|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Oj, nie, nie, ja w tej kwestii udzieliłam komentarz bardzo obiektywny
A takie rzeczy nie są dla nas...My jesteśmy bardzo grzeczni Przecież napisałam, "żeby tylko się nie okazało"... ![]() To ja bym mogła napisać, że ktoś tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem...
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Viruś ja bardziej skupiłam się na słowach: NIEKTÓRZY LUBIĄ TAKI HARD CORE
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a głodny, głodnemu zawsze wypomni... wiem, wiem )
|
|
#4174 |
|
Konto usunięte
|
jak tak dalej pojdzie to przez ferie to nabijemy tu 5000 postow i badzie nowy watek dla chudzinek hehe
|
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie zauważyłam, że już przeszłyśmy 4000 postów ![]() To już byłby nasz III wspólny wątek, ale wytrwałe jesteśmy
|
|
#4176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A przy okazji graytuluję 1000 postu! Nikito, dziękuję za zdjęcie. Normalnie cię nie poznałam! Na tym poprzednim zdjęciu wygladałaś zupłenie inaczej! |
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuś chciałam zapytać, jak Ci idzie tycie?
Bo juz był okres, że ruszyłaś do przodu i co dalej ?Aaa, byli zapomniałam napisać, że podoba mi się ta Twoja brązowa bluzka z 18-tki (zdjęcie z bicia pasem na nk ) Gdzie ją kupiłaś?
|
#4178 |
|
BAN stały
|
TŻ się odezwał może sptkam się z nim 9 lutegO ale będzie to spotkanie tylkO koleżeńskie ;] dzsiaj nocki w pracy ale mi się nie chce :P byłam szkołe załatwić,kobietka w sekretariacie poweidziała mi że bede miała rok nauki ... ;] jupii .. to wcale nie tak dużo szybko zleci ![]() ide robić obiadek pozdroowionKa ![]() kasiunia fajne to coś na tym zdieciu ![]() |
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
coś mnie dopadło i nie mam ochoty na pisanie, ani w ogóle na siedzenie na kompie ![]() dopadł mnie jakiś dołek ![]() viruś pytałaś o Patryka, okazało się, że to nic groźnego, wirusowe zapalenie górnych dróg, ale wyglądał w sobotę bardzo źle, i jak potem rozmawiałam z lekarką w Prokocimiu, to miał podobne objawy do sepsy ![]() , oczywiście sepsy nie ma, ale ja byłam przerażona. Gorączka która nie ustępowała (w piątek wieczorem i w sobotę wróciła), był ogromnie osłabiony, nie wstawał z łóżka, ledwo na oczy patrzył, w lewej strony miał bardzo powiększony węzeł chłonny, widać było przez skóre taką dużą kulkę (ja oczywiście, że to jakiś rak ), a jak wstał z łóżka, żebym go ubrała do lekarza to mówił że nie może stać bo bardzo go bolą nóżki (przy sepsie podobno jest ból kończyn). Była sobota, nie miał nas kto przyjąć, żadnego lekarza prywatnie, więc został nam tylko Prokocim. Tam od razu nas zabrali na oddział izolatek, więc jak zobaczyłam że tam idziemy to byłam prawie pewna, że stwierdzili sepse . Na szczęście skończyło się dobrze, dostał silniejsze leki i powoli wraca do zdrowia, ale ile nerwów zjadłam przez tą jego chorobę, to nie da się opisać ![]() Nikitko dziekuję Ci za fotkę
|
|
#4180 |
|
Rozeznanie
|
hehe tez mi sie to spodobało i musialam to byli wysłac
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, Virko: swój swego wyczuje
![]() Nikuś nie martw się. Teraz będzie już tlyko lepiej. Ty widze panikara taka jak ja. Dziewczyny założyłam wątek żeby mi ktoś doradził jakie dodatki do sukienki dobrać i żadnej nie podoba się to że w sukience są fioletowe ramiączka Aż tak źle to wygląda? Mnie się podoba...Kupiłam sobie puder, pończochy, i czerwone majciory No i Garniera tego z dodatkiem samoopalacza i od dziś wielkie smarowanie
|
#4182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez chorobę Patryka? ![]() Cytat:
No ale najważniejsze, że już jest dobrze, bądź silna i ucałuj Patryka
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
My tu przecież same swoje
![]() Cytat:
![]() To smaruj sie porządnie
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja
![]() tylko na chwile jak zawsze ale za kilka dni bede mogla tu rpzesiadywac ile duuuusza zapragnie ![]() mialam dzis pierwszy egzamin, wyniki dopiero w piatek ;/ w piatek tez kolejny wiec musze zakuwac, ahh moja grupa jeszcze mdzy czasie w srode ma ale ja jestem zwolniona nikito dziekuje za foteczke niki ma racje wygladasz zupelnie inaczej niz na tej ktora kiedys pokazywalas niki nie dziwie Ci sie ze tyle nerwow zjadłas przez chorbe małego ;/ ale najwazniejsze ze wsyztsko sie wyjasniło i Patryczek juz niedlugo znowu bedzie chasał ![]() ![]() ![]() bylka zaraz zerkne w ten watek ale obawiam sie ze nie wiele doradze bo sama niecerpie dobierac dodatkow, to jeszcze gorsze niz wybieranie kreacji dla mnie.. przy okazji przypomnialas mi ze musze znalezc jakas sukenke dla siebe bo w piatek albo sobote chyba mam bal u Tzta w firmie. achociaz nie wiem, bo oni sami jeszcze nie wiedza, ah jak ja kocham taka organizacje...! |
|
|
|
#4185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i właśnie to że mam taki charakter mnie kiedyś zamęczy i wykończy ![]() mnie się podoba sukienka i właśnie ładne te fioletowe ramiączka nie tylko virus , czuję się jak bezużyteczny pasożyt , wszyscy wokół pracują, coś robią, a ja od 5 lat w domu ![]() ![]() . Nie mam jak iść do pracy, Nikola jest za mała, tak mi brakuje wyjscia z domu wśród ludzi, chciałabym mieć własne pieniądze być niezależna finansowo. Po prostu dobija mnie ta monotonia i siedzenie w domu . Cytat:
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam raport, że doszedł...To było dzisiaj, sprawdzałaś?
|
|
#4187 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynyki,
sluchajcie ma ktoras moze adres jakies fajnej stronki gdzie mozna podpatrzec jak sa urzadzone pokoje? wlasnie bede sie przeprowadzac do mojego nowego pokoju, na gorze mam koncepcje jak go urzadzic ale szukam jakis inspiracji jeszcze tymbardziej ze pokoj ma skosy dosc mocne i nie bardzo wiem jak poukladac meble i wogole jest duzy ale meble wysokie nie zmieszcza...bede wdzieczna jak ktoras by cos podrzucila
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Podaj numer na PW, to będziemy smsować w razie potrzeby
|
#4190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
prosze biiibiii http://dom.gazeta.pl/czterykaty/0,57600.html http://www.przemaluj.pl/_app/przemaluj.php moze chociaz to ci cos pomoze
|
|
|
|
|
#4191 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
prosze biiibiii http://dom.gazeta.pl/czterykaty/0,57600.html http://www.przemaluj.pl/_app/przemaluj.php moze chociaz to ci cos pomoze
|
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=virka;6422679]Kurcze, ciężko coś doradzić... jak już tyle wytrzymałaś, to wytrzymasz jeszcze trochę, za rok (od września) już możesz dać dzieci do przedszkola i iść do pracy. Te kilka miesięcy przy 5 latach, to juz na prawde nie długo, wytrzymasz
wiem, że powinam się cieszyć, bo już dzieci prawie odchowane, nie są niemowlakami, ale jakoś jest na odwrót i się dołuje, bo nie widzę perspektyw, to wszystko wydaje mi się takie odległe ![]() Gdybym miała samego Patryka to poszedł by po przedszkola (czy tego chce czy nie), no ale Nikolka mnie "trzyma" z nią nie mam co zrobić ![]() Samo, to że mamy tą budowę, chciałabym jakoś "przyłożyć" się finansowo do tego, dać coś od siebie, a nie tylko tż na to robi .A Ciebie viruś nie ciągnie do pracy?? Nie dołuje Cię takie siedzenie w domu?? Z tego co pamiętam, to Ty miałaś przerwę prawda?? Pracowałaś gdzieś po urodzeniu Julki?? A ja nie ![]() Najlepiej jest mieć dziecko, odchować je, potem iść do pracy, a wtedy kolejne, przynajmniej jakieś urozmaicenie życia przepraszam Cię . Myślałam, że pisałaś wczoraj, albo dzis rano ![]() w jakiej sieci masz tel? Jak w Orange, to mogę pisać i pisać za free ![]() Byłam dziś zapisać się do Avonu, ale jak na złość zlikwidowali siedzibę i nawet żadnej karteczki nie powiesili, czy sie przeniesli, zmienili lokal, czy co . Zadzwonię sobie jutro do koordynatorki
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki kacha
![]() przejrze wszystko juz po egzaminach alez sie napalilam na nowy pokoj ![]() Niki a ile Nikola ma lat? nie mozesz dac 2ki do przedszkola i isc do pracy?jesli bardzo chcesz? |
|
|
|
#4194 | ||
|
Konto usunięte
|
nie no, nie bede taka nachalna virka
![]() Cytat:
a avon wyslany priorytetem do mnie pedzi niedlugo beda materialy i wreszcie je przejre nie moge sie doczekac Cytat:
|
||
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Wyobraźcie sobie: Wchodzę sobie na oto to forum i wyskakuje mi komunikat: Wizaż będzie sprawnie działał za ok. 25 min. w tym czasie polecamy zaparzyć sobie herbatke
Nie żebym właśnie przytachała sobie cały kubek I nic.. czekać musiałam żeby się odezwać :PNikuś nie możesz tak mówić! Samo bycie mamą i wychowywanie dzieci jest ciężką praca. Rozumiem że myślisz że tylko TŻt na dom haruje, ale przecież ty masz równie ciężą pracę. Bo moge się założyć że jakby dac mu do wqyboru pracę czy siedzenie z dziećmi to wybrałby po kilu dniach pracę. Masz maluśkie dzieciaczki więc jeszcze się dość w życiu narobisz
|
#4196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, poza tym jak ją dam do żłobka to będzie mi cały czas chorowała, widzę jak dzieci znajomych, czy kogoś z rodziny chodzą do żłobka, to choroba za chorobą ![]() Cytat:
![]() ile razy słyszę od znajomych "tobie to dobrze, siedzisz w domu nic nie robisz" i podobne komentarze, jak mnie to dobija wtedy . Tż nieraz jak ma wolne, to jednego dnia w domu nie usiedzi, chodzi z kąta w kat i mówi, że nie moze sobie miejsca znalezc, że zaraz go coś trafi, a co ja mam powiedziec
|
|
|
#4197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z dobrą radą dla Ciebie podpisuję się pod tym co napisała byli Cytat:
![]() Oj tam zaraz nachalna Jeśli tylko chcesz, wal śmiało
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę
Mamą nie jest a nawet virka mi racje przyznała Niki nie słuchaj takich komentarzy bo sama po sobie widzisz ile Cię to wysiłku kosztuje. A co wiedzą inni jak nie są na Twoim miejscu?? Głowa do góry Kochanie ![]() Zmykam na sniadanie, później jadę nałożyć kolor do fryzjera a później obieram sukienkę .. ale sie bojeee :P Jak wrócę będzie sesja
|
#4199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale czy są tego jakieś skutki w postaci dodatkowych kilogramów, to nie wiem. Na razie nie widać, żeby mi cokolwiek przybyło, ale może gdzieś tam ten tłuszczyk po cichu się odkłada...
|
|
|
|
|
#4200 |
|
Zadomowienie
|
ale naskrobałyście jak mnie nie było..
dziękuje za wszystkie miłe słowa ![]() Z pracą jest tak, ze jak się nie moze pracować to jest źle, a jak się pracuje to chciałoby się mieć wolne. Ja lubie swoją pracę i w niedziele jak mam wolne to mi jej brakuje, choc z drugiej strony rano jak mam wstać.. no i późnym popołudniem, w czasie gdy wszyscy wracają juz do domu a ja nadal muszę w niej siedzieć, marzy mi się urlop, kilka dni wolnego.... ale przez najbliższe miesiace niestety na wolne nie mam co liczyc. Miłego dnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

?

szybko zleci 

. Zadzwonię sobie jutro do koordynatorki