Majówki 2016 - część pierwsza jako mamy! - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-14, 20:22   #1621
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 - część pierwsza jako mamy!

My za to zaliczyliśmy imieniny cioci-seniorki, kociak oczywiście robił dobre wrażenie i śmiał się do wszystkich, ale boję się co będzie w nocy, bo bardzo mało dziś spał, wszystko było ciekawsze...
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 20:38   #1622
fruzjape
Zadomowienie

Moj starszak wiecznie poobijany chodzi głownie po szaleństwach na biegówce ale wołam za nim regularnie, zeby troche zwolnił albo uważał na cos
fruzjape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 20:56   #1623
kaylla
Zakorzenienie

Moja mała dopiero przed chwilą poszła spać (normalne chodzi koło 20). Ale co się dziwić, skoro byliśmy dzisiaj na działce i zasnęła o 17 i zamiast się obudzić standardowo po 40 minutach, to spała ponad 2,5 godziny. Przebudziła się w momencie przekłądania z wózka do fotelika, ale 2 minuty późnie dalej słodko spała. I tym sposobem,to o 20 się bawić chciała.

Ja chyba też zaraz spać pójdę, bo po wczorajszej nocy jestem nieżywa. Ledwo na oczy patrzę. Do tego zaczęła mnie boleć pierś, nie wiem czemu. Zastanawiam się, czy mnie gdzieś nie przewiało, bo trochę wymarzłam na tej działce.

Żabcia - a ja k tam twój kanalik?
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 21:05   #1624
Anika1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pluszowy_kot Pokaż wiadomość
Mamy starszaków, pilnujecie jakoś bardzo żeby Wam się dzieci w domu/na podwórku nie przewróciły/o nic nie uderzyły? Mnie właśnie szlag trafia u rodziców, siostra tak się trzęsie nad swoim 2,5 roczniakiem że wszyscy w stresie chodzą, żeby się tylko nie przewrócił bo zaraz leci i aferę robi, plus z mordą do rodziców, że nie pilnują. A dzieciak jak to dzieciak - tu się zagapi, tam się poślizgnie i w jednej chwili trzepnie. Zawsze mi się wydawało, że jakieś upadki na podwórku są wpisane w dzieciństwo i sama nie planuję o to afer robić, ale może po prostu dziwna jestem?
Brat męża ma młodszego synka w wieku niecałych dwóch lat. U siebie mają zalozone blokady na kanty od szafek. Oczywiście pilnują aby dziecko nie dotykalo kominka itp. Jak są u kogoś to też upominają aby dzieci nie szalały bo coś mogą obie zrobić, ale wtedy gdy rzeczywiście jest zagrożenie np. jak wejdzie pod stół, ale to wszystko w normie, bez spinki że dziecko ma zadrapania, czy siniaki
Anika1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 21:13   #1625
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
10cm ma wielka stopa

u nas nocka bez zmian, 4 pobudki do 6tej - jest nieźle, już się nawet wysypiam

miłego świętowania!!!!!!
Mam rozmiar 9 ale sprobuje zmierzyc
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 21:19   #1626
fablous
Zakorzenienie

Iwonia czyli teściowa nie ma śladów po ugryzieniach?
A jak tort? Smakował lepiej niż wyglądał?

Roses jak u was poszło?

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 21:37   #1627
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

My juz po chrzcinach. Emi pieknie przespala niemal cala msze. Obudzilam ja przed laniem wody, zeby sie nie wystraszyla. Chwile zaplakala i dalej poszla w kime. Przez caly dzien byla cudowna. Na imprezie niewiele spala, maruder wlaczyl jej sie standardowo przed 19. Plakala dosc ostro, ale o 20 spala juz jak kamien. Godzine temu wrocilysmy do domu i spi jak susel. Przekladanie z wozka do fotelika i z fotelika do lozka, nie zrobilo na niej wrazenia. Teraz zaplakala przez sen bidulka, wrazen dzis miala co nie miara. Tak czy siak, uwazam ze jest bohaterem i byla dzielna. Rozkochala w sobie wszystkich rozdajac usmiechy

Sprobuje was nadrobic ciut

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-08-14, 21:41   #1628
agassek
Zakorzenienie

