|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 12.
Cytat:
![]() wyslane z budki telefonicznej
|
|
#932 | |
|
celebriti
|
O mas racje beza marakuha
|
|
|
#933 |
|
Konto usunięte
|
Groszko dzięx, tradża była w sklepie, chyba babki miały nas dość. Następne buty zamawiam przez neta i odeślę jak nie wejdą na stopę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez musze kupic jakies buciki dla malej na wysokie podbicie ale teraz jak pojde to poprosze o pomoc jakas starsza babke a nie gowniare ktora ostatnio zmierzyla malej stope i dala buty o pol nr wieksze ;( wyslane z budki telefonicznej ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- macie czasem takie dni ze nie macie sily na nic??? wyslane z budki telefonicznej
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pszczoua okropne przeżycie, bylas dzielna. I dzięki za wskazówkę z tym palcem, ale mam nadzieję że się nie przyda. |
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyslane z budki telefonicznej
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze to tymczasowe, jedzcie/idzcie z małą się odstresowac, powinno pomóc
|
|
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .ja potrzebuje pol dnia dla siebie ale to narazie niemozliwe.. marei- jak z Tz? zajmuje sie M? wyslane z budki telefonicznej
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz ciągle pracuje, więc prawie całe dnie jestem sama z M. Upaly byly, M nawet na dwór wyjść nie chciał i marudził.
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, dziś mi się nic nie chce. Lena wstała o 1 i zasnela o 4 i o 8 pobudka. A ja zasnelam tuż przed 24 bo bzykac mi się zachcialo.. Więc leze na kanapie a Lena łapie drzemkę.
|
|
|
|
#941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyslane z budki telefonicznej ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwysiach to normalne ja ostatnio tak mialam jak twinsy wstawaly o 5-6 :/ pozniej do pracy i wieczorem szalaly a jak mialam wolne to znow marudzili.
Szuu to ich obowiazek za to im placa. Jutro jade z Patrykiem po buty az sie boje a cos kupic musze bo na spacerach chętnie by pochodzil za reke tylko nie ma w czym :/ ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Groszko czemu w ogole nick na insta zmienilas.? Chciałam cie wywalić ze znajomych
|
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
Pszczoua podziwiam za trzeźwość umysłu, ja dziękuję teraz po tym wszystkim Bogu że tak to się wszystko skończyło, a podobno w szpitalach co chwile mają takie przypadki i różnie się kończy😞 A Oli jeszce wszystko pcha do buzi z Kubą nie miałam tego problemu praktycznie wcale😞
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
ooooo... pospala
Cytat:
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwusiach po calym dniu z twinsami jestem gorzej zmeczona niz w pracy
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
niemozliwe !!!!
moja tez czasem daje mi popalic.. o wlasnie zasnela na mnie.. heh![]() wyslane z budki telefonicznej
|
#949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie czasem, czesto. Zwłaszcza ostatnio ale moze dlatego, ze dużo sie dzieje. Trochę stresu z kupnem tego domu. Ale jeszcze 6 dni pracy i do Polski to sobie odpocznę. W następny czwartek mamy badanie słuchu w szpitalu. |
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Aika w koncu urlop na ile przylatujecie.?
tz leci z toba.?Za to mnie sie juz konczy w poniedzialek do pracy.
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki za badanie ![]() wyslane z budki telefonicznej
|
|
#952 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo laseczki! Nie mam jak nadrobić ostatnio
utknelam jak było o jedzeniu w nocy dzieci i fazie na koko, czyli jakieś 15 stron do tyłu A nir je w nocy od dłuższego czasu co nie zmienia faktu że się nie budzi, bo budzi się często i ma mocna faze na koko! Rano jak się budzi to od razu kokokoko Remont się u nas ruszył, tż ostro się ostatnio spial i zasuwa ostro. Jestem w trakcie zamawiania kuchni i sprzętu agd i innych pierdół, także wiecie ile to czasu zajmuje. Postaram się nadrobić w wolnej chwili mała właśnie zasnela a ja gonie po zakupy i będę montować obiad dla mojego pracusia. Buziaki! Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#953 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zara ma fajne te oceniane trampeczki, mi się bardzo liski z poprzedniego sezonu podobaja Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie pieprzy...
