Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-27, 10:14   #4861
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Kochane to nie tlyko u mnie taka wichura Myślałam, że pojdę do mamci spać, tak się bałam

Poza tym wczoraj ostro pobalowałam i koneic z tym.. Ferie się skończyły i już koniec laby. Dzisiaj czeka mnie nauka prezentacji i wszystkich epok na wypracowanie. Bosko.. Aaaa! i jeszcze historia.. Matko.. Kiedy ja to wszystko zrobię? :niewiem:

Lolciu To ten.. jak ciąża to widzę, że tutaj my wszystkie już ciocie będziemy Cieszę się, że złe myśli odeszły ;*

Miłego dnia dziewczynki ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 10:42   #4862
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Lolciu To ten.. jak ciąża to widzę, że tutaj my wszystkie już ciocie będziemy
Jak będzie miało tyyyle cioci to jedna się za mnie będzie uczyła,druga za mnie urodzi,a trzecia mi odchowie dzidzie

Dzień dobry
Niezbyt umiałam spać,bo strasznie mnie bolało to coś mama mi już ziółka robi i jakieś tabletki we mnie pcha,fuuu
No i czeka mnie namiętne popołudnie z ekonomią ja chce ferie

Edit;chyba jednak nie jestem w ciąży[],bo właśnie dostałam okres,to nic że 13 miałam już,a teraz mam znowu,przy czym ten ostatni to nie był zbyt obfity,mogłam z wkładką chodzić spokojnie,a ten teraz to takie plamienia,być może jajeczkowanie w każdym razie brzuch boli,oj boli
tiaaa..chciało mi się kiedyś odchudzać brrr..

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2008-01-27 o 15:03
LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 11:18   #4863
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

wiało, było słychać, ale przeżyłam nawet zasnęłam w końcu

ale nie zmienia to faktu że wkurza mnie ta pogoda

faktycznie szkoda tego basenu... a jużmasz jakiś termin zaklepany jna to przekłuwanie i nie możesz zmienić ?

btw fajny taki kolczyk

noooooo, na pewno nawet Twój brzuch nie zauważy zę tam był

hehe, nie wiedziałam że przyszywanie guzik to jakaś umiejętność jest na pewno byś sobie poradziła jakbyś musiała

faktycznie dziwny termin na te nauki no ale mus to mus ...
oby plany wycieczkowe wypaliły

spałam bez przekonania do 10 teraz jem owsiankę, później się pouczę i jadę do TŻ-a do pracy nie chce mi się zbytnio wychylać na taką pogodę, no ale przecież nie zamknę się domu bo jest wiatr

miłego dzionka
termin jest zaklepany
mogłabym go przełożyć ale woel zrobic w ferie bo jakby sie coś (tfu..., tfu..) miało z tym dziać niedobrego to wolałabym nie chodzić z takim pepkiem do szkoły
ale na te dwa pierwsze baseny sie wybiore

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 15:42   #4864
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
A z ząbkiem ojj,do dentysty sio! nie taki diabeł straszny
Ojjj straszny

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
no coooś Ty, to prawdziwi mężczyźni tylko boją się denstysty, chyba nie jesteś prawdziwym mężczyzną?
btw. może będzie fajny, mój np. jest megaprzystojny i ma super głos - od razu mi wszelkie leki przechodzą
Kochana, ale ja się nie boje ! Ja sie panicznie boje !
A co najgorsze, to u mnie same Panie dentystki są

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
eee, tam, lekarz jak lekarz nie daj się panice
książka jest lepsza od filmu
Już się dałam A co do książki, to czytam intensywnie

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
U mnie liczę na to samo
Jak będzie miał się facet znaleźć to się znajdzie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
tamonita: Rozumiem Twoja obawe przed zebologiem ale chyba lepiej troche pocierpiec tam i miec juz spokoj niz sie samej w domu meczyc? Nie wierze ze cie tak strasznie boli u dentysty. To chyba Twoja podswiadomosc ci tak mowi. Ja wizyty u dentysty traktuje jako relax ^^

Dzień Dobry !
Jak tam Wam kobitki mija dzionek ?
Ja wrócilam od babci niedawno, dopiero... jejku co za okropna pogoda
wiatr, snieg, deszcz i tak w kółko
Noc mialam praktycznie całą z głowy... Co chwile się budziłam, nie mogłam zasnąć z powodu tego okropnego bolu, ogólnie jestem nie do życia

Miłego dnia i wieczorku
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 16:51   #4865
madame_apple
Zadomowienie

dzień dobry kochane
Cytat:
Poza tym wczoraj ostro pobalowałam i koneic z tym.. Ferie się skończyły i już koniec laby. Dzisiaj czeka mnie nauka prezentacji i wszystkich epok na wypracowanie. Bosko.. Aaaa! i jeszcze historia.. Matko.. Kiedy ja to wszystko zrobię? :niewiem:
echhh mam podobne odczucia - kiedy. kiedy, kiedy? Pocieszam się, że takie odczucia mam za każdym razem kiedy jest coś do zrobienia, a mimo to się jakoś wyrabiam więc moze i tym razem jakos to bedzie

Cytat:
Edit;chyba jednak nie jestem w ciąży[],bo właśnie dostałam okres,to nic że 13 miałam już,a teraz mam znowu,przy czym ten ostatni to nie był zbyt obfity,mogłam z wkładką chodzić spokojnie,a ten teraz to takie plamienia,być może jajeczkowanie w każdym razie brzuch boli,oj boli
tiaaa..chciało mi się kiedyś odchudzać brrr..
a widzisz heh weź sobie coś rozkurczowego i trzymaj się dzielnie
kobieta musi czasem cierpieć <>

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
termin jest zaklepany
mogłabym go przełożyć ale woel zrobic w ferie bo jakby sie coś (tfu..., tfu..) miało z tym dziać niedobrego to wolałabym nie chodzić z takim pepkiem do szkoły
ale na te dwa pierwsze baseny sie wybiore
pewnie, też bym wolała robić coś takiego w ferie Mam nadzieję, że wszystko ładnie wyjdzie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Noc mialam praktycznie całą z głowy... Co chwile się budziłam, nie mogłam zasnąć z powodu tego okropnego bolu, ogólnie jestem nie do życia
idźże jutro do zębologa, babooo! :P
dzionek? hmm jak się obudziłam to miałam ochotę z powrotem czmychnąć pod kołdrę - tak paskudnie było. ciemno deszczowo i wietrznie... na szczęście później wyszło słońce i chęć do życia wróciła Rodzice jechali na zakupy to się z nimi zabrałam. W samochodzie zawzięcie się uczyłam kupiłam sobie białą koszulową bluzkę - na osłodę sesji i jeszcze wpadły mi 2 t-shirty i jeden topik na ramiączkach, megaprzecenione no i również o 50% preceniony żakiecik żeby jutro móc w nim iść do tv :P
Btw. Mam tak nieziemski katar i chrypkę, że w ogóle nie wiem jak w tej tv dam radę pewnie mnie nie przyjmą bo dykcja chorobowa jest jeszcze słabsza niż zazwyczaj... tak czy inaczej jutro wieczorem trzymajcie kciuki bo jakby mi w miarę poszło to mogłabym iść na specjalizację telewizyjną
heh to poczytam sobie trochę, jeszcze na jutro na zalkę muszę prezentację zrobić - na szczęście lwią częśc w postaci obrobki i selekcji materialu mam juz za soba, zostalo mi tylko ladne wpisyanie tego w Power Pointa

Buziaki i milego dnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 17:19   #4866
Baby14
Zakorzenienie

madame_apple: Kochana nie daj sie chorobska.!

tamonita: Moze akurat nie bedzie cie bolał w nocy ten zab. A jak bedzie bolec to marsz do dentysty!

Ach jak dobrze ze nigdzie nie poszłam. Sypie ,wieje i jest zimno.A juz czulam wiosne...ech... Poogladałam America Next Top Models zajadajac sie sałatka i tez bylo ok. Ogladal ktos? A i zaczelam ogladac Proste zycie ale mnie nerwy zbierały jak widziałam Paris i Nicole wiec przełaczylam.Jak mozna byc takim bezmozgowiem jak one?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 17:41   #4867
agness51
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Ech,pouczyłam się trochę dzisiaj na fizykę,bo jutro mam pracę klasową,ale mam ją z samych zadań,niektóre rozwiązać umiem,no ale są takie,co po prostu mój mały móżdżek ich nie rozumie . Mam jednak nadzieję,że albo przełożymy albo wybierze jakieś proste .

LoLciu - Cieszę się,że Twoje złe myśli minęły,oby na dłużej .
Jabłuszko - Trzymam kciuki

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-27, 17:54   #4868
schism_
Zadomowienie

Dobry wieczór )

Tak czytam wasze wypowiedzi i wnioskuję,że niedziela w miarę upływa
Zrobiłam dziś sobie 'pożegnanie ferii' . Krótko mówiąc laba totalna
Spałam do 11 (jutro do 7 -_-'),potem obiad i wyjazd na zakupy
Znów na poprawę humoru kupiłam co nieco, tzn.tunikę,bransoletkę i wisiorek na promocji w Kaapahlu ,jeno 30zeta na to poszło B) (nie ma to jak zniżka na kartę ich klubu ) Następnie wzbogaciłam zapasy żywnościowe w co poniektóre produkty, wyjście zwieńczyłam ciastkiem i Cappuccino w Mac'u .

A do sprawdzianów pouczę sie jutro ,na 8śmiu godzinach w szkole
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 18:08   #4869
Majka232
Zakorzenienie

Ach te wyprzedaże...
W mijającym tygodniu kupiłam 4 pary spodni 2 dla siebie i 2 męża (Top Secret i Carry), biustonosz (Triumph), sweterek (Top Secret), 2 bluzeczki w Esprit
Poza tym dla męża - kurtka, 2 koszule i plecak Reeboka (na urodzinki, bo ma za 2 tyg.)
Dziewczyny zajrzyjcie do Top Secret, przecena 70 %
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 18:12   #4870
śnieżka_
Zakorzenienie

no i z tego wszystkiego wylądował z mamą na mieście
chciałam kupic spodnie a skonczylo sie na zapasie herbatek
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 18:15   #4871
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
[SIZE=1]

Dzień Dobry !

Miłego dnia i wieczorku

Moniczkoo! Do zęboloooga, ale już! U mie pogoda też do bani - śnieg, wiatr, deszcz. Apfe!

Cytat:
dzień dobry kochane

dzionek? hmm jak się obudziłam to miałam ochotę z powrotem czmychnąć pod kołdrę - tak paskudnie było. ciemno deszczowo i wietrznie... na szczęście później wyszło słońce i chęć do życia wróciła Rodzice jechali na zakupy to się z nimi zabrałam. W samochodzie zawzięcie się uczyłam kupiłam sobie białą koszulową bluzkę - na osłodę sesji i jeszcze wpadły mi 2 t-shirty i jeden topik na ramiączkach, megaprzecenione no i również o 50% preceniony żakiecik żeby jutro móc w nim iść do tv :P
Btw. Mam tak nieziemski katar i chrypkę, że w ogóle nie wiem jak w tej tv dam radę pewnie mnie nie przyjmą bo dykcja chorobowa jest jeszcze słabsza niż zazwyczaj... tak czy inaczej jutro wieczorem trzymajcie kciuki bo jakby mi w miarę poszło to mogłabym iść na specjalizację telewizyjną
heh to poczytam sobie trochę, jeszcze na jutro na zalkę muszę prezentację zrobić - na szczęście lwią częśc w postaci obrobki i selekcji materialu mam juz za soba, zostalo mi tylko ladne wpisyanie tego w Power Pointa

Buziaki i milego dnia
Szczęściara, chociaż dzisiaj wysunęłaś nos z domu Trzymam kciuki za jutro! Łaaa, ma Ci się udać bo jak nie to :baty:

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki

Ech,pouczyłam się trochę dzisiaj na fizykę,bo jutro mam pracę klasową,ale mam ją z samych zadań,niektóre rozwiązać umiem,no ale są takie,co po prostu mój mały móżdżek ich nie rozumie . Mam jednak nadzieję,że albo przełożymy albo wybierze jakieś proste .
A ja dzisiaj siedziałam nad historią, teraz siedże na prezentacją... Ehh mam nadzieję, ze jutro wszystko dobrze pójdzie i napiszesz z tej fizyki ;*

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Dobry wieczór )

Znów na poprawę humoru kupiłam co nieco, tzn.tunikę,bransoletkę i wisiorek na promocji w Kaapahlu ,jeno 30zeta na to poszło B) (nie ma to jak zniżka na kartę ich klubu ) Następnie wzbogaciłam zapasy żywnościowe w co poniektóre produkty, wyjście zwieńczyłam ciastkiem i Cappuccino w Mac'u .

Tez chcę 'pożegnanie ferii' Schizm weeź się ze mną zamień abuu

A ja dzisiaj co? Cały dzien w domu siedzę, po południu wymiotowałam dwa razy ;(... Uczyłam się na historię, jutro mam zakichany sprawdzian z PRL-u.. i.. miałam uczyć się prezentacji na język polski. I wiecie na co wpadłam? Ze się nagram i będę w kółko słuchała swojego przemówienia, aż w końcu się nauczę. I co? Kawałek umiem, ale już szczerze mam dosyć swojego głosu, uszami mi wychodzi ^^. Słowem się do siebie nie odezwę ;D
Dzisiaj jeszcze większe wiatrzysko niż wczoraj Boję się

Miłego wieczoru kochane ;*

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-27, 18:24   #4872
agness51
Zakorzenienie

Nefre - Biedna ...
Jak ja się cieszę,że nie jestem w klasie maturalnej ^^ te prezentacje itp. ale mam nadzieję,że się nauczysz .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-01-27, 18:32   #4873
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:

tamonita: Moze akurat nie bedzie cie bolał w nocy ten zab. A jak bedzie bolec to marsz do dentysty!

Ach jak dobrze ze nigdzie nie poszłam. Sypie ,wieje i jest zimno.A juz czulam wiosne...ech... Poogladałam America Next Top Models zajadajac sie sałatka i tez bylo ok. Ogladal ktos? A i zaczelam ogladac Proste zycie ale mnie nerwy zbierały jak widziałam Paris i Nicole wiec przełaczylam.Jak mozna byc takim bezmozgowiem jak one?
na jakim kanale ogladasz te programy?
jakos mi powoli ta niedziela mija, zaraz sobie poćwiczę a potem musze siasc nad wstepem do zadania ktore musze zrovbicw ferie z kolezanka mnostwo roboty niestety

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 18:37   #4874
agness51
Zakorzenienie

Łoo matko,jak ja Wam zazdroszczę tych ferii . Machinalnie mi zleciały,szczególnie ten drugi tydzień,jak sobie pomyślę,że teraz 8tygodni bez przerwy,to normalnie zaraz w depresję jakąś wpadnę . Się rozleniwiłam w ferie i teraz będzie się ciężko na nowo przyzwyczaić.

Stary 2008-01-27, 18:43   #4875
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Nefre - Biedna ...
Jak ja się cieszę,że nie jestem w klasie maturalnej ^^ te prezentacje itp. ale mam nadzieję,że się nauczysz .
Agnes, powiedziałam sobie, ze "uczę się" do 21. Później już daję sobie na luz

Stary 2008-01-27, 19:33   #4876
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Witam dziewczynki

LoLciu - Cieszę się,że Twoje złe myśli minęły,oby na dłużej .
powiem tak Agus - wiekszego glaba z fizyki niz ja to ze swieca szukac
A to sprawia,ze jestem o Ciebie spokojna
a najlepsze,ze pamietam ze fizyki mialam na koniec 4.5 dobra sciaga to podstawa sukcesu

mi dzis dzien minal leniwie i milo pojechalismy z TZ na bilarda, zagralismy 4 gry i bylo 2-2 z czego jestem przedumna bo TZ swietnie gra

potem wrocilismy do domku,rosolek, dobry film i tak teraz zrobilismy sobie po malym drineczku i pijemy i ogladamy TV. Milo jest

miloego wieczorka robaczki jutro poniedzialek ale musze perzyznac ze nie mam typowgo ''niedzielnego dolka''. Ciesze sie na te wakacje w maju, na wizje przeprowadzki z Glasgow. Nowa praca, nowe miejsce, nowi ludzie. Nowe doswiadczenia bedzie co wspominac na starosc..

buzia!
Stary 2008-01-27, 19:50   #4877
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
idźże jutro do zębologa, babooo! :P

Buziaki i milego dnia
Jak się rano obudziłam to miałam zupełnie tą sama ochote tzn. nie wychodzić spod kołderki ... i w sumie to poleżałam sobie do bólu (czyli do 11)
No, to zakupy udnane rozumiem ? Fajnie a jaki ten żakiecik ? Pochwal się ? Do TV ?? A po cóż to ? Nie daj się chorobie Kochana !!

Cytat:

Ahhh Paris, ahhh Nicole
żal mi tych 'laleczek'

Cytat:
Ech,pouczyłam się trochę dzisiaj na fizykę,bo jutro mam pracę klasową,ale mam ją z samych zadań,niektóre rozwiązać umiem,no ale są takie,co po prostu mój mały móżdżek ich nie rozumie . Mam jednak nadzieję,że albo przełożymy albo wybierze jakieś proste.
Będe trzymała kciuki, żeby przełozyli

Cytat:
Dobry wieczór )

Jak ja Ci zazdroszcze mieszkania w tak "ucywilizowanym" miejscu jakim jest Gdańsk... Masz kupe sklepów pod nosem i nawet morze...
I możesz sobie w niedziele jeździć z mamą na zakupy i sklepy z ciuchami są otwarte w niedziele... a u mnie to tylko super markety są czynne Fajnie, że sie obkupiłaś, no i to zwieńczenie "cięzkich" zakupów ciastkiem... Też by mi się przydała jakaś bransoletkaTylk o, że mam za chude ręce i wszystkie mi spadają Btw. masz rodzeństwo ?

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ach te wyprzedaże...
W mijającym tygodniu kupiłam 4 pary spodni 2 dla siebie i 2 męża (Top Secret i Carry), biustonosz (Triumph), sweterek (Top Secret), 2 bluzeczki w Esprit
Poza tym dla męża - kurtka, 2 koszule i plecak Reeboka (na urodzinki, bo ma za 2 tyg.)
Dziewczyny zajrzyjcie do Top Secret, przecena 70 %
sporo

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
no i z tego wszystkiego wylądował z mamą na mieście
chciałam kupic spodnie a skonczylo sie na zapasie herbatek
A ja miałam sobie kupić tą pomarańczową iii... zapomniałam Cała ja

Cytat:
Moniczkoo! Do zęboloooga, ale już! U mie pogoda też do bani - śnieg, wiatr, deszcz. Apfe!

A ja dzisiaj co? Cały dzien w domu siedzę, po południu wymiotowałam dwa razy ;(... Uczyłam się na historię, jutro mam zakichany sprawdzian z PRL-u.. i.. miałam uczyć się prezentacji na język polski. I wiecie na co wpadłam? Ze się nagram i będę w kółko słuchała swojego przemówienia, aż w końcu się nauczę. I co? Kawałek umiem, ale już szczerze mam dosyć swojego głosu, uszami mi wychodzi ^^. Słowem się do siebie nie odezwę ;D
Dzisiaj jeszcze większe wiatrzysko niż wczoraj Boję się
Sylwuś, ale dziś zębolog nie czynny
Współczuje Ci bardzo (zreszta wszystkim współczuje) tego powrotu do szkoły Ale mnie tez to czeka... za 2 tygodnie Z tym nagraniem się i puszczaniem się sobie w kółko to niezły pomysł
A wiatru się nie bój, w domku nic Ci nie grozi

Właśnie sobie uświadomiłam, że po raz pierwszy od wielu tygodni w niedziele nie napisałam tu, ani razu "nienawidze niedzieli" To chyba dlatego, ze jutro mam wooolnee
Boje się tylko jednego, nocy... jak znow bedzie mnie tak ząb bolał, to się wykończe

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-01-27, 19:53   #4878
agness51
Zakorzenienie

Heh,oby dobrze mi poszło

Agolku - Zazdroszczę wakacji w maju

Tamo - Jak nie przejdzie to do lekarza marsz

Miłego wieczorku

Stary 2008-01-27, 20:46   #4879
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
powiem tak Agus - wiekszego glaba z fizyki niz ja to ze swieca szukac
A to sprawia,ze jestem o Ciebie spokojna
a najlepsze,ze pamietam ze fizyki mialam na koniec 4.5 dobra sciaga to podstawa sukcesu

mi dzis dzien minal leniwie i milo pojechalismy z TZ na bilarda, zagralismy 4 gry i bylo 2-2 z czego jestem przedumna bo TZ swietnie gra

miloego wieczorka robaczki jutro poniedzialek ale musze perzyznac ze nie mam typowgo ''niedzielnego dolka''. Ciesze sie na te wakacje w maju, na wizje przeprowadzki z Glasgow. Nowa praca, nowe miejsce, nowi ludzie. Nowe doswiadczenia bedzie co wspominac na starosc..
Zgadzam się w 100 % z tych pogrubionych zdań ja też o dziwo nie odczówam tego dołka, co u mnie dziwne jest wprost
Miłego wieczorku z TŻtem przed TV I byle więcej takiego optymizmu

Cytat:
Heh,oby dobrze mi poszło
Pójdzie ! Ja Ci to mówie ! Będe 3mała kciukasy, a jak wrócisz ze sQl to szybko na Wizaż zdać nam tu relacje jak poszło o !

Właczyłam sobie film na TV 4 "Opętanie"... i szczerze to tylko go słucham, bo oczęta skierowane mam na kompa, ale i tak mam stracha Niby mogłabym wyłączyć, ale...
A teraz musze wkońcu odpicować troszke, bo mi się lakier zmył

Niech się stanie... !
KCP

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-27, 20:49   #4880
phenomena
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
wrocilam dzis od babci. humor mam niestety zepsuty, bo w czasie wyjazdu mialam dwa ogromne napady.. i PIERWSZY raz obzarlam sie przy kims.. wstyd mi za to sporo przytylam... widac po ciuchach i obwodzie brzucha dzisiaj zjadlam tylko kanapke i jogurt...
i moje wakacyjne plany poszly sie .... wprawdzie zamiast zakopanego prawdopodobnie polece do wloch, ale jednak inaczej to sobie wszystko zaplanowalam
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 21:01   #4881
Baby14
Zakorzenienie

phenomena: Bacik?Nie mozna zyc na kanapce i jogurcie ! Jednorazowa wpadka przeciez zycia ci nie zawali.
Włoch zazdroszcze.

asiek14: Ogladam na Fox Life. American Next Top Models serdecznie polecam.Szczegolnie ze z udzialem Tyry Banks.

Dziewczynki u mnie znow wieje...;/
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 21:03   #4882
phenomena
Zakorzenienie

to nie jednorazowa wpadka. ferie mam od 18.01 i od tego czasu 5 razy mialam napady... nie radze sobie juz z tym. tyje jak siwnia
Stary 2008-01-27, 21:27   #4883
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
wrocilam dzis od babci. humor mam niestety zepsuty, bo w czasie wyjazdu mialam dwa ogromne napady.. i PIERWSZY raz obzarlam sie przy kims.. wstyd mi za to sporo przytylam... widac po ciuchach i obwodzie brzucha dzisiaj zjadlam tylko kanapke i jogurt...
i moje wakacyjne plany poszly sie .... wprawdzie zamiast zakopanego prawdopodobnie polece do wloch, ale jednak inaczej to sobie wszystko zaplanowalam
Cytat:
to nie jednorazowa wpadka. ferie mam od 18.01 i od tego czasu 5 razy mialam napady... nie radze sobie juz z tym. tyje jak siwnia
slonko, po pierwsze - Primo - to,ze zjadlas troche wiecej niz zazwyczaj nie czyni Cie od razu gruba!
po drugie - Primo - plany sa po to,zeby je zmieniac,
i po trzecie - Primo Ultimo - jak bedziesz ograniczac tak drastycznie jedzenie jak dzis to raczej nie schudniesz a moze stac sie nawet przeciwnie, gdyz zawalisz metabolizm...