Wrzućcie Dziewczyny zdjęcia Waszych Księżniczek i Przystojniaków będziemy podziwiać

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 21:52   #1629
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

My niestety nie robilismy zdjec tzn nie mam nic w telefonie. Mielismy fotografa, bo stawka za fotki na kielecczyznie to jakas poezja, grzechem ciezkim byloby nie skorzystac
Mam chyba tylko fotke jak juz byla przebrana w bardziej wygodny stroj. Moge zaraz wrzucic na fb
Stary 2016-08-14, 22:18   #1630
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
My niestety nie robilismy zdjec tzn nie mam nic w telefonie. Mielismy fotografa, bo stawka za fotki na kielecczyznie to jakas poezja, grzechem ciezkim byloby nie skorzystac
Mam chyba tylko fotke jak juz byla przebrana w bardziej wygodny stroj. Moge zaraz wrzucic na fb
A jak to sie stalo ze impreza na kielecczyznie??? Ktos z Was pochodzi z naszych stron? ( a wlasnie gdzie jes Ula???)
Jaki fotograf Wam upamietnial te chwile ? mnie sie te stawki taka poezja nie wydaja moze przez te kieleckie zarobki Ale jesli to porownac z Wawa to pewnie rzeczywiscie poezja...
Ps. Igusia dostala w prezencie na chrzest sesje foto. Bardzo mnie to ucieszylo bo mi pewnie byloby szkoda
mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 22:21   #1631
martunia_199
Zakorzenienie

My już też po ))
Tymon przespal praktycznie cała mszę. Nie płakał w ogóle. Obudził się na płacz innego dziecka i podziwial )) na sali w sumie też dużo spal ale dał porobić zdjęcia z gośćmi budząc się raz na jakiś czas. Za to teraz nie śpi bo chce się bawić ))
Impreza udana choć obsługa sali nie była super...

Martwi mnie tylko to ze dalej jest zachrypniety i sprawia wrażenie jakby go coś bolało ((

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-14, 22:45   #1632
201701091517
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AnneMariie Pokaż wiadomość
Ja tam wole spacery w deszczu

Ja matka wariatka mam nadzieje, ze nabije sobie jakis siniakow i pare upadkow zaliczyco to za dziecinstwo bez wypadkow? Oczywiscie bez przesady, jakis umiar trzeba zachowac

Lambadaa, widzialam Twoje zdjecie na grupie chistujacej! Przepiekne!! Tak mi sie wydaje, ze Twoje

U nas na topie calowanie nozek, glupie miny i absolutny hit, glaskanie od czola do nosa

Ja uzywam tylko oleju kokosowego a na wyjscia puder/podklad clinique. Po ciazy wyskoczyly mi jakies syfy na czole ale juz zniknelo na szczescie! Ja wyznaje zasade ze im mniej tym lepiej

Otoz to! Nam tez chusta pare razy tak tylek uratowala

Ale mam dzis milczaca niedziele, poklocilismy sie rano i nie odzywamy sie. Maly oczywiscie ze mna, bo jakby tz go wzial i bym widziala jak go chce caly czas spac polozyc to bym zatlukla. On chyba jeszcze nie zajarzyl, ze antek jest juz na tyle duzy ze chce sie tez bawic!! Takze super weekend. Mialam nadzieje, ze po calym tygodniu bede miala chwile dla siebie, no nie wiem. Zeby chociaz sie w sufit pogapic.. na dodatek boiler nam sie rozwalil i nie ma cieplej wody. Zyc nie umierac. Siegam limitow mojej cierpliwosci, zaraz bede ryczala razem z malym.
Tak tylko chcialam sie wyzalic, bo nie mam komu..
Ps. Medal dla wszystkich samotnych matek!!!
Moje maz dostal nakaz zrobienia w miare ladnego zdjecia,no i jakos mu to fajnie wyszlo

Przesylam tulaski na pocieszenie za zly dzien;* moj byl w piatek obrazony na mnie bo go poprosilam o pompc w sprzataniu..a on chcial pograc w gre.. xD

201701091517 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 23:12   #1633
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Iwonia czyli teściowa nie ma śladów po ugryzieniach?
A jak tort? Smakował lepiej niż wyglądał?

