|
|
#1801 |
|
Wiedźma
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Lutens Team - podsumowanie
Wysyłka: Uwaga - paczka z Belgii przyszła w sobotę. Przepsikałam co trzeba, popakowałam pancernie w pudła i pianki i dziś rankiem, zaraz po otwarciu poczty nadałam przesyłki. W tej chwili Wasze skarby są w mocy Poczty Polskiej - wszystko poszło poleconym priorytetem. Słałam tak: Do Lei - VC pełne, zafoliowane + 10 ml UBV + 10 ml JdF Do Papugi - Rousse nowe, zafoliowane, UBV bez 10 ml (które poszły do Lei) Do Magnetici - 10 ml JdF Do Monme - Patchouly bez ok 0,7 ml - próbkę zrobiłam za pozwoleniem (dziękuję Ci Monme Do Kriss - VC pełne, zafoliowane +próbka Chergui ![]() Zgadza się? Koszty. Koszty są dziwne. Z karty ściągnęli mi po kursie wyższym, niż bankowy, na atomizery i wysyłkę zostało mi 24 zeta. Koszt atomizerów (tylko te "ładne" były) 3x9 = 27 Koszt wysyłki 4x8 + 4,50 = 36,50 Kopertę kupowałam tylko jedną - dla Magnetici. Reszta poszła w pudłach oklejonych kilometrami taśmy. Nie śmiać się proszę. Całość wyliczeń ogólnie świadczy o tym, że dupa ze mnie, a nie organizator. ![]() Ale za to naprawdę się spieszyłam - dlatego biegłam rano. A teraz wreszcie idę spać. Bardzo będę wdzięczna za informacje o kolejnym docieraniu paczek. Jutro powinny być (tak mi obiecywałam miła pani w okienku pocztowym).
|
#1802 |
|
Zadomowienie
|
To swietnie Sabbath
Czy jakas dobra duszka może mnie oswiecic, co oznacza ZIP(kod pocztowy)? i MI przy logowaniu sie na stronie internetowej podczas zakupów za granica? Remember: When shipping via UPS, you must use a UPS deliverable address.Taka adnotacja jest na stronie Demeter, mam podac dwa adresy? |
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
pięknie Ci dziękuję
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Wtajemniczenie
|
Sabbath, dzięki za organizację i błyskawiczną wysyłkę
Właśnie, Sabbath, czy ja nie powinnam przypadkiem Tobie dopłacić? Bo ta moja wpłata przed urlopem to chyba była mocno szacunkowa. No i nie widzę powodu, dla którego, jako organizatorka wspólnych zakupów, miałabyś do nich dopłacać. |
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
gwaihally
Melduje, ze paczka z atomizerkami juz do mnie doszla. Przelew brakujacej kwoty poszedl wczoraj |
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbacie
Po pierwsze - HURRA, HURRA! [głosem Czesia z Włatcy Móch] I - dziękuję!!!! Po drugie - koszty. Czy mogę Ci te kilka(naście?) zł przelać przy okazji Lutków pałacowych, jednym przelewem? ![]() --- Agnysiu, Chergui zapamiętane. Zostało 15 ml - chyba do podziału dla Tymeny i Kriss. (?)
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam też prośbę o podanie kwoty, którą mam dopłacić do tych zakupów i ewentualne przypomnienie numeru konta na PW. P.S. Cieszę się bardzo, że zrobiłaś sobie próbeczkę ![]() Pozdrawiam ciepło |
|
|
|
|
#1810 |
|
Piers do przodu
|
U mnie też już jest
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1812 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
a nie tak po rowno .......
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
Sabbath, skacze ze szczęścia
daj znać ile dopłacić
|
#1814 |
|
Zadomowienie
|
do mnie atomizerki też dotarły.Są naprawdę super.Dzięki gwaihally
drużyna Demeter dzisiaj rano wpłaciłam należnośc wg obliczeń Psychy czyli za 5 sztuk 97,30zł. |
|
|
|
#1815 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
demeter green team
![]() Ja wpłaciłam wczoraj. Powinien być lada dzień ![]() |
|
|
|
#1817 | ||||
|
Wiedźma
|
Żadnym tam dziadem.
Nie pisałam, że wyślę, bo nie miałam pewności, czy zdążę (miałam w ten weekend najpierw premierę, potem urodziny kumpla, a w niedzielę urodziny synka. Z przyjemnością Ci wysłałam tego próbaska. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Patchouly to niesamowite przeżycie. Zapach tak sugestywny, wstrząsająco paczulowy, w niezwykły sposób nieperfumeryjny, głęboki, mocny i trwały... Naprawdę - w kategorii paczul paczulowych - totalny! Znałaś go wcześniej, czy w ciemno brałaś? A teraz kwestia ewentualnych dopłat. Ja nie wiem, ile dopłacić! ![]() Wyłożyłyśmy się (ja się wyłożyłam gapa jedna, bo to ja szacowałam koszty) na kursie Euro. Tak sądzę - bo jedyna stwierdzone przeze mnie niezgodność z moimi obliczeniami pojawiła się na styku - kwota za zamówienie oblicznoa wedle kursu ze strony NBP, a kwota rzeczywista. Atomizerki i przesyłka były w cenie, jaką zakładałam. Nie wiem, jak to podzielić i nie wiem, czy w ogóle takie gapiostwo należy premiować, czy powinnam raczej dostać nauczkę. ![]() Teraz kwestia druga: Gwaihally - atomizerki dotarły! Jesteś cudna i wspaniała. Daj, proszę znać, ile Ci jestem winna - za przesyłke płaciłam tylko 7,50, a wiem, że paczka musiała wyjść co najmniej 8 zł. Dopłacę oczywiście. Prywata: Paczuszka do Ciebie jeszcze u mnie leży. Przepraszam. miałam straszliwie mało czasu i okropnie byłam przejęta wysyłką "dużych" paczek. Ale wyślę, słowo, nie migam się, nie wystawię Cię do wiatru.
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
a do mnie atomizerki nie dotarly jeszcze:/ a widze ze juz jakies dziewczyny doplacaly, czy jeli nie dostalam PW znaczy ze nie mam doplat? a jesli mam to chcialabym wiedziec ile, nie chce nic nikomu wisiec:/
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Gwaihally - u mnie atomizerki też już są
|
#1821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super! A co do dopłat, to zgadzam się z dziewczynami, że nie może być tak, żebyś, poświęcając się dla nas (w swej nieograniczonej zakupowej dobroci ), jeszcze dopłacała do interesu. Więc powiedz ile, a wszystkie chętnie zwrócimy Ci należną kwotę. PS. Ruska będzie rozsyłała Papużka?
|
|
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie że podocierały. Ja też je lubię. W przeciwieństwie do metalowych wstęciuchów.
12-stki mają identyczny kształt jak lakier do paznokci Inglota: kółko w podstawie, osiowo symetryczna. A 9-tka jest spłaszczona, ma w podstawie mocno wypłaszczony owal. 20-stki są "przysadziste" i też osiowo symetryczne. Jak komuś nie słałam już maile znaczy że nie miał nic do dopłaty albo poniżej 1,50zł, to już w takie kwoty nie będziemy się bawić. Sabbath, ja doliczę przy wpłacie za następne Lutki dopłatę dla Ciebie, ok? Z zapasem. Dzis doszła kasa jeszcze od Contax, Madeleine i Sasi73.
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
zakupy na Luckyscent
przepraszam, że piszę tutaj, ale tak mi łatwiej niż odpowiadać każdemu z osobna na PW - dziewczyny lista zamknięta, nie tylko z racji ilości osób i wielkości zamówienia, ale również z powodu mojej sytuacji rodzinnej, dzisiaj się dowiedziałam, że moja córka ma problemy z płucami i grozi jej hospitalizacja, więc przepraszam wszystkie chętne, ale może sie okazać, że będę miała wyjątkowo mało czasu na organizację zakupów, na pewno będą następne, więc nic nie ucieknie
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również dostałam atomizerki
Gwaihally - dziękuję
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Druzyna DEMETER
![]() Zamównie poszło przed chwilą. Kwota za która zaszalałysmy to ..... 373,5 $ juz a przesyłka Oby szybko dotarła |
|
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
Druzyna DEMETER
![]() Zamównie poszło przed chwilą. Kwota za która zaszalałysmy to ..... 373,5 $ juz a przesyłka Oby szybko dotarła upss nie chciałam dwa razy... |
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Nuna, nie bij, nie wplaciłam Ci jeszcze kasy, jutro rano robię przelew przepraszam, ale zapomniałam |
|
|
|
#1828 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Zadomowienie
|
Tak Khy Twoja tez jest u mnie, od rana rosnie procent na moim koncie
. Czekam na przelew od Taka Taka
|
|
|
|
#1830 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)