ;) |
|
|
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
taaaak - ten sam brat nieboszcyzk
okazalo sie ze cale zycie tlumil w sobie ta kobieca nature no i jak nadarzyla sie okazja to zmienil swoje cialo na bardziej ksztaltny model
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
zgadza sie
to jego brat, a teraz to chyba juz siostra
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
Sciagam pierwszy odcinek
![]() Skoro Gossip Girl chwilowo nie leci to zobacze coz toza Ugly Betty |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajszy odcinek był the best. Ale się uśmiałam
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a odcinek z Vicki Beckham fajny teraz będzie coraz ciekawej , tak mi się wydaje
|
|
|
#167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już się nie mogę doczekać poniedziałku!!!!!
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
Ostatni czykli ktory to byl? Bo chcialabym ozobaczyc
![]() Bo ja ogladam na kompie a nie w tvn niestety :/ |
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
ale bedzie dalej na dwojce ?
nowa seria tak ?
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehehe faktycznie niezłe A teraz coś schrzaniłam w kolejności bo właśnie druga seria mi się ściągnęła (1 odcinek) i .. nieźle się porobiło heh |
|
|
|
|
|
#174 |
|
luckygirl
|
Ja jestem na bierząco z abc,także oglądam każdy nowy odcinek na komputerze
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem jak ja to zrobilam ze w ten poniedzialek nie ogladalam Betty :/ pewnie mnie mama na skype zagadala
buuu a najlepsze jest to ze przypomnialam sobie o tym dopiero wczoraj
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
aaaa no faktycznie
dzieki za ppodpowiedz
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Serial bardzo fajny. Bardzo, bardzo fajny. Ale. Czy któraś z was na widok Henry'ego także ma ochotę rzucić w ekran pantoflem/pilotem/kotem/encyklopedią niepotrzebne skreślić? Matko, jak on mnie irytuje. Nie chodzi tu o wygląd bynajmniej, ale o jego super ekstra poczciwość, uczciwość i sympatyczność. Mama i siostra mówią, że się czepiam. No cóż, ale czy na pewno?
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiadomo, jest przerwa jak w większości seriali - przez strajk scenarzystów. Ostatnio słyszałam jednaj, że strajk ma się ku końcowi, oby! asiu- widzę, że jesteś chyba z mojego rodzinnego miasta - pierwsza osoba, która widzę na forum z Z.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

Podobał mi się ostatnio odcinek, który leciał na tvp2, ale coś z tymi odcinkami jest nie tak bo chciałam jeszcze raz obejrzeć i ściągnęłam 11 a tu jakiś inny ??? Nie wiem jaka jest prawidłowa kolejność. Ten ostatnio na tvp 2 to który tak naprawdę był? Wie ktoś może?

przede wszystkim Betty jest w miarę ładna,ma normalny głos,ciuchy na które "jako tako" można patrzeć bez zawału serca 

Zdenerwowałam się na dwójkę okropnie bo traktuje ten serial jak zapchaj dziurę. To już nie pierwszy raz taka zmiana w godzinach.

okazalo sie ze cale zycie tlumil w sobie ta kobieca nature no i jak nadarzyla sie okazja to zmienil swoje cialo na bardziej ksztaltny model
Jestem idealna
wszak kula to kształt doskonały 

buuu a najlepsze jest to ze przypomnialam sobie o tym dopiero wczoraj