Roses jak u was poszło?

Nie tesciowa cala i zdrowa a jaka wkur...siedziala przez cala impreze i nie tylko ja to zauwazylam. No ale co mnie to. Oczywiscie odnioslam wrazenie ze to dlatego ze malutek prawie ciagle ze mna. Skoro sie nie potrafi uszanowac spokoju bohatera dnia to na prawde dla mnie moze byc zla i przez tydzien. No ale to moze nie przez to. Nie nakrecajmy sie
Nie powiem miala malego troche na rekach i nawet probowala go uspic ale tak nim telepala gwaltownie (Karp niech sie schowa) ze moj maz sam doskoczyl i od niej zabral malutka i mi oddał a dziecko nawet cyś nie mogl uspokoic
Moja mama np nie miala go ani razu bo co podejdzie to histeria i tylko ja lub maz go uspokajalismy i to z trudem. Ot i taka impreza.
Tort pyszny truskawkowy. Dobrze ze smak rekompensowal jego wyglad.

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Teraz malutek popłakuje przez sen a ja doskakuje do niego i wisze nad wozkiem.

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Aaa i jaka ja bylam zla po mszy jak sie okazalo ze nikt nie podszedl i nie zrobil nam ani jednego zdj podczas chrzczenia niuniutka. Boszzzz jedna ciotka ma prof aparat jest po specjalnym kursie i ona myslala ze ktos inny zrobi a ten ktos inny ze ona i nie podszedl nikt.
Jakbym wiedziala to bym mojej mamie dala moja stara zwykla poczciwa cyfrowke i chociaz by zdj jakies byly.
Iwonia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 23:30   #1634
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Jestesmy 40km od Kielc teraz. Maz stad pochodzi. Fotograf zazyczyl sobie 200zl (wybralismy opcje zdjec elektronicznych, bez druku, wolimy sami sobie zrobic album i odbitki). Mial byc z nami tylko w kosciele i cyknac kilka fotek na sali. Ostatecznie byl z nami prawie 5h wiec dalismy mu wiecej. Moze nie jest tak wybitnym artysta jak nasz fotograf slubny, ale fotki robi calkiem fajne. Nie pamietam jak on sie nazywa, jak cos to zapytam jutro meza.

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Ann, co twój tz przeskrobal?
Stary 2016-08-15, 00:03   #1635
agassek
Zakorzenienie

Majówki 2016 - część pierwsza jako mamy!

Mia, super prezent dla mnie to świetna pamiątka. Mąż nie chciał sesji, mama się dziwiła, a po fakcie przyznali mi rację

Rose, fajnie z fotografem, też o tym myślałam, ale znów mąż się nie zgadza, więc odpuszczam nie wiem kto nam zrobi w takim razie
Teściowie i siostry męża jak zrobią zdjęcia to jest taka porażka, moja rodzinka nie lepsza

Jakie szatki kupowałyście? Nie wiem czy wybrać taką a la bluzeczkę czy taką jakby serwetkę

Edytowane przez agassek
Czas edycji: 2016-08-15 o 00:06
agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-15, 00:20   #1636
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Mia, super prezent dla mnie to świetna pamiątka. Mąż nie chciał sesji, mama się dziwiła, a po fakcie przyznali mi rację

Rose, fajnie z fotografem, też o tym myślałam, ale znów mąż się nie zgadza, więc odpuszczam nie wiem kto nam zrobi w takim razie
Teściowie i siostry męża jak zrobią zdjęcia to jest taka porażka, moja rodzinka nie lepsza

Jakie szatki kupowałyście? Nie wiem czy wybrać taką a la bluzeczkę czy taką jakby serwetkę
Prawidłowo to powinna być koszulka, nie wiem skąd się wzięła moda na serwetki i to już od ładnych "dziestu" lat, w końcu się otrzymuje "białą szatę" a nie "białą serwetkę" My co prawda mamy bardzo dużo czasu, ale zastanawiałam się czy nie poprosić siostry o uszycie białej pelerynki - pracuje w pracowni sukien ślubnych więc nie miałaby problemu ze zdobyciem odpowiedniego materiału
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-15, 00:42   #1637
lourose
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Cieszę się że przeżyłyście chrzty i dzieciaczki są dzielne!

