Drobne ciałem, wielkie duchem - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-28, 15:18   #4171
virka
Zakorzenienie

Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
O Viruś nam tutaj chyba sugeruje jakieś fetysze Małża swego
Oj, nie, nie, ja w tej kwestii udzieliłam komentarz bardzo obiektywny .
A takie rzeczy nie są dla nas...My jesteśmy bardzo grzeczni
Przecież napisałam, "żeby tylko się nie okazało"...
To ja bym mogła napisać, że ktoś tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem...

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 15:40   #4172
byliczka
Zakorzenienie

Viruś ja bardziej skupiłam się na słowach: NIEKTÓRZY LUBIĄ TAKI HARD CORE
Stary 2008-01-28, 15:45   #4173
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Viruś ja bardziej skupiłam się na słowach: NIEKTÓRZY LUBIĄ TAKI HARD CORE
He, he, głodnemu tylko chleb na myśli (a głodny, głodnemu zawsze wypomni... wiem, wiem )

Stary 2008-01-28, 15:50   #4174
2018070520180950
Konto usunięte

jak tak dalej pojdzie to przez ferie to nabijemy tu 5000 postow i badzie nowy watek dla chudzinek hehe
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 15:55   #4175
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
jak tak dalej pojdzie to przez ferie to nabijemy tu 5000 postow i badzie nowy watek dla chudzinek hehe
Fajnie by było Nawet nie zauważyłam, że już przeszłyśmy 4000 postów
To już byłby nasz III wspólny wątek, ale wytrwałe jesteśmy

Stary 2008-01-28, 15:56   #4176
sylwia27
Raczkowanie

Cytat:
sylwuś no właśnie. Momentami był wręcz przygnębiający. Straszny widok maluchów z pistoletami. Najbardziej przerażające było dla mnie jak ten Małe Ze na początku jak był malutki, zastrzelił wszystkich w ogkoło bo koledzy kazali mu stać na czatach a on chciał zabijać. I z jakim uśmiechem to robił. Jaby conajmniej fajny samochodzik dostał
wstrząsające prawda i jeszcze to, jak ten mały chłopaczek mówił, że już nie jest dzieckiem, bo pali, ćpa, kradnie i zabija to już jest mężczyzną
A przy okazji graytuluję 1000 postu!
Nikito, dziękuję za zdjęcie. Normalnie cię nie poznałam! Na tym poprzednim zdjęciu wygladałaś zupłenie inaczej!
sylwia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 15:59   #4177
virka
Zakorzenienie

Sylwuś chciałam zapytać, jak Ci idzie tycie? Bo juz był okres, że ruszyłaś do przodu i co dalej ?

Aaa, byli zapomniałam napisać, że podoba mi się ta Twoja brązowa bluzka z 18-tki (zdjęcie z bicia pasem na nk )
Gdzie ją kupiłaś?

Stary 2008-01-28, 16:36   #4178
anitka12345
BAN stały

TŻ się odezwał może sptkam się z nim 9 lutegO ale będzie to spotkanie tylkO koleżeńskie ;] dzsiaj nocki w pracy ale mi się nie chce :P byłam szkołe załatwić,kobietka w sekretariacie poweidziała mi że bede miała rok nauki ... ;] jupii .. to wcale nie tak dużo szybko zleci
ide robić obiadek pozdroowionKa

kasiunia fajne to coś na tym zdieciu :hahaha :
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 16:58   #4179
*Niki*
Zakorzenienie

czesc

coś mnie dopadło i nie mam ochoty na pisanie, ani w ogóle na siedzenie na kompie
dopadł mnie jakiś dołek

viruś pytałaś o Patryka, okazało się, że to nic groźnego, wirusowe zapalenie górnych dróg, ale wyglądał w sobotę bardzo źle, i jak potem rozmawiałam z lekarką w Prokocimiu, to miał podobne objawy do sepsy , oczywiście sepsy nie ma, ale ja byłam przerażona. Gorączka która nie ustępowała (w piątek wieczorem i w sobotę wróciła), był ogromnie osłabiony, nie wstawał z łóżka, ledwo na oczy patrzył, w lewej strony miał bardzo powiększony węzeł chłonny, widać było przez skóre taką dużą kulkę (ja oczywiście, że to jakiś rak ), a jak wstał z łóżka, żebym go ubrała do lekarza to mówił że nie może stać bo bardzo go bolą nóżki (przy sepsie podobno jest ból kończyn). Była sobota, nie miał nas kto przyjąć, żadnego lekarza prywatnie, więc został nam tylko Prokocim. Tam od razu nas zabrali na oddział izolatek, więc jak zobaczyłam że tam idziemy to byłam prawie pewna, że stwierdzili sepse . Na szczęście skończyło się dobrze, dostał silniejsze leki i powoli wraca do zdrowia, ale ile nerwów zjadłam przez tą jego chorobę, to nie da się opisać