a po czwarte - nie nakrecaj sie sama tak negatywnie...Jesli potrzebujesz pomocy to zwroc sie do najblizszych albo do specjalistow. pamietaj,ze wszystko zalezy od nas i naszego nastawienia

ja tymczasem ide sie polozyc i poczytac moja superfajna ksiazke. Uwielbiam takie wieczory

dobranocka wszystkim
Stary 2008-01-27, 21:47   #4884
schism_
Zadomowienie

Rodzeństwa nie, poza przyrodnim 27letnim bratem którego na oczy nie widziałam Wiem tylko,że mieszka w Szwecji i tyle.
Czasem się zastanawiam,kim jest,jak wygląda itp (ponoć w młodości miał świra na punkcie muzyki, jak Ja )
Generalnie zawsze chciałam mieć starszego brata,hyh może kiedyyyyś go poznam

W mej Gdyni jeszcze tak jak w Gdańsku z centrami nie powariowali.
W niedzielę prócz handlowych molochów wsio (no prawie) jest pozamykane na 4spusty a ceny przerażające (trza się w hipermarketach ratować )

Na mnie bransoletki też spadają ,od przesiadywania przy kompie/pisania/rysowania dłonie zrobiły się kościste. Mówi się trudno.

Dobra znikam już, jutro pobudka o 6 i do szkoły marsz

Dobranoc Everyone

schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 21:47   #4885
phenomena
Zakorzenienie

przed wakacjami wazylam 39 kg a teraz strach na wage wchodzic... 46-47kg gwarantowane. kompulsy mecza mnie juz od pol roku.
a dzisiaj nie moglam nic w siebie wcisnac, bo dreczyly mnie wyrzuty sumienia. nawet moj tz przyznal, ze troche przytylam ;(
Stary 2008-01-27, 22:04   #4886
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
przed wakacjami wazylam 39 kg a teraz strach na wage wchodzic... 46-47kg gwarantowane. kompulsy mecza mnie juz od pol roku.
a dzisiaj nie moglam nic w siebie wcisnac, bo dreczyly mnie wyrzuty sumienia. nawet moj tz przyznal, ze troche przytylam ;(
strach na wagę to było wchodzić jak ważyłaś 39 kilgoramów, tyle co dzieci w podstawówce
Heh, a TZty są takie mądre,że palną cokolwiek a my im slepo wierzymy, on nawet nie zwraca uwagi pewnie czy wazysz 2 w ta czy 2 w tamtą kilogramy

Chodzisz na terapię?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 22:14   #4887
tamonita
Zakorzenienie

Phenomenko... 39 kilo ? Boże tyle ważą dzieci !

A teraz mówie Feriowe Dobranoc i mykam do łóżka
A jutro można sobie pospaaaać...

Dobranoc

Niech się stanie... !
KCP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-27, 22:21   #4888
phenomena
Zakorzenienie

nie chodze.
jestem malutka, nie moge duzo wazyc. zreszta jestem 'szerokiej kosci' i tak rpzez to wygladam masywnie.. nie cwiczylam od paru dni i tez widac zmiany w moim ciele. mam taki sflaczaly brzuch i nogi :/
przepraszam, to nieodpowiedni watek..
Stary 2008-01-27, 22:23   #4889
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się,że Tż-et powiedział to w dobrej wierze,daje 99% że po prostu nie byłaś dla niego tak wspaniała ważąc te 39 kg jak teraz ważąc te 46-47 kg i ten tekst miał Cię podbudować/pochwalić że dałaś radę w końcu sam zachęca Cię do wspólnego pichcenia itd.
A poza tym my mamy czasem tak,że wypytujemy o coś swoich Tż-etów mając już wyrobione na ten temat swoje zdanie,oczekujemy tylko ich 'potwierdzenia' a tu bah! Tż-et powie coś innego niż oczekujemy i olaboga! a Oni palną byle co nie zastanawiając się nad tym na odczep-się.
Uszy w górę i żadnego głodzenia się,przecież dzielna,śliczna dziewczyna z Ciebie!
Mój Tż-et też gada czasem takie rzeczy typu 'ale masz tłuszczyk na brzuchu' ale potem zaraz do sprostowania mówi,że fajnyyy jest .

A poza tym,ja mam tyle samo wzrostu co Ty[no prawie o 3cm więcej] i też jestem 'grubszej kości' za to przy 47kg wyglądałam bardzo efektownie,a przy 38,żal.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 22:46   #4890
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
będę się starać

Cytat:
ojjj z fizy ja też zawsze byłam głąbik, ale jakoś na ściągach i szczęśliwych zbiegach okoliczności dałam radę przetrwać
Trzymam kciuki za Ciebie

Cytat:
nie dziękuję, żeby nie zapeszyć

Cytat:

dobre podejście, ja zawsze uczyłam się na lekcjach, bo cóż innego pożytecznego można na nich robić? Skoro i tak trza siedzieć tyle w szkole to lepiej się wtedy nauczyć, a później mieć spokój :P

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
ajjj zaszalałaś

Cytat:
M Trzymam kciuki za jutro! Łaaa, ma Ci się udać bo jak nie to :baty:

Cytat:
dobry pomysł z tym nagrywaniem Trzymam kcuiki żebyś się ze wszystkim ładnie wyrobiła ze zdziwienia wyjsc nie moge, ze tak szybko musicie szykowac prezentacje - mysmy robili to zwykle na 3-4dni przed maturka, a tylko plan wczesniej trza bylo zdac
wymiotowałaś, ze tak powiem, poalkoholowo czydlaczego?

Cytat:
fajnie, ze masz w sobie tyle pozytywnej energii, tak trzymaj

Cytat:
No, to zakupy udnane rozumiem ? Fajnie a jaki ten żakiecik ? Pochwal się ? Do TV ?? A po cóż to ? Nie daj się chorobie Kochana !!
fotki nie wstawię bo aparat pożyczyłam i ni mam teraz :/ ale żakiecik brązowy, dopasowany, z rękawkiem trzy czwarte
a w tv mamy 'casting' na specjalizację dziennikarza telewizyjnego - bo nas jest 24os, a miejsc tylko 10 wiec chca nas sprawdzic pod kątem dykcji, wizyjności etc... No, a we wt z kolei w radiu bedzie powtorka z rozrywki... ech tez sobie terminy wymyslili - w trakcie sesji i jescze ten moj katar- pojde jutro z nosem jak balon i głosem zmutowanym jakims

Cytat:
Jak ja Ci zazdroszcze mieszkania w tak "ucywilizowanym" miejscu jakim jest Gdańsk... Masz kupe sklepów pod nosem i nawet morze...
ciastkiem... Fajnie, że sie obkupiłaś, no i to zwieńczenie "cięzkich" zakupówI możesz sobie w niedziele jeździć z mamą na zakupy i sklepy z ciuchami są otwarte w niedziele... a u mnie to tylko super markety są czynne Też by mi się przydała jakaś bransoletkaTylko, że mam za chude ręce i wszystkie mi spadają
ale Ty przynajmniej nie masz pokus w postaci sklepow wtedy kiedy masz sie uczyc w weekend
btw. skad jestes?

heh u mnie z bransoletkami tyz problem bo akurat nadgarstki mam chuderlawe i prawie wszystko zlatuje

życzę spokojnej nocy i zeby Cie zabek nie bolał
alez Ci zazdroszcze ferii...

Cytat:
echhh... skoro faktycznie źle się czujesz w swoim ciele to poćwicz. przeciez zdajesz sobie sprawe, ze kanapka i jogurt jako calodniowe menu to nie jest dobre rozwiazanie. A skoro masz problem z kompulsami od dłuższego czasu to najlepszy bylby jednak psycholog...
Przykro mi, ze tak u Ciebie, myslalam,ze juz wychodzisz z problemow...
A Włoch zazdroszcze choc rozumiem, ze wolalabys realizowac swoje wczesniejsze plany... a czemu one nie wypalily?

Cytat:
ja tymczasem ide sie polozyc i poczytac moja superfajna ksiazke. Uwielbiam takie wieczory
jaka ksiazke?

Cytat:
W
A poza tym,ja mam tyle samo wzrostu co Ty i też jestem 'grubszej kości' za to przy 47kg wyglądałam bardzo efektownie,a przy 38,żal.
piekne podejscie

Ech zmykam juz... Jutro musze sie zwlec wczesnie i jechac na zalke Mam nadzieje,ze szybko sie uwine z nia.
zycze wszystkim slodkich snow
do jutra slonka

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości