![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kobiety ładniejsze ode mnie...
Cytat:
Myślę, że każda z nas ma zdjęcia, na których wygląda pięknie. Na zdjęciu też masz wyraz twarzy i minę. Jasne, że jest kobieta obiektywnie piękna dla konkretnego mężczyzny. Ale kobiety, które wzbudzają zachwyt otoczenia to te o dużej pewności siebie.
![]() |
![]() |
#152 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Konto usunięte
|
Myślę, że kobiety zachwycające to nie tylko te bardzo pewne siebie, tzn. na pewno pewność siebie nie warunkuje atrakcyjności w takim stopniu....
Jakbyś pokazała mężczyźnie dwa zdjęcia bardzo atrakcyjnej dziewczyny( przy zalożeniu, że ma uniwersalną urodę i podoba się wielu) , to większość nie miałaby problemu ze stwierdzeniem, że jest bardzo ładna. A powiedzcie, Was w ogóle nie rusza, że są w Waszym otoczeniu dużo atrakcyjniejsze kobiety od was? Nie mówie już, że podobają się każdemu mężczyznie, ale zdecydowana większość jest nią zachwycona. Edytowane przez 201610240904 Czas edycji: 2016-08-15 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I skąd miałabym wiedzieć czy większość mężczyzn byłaby zachwycona jakąś kobietą? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też jest wzrokowcem, fajnie mi się uczy z obrazkami i rozrysowanymi grafikami ![]() Tu się nie wypowiem, bo jeszcze mój partner przeczyta mój post i ze mną zerwie xD Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#156 |
BAN stały
|
Oglądając filmiki na youtubie czy Instagram zauważyłam jak istotny jest makijaż. Wiele z dziewczyn wygląda ładnie, ale gdy zrobią odpowiedni makijaż dobrymi kosmetykami to wyglądają pięknie. Może też pójdz w tym kierunku.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
No taki przykład, jakbym się nie pomalowała i jak dobrych kosmetyków bym nie nałożyłą to nigdy nie będę dziewczyną pokroju Ariany Grande. ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
hm, są przeróżne rankingi nawet, gdzie mężczyźni głosują na najatrakcyjniejszą kobietę. Wtedy widać jaki typ podoba się najbardziej, która zdaniem ich jest najładniejsza. Edytowane przez 201610240904 Czas edycji: 2016-08-15 o 09:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
BAN stały
|
Może zapisz się do jakiejś dobrej makijażystki niech dobierze makijaż, który odpowiednio podkreśli Twoją urodę. Opowiem taką ciekawostkę. Barbrze Streisand na początku kariery zalecili zoperowac nos, nie posluchała się, zrobiła z niego swój element charakterystyczny i zrobiła wielką karierę. Z kolej Jennifer Grey po Dirty Dancing zoperowała nos i zniknęla, po latach zapytano jakiegoś reżysera i odpowiedzial, ze wtedy stala się przeciętna.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak widzę jakieś takie rankingi i jaki to niby jest typ faceta według Polek czy kto jest najprzystojniejszym mężczyzną to moja reakcja wygląda tak: ![]()
K: 37 "Wiedźmikołaj" Edytowane przez Frezja__ Czas edycji: 2016-08-15 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;64167046]To brzmi jakbyś samoocenę uzależniała od makijażu.
Te rankingi to guano, a nie źródło informacji. Przecież nawet nie wiesz czy to właśnie mężczyźni głosują. Poza tym one są adresowane tylko do pewnego wycinka populacji, który w ogóle jest zainteresowany jakimś ocenianiem kogoś w rankingach i ma do tych rankingów dostęp.[/QUOTE] Od makijażu nie uzależniam samooceny, ale dobija mnie, że wyglądam dobrze, ale nie bardzo dobrze. Dobrze, ale nie tak dobrze jak ktoś.... to głupie, zdaję sobie sprawę z tego, że w ogóle nie powinnam o tym rozmyślać, ale nie potrafię przestać. ![]() A co do rankingów to hmm... jeśli zagłosuje 2000 mężczyzn i jedna pani ma zdecydowaną przewagę, to o czymś to świadczy. Chociaż powiem szczerze, ja nie rozumiem fenomenu niektórych kobiet, które są tam wysoko, np. Oli Ciupy. A co do makijażu jeszcze, jak ktoś jest bardzo ładny to i z i bez wygląda rewelacyjnie. Taki przykład jakby komuś się chciało zerknąć: https://www.youtube.com/watch?v=oV6-8PgMpHs |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;64167976]Jak dla mnie ta kobieta przed zrobieniem makijażu wyglądała o wiele lepiej.[/QUOTE]
A dla mnie z makijażem w ostatniej krótkiej peruce ![]() A dla kogoś będzie brzydka i bez i z makijażem. Ludzie mają różne gusta. Znajdź sobie brzydkie koleżanki lub idź do psychologa ![]()
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Jak nie polubisz siebie oraz nie przestaniesz rozmyślać o tym, że są ładniejsze od Ciebie kobiety, to nawet fluid za 1000 zł w niczym tu nie pomoże.
![]()
![]() |
#165 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Konto usunięte
|
Wydaje mi się, że już lepiej jest być po prostu brzydką, niż taką "ładną, ale bez szału".
Naprawdę zazdroszczę Wam, że się tym nie zadręczacie i akceptujecie w pełni to, że w waszym otoczeniu są kobiety atrakcyjniejsze od was. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że są. Szczupłe też. I nie płaczę z tego powodu.
![]() |
#168 |
Konto usunięte
|
Wbrew pozorom akceptacja siebie zależy w większości od twojej decyzji. Ja na przykład nie mogę powiedzieć, że mam w moim otoczeniu kobiety atrakcyjniejsze ode mnie. To zagadnienie po prostu dla mnie nie istnieje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;64169026]Wbrew pozorom akceptacja siebie zależy w większości od twojej decyzji. Ja na przykład nie mogę powiedzieć, że mam w moim otoczeniu kobiety atrakcyjniejsze ode mnie. To zagadnienie po prostu dla mnie nie istnieje.[/QUOTE]
Czyli musisz mieć wysoką samoocenę, na pewno jesteś pewna siebie. To bardzo dobrze, bo żyje się lepiej. Chciałabym mieć taki sposób myślenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
BAN stały
|
Moja uroda podoba mi się o tego stopnia (w ogóle uwielbiam mój typ urody), że inne panny totalnie mnie nie interesują. Geny mam dobre, fakt. ; )
Baaardzo rzadko widzę kogoś kto by mnie powalił urodą. Czyli kogoś kto trafia w mój jakiś tm wyidealizowany obraz. Natomiast tak jak teraz, masz lato, wystarczy, że dziewczyna młoda, szczupła, zgrabna, letnie sukienki, krótkie spodenki, do tego niech dojdzie niebrzydka buzia i dla mnie oczywiste jest, że faceci patrzą na taką kobietę jak na za przeproszeniem mięso. Ja sama tak patrzę. Nawet jak będziesz najpiękniejsza na świecie to będą inne piękne. Facetem może kierować zwykła ciekawość, pożądanie, jakby to by było z tamtą. Po drugie zestarzejesz się i zostaniesz zdetronizowana. Naprawdę, znajdź sobie jakieś bardziej konstruktywne zajęcie bo spalasz się rzeczami na które kompletnie nie masz wpływu. Jak masz kasę to inwestuj w chirurga, zabiegi medycyny estetycznej, ciuchy, trenuj na siłowni, to jedyne co możesz zrobić. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2016-08-15 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
BAN stały
|
Ja zauważyłam, że im mniej mnie jakis facet interesuje i ja nie okazuje jemu zainteresowania, tym bardziej on jest zainteresowany.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To jest głupie myślenie, ja zdaję sobie sprawę, że w każdej kwestii znajdzie się ktoś lepszy i gorszy, ale boli mnie chyba jakby to, że czuję teraz, że hm.. jestem jakby tak naprawdę gorsza niż myślałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Konto usunięte
|
Tak czy siak nie byłaś pewna siebie, bo wtedy komentarz koleżanki miałabyś gdzieś. Co cię obchodzi jej zdanie? Piszesz o facetach, a teraz przezywasz, ze się dziewczynie nie spodobałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
BAN stały
|
Nie przejmuj się opinią jednej koleżanki. Ja np. lubię styl lat 50. i jedna znajoma ciągle mi mówiła, że ubieram się nienowocześnie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
A widziałaś Arianę Grande bez tapety? Na żywo?
![]() |
#176 |
Konto usunięte
|
Bo dostrzegłam to tak naprawdę wtedy jak mi napisała. Widzę, że one cieszą się większym zainteresowaniem ode mnie, spojrzałam na siebie "z boku" i na nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Uwielbiam modę z tamtych lat. Ja bym takie słowa potraktowała jako komplement ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Konto usunięte
|
Rzeczywiście są takie ładne czy po prostu wmówily ci, ze ty jesteś od nich gorsza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest nadzieja, że Ci przejdzie. Ja 5 lat temu nie wyobrażałam sobie jak "grubaski" mogą chodzić w rurkach. A teraz sama wciągam je na wielki zadek:-D
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.