Ja Monikę dobrze rozumiem bo ciężko czytać jak większość dzieci robi tyle rzeczy, je normalnie itp. a moje nie. Dlatego wcale się nie dziwię, że Monia chce iść też na inny wątek. Niby wiadomo że każde dziecko jest inne, rozwija się w swoim czasie ale.. Ja jestem matką po raz pierwszy i co wieczór myślę, co robię źle, co zrobiłam źle, że L. nie je normalnie, nie śpi normalnie i z chęcią bym pytała inne matki żeby mi powiedziały. Ale nie chce mi sie już dołować bardziej dlatego jestem tu z Wami bo mi dobrze alestaram się szybko przewijać jak piszecie o waszych dzieciach bo mi po prostu trochę ciężko. Monia dopadłam w końcu laptopa to napiszę Ci tą pw. Cytat:
Aż mi samej łzy poleciały. Nie wyobrażam sobie co musiałaś czuć Moja też ![]() Cytat:
polecam bardzo![]() Cytat:
Mam np. parę dni kiedy nic mnie nie wyprowadzi z równowagi ale po całym tyg.w końcu przyhcodzi ten dzień i chce się tylko położyć i żeby ktoś wziął małą. Cytat:
jak słyszę coś takiego to mam ochotę gryźć ![]() A, co do piosenek to L. jak słyszy https://www.youtube.com/watch?v=qaZ0oAh4evU to dostaje ślinotoku
|
|
#956 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Noooo 28-go dzięki
|
||
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
masija- kochana moja tez nie spi normalnie.. w nocy budzi sie i bierzemy ja do lozka..teraz Tz ja przenosi bo ja juz nie mam sily ostatni tydz sie zrywalam do niej
.. zamawiamy w koncu lozko dla malej,moze to cos da??? wyslane z budki telefonicznej ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- co robicie z kasza jaglana? mam duzo i nie wiem jak wykorzystac a wyrzucic nie chce... wyslane z budki telefonicznej
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Masija, każda z nas myśli tak jak Ty. Ja też myślę czy Wojtek się na pewno dobrze rozwija, czy popełniłam jakiś błąd, czy na pewno w odpowiedni sposób go uczę różnych rzeczy, czy nie poświęcam mu za mało czasu. Kazde dziecko jest inne.
|
#959 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niby tak, ale tam same takie siksy są, jedna przyszła, zaraz poszła i tyle, sama buszowałam w butach, a K wył jak obdzierany ze skóry już od pierwszej pary Nie wiem czy Marea ma podobne zdanie, ale ja już drugi raz tam byłam i nie byłam zadowolona z obsługi Ale wyboru nie miałam, a K już musi mieć t cholerne buty, bo jakbym jeszcze raz usłyszała komentarz rodziców moich albo Stu o braku butów to chyba bym roz☠☠☠ała kogoś No ale faktycznie już jest czas na buty bo mokro na dworze Cytat:
Cytat:
Cytat:
I tak najgorsze są teksty innych matek - znajomych - które mówią o dziecku per TAKIE DZIECKO, ale mnie to w☠☠☠☠ia... Np ostatnio spotkałam koleżankę z synkiem w sklepie i ona do mnie z tekstem, że jakbym chciała wziąć nianię to chyba musiałabym jej płacić dwa razy tyle mając TAKIE DZIECKO. Powiedziałam jej, że jak ktoś skończył studia pedagogiczne na litość to faktycznie nie nadaje się do opieki nad TAKIM DZIECKIEM. Koleżanka kończyła studia będąc wysoko w ciąży, więc chyba jej w pięty poszło... A ja aż się zdziwiłam skąd u mnie taka złośliwość, ale w sumie cieszyłam się, że tak jej powiedziałam, bo zawsze litowała się nade mną jakbym miała raka a nie dziecko. |
||||
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

w poniedzialek do pracy.