|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze
Zamówiłam sobie właśnie 3 koszulki ciążowe, zobaczymy co to będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super ceny, ta biala najfajniejsza. Daj znac jak przyjda czy fajne moze tez sie skuszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
Tż kupił mi od nich koszulkę za 109 :-/ co prawda materiał jest mega fajny no ale... Zobaczymy co przyjdzie z tego outletu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zadomowienie
|
Właśnie daj znać
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym miała teraz pierwszy raz kupować ręcznik, to bym od razu taki większy brała, dłużej posłuży. Za małym źle się dziecko wyciera, a co potem z tymi małymi ręcznikami robić? Mam jeden taki malutki, nie pamiętam rozmiaru, to nie wiem czy po 3 miesiącach nie wymieniałam na większy. Nie lubię wydawać pieniędzy na coś, co krótko służy. Z resztą poczekaj, zaczniesz używać tego 100x100 to sobie ocenisz, czy Ci wygodnie i wtedy kupisz mniejszy czy taki tam.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2016-08-13 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |||
Zakorzenienie
|
Wrzucałam wcześniej link
![]() Cytat:
fajnie , że trafiliście na konkretnego sprzedawce! ![]() Cytat:
super! ![]() Cytat:
![]() Padam na pyszczek, ale wieczór był bardzo fajny, posiedzielismy przy ognisku, objedlismy się kiełbasy i chleba z kija ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Ręczniki mieliśmy 80x80 sztuk 3. Służą Lili do dzisiaj ![]() Małemu tez kupiłam 80x80 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | |||||
Zakorzenienie
|
My po badaniach czwartkowych. Najedliśmy się stresu. Przepływy na usg się gince nie podobały, konsultowała je z innym lekarzem, który jej powiedział, że to pewnie jakaś moja tkanka zasłania i robi echo. No ale wolała dmuchać na zimne. Musieliśmy zostać w Wawie, na szybko dzwoniłam do babci, żebyśmy mogli przenocować. Następnego dnia na ktg do szpitala pojechaliśmy (45 min w meega niewygodnej pozycji, ledwo wstałam po tym badaniu, a wszystko mnie bolało). Na ktg synek postanowił zrzucić wszelkimi siłami sprzęt do ktg
![]() ![]() ![]() ![]() Synek jest śliczny - mamy dosyć wyraźne zdj twarzy. Słodki i podobny do starszej siostry trochę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2143 |
Raczkowanie
|
PannaIzabela, niektóre laboratoria robią badania w soboty, zobacz sobie na sieć Diagnostyka, mają dużo punktów w całym kraju, może coś trafisz u siebie.
Co do badań, może to kwestia tego, że od 25 lat jestem cukrzykiem i regularne, częstsze niż u zdrowych ludzi badania, to dla mnie norma, więc odżałuję kolejne kilkadziesiąt zeta i zrobię prywatnie powtórkę z toxo i listeriozę, żeby już całkiem spokojnie spać ![]() A teraz nie śpię, bo zgaga po grillu wygoniła mnie do wodopoju z mlekiem, Młody robi nocne wyścigi delfinów wokół pępka, a moje Mężydło kochane poimprezowo, pogrillowo, siedzi z naszym serdecznym kumplem w pokoju i robią odsłuch takich kawałków z winyli, że żal spać, bo taką zarąbistą muzę puszczają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Panna-uff, kamien z serca, ze wszystko jest ok. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
PannaIzabela dobrze że wszystko jest ok z dzieciem
![]() Do mnie przed 22 napisała przyjaciółka czy mogą przenocować u nas bo właśnie jadą nad morze z Wawy... No i mamy gości, szkoda tylko że tego jej faceta oboje nie możemy znieść z Tż... Dzień dobry bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() My dzisiaj wieczorem wracamy z domku do domu ![]() Powiem Wam szczerze, że bardziej mniej ten urlop wymeczyl niż wypoczelam. Towarzystwo pijace, jedynie jedna znajoma nie bo dwójka dzieci małych więc nic nie piła. Pokój mamy przejściowy więc ani się położyć kiedy się chce, ani odpocząć w dowolnej chwili. Gdzie byśmy nie poszli pozwiedzać, przejść się to ja tylko rozgladalam się za toaleta :P Także ciężki los ciężarnej na wczasach ![]() A we wtorek jedziemy zamówić wózek i fotelik ![]() Tak się zastanawiam, czy w takim dużym sklepie jak "Mama i ja" będą mieć wszystkie kolory fotelików od ręki czy też trzeba czekać tak jak na wózek? |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Zadomowienie
|
Witam się w 28 tygodniu czyli w 7 miesiącu czyli w 3 trymestrze
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Panna Izabela to się strachu najadlas biedna ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra znajomi pojechali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Wtajemniczenie
|
Panna Izabela szkoda że tyle stresu to kosztowało, ale grunt że dobrze się skończyło. Rozumiem ze dla dziecia to i nawet 200km co tydzień można robic, ale nie masz możliwości robienia tych badań na miejscu?
Moja kumpela była w podobnej sytuacji i chodziła prywatnie do gabinetu położnych i na miejscu miała to ktg Aleś Ty zaawansowana ![]() A co do wózków - czas potzrebny na realizację zamówienia zależy od firmy i modelu wózka, ale paradoksalnie czasami najdłużej trzyma rodzaj wybranego materiału - bo część jest sprowadzanych pod konkretne zamówienie (te mniej popularne) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
Z tego wszystkiego to nawet nie zauważyłam, że wczoraj 26tydzien zaczęliśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
Hey
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi aplikacja podaje 76 dni do porodu 😨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
Jak ten czas szybko leci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Gratuluję wózkowo-fotelikowych zakupów. Może dodamy takie info na pierwszej stronie? Na innych wątkach widziałam info o tym kto jaką brykę wybrał ![]() Sent from my iPhone |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
No czas leci mega szybko...
Ja dzisiaj jadę do znajomych po laktator itd dla siebie i małej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zadomowienie
|
w Polsce!
w ubiegłym roku brałam ślub w październiku i było 25stopni! a nawet jakby w listopadzie było 15 to nie pogoda na grubaśny śpiwór. A mam też zdjęcie z 1 grudnia sprzed kilku lat gdzie jestem z psem na spacerze w krótkim rękawku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamietam jak zawsze na wszystkich świętych była inauguracja sezonu zimowego i wskakiwaliśmy w grube kurtki, pamietam nawet moją babcię w futrze przy grobach ![]() ![]() Sent from my iPhone |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.