Nikitko dziekuję Ci za fotkę , rzeczywiście inaczej wyszłaś zupełnie niż na pierwszym zdjęciu
Stary 2008-01-28, 16:59   #4180
22kasiunia
Rozeznanie

hehe tez mi sie to spodobało i musialam to byli wysłac

Aparatka góra i dół 06.05.2009 ))
22kasiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 17:04   #4181
byliczka
Zakorzenienie

Kasiu, Virko: swój swego wyczuje

Nikuś nie martw się. Teraz będzie już tlyko lepiej. Ty widze panikara taka jak ja.

Dziewczyny założyłam wątek żeby mi ktoś doradził jakie dodatki do sukienki dobrać i żadnej nie podoba się to że w sukience są fioletowe ramiączka Aż tak źle to wygląda? Mnie się podoba...

Kupiłam sobie puder, pończochy, i czerwone majciory No i Garniera tego z dodatkiem samoopalacza i od dziś wielkie smarowanie
Stary 2008-01-28, 17:07   #4182
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
coś mnie dopadło i nie mam ochoty na pisanie, ani w ogóle na siedzenie na kompie
dopadł mnie jakiś dołek
Co to się dzieje??
Przez chorobę Patryka?

Cytat:
viruś pytałaś o Patryka, okazało się, że to nic groźnego, wirusowe zapalenie górnych dróg, ....
Na szczęście skończyło się dobrze, dostał silniejsze leki i powoli wraca do zdrowia, ale ile nerwów zjadłam przez tą jego chorobę, to nie da się opisać
Kochana wyobrażam sobie, ja sama się martwiłam, nie odpisywałaś na gg, ani na smsy...
No ale najważniejsze, że już jest dobrze, bądź silna i ucałuj Patryka

Stary 2008-01-28, 17:09   #4183
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu, Virko: swój swego wyczuje
My tu przecież same swoje

Cytat:
Kupiłam sobie puder, pończochy, i czerwone majciory No i Garniera tego z dodatkiem samoopalacza i od dziś wielkie smarowanie
Majciory najważniejsze
To smaruj sie porządnie

Stary 2008-01-28, 17:12   #4184
biiibiii
Zakorzenienie

jestem i ja

tylko na chwile jak zawsze ale za kilka dni bede mogla tu rpzesiadywac ile duuuusza zapragnie

mialam dzis pierwszy egzamin, wyniki dopiero w piatek ;/
w piatek tez kolejny wiec musze zakuwac, ahh
moja grupa jeszcze mdzy czasie w srode ma ale ja jestem zwolniona

nikito dziekuje za foteczke niki ma racje wygladasz zupelnie inaczej niz na tej ktora kiedys pokazywalas

niki nie dziwie Ci sie ze tyle nerwow zjadłas przez chorbe małego ;/ ale najwazniejsze ze wsyztsko sie wyjasniło i Patryczek juz niedlugo znowu bedzie chasał

bylka zaraz zerkne w ten watek ale obawiam sie ze nie wiele doradze bo sama niecerpie dobierac dodatkow, to jeszcze gorsze niz wybieranie kreacji dla mnie..

przy okazji przypomnialas mi ze musze znalezc jakas sukenke dla siebe bo w piatek albo sobote chyba mam bal u Tzta w firmie. achociaz nie wiem, bo oni sami jeszcze nie wiedza,
ah jak ja kocham taka organizacje...!
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 17:17   #4185
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Nikuś nie martw się. Teraz będzie już tlyko lepiej. Ty widze panikara taka jak ja.

