|
|
#2761 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teksty facetów
Znajomy zaprosił moją kumpelę na randkę, bo wpadła mu w oko. Poszli razem do klubu.
On do niej: Czego się napijesz? Ona: Piwa On: to dawaj kase
|
|
|
|
#2762 |
|
Raczkowanie
|
Myślę że z nim aż tak źle nie jest. Już teraz widzę zaskakujące zachowania: np. jak zażyczy sobie jakieś niecodzienny obiadek, to zanim ja jeszcze zwlekę się z łóżka to on już zdąży skoczyć do sklepu i kupić odpowiednie składniki, a jak trzeba to nawet cebulę pokroi, żebym tylko nie płakała
![]() A poza tym dziś jak szłam na spacer, panowie robotnicy skończyli tłuc młotkami, wiercić itp. i słyszę: oni- siema ja- <cisza> oni- no siema! ja- <dalej cisza> oni- czeeeeść! ja -<0 reakcji> jeden z nich- dajmy spokój chyba niemowa ja- ![]() rozmowa na gg: TŻ:i co mi jeszcze powiesz? Ja:a co chcesz jeszcze wiedzieć?:P Ja:mogę Ci powiedzieć wszystko co tylko chcesz. TŻ:dobra TŻ:w jakich okolicznosciach chcailabys mnie przeleciec?? ![]() aaa i przypomniał mi się jeszcze tekst taty, kiedy to w lecie całkiem dużo schudłam: - popatrz dziecko jak Ty wyglądasz!! sama skóra i dziura!
Dzieci są kotwicami, które trzymają matki przy życiu. Edytowane przez Weronika.21 Czas edycji: 2008-01-25 o 20:36 |
|
|
|
#2763 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Kiedyś mi nawet proponowali podwózke do szkoły ![]() Inna anegdota. Do szkoły chodze zawsze z moją sąsiadka, a że moja specjalność to spóźnianie się więc zazwyczaj czeka na mnie. Więc pewnego dnia idzie sobie na nasze stałe miejsce i słyszy jak robotnicy rozmawiają między sobą "Oooo idzie! To zaraz ta druga przyjdzie!" Padłam jak to usłyszałam ![]() A o panach robotnikach to sporo by szło opowiadać ![]() Cytat:
Boskie!! Przypomniał mi się dzisiaj tekst mojego taty, który chciał jakoś dowcipnie (?) opisać dziewczyny z kobiecą sylwetką "Biuściate i dupiate"
|
||
|
|
|
#2764 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w konsulacie widzialam faceta, wypelniajacy formulaz po paszport.
Za chwile facet dzwoni do jakies bobiety, pewnie matki lub zony, i pyta sie "A wlasciwie jaki ja mam kolor oczu ?" Inny facet troche pozniej, tez w konsulacie: "Zaraz zaraz, w ktorym to miescie my jestesmy ?"
|
#2765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hahaha... nie ma to jak określić "subtelnie" dziewczynę.. ![]() Byliśmy w kinie z tż ... film był troszkę straszny. ;P o wampirach.... i jak w filmie tak nagle wyskoczył, mój kochany chłopczyk w krzyk. jak ja się go wtedy przestraszyłam.
|
|
|
#2766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hahaha nie moge sie przestac smiac z tej dziury!!!
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Zadomowienie
|
Co do tych robotników to u mnie niedaleko szkoły remontowano komuś dom i moja koleżanka widziała jak 1 robił sobie dobrze na przerwie w pracy ;] No cóż, bardzo bezpośredni są
|
|
|
|
#2768 |
|
Zadomowienie
|
Mój kochany ostatnio na gg :
On: A jak tam Świrek ? (*świrek to mój chomik) Ja: a dobrze... On ( po chwili) : Usycham bez ciebie jak mokry chomik na patelni czyzby chcial usmażyć Świrka ?
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2770 |
|
Zadomowienie
|
Ja: no i kto jeszcze?
On: no Przemek i TAKI MARZENA po chwili wyjaśnił mi że na kolegę tak mówią On: Ten nowy zamulacz jest straszny. Ciągle gada jakieś dziwne rzeczy. Dziś o 3 nad ranem postanowił mnie uświadomić jak jest kość piszczelowa po łacinie
|
|
#2771 |
|
BAN stały
|
moj tz na nic nierobienie mowi: Zbijac gruszki chu*em z sufitu
on to ma bujna wyobraznie
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
mój Tż wstaje dziś rano przegląda sie w lustrze i mówi- "ale mam rozwiane pióra"...... myślałam że padnę
|
#2773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapomniałam dodać, że przeczytałam cały wątek, od początku... za każdym razem gdy miałam zły humor, poprawiałyście mi go dziewczyny.. A teraz coś, nie jest chyba śmieszne, ale takie kochane to było ![]() Leżymy sobie z tż na łóżku, ja miała okres, brzuch mnie bolał, troszkę zły humor, on próbował mnie rozbawić... odwraca się i mówi.. : - Masz takie słodkie oczka, tak jak kot ze shreka, ale jeszcze słodsze i piękniejsze od niego, i nie wiem czy teraz jesteś taka niewinna, czy raczej zaraz mnie zaatakujesz.. ale raczej to 1 ![]() Rozbawił mnie wtedy.. ![]()
|
|
|
#2774 |
|
Wtajemniczenie
|
WhiiteAngel - UROCZE
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Leżymy. oglądamy film.
dziewczyna wydusza pryszcze tak, że cała ich zawartość ląduje na lustrze. TŻ: kochanieeeee, tylko nie rób tak przy obiedzie.
|
|
|
|
#2776 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mamo... Cytat:
plączę się w zdradzieckie supły. Czasami pękam, bo mnie przerywa niecierpliwość życia. Edytowane przez Arethaf Czas edycji: 2008-01-27 o 13:02 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#2777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2778 |
|
Wtajemniczenie
|
Siedzimy objęci, w tle gra nasza ulubiona muzyka. TŻ, jak to ma w zwyczaju , bawi się moimi włosami, ( nikogo już nie dziwi fakt, że zawsze po spotkaniach z nim jestem niesamowicie potargana). Mija kilka minut, gdy nagle on wzdycha niczym amant ze starych filmów i mówi:
- Jaka Ty piękna...I te Twoje uszy, zupełnie jak żelki... --------
Raz na nasze spotkanie założyłam zwykłą prostą bluzkę. Przed wyjściem stwierdziłam jednak, że warto by było coś do niej dodać i nałożyłam na nią jeszcze bolerko. Spotykam TŻ, idziemy na kawę jak to mamy w zwyczaju, zdejmuję kurtkę a on patrzy na mnie, patrzy i w końcu nie wytrzymuje: - A co to jest? ( wskazuje ręką na to bolerko, a ja mu odpowiadam) - A po co to jest? Pyta jeszcze raz. - Ja stosuję to jako ozdobę... -Aha, a ja myślałem, że to jakieś cudo biust podtrzymujące... Czasami to mi przy nim ręce opadają. -------- Kolejna ,,domowa" sytuacja.Akurat tego samego dnia są urodziny mojej mamy. Zaznaczam, że moja rodzicielka urodziła się dokładnie o godzinie 16 ( ta wiedza będzie wam potrzeba już za parę zdań)Siedzimy sobie u mnie w pokoju z TŻ, rozmawiamy, gdy nagle on zrywa się z fotela, prawie zrzucając mnie z niego. Następnie nerwowo kroczy po pokoju, z wyrazem zniecierpliwienia na twarzy. - Co ty kombinujesz?- pytam. -Chwilka- odpowiada. -Która jest godzina?- pyta ponownie. -15:58- odpowiadam, nie kryjąc już zdziwienia i zastanawiając się o cóż mu może chodzić. - Dobrze, to już czas- odpowiada i sięga do torby wyjmując ogromne Merci i zestaw kosmetyków dla mojej mamy, po czym wybiega z pokoju, ,,atakuje" moją zszokowaną i wzruszoną mamę, daje jej prezenty, składa życzenia i na koniec mówi: - I dziękuje, że mi pani zaufała i pozwoliła być z moim kochanym wampirem. I jak go tu nie kochać. PS Ten wątek jest rewelacyjny. Bardzo mi poprawił humor, który w dniu dzisiejszym nie był najlepszy! |
|
|
|
#2779 |
|
Raczkowanie
|
Mój były chłopak (a teraz wszystko wskazuje na to, że przyszły
) kiedyś w chwili kryzysu i fatalnej rozmowy podczas ktorej zerwlam z nim bo dowiedzialam sie o jego zdradzie, za swoj ostateczny argument uwazal to ze mnie kocha i nie mogac powiedziec mi tego prosto z mostu uzyl wspanialej przenosni lub czegos co mialo nia byc), a mianowicie,: "ALE MARIOLKA, JA SIE ZA*EBAŁEM W TOBIE PO CH*J" myslalam ze umre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2780 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
"Z głodu się jeszcze nikt nie zesrał" ![]() Rozmowa moich rodziców Mama:Ja to miałam zgrabne nogi jak byłam młoda,no nie? Tata(cały zadowolony z siebie):ja tam nie wiem,nogi idą na bok
|
||
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Gadamy o końcu swiata w 2012.
ja: ej mi się wydaje,że to żaden koniec kalendarza majów...Po prostu dalej im się go pisać nie chciało. on: Spoko,potem będzie kalendarz czerwców..
|
#2782 |
|
Wtajemniczenie
|
hhehe, nie mogę
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
kalendarz czerwców wymiata
|
#2784 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
"No jaki ja jestem kur**... No metr pięćdziesiąt w kapeluszu, oczy... Tomas, jakie jo mom oczy? Niebieskie? No, to oczy piwne.. Lubię sporty ekstremalne, szczególnie pisanie na tablicy na matematyce" achh to był agent, mam dziesiątki jego tekstów
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
Idziemy sobie z TŻ przez centrum Bytomia, a tu drogę nam zastępuje jakiś pijaczek:
- mam do państwa prośbę... czy możecie mi zrobić zdjęcie? ja: ale niestety nie mamy aparatu...- nic nie szkodzi... baaaardzo was proszę, zróbcie mi zdjęcie! - ale czy pan nie rozumie, że nie mamy aparatu? - ale bardzo mi zależy... błagam! We mnie się już zaczyna gotować. - czy pan nie rozumie... - TŻ delikatnie odsuwa mnie na bok, robi z palców kółeczko, przytyka do oka i mówi: - PSTRYK! - ach, baaardzo wam dziękuję! I poszedł; a ja zostałam z otwartą buzią. Jednak oni się rozumieją...
|
#2786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2787 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#2788 |
|
Raczkowanie
|
Mam krem kawowy do stóp. Mój TŻ grzebie w szafce z kosmetykami, wyciąga go i dziwnie się przygląda.
Ja: co jest? TŻ: co to jest? Ja: no...krem, nie widzisz? TŻ: a dlaczego tutaj jest namalowana stopa? ![]() Ja: pewnie dlatego że to krem do stóp ![]() TŻ: KREM DO STÓP?! ![]() no cóż nie wiedział chłopak że stopy też się smaruje
|
|
|
|
#2789 |
|
BAN stały
|
No niezłe to :P:P
|
|
|
|
#2790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super dialog ![]() To z pijaczkiem też świetnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

nie ma to jak określić "subtelnie" dziewczynę.. 

ale niestety nie mamy aparatu...