![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część pierwsza jako mamy!
My za to zaliczyliśmy imieniny cioci-seniorki, kociak oczywiście robił dobre wrażenie i śmiał się do wszystkich, ale boję się co będzie w nocy, bo bardzo mało dziś spał, wszystko było ciekawsze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Zadomowienie
|
Moj starszak wiecznie poobijany chodzi głownie po szaleństwach na biegówce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
Moja mała dopiero przed chwilą poszła spać (normalne chodzi koło 20). Ale co się dziwić, skoro byliśmy dzisiaj na działce i zasnęła o 17 i zamiast się obudzić standardowo po 40 minutach, to spała ponad 2,5 godziny. Przebudziła się w momencie przekłądania z wózka do fotelika, ale 2 minuty późnie dalej słodko spała. I tym sposobem,to o 20 się bawić chciała.
Ja chyba też zaraz spać pójdę, bo po wczorajszej nocy jestem nieżywa. Ledwo na oczy patrzę. Do tego zaczęła mnie boleć pierś, nie wiem czemu. Zastanawiam się, czy mnie gdzieś nie przewiało, bo trochę wymarzłam na tej działce. Żabcia - a ja k tam twój kanalik? |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Moderatorka z pazurem
|
My juz po chrzcinach. Emi pieknie przespala niemal cala msze. Obudzilam ja przed laniem wody, zeby sie nie wystraszyla. Chwile zaplakala i dalej poszla w kime. Przez caly dzien byla cudowna. Na imprezie niewiele spala, maruder wlaczyl jej sie standardowo przed 19. Plakala dosc ostro, ale o 20 spala juz jak kamien. Godzine temu wrocilysmy do domu i spi jak susel. Przekladanie z wozka do fotelika i z fotelika do lozka, nie zrobilo na niej wrazenia. Teraz zaplakala przez sen bidulka, wrazen dzis miala co nie miara. Tak czy siak, uwazam ze jest bohaterem i byla dzielna. Rozkochala w sobie wszystkich rozdajac usmiechy
![]() Sprobuje was nadrobic ciut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Wrzućcie Dziewczyny zdjęcia Waszych Księżniczek i Przystojniaków
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Moderatorka z pazurem
|
My niestety nie robilismy zdjec tzn nie mam nic w telefonie. Mielismy fotografa, bo stawka za fotki na kielecczyznie to jakas poezja, grzechem ciezkim byloby nie skorzystac
![]() Mam chyba tylko fotke jak juz byla przebrana w bardziej wygodny stroj. Moge zaraz wrzucic na fb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki fotograf Wam upamietnial te chwile ? mnie sie te stawki taka poezja nie wydaja moze przez te kieleckie zarobki ![]() Ps. Igusia dostala w prezencie na chrzest sesje foto. Bardzo mnie to ucieszylo bo mi pewnie byloby szkoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
My już też po
![]() Tymon przespal praktycznie cała mszę. Nie płakał w ogóle. Obudził się na płacz innego dziecka i podziwial ![]() ![]() Impreza udana choć obsługa sali nie była super... Martwi mnie tylko to ze dalej jest zachrypniety i sprawia wrażenie jakby go coś bolało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Przesylam tulaski na pocieszenie za zly dzien;* moj byl w piatek obrazony na mnie bo go poprosilam o pompc w sprzataniu..a on chcial pograc w gre.. xD Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tesciowa cala i zdrowa a jaka wkur...siedziala przez cala impreze i nie tylko ja to zauwazylam. No ale co mnie to. Oczywiscie odnioslam wrazenie ze to dlatego ze malutek prawie ciagle ze mna. Skoro sie nie potrafi uszanowac spokoju bohatera dnia to na prawde dla mnie moze byc zla i przez tydzien. No ale to moze nie przez to. Nie nakrecajmy sie ![]() Nie powiem miala malego troche na rekach i nawet probowala go uspic ale tak nim telepala gwaltownie (Karp niech sie schowa ![]() ![]() Moja mama np nie miala go ani razu bo co podejdzie to histeria i tylko ja lub maz go uspokajalismy i to z trudem. Ot i taka impreza. Tort pyszny truskawkowy. Dobrze ze smak rekompensowal jego wyglad. ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Teraz malutek popłakuje przez sen a ja doskakuje do niego i wisze nad wozkiem. ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Aaa i jaka ja bylam zla po mszy jak sie okazalo ze nikt nie podszedl i nie zrobil nam ani jednego zdj podczas chrzczenia niuniutka. Boszzzz jedna ciotka ma prof aparat jest po specjalnym kursie i ona myslala ze ktos inny zrobi a ten ktos inny ze ona i nie podszedl nikt. ![]() Jakbym wiedziala to bym mojej mamie dala moja stara zwykla poczciwa cyfrowke i chociaz by zdj jakies byly. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Moderatorka z pazurem
|
Jestesmy 40km od Kielc teraz. Maz stad pochodzi. Fotograf zazyczyl sobie 200zl (wybralismy opcje zdjec elektronicznych, bez druku, wolimy sami sobie zrobic album i odbitki). Mial byc z nami tylko w kosciele i cyknac kilka fotek na sali. Ostatecznie byl z nami prawie 5h wiec dalismy mu wiecej. Moze nie jest tak wybitnym artysta jak nasz fotograf slubny, ale fotki robi calkiem fajne. Nie pamietam jak on sie nazywa, jak cos to zapytam jutro meza.
---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Ann, co twój tz przeskrobal? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część pierwsza jako mamy!
Mia, super prezent
![]() ![]() Rose, fajnie z fotografem, też o tym myślałam, ale znów mąż się nie zgadza, więc odpuszczam ![]() ![]() Teściowie i siostry męża jak zrobią zdjęcia to jest taka porażka, moja rodzinka nie lepsza ![]() Jakie szatki kupowałyście? Nie wiem czy wybrać taką a la bluzeczkę czy taką jakby serwetkę ![]()
![]() Edytowane przez agassek Czas edycji: 2016-08-15 o 00:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cieszę się że przeżyłyście chrzty i dzieciaczki są dzielne! Kocie, moja córka wyglądała koło 1,5 roku jak ofiara przemocy domowej. Zawsze potykala się o próg do kuchni, mimo pokazywania i każdorazowego "uważaj!". Do tego lubiła eksperymenty typu skoki z podkładki (stopnia) do łazienki. Taki lobuz z niej. Nie wkurzalam się ale trzeba być czujnym. ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Ps. Teraz też chodzi poobijana i pozdzierana bo lubi sporty ekstremalne typu hulajnoga i zeskakiwanie z niej w trakcie jazdy (hamulec nie dla niej). Dobrze ze kaski istnieją |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
Super ze imprezy się udały
![]() Dziewczyny, chyba dopadło mnie zapalenie piersi. Nie wiem skąd. Do wczoraj nic mnie nie bolało, po południu pierś zaczęła boleć, a teraz się obudziłam na karmienie i mam ponad 38 stopni. Co robic? |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zażyć 1x paracetamol i 1x ibuprofen na raz. Rozgrzać piersi kompresami lub prysznicem, ściągnąć mleko do zera i wylać ( miałam 40 st gorączki). Dużo pić, jeśli temp nie spadnie znowu zażyć leki. Znowu ściągnąć mleko. Przeszło mi po drugiej dawce tabletek, mąż w tym czasie karmil mm. ---------- Dopisano o 04:03 ---------- Poprzedni post napisano o 04:01 ---------- Kaylla trzymaj się i uszy do gory! możesz też okladac piersi kapusta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
Ciekawski bobas Disney Baby - bardzo fajne te książeczki
![]()
![]() |
#1642 |
Moderatorka z pazurem
|
Kaylla o kruca. Nie mam pojecia jak sie dziala przy zapaleniu piersi. Trzymam kciukasy, dziewczyny tu zaraz madrze doradza.
U nas pierwsza pobudka od 20 i od razu gaworzenie i smiechy. No masakra co te dziecko wymyslilo ![]() Cos jej sie na wyjezdzie poprzestawialo... |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Moderatorka z pazurem
|
U nas byla szatka w formie serwety.
A co do pobudki...winowajca sa okna. Cieszy sie do nich jak szalona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:29 ---------- Poprzedni post napisano o 05:28 ---------- Ginger, ale w domu Emi potrafi spac bez pobudek do samego rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
Złote dziecko
![]()
![]() |
#1646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1647 |
Zadomowienie
|
U nas dziecko ciągiem przespał bez pobudki od 22.20 do 6.20. I to tylko dlatego, że piersi zaczęły mnie boleć od ilości mleka, bo Młody by pewnie jeszcze pospal. Po karmieniu teraz śpi dalej, a że wszystkiego nie wypil, a po 8 trzeba w drogę 670 km to musiałam odciągać. W 8 min 130 ml wyszło. Byłoby więcej ale butelki mi nie starczyło...
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Igorek to bardzo wrazliwy na bodzce chlopak co? Nasza Iga spala u kogo popadlo a im glosniej tym lepiej tylko jesc w halasie nie lubi. Ja przed chrztem dalam siostrze moj aparat i jeszcze brata zapytalam czy bedzie robil swoim zdjecia. Cytat:
![]() Cytat:
U mnie zdjecia amatorskie ale Iga nie wspolpracowala bo spala caly chrzest i impreze i zdjecia z goscmi ma na spiocha ![]() Gdyby chrzest byl teraz to juz zdjecia bylyby fajniejsze bo jesr starsza i nie spi calymi dniami ![]() Anne pogodziliscie sie juz :-*? Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-08-15 o 07:02 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak juz sie pogodzilismy, ogladalismy pottera na zgode haha Cytat:
Bo bolalo go gardlo, wiec jak to facet UMIERAL! Ale juz sie ogarnal. ![]() Za zdjecia faktycznie nie zaplaciliscie drogo! Interes zycia :p Cytat:
Hahaha z facetami to jak z dziecmi ![]() Ja mojego jak zmuszam do robienia zdjecia to wychodzi jakies gwno. Wzielam jego kolezanke, ona sie zawodowo zajmuje takimi sprawami, zrobila mi pare fotek. Matka szczesliwa ![]() ![]() Cytat:
Neee, niestety tz dzis pracuje. Co prawda krocej, ale wciaz pracuje. Na szczescie juz mamy zgode. Antek chyba wyczul moje zmeczenie level milion, bo spal od 20 do 7!!! Zjadl i spi dalej!!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Noo bo ten pędzelek w zestawie to jakies małe śmieszne cos ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.