Dziewczyny założyłam wątek żeby mi ktoś doradził jakie dodatki do sukienki dobrać i żadnej nie podoba się to że w sukience są fioletowe ramiączka Aż tak źle to wygląda? Mnie się podoba...
ja straszna panikara jestem, zwłaszcza jeśli chodzi o dzieci
i właśnie to że mam taki charakter mnie kiedyś zamęczy i wykończy

mnie się podoba sukienka i właśnie ładne te fioletowe ramiączka

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Co to się dzieje??
Przez chorobę Patryka?
nie tylko virus , czuję się jak bezużyteczny pasożyt , wszyscy wokół pracują, coś robią, a ja od 5 lat w domu . Nie mam jak iść do pracy, Nikola jest za mała, tak mi brakuje wyjscia z domu wśród ludzi, chciałabym mieć własne pieniądze być niezależna finansowo. Po prostu dobija mnie ta monotonia i siedzenie w domu .

Cytat:
Kochana wyobrażam sobie, ja sama się martwiłam, nie odpisywałaś na gg, ani na smsy...
No ale najważniejsze, że już jest dobrze, bądź silna i ucałuj Patryka
na gg praktycznie w ogóle nie siedziałam, a smska od Ciebie nie dostałam żadnego
Stary 2008-01-28, 17:23   #4186
virka
Zakorzenienie

Cytat:
nie tylko virus , czuję się jak bezużyteczny pasożyt , wszyscy wokół pracują, coś robią, a ja od 5 lat w domu . Nie mam jak iść do pracy, Nikola jest za mała, tak mi brakuje wyjscia z domu wśród ludzi, chciałabym mieć własne pieniądze być niezależna finansowo. Po prostu dobija mnie ta monotonia i siedzenie w domu .
Kurcze, ciężko coś doradzić... jak już tyle wytrzymałaś, to wytrzymasz jeszcze trochę, za rok (od września) już możesz dać dzieci do przedszkola i iść do pracy. Te kilka miesięcy przy 5 latach, to juz na prawde nie długo, wytrzymasz

Cytat:
na gg praktycznie w ogóle nie siedziałam, a smska od Ciebie nie dostałam żadnego
Ja dostałam raport, że doszedł...To było dzisiaj, sprawdzałaś?

Stary 2008-01-28, 17:24   #4187
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:

ja te chce od *Niki* i virki smski dostac hehe
Stary 2008-01-28, 17:27   #4188
biiibiii
Zakorzenienie

dziewczynyki,
sluchajcie ma ktoras moze adres jakies fajnej stronki gdzie mozna podpatrzec jak sa urzadzone pokoje?
wlasnie bede sie przeprowadzac do mojego nowego pokoju, na gorze mam koncepcje jak go urzadzic ale szukam jakis inspiracji jeszcze tymbardziej ze pokoj ma skosy dosc mocne i nie bardzo wiem jak poukladac meble i wogole jest duzy ale meble wysokie nie zmieszcza...
bede wdzieczna jak ktoras by cos podrzucila
Stary 2008-01-28, 17:27   #4189
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Podaj numer na PW, to będziemy smsować w razie potrzeby

Stary 2008-01-28, 17:32   #4190
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
dziewczynyki,
sluchajcie ma ktoras moze adres jakies fajnej stronki gdzie mozna podpatrzec jak sa urzadzone pokoje?
wlasnie bede sie przeprowadzac do mojego nowego pokoju, na gorze mam koncepcje jak go urzadzic ale szukam jakis inspiracji jeszcze tymbardziej ze pokoj ma skosy dosc mocne i nie bardzo wiem jak poukladac meble i wogole jest duzy ale meble wysokie nie zmieszcza...

prosze biiibiii
http://dom.gazeta.pl/czterykaty/0,57600.html
http://www.przemaluj.pl/_app/przemaluj.php

moze chociaz to ci cos pomoze
Stary 2008-01-28, 17:32   #4191
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
dziewczynyki,

prosze biiibiii
http://dom.gazeta.pl/czterykaty/0,57600.html
http://www.przemaluj.pl/_app/przemaluj.php

moze chociaz to ci cos pomoze
Stary 2008-01-28, 18:55   #4192
*Niki*
Zakorzenienie