Kocie, moja córka wyglądała koło 1,5 roku jak ofiara przemocy domowej. Zawsze potykala się o próg do kuchni, mimo pokazywania i każdorazowego "uważaj!". Do tego lubiła eksperymenty typu skoki z podkładki (stopnia) do łazienki. Taki lobuz z niej. Nie wkurzalam się ale trzeba być czujnym.

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ----------

Ps. Teraz też chodzi poobijana i pozdzierana bo lubi sporty ekstremalne typu hulajnoga i zeskakiwanie z niej w trakcie jazdy (hamulec nie dla niej). Dobrze ze kaski istnieją
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-15, 00:42   #1638
kaylla
Zakorzenienie

Super ze imprezy się udały

Dziewczyny, chyba dopadło mnie zapalenie piersi. Nie wiem skąd. Do wczoraj nic mnie nie bolało, po południu pierś zaczęła boleć, a teraz się obudziłam na karmienie i mam ponad 38 stopni. Co robic?
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-15, 01:25   #1639
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kupowałam na allegro i kupiłam ala serwetke personalizowana razem ze swieca

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-15, 03:03   #1640
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaylla Pokaż wiadomość
Super ze imprezy się udały

Dziewczyny, chyba dopadło mnie zapalenie piersi. Nie wiem skąd. Do wczoraj nic mnie nie bolało, po południu pierś zaczęła boleć, a teraz się obudziłam na karmienie i mam ponad 38 stopni. Co robic?
Też miałam! I nie wiadomo dlaczego. Co kazała mi połozna:
Zażyć 1x paracetamol i 1x ibuprofen na raz. Rozgrzać piersi kompresami lub prysznicem, ściągnąć mleko do zera i wylać ( miałam 40 st gorączki). Dużo pić, jeśli temp nie spadnie znowu zażyć leki. Znowu ściągnąć mleko. Przeszło mi po drugiej dawce tabletek, mąż w tym czasie karmil mm.

---------- Dopisano o 04:03 ---------- Poprzedni post napisano o 04:01 ----------

Kaylla trzymaj się i uszy do gory! możesz też okladac piersi kapusta.
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-15, 03:52   #1641
gingerbre
Zakorzenienie

Ciekawski bobas Disney Baby - bardzo fajne te książeczki Po jednej stronie sa kontrasty po drugiej kolorowy obrazek z wierszykiem dla nieco starszych dzieci.
gingerbre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-15, 04:10   #1642
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Kaylla o kruca. Nie mam pojecia jak sie dziala przy zapaleniu piersi. Trzymam kciukasy, dziewczyny tu zaraz madrze doradza.

U nas pierwsza pobudka od 20 i od razu gaworzenie i smiechy. No masakra co te dziecko wymyslilo
Cos jej sie na wyjezdzie poprzestawialo...
Stary 2016-08-15, 04:26   #1643
gingerbre
Zakorzenienie

Cytat:
Kaylla o kruca. Nie mam pojecia jak sie dziala przy zapaleniu piersi. Trzymam kciukasy, dziewczyny tu zaraz madrze doradza.

U nas pierwsza pobudka od 20 i od razu gaworzenie i smiechy. No masakra co te dziecko wymyslilo
Cos jej sie na wyjezdzie poprzestawialo...
Ale to chyba na plus się poprzestawiało, bo skoro od 20... U nas karmienie było o 24:20, a o 3 już gaworzyła, ale wstawałam i dawałam smoka i wracałam do łóżka, ostatecznie poddałam się o 4:10
Stary 2016-08-15, 04:29   #1644
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

U nas byla szatka w formie serwety.

A co do pobudki...winowajca sa okna. Cieszy sie do nich jak szalona

---------- Dopisano o 05:29 ---------- Poprzedni post napisano o 05:28 ----------

Ginger, ale w domu Emi potrafi spac bez pobudek do samego rana
Stary 2016-08-15, 04:30   #1645
gingerbre
Zakorzenienie

Cytat:
Ginger, ale w domu Emi potrafi spac bez pobudek do samego rana
Złote dziecko
Stary 2016-08-15, 06:00   #1646
Monanka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola0605 Pokaż wiadomość
Ja polecam na twarz olej kokosowy, długo stosowałam krem La Roche Effaclar na niedoskonałości ale olej lepiej sobie z nimi radzi

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Polecam bronzer Lavertu, miałam ziemie egipska i ten jest równie dobry a kosztuje na Allegro ok 80-90 zł

Dziękuję! Zamówiłam ten Lavertu i porządny pędzelek, zobaczymy co z tego wyjdzie
Stary 2016-08-15, 06:16   #1647
Anika1986
Zadomowienie

U nas dziecko ciągiem przespał bez pobudki od 22.20 do 6.20. I to tylko dlatego, że piersi zaczęły mnie boleć od ilości mleka, bo Młody by pewnie jeszcze pospal. Po karmieniu teraz śpi dalej, a że wszystkiego nie wypil, a po 8 trzeba w drogę 670 km to musiałam odciągać. W 8 min 130 ml wyszło. Byłoby więcej ale butelki mi nie starczyło...
Anika1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-08-15, 06:53   #1648
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
My już też po ))
Tymon przespal praktycznie cała mszę. Nie płakał w ogóle. Obudził się na płacz innego dziecka i podziwial )) na sali w sumie też dużo spal ale dał porobić zdjęcia z gośćmi budząc się raz na jakiś czas. Za to teraz nie śpi bo chce się bawić ))
Impreza udana choć obsługa sali nie była super...

Martwi mnie tylko to ze dalej jest zachrypniety i sprawia wrażenie jakby go coś bolało ((

Fajnie ze impreza udana. Jak sie dzis czuje Tymonek?

Cytat:
Napisane przez Iwonia27 Pokaż wiadomość
Nie tesciowa cala i zdrowa a jaka wkur...siedziala przez cala impreze i nie tylko ja to zauwazylam. No ale co mnie to. Oczywiscie odnioslam wrazenie ze to dlatego ze malutek prawie ciagle ze mna. Skoro sie nie potrafi uszanowac spokoju bohatera dnia to na prawde dla mnie moze byc zla i przez tydzien. No ale to moze nie przez to. Nie nakrecajmy sie
Nie powiem miala malego troche na rekach i nawet probowala go uspic ale tak nim telepala gwaltownie (Karp niech sie schowa) ze moj maz sam doskoczyl i od niej zabral malutka i mi oddał a dziecko nawet cyś nie mogl uspokoic
Moja mama np nie miala go ani razu bo co podejdzie to histeria i tylko ja lub maz go uspokajalismy i to z trudem. Ot i taka impreza.
Tort pyszny truskawkowy. Dobrze ze smak rekompensowal jego wyglad.

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Teraz malutek popłakuje przez sen a ja doskakuje do niego i wisze nad wozkiem.

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Aaa i jaka ja bylam zla po mszy jak sie okazalo ze nikt nie podszedl i nie zrobil nam ani jednego zdj podczas chrzczenia niuniutka. Boszzzz jedna ciotka ma prof aparat jest po specjalnym kursie i ona myslala ze ktos inny zrobi a ten ktos inny ze ona i nie podszedl nikt.
Jakbym wiedziala to bym mojej mamie dala moja stara zwykla poczciwa cyfrowke i chociaz by zdj jakies byly.

Igorek to bardzo wrazliwy na bodzce chlopak co?
Nasza Iga spala u kogo popadlo a im glosniej tym lepiej tylko jesc w halasie nie lubi. Ja przed chrztem dalam siostrze moj aparat i jeszcze brata zapytalam czy bedzie robil swoim zdjecia.
Cytat:
Jestesmy 40km od Kielc teraz. Maz stad pochodzi. Fotograf zazyczyl sobie 200zl (wybralismy opcje zdjec elektronicznych, bez druku, wolimy sami sobie zrobic album i odbitki). Mial byc z nami tylko w kosciele i cyknac kilka fotek na sali. Ostatecznie byl z nami prawie 5h wiec dalismy mu wiecej. Moze nie jest tak wybitnym artysta jak nasz fotograf slubny, ale fotki robi calkiem fajne. Nie pamietam jak on sie nazywa, jak cos to zapytam jutro meza.

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

To rzeczywiscie bardzo fajnie trafiliscie z tym fotografem
Cytat:

Moja szatka jest gdzies na facebooku.
U mnie zdjecia amatorskie ale Iga nie wspolpracowala bo spala caly chrzest i impreze i zdjecia z goscmi ma na spiocha udalo sie tylko przed tortem zlapac jej otwarte oczka. Fotograf nie mialby pola do popisu przy niej.
Gdyby chrzest byl teraz to juz zdjecia bylyby fajniejsze bo jesr starsza i nie spi calymi dniami

Anne pogodziliscie sie juz :-*?

Edytowane przez mialavi
Czas edycji: 2016-08-15 o 07:02
mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-15, 07:43   #1649
AnneMariie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość
Fajnie ze impreza udana. Jak sie dzis czuje Tymonek?

Igorek to bardzo wrazliwy na bodzce chlopak co?
Nasza Iga spala u kogo popadlo a im glosniej tym lepiej tylko jesc w halasie nie lubi. Ja przed chrztem dalam siostrze moj aparat i jeszcze brata zapytalam czy bedzie robil swoim zdjecia.

To rzeczywiscie bardzo fajnie trafiliscie z tym fotografem

Moja szatka jest gdzies na facebooku.
U mnie zdjecia amatorskie ale Iga nie wspolpracowala bo spala caly chrzest i impreze i zdjecia z goscmi ma na spiocha udalo sie tylko przed tortem zlapac jej otwarte oczka. Fotograf nie mialby pola do popisu przy niej.
Gdyby chrzest byl teraz to juz zdjecia bylyby fajniejsze bo jesr starsza i nie spi calymi dniami

Anne pogodziliscie sie juz :-*?

Tak juz sie pogodzilismy, ogladalismy pottera na zgode haha

Cytat:

Bo bolalo go gardlo, wiec jak to facet UMIERAL! Ale juz sie ogarnal.
Za zdjecia faktycznie nie zaplaciliscie drogo! Interes zycia :p

Cytat:
Napisane przez Lambadaa Pokaż wiadomość
Moje maz dostal nakaz zrobienia w miare ladnego zdjecia,no i jakos mu to fajnie wyszlo

Przesylam tulaski na pocieszenie za zly dzien;* moj byl w piatek obrazony na mnie bo go poprosilam o pompc w sprzataniu..a on chcial pograc w gre.. xD

Hahaha z facetami to jak z dziecmi
Ja mojego jak zmuszam do robienia zdjecia to wychodzi jakies gwno. Wzielam jego kolezanke, ona sie zawodowo zajmuje takimi sprawami, zrobila mi pare fotek. Matka szczesliwa

Cytat:
Napisane przez gingerbre Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez asiaczek Pokaż wiadomość
AnneMarie trzymam kciuki żebyście się porozumieli. Jutro też wolne, szkoda marnować taki dzień na kłótnie.. Mam wrażenie, że faceci wszystko wolniej łapią, ale może to dlatego że to my praktycznie 24h siedzimy z naszymi dziećmi i znamy je najlepiej?

Iwonia przypomnij mi,proszę, ile czasu u Twojego synka trwała obraza na pierś.
Mój znowu po paru minutach się wścieka, mąż przed nim tańczył to mały się zajął i zjadł trochę więcej. Skoro potrafi jeść 10 minut to chyba jednak nie może być w stanie w ciagu 3 też się najeść

Neee, niestety tz dzis pracuje. Co prawda krocej, ale wciaz pracuje. Na szczescie juz mamy zgode.

Antek chyba wyczul moje zmeczenie level milion, bo spal od 20 do 7!!! Zjadl i spi dalej!!!
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-15, 08:35   #1650
ola0605
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
Dziękuję! Zamówiłam ten Lavertu i porządny pędzelek, zobaczymy co z tego wyjdzie

Noo bo ten pędzelek w zestawie to jakies małe śmieszne cos

ola0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości