![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Kochane to nie tlyko u mnie taka wichura
![]() ![]() Poza tym wczoraj ostro pobalowałam ![]() ![]() Lolciu ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki ;*
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Niezbyt umiałam spać,bo strasznie mnie bolało to coś ![]() ![]() No i czeka mnie namiętne popołudnie z ekonomią ![]() ![]() Edit;chyba jednak nie jestem w ciąży[ ![]() ![]() ![]() tiaaa..chciało mi się kiedyś odchudzać ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2008-01-27 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogłabym go przełożyć ale woel zrobic w ferie bo jakby sie coś (tfu..., tfu..) miało z tym dziać niedobrego to wolałabym nie chodzić z takim pepkiem do szkoły ![]() ale na te dwa pierwsze baseny sie wybiore ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |||
Zakorzenienie
|
Ojjj straszny
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co najgorsze, to u mnie same Panie dentystki są ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak będzie miał się facet znaleźć to się znajdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień Dobry ! Jak tam Wam kobitki mija dzionek ? ![]() Ja wrócilam od babci niedawno, dopiero... jejku co za okropna pogoda ![]() wiatr, snieg, deszcz i tak w kółko ![]() Noc mialam praktycznie całą z głowy... Co chwile się budziłam, nie mogłam zasnąć z powodu tego okropnego bolu, ogólnie jestem nie do życia ![]() Miłego dnia i wieczorku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | ||||
Zadomowienie
|
dzień dobry kochane
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kobieta musi czasem cierpieć < ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzionek? hmm jak się obudziłam to miałam ochotę z powrotem czmychnąć pod kołdrę - tak paskudnie było. ciemno deszczowo i wietrznie... na szczęście później wyszło słońce i chęć do życia wróciła ![]() ![]() ![]() Btw. Mam tak nieziemski katar i chrypkę, że w ogóle nie wiem jak w tej tv dam radę ![]() ![]() heh to poczytam sobie trochę, jeszcze na jutro na zalkę muszę prezentację zrobić - na szczęście lwią częśc w postaci obrobki i selekcji materialu mam juz za soba, zostalo mi tylko ladne wpisyanie tego w Power Pointa ![]() Buziaki i milego dnia ![]()
![]() |
#4866 |
Zakorzenienie
|
madame_apple: Kochana nie daj sie chorobska.!
tamonita: Moze akurat nie bedzie cie bolał w nocy ten zab. A jak bedzie bolec to marsz do dentysty! Ach jak dobrze ze nigdzie nie poszłam. Sypie ,wieje i jest zimno.A juz czulam wiosne...ech... Poogladałam America Next Top Models zajadajac sie sałatka i tez bylo ok. Ogladal ktos? A i zaczelam ogladac Proste zycie ale mnie nerwy zbierały jak widziałam Paris i Nicole wiec przełaczylam.Jak mozna byc takim bezmozgowiem jak one? |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Ech,pouczyłam się trochę dzisiaj na fizykę,bo jutro mam pracę klasową,ale mam ją z samych zadań,niektóre rozwiązać umiem,no ale są takie,co po prostu mój mały móżdżek ich nie rozumie ![]() ![]() ![]() LoLciu - Cieszę się,że Twoje złe myśli minęły,oby na dłużej ![]() ![]() Jabłuszko - Trzymam kciuki ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Tak czytam wasze wypowiedzi i wnioskuję,że niedziela w miarę upływa ![]() Zrobiłam dziś sobie 'pożegnanie ferii' . Krótko mówiąc laba totalna ![]() Spałam do 11 (jutro do 7 -_-'),potem obiad i wyjazd na zakupy ![]() Znów na poprawę humoru kupiłam co nieco, tzn.tunikę,bransoletkę i wisiorek na promocji w Kaapahlu ,jeno 30zeta na to poszło B) (nie ma to jak zniżka na kartę ich klubu ![]() A do sprawdzianów pouczę sie jutro ,na 8śmiu godzinach w szkole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
Ach te wyprzedaże...
W mijającym tygodniu kupiłam 4 pary spodni 2 dla siebie i 2 męża (Top Secret i Carry), biustonosz (Triumph), sweterek (Top Secret), 2 bluzeczki w Esprit Poza tym dla męża - kurtka, 2 koszule i plecak Reeboka (na urodzinki, bo ma za 2 tyg.) Dziewczyny zajrzyjcie do Top Secret, przecena 70 % ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
no i z tego wszystkiego wylądował z mamą na mieście
![]() chciałam kupic spodnie a skonczylo sie na zapasie herbatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moniczkoo! Do zęboloooga, ale już! U mie pogoda też do bani - śnieg, wiatr, deszcz. Apfe! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja dzisiaj co? Cały dzien w domu siedzę, po południu wymiotowałam dwa razy ;(... Uczyłam się na historię, jutro mam zakichany sprawdzian z PRL-u.. i.. miałam uczyć się prezentacji na język polski. I wiecie na co wpadłam? Ze się nagram i będę w kółko słuchała swojego przemówienia, aż w końcu się nauczę. I co? Kawałek umiem, ale już szczerze mam dosyć swojego głosu, uszami mi wychodzi ^^. Słowem się do siebie nie odezwę ;D Dzisiaj jeszcze większe wiatrzysko niż wczoraj ![]() ![]() Miłego wieczoru kochane ;*
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
Nefre - Biedna ...
![]() Jak ja się cieszę,że nie jestem w klasie maturalnej ^^ te prezentacje itp. ale mam nadzieję,że się nauczysz ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakos mi powoli ta niedziela mija, zaraz sobie poćwiczę a potem musze siasc nad wstepem do zadania ktore musze zrovbicw ferie z kolezanka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
Łoo matko,jak ja Wam zazdroszczę tych ferii
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4876 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A to sprawia,ze jestem o Ciebie spokojna ![]() a najlepsze,ze pamietam ze fizyki mialam na koniec 4.5 ![]() ![]() mi dzis dzien minal leniwie i milo ![]() ![]() potem wrocilismy do domku,rosolek, dobry film i tak teraz zrobilismy sobie po malym drineczku i pijemy i ogladamy TV. Milo jest ![]() miloego wieczorka robaczki ![]() ![]() ![]() buzia!
![]() |
#4877 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No, to zakupy udnane rozumiem ? Fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I możesz sobie w niedziele jeździć z mamą na zakupy i sklepy z ciuchami są otwarte w niedziele... a u mnie to tylko super markety są czynne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Współczuje Ci bardzo (zreszta wszystkim współczuje) tego powrotu do szkoły ![]() ![]() ![]() ![]() A wiatru się nie bój, w domku nic Ci nie grozi ![]() ![]() Właśnie sobie uświadomiłam, że po raz pierwszy od wielu tygodni w niedziele nie napisałam tu, ani razu "nienawidze niedzieli" ![]() ![]() Boje się tylko jednego, nocy... jak znow bedzie mnie tak ząb bolał, to się wykończe ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
Heh,oby dobrze mi poszło
![]() ![]() Agolku - Zazdroszczę wakacji w maju ![]() ![]() Tamo - Jak nie przejdzie to do lekarza marsz ![]() Miłego wieczorku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego wieczorku z TŻtem przed TV ![]() ![]() ![]() Pójdzie ! ![]() ![]() Właczyłam sobie film na TV 4 "Opętanie"... i szczerze to tylko go słucham, bo oczęta skierowane mam na kompa, ale i tak mam stracha ![]() ![]() A teraz musze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() wrocilam dzis od babci. humor mam niestety zepsuty, bo w czasie wyjazdu mialam dwa ogromne napady.. i PIERWSZY raz obzarlam sie przy kims.. wstyd mi za to ![]() ![]() i moje wakacyjne plany poszly sie .... wprawdzie zamiast zakopanego prawdopodobnie polece do wloch, ale jednak inaczej to sobie wszystko zaplanowalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
phenomena: Bacik?Nie mozna zyc na kanapce i jogurcie ! Jednorazowa wpadka przeciez zycia ci nie zawali.
Włoch zazdroszcze. asiek14: Ogladam na Fox Life. American Next Top Models serdecznie polecam.Szczegolnie ze z udzialem Tyry Banks. Dziewczynki u mnie znow wieje...;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
to nie jednorazowa wpadka. ferie mam od 18.01 i od tego czasu 5 razy mialam napady... nie radze sobie juz z tym. tyje jak siwnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
po drugie - Primo ![]() i po trzecie - Primo Ultimo - jak bedziesz ograniczac tak drastycznie jedzenie jak dzis to raczej nie schudniesz a moze stac sie nawet przeciwnie, gdyz zawalisz metabolizm... a po czwarte - nie nakrecaj sie sama tak negatywnie...Jesli potrzebujesz pomocy to zwroc sie do najblizszych albo do specjalistow. pamietaj,ze wszystko zalezy od nas i naszego nastawienia ![]() ja tymczasem ide sie polozyc i poczytac moja superfajna ksiazke. Uwielbiam takie wieczory ![]() dobranocka wszystkim ![]()
![]() |
#4884 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Czasem się zastanawiam,kim jest,jak wygląda itp (ponoć w młodości miał świra na punkcie muzyki, jak Ja ![]() Generalnie zawsze chciałam mieć starszego brata,hyh może kiedyyyyś go poznam ![]() W mej Gdyni jeszcze tak jak w Gdańsku z centrami nie powariowali. W niedzielę prócz handlowych molochów wsio (no prawie) jest pozamykane na 4spusty a ceny przerażające ![]() ![]() Na mnie bransoletki też spadają ,od przesiadywania przy kompie/pisania/rysowania dłonie zrobiły się kościste. Mówi się trudno. Dobra znikam już, jutro pobudka o 6 i do szkoły marsz ![]() Dobranoc Everyone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
przed wakacjami wazylam 39 kg a teraz strach na wage wchodzic... 46-47kg gwarantowane. kompulsy mecza mnie juz od pol roku.
a dzisiaj nie moglam nic w siebie wcisnac, bo dreczyly mnie wyrzuty sumienia. nawet moj tz przyznal, ze troche przytylam ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh, a TZty są takie mądre,że palną cokolwiek a my im slepo wierzymy, on nawet nie zwraca uwagi pewnie czy wazysz 2 w ta czy 2 w tamtą kilogramy ![]() Chodzisz na terapię? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
Phenomenko... 39 kilo ? Boże tyle ważą dzieci !
![]() ![]() A teraz mówie Feriowe Dobranoc i mykam do łóżka ![]() A jutro można sobie pospaaaać... ![]() ![]() Dobranoc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
nie chodze.
jestem malutka, nie moge duzo wazyc. zreszta jestem 'szerokiej kosci' i tak rpzez to wygladam masywnie.. nie cwiczylam od paru dni i tez widac zmiany w moim ciele. mam taki sflaczaly brzuch i nogi :/ przepraszam, to nieodpowiedni watek.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A poza tym my mamy czasem tak,że wypytujemy o coś swoich Tż-etów mając już wyrobione na ten temat swoje zdanie,oczekujemy tylko ich 'potwierdzenia' a tu bah! Tż-et powie coś innego niż oczekujemy i olaboga! a Oni palną byle co nie zastanawiając się nad tym na odczep-się. Uszy w górę i żadnego głodzenia się,przecież dzielna,śliczna dziewczyna z Ciebie! ![]() Mój Tż-et też gada czasem takie rzeczy typu 'ale masz tłuszczyk na brzuchu' ale potem zaraz do sprostowania mówi,że fajnyyy jest ![]() A poza tym,ja mam tyle samo wzrostu co Ty[no prawie o 3cm więcej] i też jestem 'grubszej kości' za to przy 47kg wyglądałam bardzo efektownie,a przy 38,żal.
![]() |
#4890 | |||||||||
Zadomowienie
|
będę się starać
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Ciebie ![]() nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ![]() dobre podejście, ja zawsze uczyłam się na lekcjach, bo cóż innego pożytecznego można na nich robić? Skoro i tak trza siedzieć tyle w szkole to lepiej się wtedy nauczyć, a później mieć spokój :P Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wymiotowałaś, ze tak powiem, poalkoholowo czydlaczego? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a w tv mamy 'casting' na specjalizację dziennikarza telewizyjnego - bo nas jest 24os, a miejsc tylko 10 wiec chca nas sprawdzic pod kątem dykcji, wizyjności etc... No, a we wt z kolei w radiu bedzie powtorka z rozrywki... ech tez sobie terminy wymyslili - w trakcie sesji ![]() ![]() Cytat:
![]() btw. skad jestes? ![]() heh u mnie z bransoletkami tyz problem bo akurat nadgarstki mam chuderlawe i prawie wszystko zlatuje ![]() życzę spokojnej nocy i zeby Cie zabek nie bolał ![]() alez Ci zazdroszcze ferii... Cytat:
Przykro mi, ze tak u Ciebie, myslalam,ze juz wychodzisz z problemow... ![]() A Włoch zazdroszcze choc rozumiem, ze wolalabys realizowac swoje wczesniejsze plany... a czemu one nie wypalily? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ech zmykam juz... Jutro musze sie zwlec wczesnie i jechac na zalke ![]() zycze wszystkim slodkich snow ![]() do jutra slonka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.