[quote=virka;6422679]Kurcze, ciężko coś doradzić... jak już tyle wytrzymałaś, to wytrzymasz jeszcze trochę, za rok (od września) już możesz dać dzieci do przedszkola i iść do pracy. Te kilka miesięcy przy 5 latach, to juz na prawde nie długo, wytrzymasz [quote]
wiem, że powinam się cieszyć, bo już dzieci prawie odchowane, nie są niemowlakami, ale jakoś jest na odwrót i się dołuje, bo nie widzę perspektyw, to wszystko wydaje mi się takie odległe

Gdybym miała samego Patryka to poszedł by po przedszkola (czy tego chce czy nie), no ale Nikolka mnie "trzyma" z nią nie mam co zrobić
Samo, to że mamy tą budowę, chciałabym jakoś "przyłożyć" się finansowo do tego, dać coś od siebie, a nie tylko tż na to robi .

A Ciebie viruś nie ciągnie do pracy?? Nie dołuje Cię takie siedzenie w domu?? Z tego co pamiętam, to Ty miałaś przerwę prawda?? Pracowałaś gdzieś po urodzeniu Julki?? A ja nie

Najlepiej jest mieć dziecko, odchować je, potem iść do pracy, a wtedy kolejne, przynajmniej jakieś urozmaicenie życia

Cytat:
Ja dostałam raport, że doszedł...To było dzisiaj, sprawdzałaś?
przepraszam Cię jest sms pisałaś do po 16, miałam tel w torebce . Myślałam, że pisałaś wczoraj, albo dzis rano

Cytat:
w jakiej sieci masz tel? Jak w Orange, to mogę pisać i pisać za free
Byłam dziś zapisać się do Avonu, ale jak na złość zlikwidowali siedzibę i nawet żadnej karteczki nie powiesili, czy sie przeniesli, zmienili lokal, czy co . Zadzwonię sobie jutro do koordynatorki
Stary 2008-01-28, 19:56   #4193
biiibiii
Zakorzenienie

dzieki kacha
przejrze wszystko juz po egzaminach alez sie napalilam na nowy pokoj

Niki a ile Nikola ma lat? nie mozesz dac 2ki do przedszkola i isc do pracy?jesli bardzo chcesz?
Stary 2008-01-28, 21:56   #4194
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Podaj numer na PW, to będziemy smsować w razie potrzeby
nie no, nie bede taka nachalna virka

Cytat:

w jakiej sieci masz tel? Jak w Orange, to mogę pisać i pisać za free
Byłam dziś zapisać się do Avonu, ale jak na złość zlikwidowali siedzibę i nawet żadnej karteczki nie powiesili, czy sie przeniesli, zmienili lokal, czy co . Zadzwonię sobie jutro do koordynatorki
ja mam niestety w plusie :/
a avon wyslany priorytetem do mnie pedzi niedlugo beda materialy i wreszcie je przejre nie moge sie doczekac
Cytat:
dzieki kacha
przejrze wszystko juz po egzaminach alez sie napalilam na nowy pokoj
nie ma a co biiibiii
Stary 2008-01-28, 22:13   #4195
byliczka
Zakorzenienie

Wyobraźcie sobie: Wchodzę sobie na oto to forum i wyskakuje mi komunikat: Wizaż będzie sprawnie działał za ok. 25 min. w tym czasie polecamy zaparzyć sobie herbatke Nie żebym właśnie przytachała sobie cały kubek I nic.. czekać musiałam żeby się odezwać :P

Nikuś nie możesz tak mówić! Samo bycie mamą i wychowywanie dzieci jest ciężką praca. Rozumiem że myślisz że tylko TŻt na dom haruje, ale przecież ty masz równie ciężą pracę. Bo moge się założyć że jakby dac mu do wqyboru pracę czy siedzenie z dziećmi to wybrałby po kilu dniach pracę. Masz maluśkie dzieciaczki więc jeszcze się dość w życiu narobisz
Stary 2008-01-28, 22:24   #4196
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:

Niki a ile Nikola ma lat? nie mozesz dac 2ki do przedszkola i isc do pracy?jesli bardzo chcesz?
będzie miała 2 latka w tą srodę, na przedszkole jest za mała, a do żźłobka żal mi ją dawać , poza tym jak ją dam do żłobka to będzie mi cały czas chorowała, widzę jak dzieci znajomych, czy kogoś z rodziny chodzą do żłobka, to choroba za chorobą

Cytat:

Nikuś nie możesz tak mówić! Samo bycie mamą i wychowywanie dzieci jest ciężką praca. Rozumiem że myślisz że tylko TŻt na dom haruje, ale przecież ty masz równie ciężą pracę. Bo moge się założyć że jakby dac mu do wqyboru pracę czy siedzenie z dziećmi to wybrałby po kilu dniach pracę. Masz maluśkie dzieciaczki więc jeszcze się dość w życiu narobisz
tak, bycie mamą to ciężka praca, ale tego nikt nie docenia
ile razy słyszę od znajomych "tobie to dobrze, siedzisz w domu nic nie robisz" i podobne komentarze, jak mnie to dobija wtedy . Tż nieraz jak ma wolne, to jednego dnia w domu nie usiedzi, chodzi z kąta w kat i mówi, że nie moze sobie miejsca znalezc, że zaraz go coś trafi, a co ja mam powiedziec
Stary 2008-01-28, 23:12   #4197
virka
Zakorzenienie

Cytat:
A Ciebie viruś nie ciągnie do pracy?? Nie dołuje Cię takie siedzenie w domu?? Z tego co pamiętam, to Ty miałaś przerwę prawda?? Pracowałaś gdzieś po urodzeniu Julki?? A ja nie

przepraszam Cię jest sms pisałaś do po 16, miałam tel w torebce . Myślałam, że pisałaś wczoraj, albo dzis rano
Tak, ja nie pracuje od roku. Wiadomo, że mam też gorsze dni, ale u mnie jest trochę inna sytuacja... Mam dni, że już bardzo chciałabym iść do pracy, a z drugiej strony już tak przywiązałam sie do Małej, że nie wiem jak mi teraz przyjdzie rozstawać się z Nią na dłużej

A z dobrą radą dla Ciebie podpisuję się pod tym co napisała byli :

Cytat:
Będziesz wtedy Nikuś marzyła o chwilach spędzonych z dzieciakami w domu

Cytat:
nie no, nie bede taka nachalna virka
Oj tam zaraz nachalna Jeśli tylko chcesz, wal śmiało

Stary 2008-01-29, 09:04   #4198
byliczka
Zakorzenienie

No proszę Mamą nie jest a nawet virka mi racje przyznała

Niki
nie słuchaj takich komentarzy bo sama po sobie widzisz ile Cię to wysiłku kosztuje. A co wiedzą inni jak nie są na Twoim miejscu?? Głowa do góry Kochanie

Zmykam na sniadanie, później jadę nałożyć kolor do fryzjera a później obieram sukienkę .. ale sie bojeee :P

Jak wrócę będzie sesja
Stary 2008-01-29, 09:05   #4199
sylwia27
Raczkowanie

Cytat:
Sylwuś chciałam zapytać, jak Ci idzie tycie? Bo juz był okres, że ruszyłaś do przodu i co dalej ?
Tak konkretnie to sama nie wiem, bo nie mam wagi i nie mogę sprawdzić. Ostatnio jednak miałam jakiś niespodziewany powrót apetytu. I żeby było dziwniej, to się własnie zaczęło, jak byłam przeziębiona, więc teoretycznie powinno być odwrotnie. Leżałam w łóżku i co chwilę prosliłam męża, żeby przyniósł mi coś do jedzenia bo jestem głodna. Aż się zaczął śmiać, że zachowuję się tak, jakby się nam rodzina miała powiększyć Ale czy są tego jakieś skutki w postaci dodatkowych kilogramów, to nie wiem. Na razie nie widać, żeby mi cokolwiek przybyło, ale może gdzieś tam ten tłuszczyk po cichu się odkłada...
sylwia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 09:29   #4200
Nikita-v
Zadomowienie

ale naskrobałyście jak mnie nie było..
dziękuje za wszystkie miłe słowa

Z pracą jest tak, ze jak się nie moze pracować to jest źle, a jak się pracuje to chciałoby się mieć wolne.
Ja lubie swoją pracę i w niedziele jak mam wolne to mi jej brakuje, choc z drugiej strony rano jak mam wstać.. no i późnym popołudniem, w czasie gdy wszyscy wracają juz do domu a ja nadal muszę w niej siedzieć, marzy mi się urlop, kilka dni wolnego.... ale przez najbliższe miesiace niestety na wolne nie mam co liczyc.

Miłego dnia
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości